Dimitris79 Δημ. December 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Χτες ειδα μια εκπομπη στον Αντ1,"Επ'Αυτοφωρω" λεγοταν,με κρυφες καμερες παλι,που πηγαιναν σε μεντιουμ-μαγισσες-απατεωνες για να κανουν μαγια σε ζευγαρια...κλωνος των Αποδειξεων ειναι αυτο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ακριβώς. Μια μ*λ*κ*α και μισή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Και τι προτεινεις δηλαδη?Να τα κουκουλωνουμε ολα για να μην θησαυριζουν πολλοι απατεωνες?Δε λεω,παιρνει η μπαλα & σωστους επαγγελματιες(ελαχιστους),αλλα οποιος ειναι τιμιος & καθαρος ας επιτρεψει & φανερες καμερες...καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται... ;) Νομιζεις οτι λιγη ζημια εκανε στις στρωματοβιομηχανιες η προχτεσινη εκπομπη?Ευκαιρια ειναι να ξεχωρισει η καλη εταιρια απ'αυτους που μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.Προς τι λοιπον το αρβυλα? :rolleyes:Τι προτείνω; Να πάμε μέσω δικαστηρίων και κρατικών διαδικασιών. Αν δεν υπάρχουν και τις έχει αντικαταστήσει η TV, αυτό είναι πρόβλημα όλων μας. Τι μου λέει ότι το ρεπορτάζ με τα στρώματα δεν ήταν στημένο από κάποια άλλη εταιρεία στρωμάτων; Τι εμποδίζει κάποιον να δυσφημίσει κάποιον άλλο μέσω της TV; Έχω ακούσει ιστορίες που απλά στόμα με στόμα έχουν κλείσει ταβέρνες οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα αλλά είχαν οι αντίπαλες ταβέρνες, φαντάζεσαι την φασιστική δύναμη της TV; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Τι προτείνω; Να πάμε μέσω δικαστηρίων και κρατικών διαδικασιών. Αν δεν υπάρχουν και τις έχει αντικαταστήσει η TV, αυτό είναι πρόβλημα όλων μας. Τι μου λέει ότι το ρεπορτάζ με τα στρώματα δεν ήταν στημένο από κάποια άλλη εταιρεία στρωμάτων; Τι εμποδίζει κάποιον να δυσφημίσει κάποιον άλλο μέσω της TV; Έχω ακούσει ιστορίες που απλά στόμα με στόμα έχουν κλείσει ταβέρνες οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα αλλά είχαν οι αντίπαλες ταβέρνες, φαντάζεσαι την φασιστική δύναμη της TV; Στημενο? :blink: Εδω βγαιναν και λεγανε χωρις να ντρεπονται οτι αυτα συμβαινουν εδω & 30 χρονια! :mad: Ειναι δυνατον ο Ευαγγελατος & το επιτελειο του να...ξεθαψαν ολοκληρες χωματερες & να τις μετετρεψαν σε στρωματα? :rolleyes: Απλα τους συγκεκριμενους "κυριους" τους πιασανε στα πρασα.Συμφωνω οτι αυτη η διαδικασια ειναι προτιμοτερο να γινεται απ'το κρατος,οταν ομως αυτο λαδωνεται μεχρι αηδιας απ'τους επιτηδειους,ας βγει να κανει αυτη τη δουλεια ο καθε Ευαγγελατος,με μονο κερδος την τηλεθεαση.Ειναι προτιμοτερο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 ας βγει να κανει αυτη τη δουλεια ο καθε Ευαγγελατος,με μονο κερδος την τηλεθεαση.Ειναι προτιμοτερο αυτο. Συμφωνω αρκει να μην χαθει το "μετρο"... Απο τον Ευαγγελατο και τον καθενα. ;) (μιλαω γενικα και δεν θιγω την συγκεκριμενη περιπτωση μιας και ειμαι εξω και δεν ξερω τι εχει δειξει εκει κατω. :) ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Συμφωνω οτι αυτη η διαδικασια ειναι προτιμοτερο να γινεται απ'το κρατος,οταν ομως αυτο λαδωνεται μεχρι αηδιας απ'τους επιτηδειους,ας βγει να κανει αυτη τη δουλεια ο καθε Ευαγγελατος,με μονο κερδος την τηλεθεαση.Ειναι προτιμοτερο αυτο.Και αν αποδειχτεί ότι η τηλεθέαση δεν είναι το μόνο κέρδος του (κάθε) Εισαγγελάτου; Αποδείξεις δεν έχω για αυτό, αλλά σύμφωνα με τον έταιρο τηλεδικαστή κ.κ. Μάκη, τώρα είναι δουλειά του Εισαγγελάτου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Και αν αποδειχτεί ότι η τηλεθέαση δεν είναι το μόνο κέρδος του (κάθε) Εισαγγελάτου; Αποδείξεις δεν έχω για αυτό, αλλά σύμφωνα με τον έταιρο τηλεδικαστή κ.κ. Μάκη, τώρα είναι δουλειά του Εισαγγελάτου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Δε συγκρινω το Μακη με τον Ευαγγελατο,γιατι ο πρωτος ειναι αμορφωτος που το παιζει παντογνωστης ενω ο δευτερος απλα λαικιστης,που ομως το παραδεχεται... ;) τι συμφερον να εχει πχ. απ'το θεμα των στρωματων?Μηπως ειναι μετοχος σε καμια εταιρια?'Η μηπως θελει να μας κανει να...χασουμε τον υπνο μας? :p Απλα κηνυγαει την τηλεθεαση & τη δημοσιογραφικη επιτυχια,δε βρισκω κατι κακο σ'αυτο...ολοι θελουμε να ειμαστε καλοι(αν οιχ οι καλυτεροι) στη δουλεια μας... Παρεπιμπτοντως,ειδα πριν λιγο στο Αλτερ ανακονωση-διαφημιση της media strom οτι & καλα τα στρωματα της ειναι καθαρα,φτιαγμενα απο...αγνες πρωτες υλες κλπ.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει & φωτια τελικα,ετσι? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Παρεπιμπτοντως,ειδα πριν λιγο στο Αλτερ ανακονωση-διαφημιση της media strom οτι & καλα τα στρωματα της ειναι καθαρα,φτιαγμενα απο...αγνες πρωτες υλες κλπ.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει & φωτια τελικα,ετσι? :X Kαι στο MEGA έπαιξε η ανακοίνωση. Αμέσως μετά τις αθλητικές ειδήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 τι συμφερον να εχει πχ. απ'το θεμα των στρωματων? Μπορεί και κανένα. Μπορεί και εμμέσως να κερδίσει από αυτό, αν αρχίσει το κανάλι να παίρνει διαφημίσεις από τη media strom και την κάθε media strom... Και δε λέω ότι έτσι είναι σώνει και καλά, αλλά κανείς δεν το αποκλείει και αυτό... Παρεπιμπτοντως,ειδα πριν λιγο στο Αλτερ ανακονωση-διαφημιση της media strom οτι & καλα τα στρωματα της ειναι καθαρα,φτιαγμενα απο...αγνες πρωτες υλες κλπ.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει & φωτια τελικα,ετσι? :X Γιατί η διαφήμιση της media σημαίνει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 αυριο τι θεμα θα εχει ο ευαγγελινος?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Μου φαινεται πως ορισμενοι εδω μεσα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα,οπως οι "εκπροσωποι" των εταιριων... :rolleyes: Μπορεί και κανένα. Μπορεί και εμμέσως να κερδίσει από αυτό, αν αρχίσει το κανάλι να παίρνει διαφημίσεις από τη media strom και την κάθε media strom... Και δε λέω ότι έτσι είναι σώνει και καλά, αλλά κανείς δεν το αποκλείει και αυτό... Αν υποθεσουμε πως με τα στρωματα ειχε καποιο συμφερον :wacko: ,μηπως ειχε & με τα αθλια γηροκομεια?Με τα ληγμενα & βρωμικα φαγητα?Με τις βολτες με λεωφορεια?Με τα χαλασμενα ψαρια? :X Γιατί η διαφήμιση της media σημαίνει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; :worry: Φυσικα.Εξαλλου,"οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται".Μπορει στην εκπομπη να μην ειπε ονοματα,αλλα μαλλον πολλοι τηλεθεατες καταλαβαν ποια εταιρια μπορει να βγαζει τετοια στρωματα κι ετσι η αγαπητη media strom εσπευσε να το διαψευσει... ;) bilakos,νομιζω θ'ασχοληθει παλι με τα στρωματα & με καποια τηλεοπτικη απατη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 gia tin tileoptiki apati kseroume tipota? den mporo na fantasto ti tha einai... kathoti ta 090 ta evgale o zouglas...ara ti alli toso megali tileoptiki apati iparchei? kai giati kati mou leei -choris na gnorizo ti tha vgalei- oti tha chtipisoun emesa kai tin gnosti efimerida? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 μου φαινεται οτι και η εκπομπη του ευαγγελατου τρεφετε απο θεματα του μακη..σου λεει εγω σαν 30φυλοπουλος δεν μπορω να εχω θεματα με στρωματα και τετοια...παρε απο το συρταρι μου 2-3 θεματακια να κανεις παταγο! πλεον ο alphα εχει γινει KGB! θα κυκλοφορεις με κρυφες καμερες και θα γινεσαι πλουσιος!! το καλυτερο θεμα ειναι να πουνε για τα νοθευμενα ποτα και για τα βρομοχερα των λαντζιεριδων που πλενουν πιατα/ποτηρια σου βαζουν ξηρους καρπους/καροτακια/αγγουρακια και και και χωρις γαντια φυσικα ετσι? εμενα μου ετυχε περιστατικο τετοιο..να τρεχει αιμα απο το δαχτυλο της λαντζιερα και να μην το εχει καλυψει με τιποτα!!και να βαζει ξηρους καρπους!! σκεφτειτε λοιπον..μια σταγονα αιμα μεσα στο κουπακι σας.. και αμα ξαναφατε οταν βγειτε εξω...:whistle: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Εμ δεν ειχες κι εσυ κρυφη καμερα να τους πιασεις στα πρασα! :p :shifty: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ξερεις τι στιγμες εχω χασει επειδη δεν ανοιξα την καμερα?? τζαμπα εχουμε κινητο με καμερα κτλ. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Μου φαινεται πως ορισμενοι εδω μεσα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα,οπως οι "εκπροσωποι" των εταιριων... :rolleyes: Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα - απλά απάντησα στο ότι "Ο Ευαγγελάτος δεν έχει να κερδίσει τίποτα". Ας μην είμαστε τόσο αθώοι. Kαλο είναι να είμαστε υποψιασμένοι. Το ότι έδειξε κάτι η κάμερα δε σημαίνει ότι είναι και 100% έτσι. Το αν υπάρχουν και αλλα οικονομικά συμφέροντα από πίσω (που προσωπικά δεν το πιστεύω) η απλά φταίει η mania για τηλεθέαση και ο κακός εννοούμενος τηλεοπτικός ανταγωνισμός δεν το ξέρω. Φυσικα.Εξαλλου,"οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται".Μπορει στην εκπομπη να μην ειπε ονοματα,αλλα μαλλον πολλοι τηλεθεατες καταλαβαν ποια εταιρια μπορει να βγαζει τετοια στρωματα κι ετσι η αγαπητη media strom εσπευσε να το διαψευσει... Δεν είδα την εκπομπή και δεν ξέρω αν αναφερόταν σε αυτή η όχι. Το γεγονός τις ανακοίνωσης πάντως δε σημαίνει τίποτα, και τέλεια να ήταν τα στρώματα τις media strom πάλι δε θα έβγαζε ανακοίνωση να καθησυχάσει τους πελάτες τις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Aς μην είμαστε τόσο καχύποπτοι. Η εταιρεία έκανε μια ανακοίνωση. Όποιος θέλει να την διαψεύσει, δεν έχει παρά να ανοίξει το στρώμα του. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Mα εννοειται οτι θελει να κερδισει κατι...τηλεθεαση,διαφημισεις,να κανει δημοσιογραφικη επιτυχια... ;) παντως δε νομιζω να εχει προσωπικο συμφερον να κλεισουν μερικα εστιατορια,γηροκομεια,στρωματοβιομηχανιες κλπ. Αισωπε,αν ανοιξουμε το στρωμα μας & δουμε οτι εχει τη γνωστη σαβουρα τι θα κανουμε?Θα τους τα τριψουμε στη μουρη ή θα ζητησουμε αποζημιωση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Αισωπε,αν ανοιξουμε το στρωμα μας & δουμε οτι εχει τη γνωστη σαβουρα τι θα κανουμε?Θα τους τα τριψουμε στη μουρη ή θα ζητησουμε αποζημιωση? :confused: Θα έχεις έναν καλό λόγο να της τα χώνεις εδώ στο φόρουμ τουλάχιστον. Αν θες να προχωρήσεις και πιο πέρα, είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα. Η εταιρεία πετάει το γάντι. Όποιος θέλει ας το σηκώσει. Υ.Γ. Δεν είμαι υπάλληλος της εταιρείας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Απλά να επισημάνω ότι έτυχε να έχω διαφημιστικό της συγκεκριμένης εταιρείας, και αυτο το στρώμα έχει μέσα αυτό το πολύχρωμο μίγμα, αν ΔΕΝ είναι απο αυτές τις εταιρείες θέλει να μας πεί ότι το φτιάχνουν απο νέα υλικά που είναι πολύχρωμα; Ή ότι οι εταιρείες απο τις οποίες πέρνει αυτό το υλικό τα αποστηρώνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ξεκινήσαμε με τις ''Αποδείξεις'' του Ευαγγελάτου μετά μας βγήκε και το ''Επ΄αυτοφόρω'' του Μακή Γεωργίου και σήμερα ξέκινησε και η εκπομπή ''Αποκαλύψεις'' του Μάνεση. και η κλονοποίηση καλά πάει... το MEGA τι θα βγάλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ξεκινήσαμε με τις ''Αποδείξεις'' του Ευαγγελάτου μετά μας βγήκε και το ''Επ΄αυτοφόρω'' του Μακή Γεωργίου και σήμερα ξέκινησε και η εκπομπή ''Αποκαλύψεις'' του Μάνεση. και η κλονοποίηση καλά πάει... το MEGA τι θα βγάλει ; λογικό δεν είναι; τα άλλα κανάλια πως θα κάνουν νούμερα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Απλά να επισημάνω ότι έτυχε να έχω διαφημιστικό της συγκεκριμένης εταιρείας, και αυτο το στρώμα έχει μέσα αυτό το πολύχρωμο μίγμα, αν ΔΕΝ είναι απο αυτές τις εταιρείες θέλει να μας πεί ότι το φτιάχνουν απο νέα υλικά που είναι πολύχρωμα; Ή ότι οι εταιρείες απο τις οποίες πέρνει αυτό το υλικό τα αποστηρώνουν; Θα ηθελα να ελπιζω οτι το αποστειρωνουν... :worry: βεβαια,επειδη ζουμε στην Ελλαδα,ξυπναω αποτομα απ'το..ωραιο μου ονειρο... :rolleyes: σαβουρα ειναι φιλε,δυστυχως...και δεν προκειται για πολυχρωμα ρουχα,αλλα για πολυχρωμα κουρελια & σκουπιδια παντος ειδους... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Σήμερα έχει την συνέχεια των κουρελοστρωμάτων... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ε, εντάξει αφού πούλησε όλη αυτή την εβδομάδα, είπαν να το κάνουν μίνι σειρά :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts