Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Πρόστιμα για αλλοιωμένα τρόφιμα και βρώμικες εγκαταστάσεις

Kι αυτα ο...λαικιστης Ευαγγελατος τα ανακαλυψε? :rolleyes: Προσεξτε παντως τα...υψηλοτατα προστιμα(ως 4000 ευρω)που εφαγαν οι εγκληματιες με την υγεια μας... :mad: αντι να τους κλεισουν μια για παντα τις βρωμιες τους & να τους κλεισουν στη φυλακη,τους χαιδευουν... :mad: :mad:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου θυμιζεις τους συνδικαλιστες στον Ευαγγελατο, και δεν κανει εισαι και μικρο παιδι... :rolleyes:

Εγώ εννοείς ότι είμαι....μικρό παιδί; :lol:

Όταν ήμουν στην ηλικία σου, εσύ περπατούσες στα 4 φίλε μου ;)

Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με τον Ευαγγελάτο. Πάω να φάω κανένα μελομακάρονο :lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εγώ εννοείς ότι είμαι....μικρό παιδί; :lol:

Όταν ήμουν στην ηλικία σου, εσύ περπατούσες στα 4 φίλε μου ;)

Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με τον Ευαγγελάτο. Πάω να φάω κανένα μελομακάρονο :lol:

Μικρο εγραψα? :lol: Νεο ηθελα να γραψω :lol: Αμα βρεις τπτ μεσα μη μασας, τουλαχιστον ξερεις τι ειναι :p

Πρόστιμα για αλλοιωμένα τρόφιμα και βρώμικες εγκαταστάσεις

Kι αυτα ο...λαικιστης Ευαγγελατος τα ανακαλυψε? :rolleyes: Προσεξτε παντως τα...υψηλοτατα προστιμα(ως 4000 ευρω)που εφαγαν οι εγκληματιες με την υγεια μας... :mad: αντι να τους κλεισουν μια για παντα τις βρωμιες τους & να τους κλεισουν στη φυλακη,τους χαιδευουν... :mad: :mad:

Να σου θυμίσω ξανά ότι ο ίδιος έχει τιμωρηθεί με διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ για πλαστό ρεπορτάζ;

Και ναι, για μένα είναι λαϊκιστής. Για σένα όχι. Έτσι είναι η δημοκρατία. Καθένας με την γνώμη του.

Αφήστε με τώρα να φάω μελομακάρονο :lol:

Αμα βρεις τπτ μεσα μη μασας, τουλαχιστον ξερεις τι ειναι :p

Ο καλός ο μύλος τ' αλέθει όλα! :lol:

Να σου θυμίσω ξανά ότι ο ίδιος έχει τιμωρηθεί με διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ για πλαστό ρεπορτάζ;

Και ναι, για μένα είναι λαϊκιστής. Για σένα όχι. Έτσι είναι η δημοκρατία. Καθένας με την γνώμη του.

Αφήστε με τώρα να φάω μελομακάρονο :lol:

Kαι το ρεπορταζ των Νεων πλαστο ειναι? :rolleyes:

Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει... :p ;)

stalitsa twra eida oti prassein aloga einai oi stixoi sto telos e?itan to agapimeno mou elliniko rock sygkrotima.

Ναίαιαιαι!!!!Πράσσειν άλογα - Στιγμές!!!Εμένα συνεχίζει να είναι ακόμα απο τα αγαπημένα μου!!!Συγνώμη τα υπόλοιπα παιδιά για τη άσχετη με το θέμα απάντηση... :rolleyes:

Kαι το ρεπορταζ των Νεων πλαστο ειναι? :rolleyes:

Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει... :p ;)

Συγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Σε ποιο ρεπορτάζ των Νέων αναφέρεσαι;

Για μία ακόμα φορά πάντως, αποφεύγεις επιμμελώς να σχολιάσεις την διαγραφή Ευαγγελάτου :rolleyes:

http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18416&m=N14&aa=2

Σ'αυτο εδω αναφερομαι...οσο για τη διαγραφη του,δε σημαινει πως επειδη εκανε ενα λαθος στο παρελθον πρεπει να βγαζουμε ολα τα ρεπορταζ του ψευτικα 'η "λαικιστικα". :!:

http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18416&m=N14&aa=2

Σ'αυτο εδω αναφερομαι...οσο για τη διαγραφη του,δε σημαινει πως επειδη εκανε ενα λαθος στο παρελθον πρεπει να βγαζουμε ολα τα ρεπορταζ του ψευτικα 'η "λαικιστικα". :!:

Μα τι σχέση ο κρατικός έλεγχος με τον έλεγχο του Ευαγγελάτου; Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο δεν μιλάμε τώρα;

Έχεις την εντύπωση ότι ζω σε άλλο πλανήτη και δεν ξέρω τι παίζεται με τα τρόφιμα; Το έχω πει και παραπάνω ότι έχω εργαστεί στον τομέα αυτό και έχω ιδία άποψη.

Όσο για το "λάθος" όπως το λες, δεν ήταν ένα ακούσιο, αλλά εκούσιο "λάθος". Έχει κάποια διαφορά..

ελπιζω να ειναι η τελευταια εκπομπη για φετος!

γιατι απ'οσο ειδα στην τηλεοραση...θα εχει για τα μαπα κρεατα την κακοποιηση των μικρων παιδιων και φυσικα το number 1 θεμα τα στρωματα!!

οποτε αφου θα τα πει εφ'ολης της υλης μαλλον θα ειναι και η τελευταια...

Never Give Up:!:

Join friend!

Παντως χτες πραγματικα τσαντιστηκα ασχημα με τον ιδιοκτητη καφετεριας που βγηκε στο τελος να "την πει" στον Ευαγγελατο...μα ελεος,ειναι δυνατον να εχουν τοσο θρασος?Να βγαινουν & νε λενε "ευχαριστω που με προβαλλατε" & "η δικια μου ειναι μια απ'τις καλυτερες καφετεριες στην Ψυρρη"?Αντι να ζητησει συγνωμη & να το βουλωσει το γελοιο υποκειμενο?

Ε ρε ξυλο & κλεισιμο που θελουν...:mad: :mad: :mad:

εγω γελασα εκει με τα στρωματα που οι ιδιοκτητες τα πηραν κρανιο με τον αλφα!

και το πρωι που ειδα αυτια ειχε εναν αλλον,που εφτιαχνε ψωμι στο εργαστηριο μες την βρωμα το εργαστηρι!

καλα ειπα οτι ηταν το τελευταιο για φετος!

επισεις ο κακετσης κατα την συνεχεια ηταν ησυχος? γιατι με το που αρχισε να μιλαει εκαψε τον καμενο και τον νομαρχη πειραια!

Never Give Up:!:

Join friend!

το γλυτώσαμε πάντως το θεματάκι με το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιον :p Μετά όταν ξαναρχίσει θα δούμε τι φάγαμε...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

επειδή δεν το είδα αυτό με τη καφετέρια,ποιά ήταν τελικά ψυρρή??

στην αρχή,κοντά στο μετρό που έχουν και τραπεζάκια έξω??

ήταν μια απο τις φοιτητικές,τις φτηνιάρικες??/

και να σας πώ και το άλλο.υπάρχουν 3 φούρνοι εδώ στη βάρκιζα που αγοράζει η μάνα μου απο εκεί.πάω να πάρω μια φορά ,πρωί καμιά τυρόπιτα να φάω και μου λέει η γυναίκα που ήταν στον φούρνο μη πάρεις τυρόπιτα.

λέω γιατί?δεν είναι φρέσκες??τις έχεις πολύ καιρό?

και μου λέει το κορυφαίο :αγοράσαμε 500 κιλά φέτα (χαλασμένη-σαπισμένη) που ούτε για τυρόπιτες δεν έκαναν,αλλά προκειμένου να βγούμε με ζημιά την βάλαμε μέσα τελικά.

Α ρε Αθήνα με την σαπίλα σου. Ευτυχώς αυτά που για την πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις είναι κανόνας, είναι εξαιρέσεις για την επαρχία.

Α ρε Αθήνα με την σαπίλα σου. Ευτυχώς αυτά που για την πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις είναι κανόνας, είναι εξαιρέσεις για την επαρχία.

Πάντως στην Αθήνα τείνει να γίνει κανόνας. Πήγα χθες σε γνωστότατη καφετέρια στην Γλυφάδα - κεντρικότατη - και είπα να παραγγείλω ένα γλυκό. Μια μηλόπιττα με παγωτό, κάτι σιρόπια και κάτι άλλα γύρω-γύρω. Εκτός του ότι για 3 μπουκιές πλήρωνες 7,5€, η μηλόπιτα ήταν σκληρή άρα και μπαγιάτικη.

Μόλις καθίσαμε είχε ήδη 2 ποτήρια νερό στο τραπέζι, ήρθε ο σερβιτόρος και μας τα πήρε. Ε είπαμε ευγένεια ο άνθρωπος θα τα επιστρέψει για πλύσιμο. Αμ δε όμως. Τα πήγε σε παραδιπλανό τραπέζι σε άλλη παρέα. :w00t: Και αυτά μπροστά στα μάτια μας. Ούτε καν να τα επιστρέψει για τα μάτια στο μπαρ. Οπότε οι κακόμοιροι ήπιαν από τους προηγούμενους το νερό.

Απλά έκανα μια παρατήρηση στον σερβιτόρο για την μηλόπιτα. Για το νερό δεν ήθελα να πω τίποτα, τι να πεις, βγαίνεις για να ηρεμήσεις, αν είναι να μαλώνεις με το προσωπικό της καφετέριας που είχε φουλ κόσμο εκείνη την ώρα και γίνεις ουσιαστικά ρεντίκολο για τις δικές τους βλακείες δε λέει...

Συμπέρασμα: Ό,τι πίνουμε, ό,τι τρώμε στην Αθήνα είναι σαβούρα. Είναι τελικά ο κανόνας αυτός, δυστυχώς. Το θέμα είναι πόσο σαβούρα είναι. Γιατί φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι αν είναι λίγο σαβούρα ε δε βαριέσαι δε πειράζει... ΕΛΕΟΣ δηλαδή.

και να σας πώ και το άλλο.υπάρχουν 3 φούρνοι εδώ στη βάρκιζα που αγοράζει η μάνα μου απο εκεί.πάω να πάρω μια φορά ,πρωί καμιά τυρόπιτα να φάω και μου λέει η γυναίκα που ήταν στον φούρνο μη πάρεις τυρόπιτα.

λέω γιατί?δεν είναι φρέσκες??τις έχεις πολύ καιρό?

και μου λέει το κορυφαίο :αγοράσαμε 500 κιλά φέτα (χαλασμένη-σαπισμένη) που ούτε για τυρόπιτες δεν έκαναν,αλλά προκειμένου να βγούμε με ζημιά την βάλαμε μέσα τελικά.

αναφερεσαι μηπως στο γνωστο,μεγαλο φουρνο,το γωνιακο?που το ονομα του ειναι ενα θηλυκο επιθετο?

ρωταω γιατι εχω αγορασει αρκετες φορες απο εκει και αν ειναι θα ηθελα να ξερω να το αποφευγω..:O

Πάντως στην Αθήνα τείνει να γίνει κανόνας. Πήγα χθες σε γνωστότατη καφετέρια στην Γλυφάδα - κεντρικότατη - και είπα να παραγγείλω ένα γλυκό. Μια μηλόπιττα με παγωτό, κάτι σιρόπια και κάτι άλλα γύρω-γύρω. Εκτός του ότι για 3 μπουκιές πλήρωνες 7,5€, η μηλόπιτα ήταν σκληρή άρα και μπαγιάτικη.

Μόλις καθίσαμε είχε ήδη 2 ποτήρια νερό στο τραπέζι, ήρθε ο σερβιτόρος και μας τα πήρε. Ε είπαμε ευγένεια ο άνθρωπος θα τα επιστρέψει για πλύσιμο. Αμ δε όμως. Τα πήγε σε παραδιπλανό τραπέζι σε άλλη παρέα. :w00t: Και αυτά μπροστά στα μάτια μας. Ούτε καν να τα επιστρέψει για τα μάτια στο μπαρ. Οπότε οι κακόμοιροι ήπιαν από τους προηγούμενους το νερό.

Απλά έκανα μια παρατήρηση στον σερβιτόρο για την μηλόπιτα. Για το νερό δεν ήθελα να πω τίποτα, τι να πεις, βγαίνεις για να ηρεμήσεις, αν είναι να μαλώνεις με το προσωπικό της καφετέριας που είχε φουλ κόσμο εκείνη την ώρα και γίνεις ουσιαστικά ρεντίκολο για τις δικές τους βλακείες δε λέει...

Συμπέρασμα: Ό,τι πίνουμε, ό,τι τρώμε στην Αθήνα είναι σαβούρα. Είναι τελικά ο κανόνας αυτός, δυστυχώς. Το θέμα είναι πόσο σαβούρα είναι. Γιατί φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι αν είναι λίγο σαβούρα ε δε βαριέσαι δε πειράζει... ΕΛΕΟΣ δηλαδή.

Πόσο δίκιο έχεις.... Δυστυχώς δε μπορείς να πεις τίποτα γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να γίνεις θέαμα και να βγεις στο τέλος και ο "στραβός" της υπόθεσης

Παντως δε μπορουμε να γενικευουμε ετσι...και στην επαρχια πλεον εχουν σαβουριασει σχεδον τα παντα(ειδικα στις τουριστικες περιοχες),ακομα & στα κατσικοχωρια,ενω & στην Αθηνα υπαρχουν ελαχιστα μεν,αλλα υπαρχουν μερη που μπορεις να φας καθαρα.:!:

Παντως δε μπορουμε να γενικευουμε ετσι...και στην επαρχια πλεον εχουν σαβουριασει σχεδον τα παντα(ειδικα στις τουριστικες περιοχες),ακομα & στα κατσικοχωρια,ενω & στην Αθηνα υπαρχουν ελαχιστα μεν,αλλα υπαρχουν μερη που μπορεις να φας καθαρα.:!:

Είπα ότι και στην επαρχία υπάρχουν οι αρνητικές εξαιρέσεις.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν τίθεται για μένα θέμα σύγκρισης επαρχίας με Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις μικρές πόλεις και τα χωριά, λόγω του ότι ο κύκλος είναι πιο στενός και τα νέα κυκλοφορούν πιο γρήγορα, αυτός που θα τολμήσει να κάνει τις χοντράδες που περιγράφονται πιο πάνω, υπογράφει και την επαγγελματική του καταδίκη. Με λίγα λόγια, τρώει μαύρο.

Όσο για τις τουριστικές περιοχές, επειδή συμβαίνει να ζω και να εργάζομαι σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές τις Ελλάδος, το πρόβλημα δεν εστιάζεται στο φαγητό (το οποίο κατά την γνώμη μου είναι σχετικά καλό), αλλά στις τιμές και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους τουρίστες.

Βασικα δεν ειναι το θεμα μονο αν ειναι καθαρο το φαγητο,αλλα & η ποιοτητα αυτου...γιατι τι να το κανω,οταν για παραδειγμα για να βρεις πλεον ΦΡΕΣΚΕΣ τηγανητες πατατες πρεπει να τους κυνηγας με το τουφεκι?:rolleyes: :mad: 'Η οταν σου πασαρουν διαφορα προιοντα σα δικα τους ντοπια,ενω μπορει να εχουν ερθει κι απ'την αλλη ακρη της Γης...:X

Στο 99% των περιπτώσεων τα γλυκά που σερβίρουν οι καφετέριες είναι κατεψυγμένα οπότε μην περιμένετε και πολλά πολλά.Το μόνο που θα πρέπει να παρακαλάτε είναι να μην έχουν λήξει..Μιλάω για σοκολατίνες,τιραμισού,μηλόπιτες κλπ.Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς απο σας ότι στις καφετέριες έχουν προσωπικό για να φτιάχνει τέτοιου είδους γλυκά έτσι;Όποτε τι κάνουμε;Εκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες που λέει και η διαφήμιση,γλυκά μόνο απο έμπιστο ζαχαροπλαστείο,καφέδες απο καφετέρια και πάει λέγοντας.

Το περιστατικό με τα ποτήρια είναι απαράδεκτο και κακώς που δεν μίλησες minovg.Απο την στιγμή που το είδες να γίνεται θα μπορούσες πολύ ευγενικά να το πεις στον σερβιτόρο,και αν δεν σε εξυπηρετούσε στον υπεύθυνο του καταστήματος.