Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω την αποψινή εκπομπή.

Τι πρέπει να προσέχουμε όσον αφορά τα παγωτά; Υπάρχει κίνδυνος να έχουν υποστεί αλλοιώσεις ή να παράγονται από ακατάλληλα υλικά;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

οχι βρε,σιγά!!απλά απ'οτι πήρε το αυτί μου,τα λιώνουν και τα ξαναφτιάχνουν ή τους αλλάζουν τις ετικέτες(και μάλιστα μεγάλες εταιρίες)

μικροπράγματα...

σωστα μην τα κανουμε τραγικα τα πραγματα!δεν ειπαν οτι βαζουν κ δηλητηρια :lol: !απλα τα ψιλοεπεξεργαζονται(τα φρεσκαρουν) :lol: :lol: :lol:

Μα να πάνε στα σκουπίδια τοσο αγνά υλικά?τι σημασία έχει που ήταν της περσινής παραγωγής????Μου φαίνεται πως ή δε θα ξαναφάω τίποτα στη ζωή μαυ ή δε θα ξαναδώ Ευαγγελάτο.Μας έχει αηδιάσει εδώ και τόσο καιρό.:help: Ας τον μαζέψει κάποιος:ninja:

Μα να πάνε στα σκουπίδια τοσο αγνά υλικά?τι σημασία έχει που ήταν της περσινής παραγωγής????Μου φαίνεται πως ή δε θα ξαναφάω τίποτα στη ζωή μαυ ή δε θα ξαναδώ Ευαγγελάτο.Μας έχει αηδιάσει εδώ και τόσο καιρό.:help: Ας τον μαζέψει κάποιος:ninja:

Ο Ευαγγελάτος απλώς δημοσιοποιεί το τι πραγματικά συμβαίνει,ενημερώνοντάς μας για τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Ίσως κάποιες φορές η άγνοια να είναι πράγματι ευτυχία.Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για θέματα που αφορούν την υγεία μας.

καλα περιμενουμε απο τον ευαγγελατο να μαθουμε ολα οσα γινονται εις βαρος της υγειας μας?ολοι γνωριζουμε οτι ολα οσα τρωμε απεξω δεν ειναι υγιεινα!μην θεωρουμε θεο το ευαγγελατο που μας ενημερωνει διοτι υπηρχαν,υπαρχουν κ θα υπαρξουν οι παγαποντιες των επαγγελματιων!στο χερι μας ειναι να προφυλαχτουμε!

ειδε καποιος χτες αποδειξεις?στην διαφημιση της εκπομπη ελεγαν κατι για τις διακοπες μας?τι παιζει?να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε απο τον ευαγγελατο!! :p

διαλογος στη κουζινα ξενοδοχειου

-ρε μαλακα αυτη η κομποστα ειναι πολυ παλια,θα παθουν τιποτα...

-στα π@π@ρια μου!!:p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

διαλογος στη κουζινα ξενοδοχειου

-ρε μαλακα αυτη η κομποστα ειναι πολυ παλια,θα παθουν τιποτα...

-στα π@π@ρια μου!!:p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xaxaxaxa.

Ti elege gia tis diakopes? Gia grapste tipota na gelasoume

Για τα ξενοδοχεία έλεγε ότι έχουν διπλά βιβλία πχ. ένας είχε "δηλωμένα" 6 δωμάτια και νοίκιαζε 22(?), ότι τα σεντόνια κτλ. δεν τα αλλάζουν και έδειχνε τις μούχλες που είχαν πιάσει, σκούπιζαν με τις πετσέτες του μπάνιου τα πάντα και μετά τις κρέμαγαν και ήταν έτοιμες για χρήση χωρίς να τις πλένουν.. ε δεν θυμάμαι άλλα :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εγω πάλι πιστεύω πως μεγάλο μέρος από όλα όσα βγάζει είναι στημένα.Οκ γίνονται κομπίνες,οκ μας κοροΪδεύουν αλλα δεν είμαστε και τόσο θύματα πια ωστε να περιμάνουμε να έρθει ο σωτήρας-Ευαγγελάτος να μας ανοιξει τα μάτια σε όλα τα θέματα...

ότι τα σεντόνια κτλ. δεν τα αλλάζουν και έδειχνε τις μούχλες που είχαν πιάσει, σκούπιζαν με τις πετσέτες του μπάνιου τα πάντα και μετά τις κρέμαγαν και ήταν έτοιμες για χρήση χωρίς να τις πλένουν..

πόσο ηλίθιος είναι ένας επιχειρηματίας ώστε να στρώνει μπιχλοσέντονα και να κρεμάει πετσέτες που μόλις χρησιμοποιήθηκαν για ξεσκονόπανα και να πιστεύει οτι κανείς δε θα το πάρει πρέφα??

ΕΛΕΟΣ....

Παντως εχει μεγαλη πλακα μετα απο το τελος καθε εκπομπης να βλεπω εδω μεσα οσους ανοικουν στο θιγομενο κλαδο να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα :lol: :lol:

Γι'αυτο δεν θα παμε ΠΟΤΕ μπροστα, για τη κακως εννοουμενη συναδελφικοτητα :down:

οσους ανοικουν στο θιγομενο κλαδο να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα :lol: :lol:

για τη κακως εννοουμενη συναδελφικοτητα :down:

Μήπως μπορείς να αναφερθείς σε κάτι συγκεκριμένο?

Μήπως μπορείς να αναφερθείς σε κάτι συγκεκριμένο?

Αμα διαβασεις τα σχολια μετα απο καθε εκπομπη θα το καταλαβεις και εσυ!

• 2 weeks later...
Ανάμεικτα συναισθήματα. Αν όντως είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε ζούμε σε μια χώρα πλήρους ασυδοσίας με ανύπαρκτους κρατικούς μηχανισμούς ελέγχου, όπου το ρητό "ο θάνατός σου η ζωή μου" βασιλεύει.
Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

και εγω πιστευω ρε παιδια οτι πολλα απο αυτα ειναι στημενα και ας μην ανηκω σε καποιον κλαδο απο τους θιγμενους. πρεπει να σε μισει ο αλλος για να καθαρισει με την πετσετα σου την τουαλετα...

και εγω πιστευω ρε παιδια οτι πολλα απο αυτα ειναι στημενα και ας μην ανηκω σε καποιον κλαδο απο τους θιγμενους. πρεπει να σε μισει ο αλλος για να καθαρισει με την πετσετα σου την τουαλετα...

μα καταρχην η πετσετα θα βρωμαγε κ θα ηταν κ λερωμενη!αποκλειεται να γινονται αυτα!ναι οτι γινονται καποια τετοια πραγματα-κομπινες αλλα οχι κ τοσα τραβηγμενα :D

Εγω κι εσυ δεν θα το κανουμε γιατι ειμαστε νορμαλ.

Σκεψου ομως ενα τυπο που δουλεια του ειναι αυτο το πραγμα. Σκεψου οτι το κανει τοσα χρονια και εχει πια σκυλοβαρεθει. Σκεψου οτι πλεον θεωρει ολους τους πελατες ηλιθιους. Σκεψου οτι μπορει πλεον να αντλει και ευχαριστηση απο αυτο!

Οποιο επαγγελμα και να διαλεξεις θα βρεις καλους και κακους, καποιους που κανουν σωστα τη δουλεια τους και καποιους που προσπαθουν να βρουν τροπους να γλιτωσουν τη δουλεια με οποιοδηποτε κοστος. :mad:

Στις δημοσιες υπηρεσιες κλεινουν τα μηχανακια με τα νουμερα 1 ωρα νωριτερα...σε μερικα ξενοδοχεια σκουπιζουν τις τουαλετες με τις πετσετες προσωπου. Παντα θα υπαρχουν τετοιου ειδους ατομα...το θεμα ειναι να τα ξεχωριζεις! ;)

• 3 months later...
φετος ξεκινησαν να προβαλλονται οι αποδειξεις?

Ναι ναι ξεκινησαν κανονικα , στο ιδιο καναλι. Τωρα ασχολειτε με τα αυθαιρετα στα δαση και την καταπατηση.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εργάζεται στον ΑΝΤ1 από το 2006. Στο συγκεκριμένο κανάλι προβάλλεται λοιπόν η εκπομπή.