Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

O πατέρας μου πριν χρόνια τρώγοντας γιαούρτι σε πήλινο,παραλίγο να καταπιεί βελόνα ραψίματος. :cry:

βελονα????????

πωπω!! τι αλλο θα βρουμε??

οσο για το θεμα μας... ο αλλος τα τσιγαρα για πλακα τα καπνιζε! 2-2!!

α ρε τι γινεται γυρω μας!

αλλα απο την αλλη...δεν ισχυει για ολα τα ζαχαροπλαστεια..συγκεκριμενα ειναι και ολα στην Αθηνα! εδω στην θεσσαλονικη ειναι ολα οκ??

Never Give Up:!:

Join friend!

Πω πω τρελο γελιο με τον πακιστανο που ξυνει τον κωλο του για 15 δευτερολεπτα! :lol: :D :p Τι ειχε εκει περα ο ανθρωπος :w00t: :lol:

(αντε να το φας μετα αυτο...) :mad:

μάλλον του είχα σφηνώσει το βρακί και το τράβαγε...

danton,επαναλαμβανω οτι αν ο Ευαγγελατος δεν ειναι αγιος,τι πρεπει να πουν & αυτοι που ξεμπροστιαζει καθε φορα στις εκπομπες του? :

απλά είπα οτι και ο Ευαγγελάτος δεν είναι ακριβώς το παράδειγμα του σωστού δημοσιογράφου, όπως ακριβώς δεν είναι και αυτοί, πουπρωταγωνιστούν στα ρεπορτάζ του, παραδείγματα σωστών επαγγελματιών.

Πρέπει να θυμόμαστε όμως λίγο και το παρελθόν του Ευαγγελάτου και κάθε Ευαγγελάτου.

Όταν υπηρετούσε την μαμά πατρίδα στο ναυτικό μέσα από τα studio του τότε Σκαι, και ανέλαβε τις "διαπραγματεύσεις" με το Σορίν Ματέι, μιας και ως γνωστόν κάθε δημοσιογράφος γνωρίζει πως να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια περίσταση. Και θα δεχόμουν την δικαιολογία οτι ζήτησε να του μιλήσει ο ίδιος, αν είχε φροντισει ο Ευαγγελάτος να το κάνει off camera και δεχόμενος την βοήθεια που του πρόσφερε η αστυνομία.

Πάλι στην εποχή του Σκαι, θα θυμόσαστε ενδεχομένως ένα περιστατικό με ένα παιδί Έλληνα με Αιγύπτια (ή το ανάποδο), που το είχε απαγάγει ο παππούς του στην Αίγυπτο και με τη βοήθεια του υπουργείου εξωτερικών επέστρεψε. Τότε, με μία ερασιτεχνική βιντεόκαμερα είχε μαγνητοσκοπηθεί η συνάντηση γονέων-παιδιού και την έδωσαν στα κανάλια. Μόνο το mega κατάφερε να παίξει τα πλάνα. Οι υπόλοιποι παίζαν χιόνια. Ο Ευαγγελάτος έβριζε το mega και το υπουργείο on air. Την επόμενη και αφού όλοι κατάλαβαν πώς πρέπει να παιχτεί, ο Ευαγγελάτος όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά είπε οτι οι τεχνικοί με τα σύγχρονα μηχανήματα του καναλιού κατάφεραν να επανακτήσουν την εικόνα.

Τέλος, θα θυμάστε και την ιστορική μάχη της Βαγδάτης, που μόνο ο Ευαγγελάτος έζησε.

P.S. Sorry για το τεράστιο Post.

Συμφωνώ απόλυτα για την προ'ι'στορια του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ

...υπηρέτησε στο ναυτικό από την καρέκλα του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ

Χμμμ....τελικά δεν το γλιτώνω...θα φτιάξω εγώ τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες φέτος. Κι έλεγα να τα πάρω έτοιμα :blink: .

Φτιαχτα μονη σου,χιλιες φορες λιγα & καλα παρα σκουληκιασμενα & κατσαριδιασμενα(κυριολεκτικα). :mad:

Αυτη η γαιδουρα που λεει "εμεις να μην τα φαμε,αυτα ειναι για τους ΕΞΩ!",θελει πολυ ξυλο... :mad:

Επισης,μπιλακος,εδειξε & απο Θεσσαλονικη... :p

Τωρα ειπε οτι εκαναν ερευνα σε 8 ζαχαροπλαστεια & μονο τα 2 ηταν καθαρα... :cry: :mad: :rolleyes:

Μολις ειδα τρεηλερ,στο τελος της εκπομπης,που υποσχεται να δειξει κατι με χριστουγεννιατικο ρεβεγιον...προφανως θα μας κανει να μη γιορτασουμε φετος... :p

Από ό,τι είχε πει σε συνέντευξη τη Δευτέρα,η επόμενη εκπομπή θα είναι σχετική με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι,γαλοπούλα κλπ.

Οκ,κάνουν ό,τι κάνουν επειδή ολοφάνερα έχουν έλλειψη παιδείας και ευθύνης και υγιεινής και .. και .. Οχι να λέει ο ζαχαροπλάστης που σηκώνει τα υλικά από το πάτωμα και τα χρησιμοποιεί,ότι και στο σπίτι μας έτσι κάνουμε :mad:

Θεική πάντως ήταν η αντίθεση Alter και Aplha-κουραμπιεδάκια στο ένα,κουραμπιεδάκια και στο άλλο :D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Τι απατη εχει κανει ακριβως σ'αυτες τις εκπομπες,μπορεις να μου πεις? :confused: Αν ειχε λερωμενη τη φωλια του δε θα ξεκιναγε καν να παιζει το τρεηλερ για το συγκεκριμενο θεμα...τωρα γιατι το σταματησε δεν ξερω... :worry:

Να επαναλάβω αυτό που είπε κι ο KostasV παραπάνω, ότι ο Ευαγγελάτος διεγράφη για 2 χρόνια από την ΕΣΗΕΑ λόγω του πλαστού ρεπορτάζ για το Αφγανιστάν. Θεωρείς ότι αυτό το γεγονός, ενισχύει την αξιοπιστία του;

Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να κάνει καλά (εκτός από τα πλαστά ρεπορτάζ), είναι να λαϊκίζει. Με σοβαρά θέματα ασχολείται..πως σκούπισε ο αλλοδαπός τον κώλο του σε ένα μαγαζί της κακιάς ώρας. Ήμαρτον δηλαδή. Σε λίγο θα αρχίσω να παρακολουθώ Πάνια..

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μην περιμένεις να δεις κάτι πάνω σ΄αυτό το θέμα, ή τουλάχιστον κάτι αξιόλογο.

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; :rolleyes:

Παρεπιπτόντως μήπως θυμάστε την τηλεοπτική απάτη που είχε αποκαλύψει πριν λίγα χρόνια ο Στέλιος Κούλογλου στην ΝΕΤ; Ίσως όχι. Να σας στο θυμίσω λοιπόν..

Στην περίπτωση εκείνη, ο δημοσιογράφος Γεωργιάδης (που τώρα "κοσμεί" το πάνελ του "αδέκαστου" Τριανταφυλλόπουλου), παρουσίασε σαν "παγκόσμια αποκλειστικότητα" ένα ρεπορτάζ το οποίο είχε γίνει υποτίθεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου στο Αφγανιστάν. Στην πραγματικότητα το "ρεπορτάζ" ήταν ψεύτικο και "γυρίστηκε" στο Πακιστάν.

Ερώτημα 1ο: Που εργάζονταν τότε ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος";

Aπάντηση: Στον Tempo.

Ερώτημα 2ο: Ποιος ήταν διευθυντής ενημέρωσης (κι αν δεν κάνω λάθος και του καναλιού) και παρουσιαστής ειδήσεων στον Tempo εκείνη την περίοδο;

Απάντηση: Ο "μιλάω με αποδείξεις" Νίκος Ευαγγελάτος.

Που ακριβως φταιει ο Ευαγγελατος σε αυτο? Θα επρεπε να ξερει αν ο δημοσιογραφος ειναι απατεωνας η οχι και να μυρισει τα δαχτυλα του απο που ειναι το ρεπορταζ?

Για τα σημερινα τι να πω δεν ξερω... μερικους ειναι ντροπη να τους αποκαλεις ανθρωπους. 9 ολοκληρα ευρω εκαναν οι ξηροι καρποι και γι'αυτο επρεπε να τους παρουμε απο το πατωμα αλλα οχι να τους βαλουμε στα γλυκα αλλα στον πατο του!! :w00t:

Που ακριβως φταιει ο Ευαγγελατος σε αυτο? Θα επρεπε να ξερει αν ο δημοσιογραφος ειναι απατεωνας η οχι και να μυρισει τα δαχτυλα του απο που ειναι το ρεπορταζ?

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, αν δεν γνώριζε για το πλαστό ρεπορτάζ που πιστεύω οτι γνώριζε γιατί είχαν ήδη απεσταλμένο στο Αφγανιστάν αλλά ήελαν και παγκόσμιες αποκλειστικότητες, θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη και όχι να κάνει αυτά που έκανε.

http://www.ert.gr/rwf/rwfpaperresults.asp?ID=157

http://www.rwf.gr/newanak.php?anakinosis_id=17

Αυτά δεν ήταν μελομακάρονα, ήταν κατσαριδομακάρονα :cry: και κουραμπιέδες του κολ.. :X

Ε ρε ξύλο που θέλουν αυτοί οι βρωμιάρηδες!!! :rocket:

Την επόμενη φορά πάντως, που θα πάω να πάρω γλυκά, θα τους πω για δοκιμάστε ΕΣΕΙΣ πρώτα ένα και μετά θα αγοράσω. :lol:

Εμένα πάντως από το λίγο που είδα με ξένισε η φάση με την ψόφια κατσαρίδα μέσα στο τσουβάλι με το αλεύρι. :confused: Το τσουβάλι ήταν 1 μέτρο ύψος. Οι κατσαρίδες δεν πάνε τόσο ψηλά. Έχετε δει αναρρίχηση κατσαρίδας σε τσουβάλι; :lol: Μόνο από έπιπλα ανεβαίνουν, ντουλάπια και τέτοια. Και μάλιστα μόλις είδε η κατσαρίδα το τσουβάλι, τότε τα κακάρωσε; Αυτό πιστεύω έκανε μπαμ πως ήταν βαλτό από την εκπομπή. Αδυνατώ να πιστέψω ότι βρέθηκε εκεί μέσα κατσαρίδα και να ψόφισε επί τόπου. Πολύ καχύποπτο δεν είναι; :shifty:

Γενικά πάντως αυτούς εδώ πρέπει να τους πάνε μέσα και να τους αφαιρεθεί η άδεια εφόρου ζωής. Δεν παίζουμε με την υγεία. Άντε καλά στα στρώματα (τι καλά δηλαδή, αλλά τέλος πάντων), αλλά και με το φαγητό; :blink: Αν δεν δω ρεπορτάζ ότι του αφαιρέθηκε η άδεια αυτουνού και όποιων έχουν πρόβλημα στοιχειώδους υγιεινής, τότε να την βράσω την εκπομπή. Βέβαια σκοπός της είναι να τα προβάλλει, αλλά να στέλνει τους φακέλους και το υλικό και στον εισαγγελέα όπως και λέει ότι κάνει.

Εμένα πάντως από το λίγο που είδα με ξένισε η φάση με την ψόφια κατσαρίδα μέσα στο τσουβάλι με το αλεύρι. :confused: Το τσουβάλι ήταν 1 μέτρο ύψος. Οι κατσαρίδες δεν πάνε τόσο ψηλά. Έχετε δει αναρρίχηση κατσαρίδας σε τσουβάλι; :lol: Μόνο από έπιπλα ανεβαίνουν, ντουλάπια και τέτοια. Και μάλιστα μόλις είδε η κατσαρίδα το τσουβάλι, τότε τα κακάρωσε; Αυτό πιστεύω έκανε μπαμ πως ήταν βαλτό από την εκπομπή. Αδυνατώ να πιστέψω ότι βρέθηκε εκεί μέσα κατσαρίδα και να ψόφισε επί τόπου. Πολύ καχύποπτο δεν είναι; :shifty:

Ξεχνας οτι οι...κατσαριδες νεας γενιας πετανε,τρεχουν & πηγαινουν παντου! :p Ακομα κι αν ηταν βαλτο σ'εκεινη την περιπτωση,οι υπολοιπες που βολταρανε στους σακους με τ'αλευρια,ολο & σε καποιο απ'αυτα θα ειχαν μπει!Αλλα ας αφησουμε τις κατσαριδες,τα μυγακια & ολα τα υπολοιπα ειναι καλυτερα? :cry:

Αισωπε,πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.Οτι δε θα'πρεπε να ασχολειται με τους βρωμιαρηδες γιατι ειναι "λαικιστικο"?Ενταξει λοιπον,οποιος ανηκει στην...ελιτ ας κατσει να τα φαει,εγω δε θα παρω! :rolleyes:

Ακουστε & μια πραγματικη μαρτυρια:περυσι,η γυναικα που ερχεται σπιτι μας & βοηθαει στις δουλειες,ειπε πως πηγε να καθαρισει εργαστηριο ζαχαροπλαστικης(ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟΥ & πολυ γνωστου στον Πειραια).Ε λοιπον,μετα απ'οσα ειδε εκει μεσα,οπως ειπε,δεν προκειται να ξαναβαλει γλυκο στο στομα της! :w00t: Και να φανταστειτε οτι μιλαμε για καθαριστρια που εχει συνηθισει να βλεπει βρωμια...

Ενα κιλο μελομακαρονα απο αυτα τα καλα με τη σοκολατα παρακαλω!!!!!!!!

Μου ανοιξαν την ορεξη χθες στην εκπομπη!!!!Μπλιαξ....

Δεν προκειτε να ξαναφαω γενικα κουραμπιεδες μπηκαν στην black list μονο αν μου κανει η γιαγια μου!!!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Αισωπε,πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.Οτι δε θα'πρεπε να ασχολειται με τους βρωμιαρηδες γιατι ειναι "λαικιστικο"?

Το θέμα δεν είναι μόνο με τι ασχολήται, αλλά και το πως ασχολήται.

Ας υποθέσουμε ότι κάνει "ρεπορτάζ" σε 10 ζαχαροπλαστεία και σε μερικά από αυτά διαπιστώνει ατασθαλίες. Αυτό είναι κριτήριο για να δυσφημίζει όλον τον κλάδο των ζαχαροπλαστών; Γιατί δεν τον άκουσα πουθενά να πει "ξέρετε βρήκαμε και καθαρά μαγαζιά κι αυτά που παρουσιάζουμε δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον κλάδο των επαγγελματιών που ασχολούνται με την ζαχαροπλαστική". Tα ισοπεδώνει όλα κι αυτό είναι που μ' ενοχλεί.

Ενταξει λοιπον,οποιος ανηκει στην...ελιτ ας κατσει να τα φαει,εγω δε θα παρω! :rolleyes:

Θες να πεις ότι ήρθε ο Ευαγγελάτος και σου άνοιξε τα μάτια;

Με όσα είδα χθές και γενικά με όσα έχω δεί στις εκπομπές του ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ!!!Να μου πείς δεν είναι όλα ίδια αλλά που ξέρεις αν έχεις επιλέξει το κατάλληλο μαγαζί για να φάς,να γλυκαθείς ή τον κατάλληλο παιδικό σταθμό για να στείλεις το παιδί σου;;; :mad:

Ας μην παρασυρόμαστε σε υπερβολές. Τα "ρεπορτάζ" του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγος να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στον φούρναρη ή το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μας.

O πατέρας μου πριν χρόνια τρώγοντας γιαούρτι σε πήλινο,παραλίγο να καταπιεί βελόνα ραψίματος. :cry:

Σοβαρά μιλάς;;;; :mad:

Η βελόνα μπορεί να προκαλέσει θάνατο αμα τη καταπιείς....

Ελεός...

Αν μπορούσες να το αποδείξεις εύκολα ότι υπήρχε στο γιαούρτι και δεν την έβαλες εσυ, θα έλυνες το οικονομικό σου πρόβλημα για όλη σου τη ζωή... :X

Ας υποθέσουμε ότι κάνει "ρεπορτάζ" σε 10 ζαχαροπλαστεία και σε μερικά από αυτά διαπιστώνει ατασθαλίες. Αυτό είναι κριτήριο για να δυσφημίζει όλον τον κλάδο των ζαχαροπλαστών; Γιατί δεν τον άκουσα πουθενά να πει "ξέρετε βρήκαμε και καθαρά μαγαζιά κι αυτά που παρουσιάζουμε δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον κλάδο των επαγγελματιών που ασχολούνται με την ζαχαροπλαστική". Tα ισοπεδώνει όλα κι αυτό είναι που μ' ενοχλεί.

Εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος... Ίσα-ίσα, αυτό ακριβώς είναι που επαναλαμβάνει σε κάθε εκπομπή του ανελλειπώς, ότι αυτά που παρουσιάζονται δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον εκάστοτε κλάδο (έχω βαρεθεί να το ακούω) ! Και νομίζω ότι σε κάθε εκπομπή αναφέρει σε πόσα μαγαζιά, υπηρεσίες, επιχειρήσεις κλπ. εργάστηκαν οι συνεργάτες του και πόσα από αυτά αποδείχθηκαν καθαρά.

nixx

Ας μην παρασυρόμαστε σε υπερβολές. Τα "ρεπορτάζ" του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγος να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στον φούρναρη ή το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μας.

Να σταματήσουμε...Όχι!(δεν γίνεται τόσο έυκολα αυτό εξάλλου) Απλά απο εδώ και πέρα όλοι να είμαστε πιο καχύποπτοι και προσεκτικοί με όλα!!!!

Οντως χτες μαλιστα ανεφερε και συγκεκριμενο αριθμο βρωμικων & καθαρων...ειπε οτι "δουλεψαν" σε 8 ζαχαροπλαστεια & μονο τα 2 ηταν καθαρα...και παλι καλα λεω εγω... :rolleyes:

Εμενα δεν προκειται να μου ανοιξει τα ματια,καθως τα ξερω αυτα απο αλλες πηγες...πολλοι ομως,που αγοραζουν πανακριβα τα μελομακαρονα(9 ευρω το κιλο!!!),μαλλον θα το ξανασκεφοτυν πριν ξαναπαρουν... ;)

kalo itan,kai pou vgike kai aytes tis meres,mono kalo tha mas kanei,giati tha fovithoune merikoi,

stalitsa twra eida oti prassein aloga einai oi stixoi sto telos e?itan to agapimeno mou elliniko rock sygkrotima.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος... Ίσα-ίσα, αυτό ακριβώς είναι που επαναλαμβάνει σε κάθε εκπομπή του ανελλειπώς, ότι αυτά που παρουσιάζονται δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον εκάστοτε κλάδο (έχω βαρεθεί να το ακούω) ! Και νομίζω ότι σε κάθε εκπομπή αναφέρει σε πόσα μαγαζιά, υπηρεσίες, επιχειρήσεις κλπ. εργάστηκαν οι συνεργάτες του και πόσα από αυτά αποδείχθηκαν καθαρά.

nixx

Θα το δεχτώ αυτό. Το ποιοτικό δείγμα όμως των χώρων που λαμβάνουν χώρα τα "ρεπορτάζ", έχετε αναρωτηθεί ποιο μπορεί να είναι;

Θα το δεχτώ αυτό. Το ποιοτικό δείγμα όμως των χώρων που λαμβάνουν χώρα τα "ρεπορτάζ", έχετε αναρωτηθεί ποιο μπορεί να είναι;

Μου θυμιζεις τους συνδικαλιστες στον Ευαγγελατο, και δεν κανει εισαι και μικρο παιδι... :rolleyes:

Ειπε οτι πηγαν σε 8, τα 2 ηταν μια χαρα και τα 6 αστα να πανε. Αλλα και να μη το ελεγε, λιγο με ενδιαφερει. Εμενα με νοιαζει τι ειδαν τα ματακια μου :rolleyes: