Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλος μου θελει να παρει το ps3 60 gb εχει φαει τον τοπο αλλα τιποτα μηπως ξερει κανενας τιποτα ?:rolleyes:στο σαιτ του γερμανου το εχει αλλα πηγε ρωτησε και δεν την εχουν:O
Γιαννης

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://gr.eu.playstation.com/

1/12 ανοίγει επιτέλους το ελληνικό Playstation Store. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Eγω πήρα το playstation 3 μονο και μονο για το προ και ευτυχως προλαβα αυτο με τα 60gb.Αυτο 'ομως που με εχει ξενερώσει απίστευτα ειναι to online του παιχνιδιου.Ά θ λ ι ο !!!!

ντροπη στην κοναμι ...!

Φιλος μου θελει να παρει το ps3 60 gb εχει φαει τον τοπο αλλα τιποτα μηπως ξερει κανενας τιποτα ?:rolleyes:στο σαιτ του γερμανου το εχει αλλα πηγε ρωτησε και δεν την εχουν:O

Φιλε το ειχα δει στο "Παπασωτηρίου" στην Στουρναρη και Πατησίων.Το Σάββατο που είχα παει το είχε σιγουρα.Τσεκαρέ το.

Μαλιστα εγω που θα το παρω σε κανα μηνα σιγα μην το βρω...

Ποσο εχει τωρα το 60gb?

Γενικα τωρα το PS3 με τα 60gb δεν κυκλοφορει. Οτι εχει απομεινη ειναι stock. Τωρα αρχιζει και βγαζει η Sony την εκδοση με τα 40gb η οποια δεν εχει καρτες μνημης και συμβατοτητα με παιχνιδια του PS2. Ψαξε ομως καπου... Ισως βρεις. Οσο για την τιμη του παραμενει η ιδια εχω την εντυπωση. Περιπου στα 600 ευρω.

Γενικα τωρα το PS3 με τα 60gb δεν κυκλοφορει. Οτι εχει απομεινη ειναι stock. Τωρα αρχιζει και βγαζει η Sony την εκδοση με τα 40gb η οποια δεν εχει καρτες μνημης και συμβατοτητα με παιχνιδια του PS2. Ψαξε ομως καπου... Ισως βρεις. Οσο για την τιμη του παραμενει η ιδια εχω την εντυπωση. Περιπου στα 600 ευρω.

Όχι, έχει πέσει στα 450 ευρώ η τιμή του. Για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή τιμή.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Παιδια για οσοι ψάχνεται για το 60αρι στο skroutz.gr που εκανα search σε μερικά καταστήματα εχει την διαθεσιμότητα ενεργη..αλλα ισως να μην βρειτε το starter pack με 2ο τηλ και τα δυο παιχνιδια..Οσο για το 40αρι ειναι οτι του λειπει το emotion eye(συμβατότητα ps2/ps1) το card reader δέχεται μονο MS και εχει μονο δυο usb..

Οσο για την τιμη του για το 40αρι ηταν 400ευρα αλλα εδω στη ελλαδα μας κοτσαρανε ενα 50 ακομα..

Όχι, έχει πέσει στα 450 ευρώ η τιμή του. Για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή τιμή.

Δεν έχει "πέσει" η τιμή.

Είναι άλλο μοντέλο το ένα (60GB HDD, Card Reader, Συμβατότητα με κάποια παιχνίδια του PS2 και PSX) και άλλο το άλλο (40GB HDD, χωρίς card reader και χωρίς να παίζουν παλιότερα παιχνίδια).

Αυτό έλειπε. Να βγει κουτσουρεμένη έκδοση όπως είναι η 40άρα και να είναι και στην ίδια τιμή :blink:

(ερώτηση κρίσεως: ότι δηλαδή και καλά το card reader αύξανε τόσο την τιμή που θεώρησαν σκόπιμο να το κόψουν; :lol: Sony's funny)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το ελληνικό PS store τελικά λειτουργεί ήδη δοκιμαστικά. Ετοιμαζόμαστε για GT5 Prologue κοινώς :)

Επίσης στο νέο firmware 2.00 υπάρχουν hints υποστήριξης divx/xvid. Αντί για unsupported data πλέον αναγνωρίζει τα avi και κάποια metadata τους αλλά δεν τα παίζει. Για να δούμε...

@Desert Αν και η συζήτηση αυτή δεν καταλήγει κάπου ποτέ, το νέο μοντέλο δεν έχει καμία ουσιαστική έλλειψη. Η σημαντικότερη είναι προφανώς η backwards compatibility αλλά ένα χρόνο μετά δεν έχει και τόσο νόημα να το ψάχνουμε. Υπάρχουν άφθονα καλά παιχνίδια για το PS3 πια.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Δε διαφωνώ. Άλλωστε κατά την άποψή μου γενικότερα το backwards compatibility είναι μια μεγάλη φουσκα: παίρνω next gen κονσόλα για να παίζω παιχνίδια του PSX ή του Xbox; Χαζό είναι εκ των πραγμάτων.

Οπότε δε διαφωνώ πως οι "ελλείψεις" του PS3 των 40GB, δεν είναι "ουσιαστικές" ελλείψεις, αλλά όπως και να το δεις, είναι μια κουτσουρεμένη έκδοση.

Δεν έχει "πέσει" η τιμή.

Είναι άλλο μοντέλο το ένα (60GB HDD, Card Reader, Συμβατότητα με κάποια παιχνίδια του PS2 και PSX) και άλλο το άλλο (40GB HDD, χωρίς card reader και χωρίς να παίζουν παλιότερα παιχνίδια).

Αυτό έλειπε. Να βγει κουτσουρεμένη έκδοση όπως είναι η 40άρα και να είναι και στην ίδια τιμή :blink:

(ερώτηση κρίσεως: ότι δηλαδή και καλά το card reader αύξανε τόσο την τιμή που θεώρησαν σκόπιμο να το κόψουν; :lol: Sony's funny)

Ναι, σωστός, λάθος δικό μου. Και επιπλέον στην υπόλοιπη ευρώπη η τιμή είναι 400 ευρώ, μόνο εδώ το βάλανε 450. Πάντως κι εγω δε θεωρώ μεγάλη απώλεια το backward compatibility, αν θέλεις να παίξεις κανα παιχνίδι του ps2 το συνδέεις με την τηλεόραση και παίζεις, δεν είναι και καμιά δύσκολη διαδικασία.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Δε διαφωνώ. Άλλωστε κατά την άποψή μου γενικότερα το backwards compatibility είναι μια μεγάλη φουσκα: παίρνω next gen κονσόλα για να παίζω παιχνίδια του PSX ή του Xbox; Χαζό είναι εκ των πραγμάτων.

Οπότε δε διαφωνώ πως οι "ελλείψεις" του PS3 των 40GB, δεν είναι "ουσιαστικές" ελλείψεις, αλλά όπως και να το δεις, είναι μια κουτσουρεμένη έκδοση.

Διαφωνω. Εγω θελω οπωσδηποτε backwards compatibility στο ps3 μου. Αν δεν βρω το 60gb μπορει και να μην παρω ps3............

Εχω την εντυπωση οτι η ελλειψη bc ισχυει μονο για τα παιχνιδια του ps2. Αυτα του ps1 πρεπει να παιζουν κανονικα.

Διαφωνω. Εγω θελω οπωσδηποτε backwards compatibility στο ps3 μου. Αν δεν βρω το 60gb μπορει και να μην παρω ps3............

Εχω την εντυπωση οτι η ελλειψη bc ισχυει μονο για τα παιχνιδια του ps2. Αυτα του ps1 πρεπει να παιζουν κανονικα.

Ναι, απ'ότι ξέρω παίζουν του πρώτου, αλλά πες μου ειλικρινά ότι θέλεις το PS3 συνδεδεμένο σε μια 40άρα Full HD TV για να παίζεις παιχνίδια του PSX, να κάψω το XBOX μου!! :p

Κοιτα καποια παλια παιχνιδια τα παιζω ακομα (final fantasy vii,viii, ix) και εχω πολυ περιεργεια να δω το αποτελεσμα του up-scaling.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι πρεπει να εχω 2 κονσολες συνδεδεμενες. Γιατι να μην μπορω να παιζω παιχνιδια του ps2 με το ασυρματο χειριστηριο?

Τελοσπαντων ειναι απαραδεκτο που καταργησαν το 60gb. Επρεπε να δινουν την επιλογη οπως στην αμερικη που κυκλοφορει το 80gb. Ασε που τα 40gb μου φαινονται λιγοστα.

Αν το PS3 έπαιζε divx/xvid & h.264 τα 40 GB θα ήταν όντως λίγα. Τώρα who cares? Ο 60ρης μου παραμένει κατά τα 2/3 άδειος. Εν πάση περιπτώσει, όταν παραστεί ανάγκη ο σκληρός του PS3 αλλάζει εύκολα.

Λοιπόν, τα themes που αποκτήσαμε με το firmware 2.00 έχουν απίστευτη πλάκα. Εδώ θα βρείτε μερικά αλλα έχουν ξεφυτρώσει πάρα πολλά μέσα σε λίγες μέρες :)

-Candygram.

Αν το PS3 έπαιζε divx/xvid & h.264 τα 40 GB θα ήταν όντως λίγα. Τώρα who cares? Ο 60ρης μου παραμένει κατά τα 2/3 άδειος. Εν πάση περιπτώσει, όταν παραστεί ανάγκη ο σκληρός του PS3 αλλάζει εύκολα.

Its Official: Divx coming to PS3

Δεν ζηταγες καλυτερα 1 εκατομμυριο euro....

:lol:

Μακραν τον πιο ευχαριστο νεο (αντε μαζι με το PlayTV) απο την στιγμη που πηρα το PS3 (του οποιου παρεπιπτωντος ο δικος μου 60αρης ειναι σχεδον γεματος και τωρα αναγκαστηκα παμε για αναβαθμιση HDD)

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

:stupid: :yahoo:

Μακραν τον πιο ευχαριστο νεο (αντε μαζι με το PlayTV) απο την στιγμη που πηρα το PS3 (του οποιου παρεπιπτωντος ο δικος μου 60αρης ειναι σχεδον γεματος και τωρα αναγκαστηκα παμε για αναβαθμιση HDD)

Είναι όντως τρομερά ευχάριστο! Αν παίζει και υποτίτλους srt το Mac mini μου θα μετακομίσει.

Πάμε για μαζική αναβάθμιση HDD!

-Candygram.

guys pio einai to kalutero stigmhs pexnidi gia to ps3? ep o xary potter exei vgei kai gia ps3?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

:stupid: :yahoo:

Είναι όντως τρομερά ευχάριστο! Αν παίζει και υποτίτλους srt το Mac mini μου θα μετακομίσει. Πάμε για μαζική αναβάθμιση HDD!

Mακαρι να "παιζει" srt αλλα το βρισκω λιγουλακι δυσκολο... Μακαρι να διαψευστω παντως!

μπορει να παιξει ταινιες απο δισκο usb? γιατι εχω εναν 250αρη και εκει τις εχω ολες..
Το PS3 αναγνωριζει external USB δισκους (και κατ' επεκταση αναπαραγει video η μουσικη) με την προυποθεση οτι ειναι φορμαρισμενοι σε FAT32 (δεν αναγνωριζει δισκους σε NTFS).

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Ρε παιδια να ρωτήσω κατι. Το 60 gb PS3 θα σταματησει να βγανει? Δεν υπαρχει πουθενα. Μονο το 40gb. Κατι ακουσα οτι θα σταματησει την παραγωγη 60gb( ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PLAYSTATION)
SV9PFY

Αν και κάτοχος του 360, μετά τις τελευταίες κινήσεις της sony (μείωση της τιμής, αναπαραγωγή divx αρχείων και άνοιγμα του playstation store και στην Ελλάδα) και την εμφάνιση ποιοτικών τίτλων για το ps3 (ratchet, Uncharted: Drake's Fortune) πιστεύω πως η sony έχει την ευκαιρία να καλύψει μεγάλο μέρος του χάσματος που την χώριζε από τη ms από πλευράς πωλήσεων.

Ελπίζω να ξυπνήσουν στη Microsoft και να να κάνουν και για το 360 τα αυτονόητα.