Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θεωρείτε ότι είσαι επικίνδυνος/η , όταν πας με 20 χλμ κ κάτω :p (εντός πόλης)

anaλογα το σημειο(εντος πολης)..αν εχεις πιασει την αριστερη της παραλιακης και πηγαινεις με 40 τοτε ναι εισαι επικινδυνος/η:)

θεωρείτε ότι είσαι επικίνδυνος/η , όταν πας με 20 χλμ κ κάτω :p (εντός πόλης)

Γιατή έχω την αίσθηση ότι μιλάμε σε τοίχο? Άμα δεν καταλαβένεται γιατή δεν πρέπει να τηρούνται τα όρια ταχύτητας και ο ΚΟΚ κατα γράμμα την στιγμή που έχουν γίνει ένα κάρο σχετικές έρευνες από γνωστούς δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου τύπου που βγάζουν τα όρια ταχύτητας ΓΕΛΙΑ τότε γιατή να συζητάμε άλλο? Λες και θα αλάξει κάτι!

Γιατή έχω την αίσθηση ότι μιλάμε σε τοίχο? Άμα δεν καταλαβένεται γιατή δεν πρέπει να τηρούνται τα όρια ταχύτητας και ο ΚΟΚ κατα γράμμα την στιγμή που έχουν γίνει ένα κάρο σχετικές έρευνες από γνωστούς δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου τύπου που βγάζουν τα όρια ταχύτητας ΓΕΛΙΑ τότε γιατή να συζητάμε άλλο? Λες και θα αλάξει κάτι!
εγώ απλά το ανέφερα σαν γεγονός, όχι ότι δικαιολογούνται-δικαιολογώ όσοι-ους πάνε σαν χελώνες στον δρόμο.......

Eχει βγει μια φορα ο Σταθακης και το εχει αναφερει αυτο.

Τα ορια που εχουμε ειναι γελοια.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

βρε παιδιά,σημασία έχει να κατανοούμε τι κρατάμε στα χέρια μας ( εκτός απο τιμόνι, την τύχη της ζωής μας και των υπολοίπων.)Όλοι ώρες - ώρες είμαστε τραγικοί στην οδήγηση,θές επειδή έχουμε νεύρα, θες επειδή στραβομ@μήσ@με,θες επειδή οι άλλοι μας συφιλλιαζούν με την οδήγηση τους.Ναι, οι λοιπές Ευρωπαίες γυναίκες με έχουν εντυπωσιάσει με την οδηγική τους συμπεριφορά συνεση στο τιμόνι,οι Ελληνίδες όμως τείνουν να γίνουν χειρότερες απο τους άνδρες στο θέμα συμπεριφοράς.Και δεν μιλώ για την οδήγηση και την πρόκληση ατυχημάτων, μα την συμπεριφορά στον δρόμο με πρόσχημα την αδύναμη γυναικεία φύση που τις << κάνει >> να μένουν στο απυρόβλητο. Δεν μπορεί δηλαδή χθές στην Καλλιθέα, μια γυναίκα να κορνάρει παρατεταμένα και να σκυλοβρίζει πεζό επειδή πέρασε τον δρόμο όπως κάνουμε τόσοι και τόσοι πεζοί.Αυτά είναι που με ενοχλούν.Αν, λέω Αν! το παλικάρι γύρναγε και της έκανε το αμάξι καλοκαιρινό, ποιός θα της έφταιγε?Θα είχε η γυναίκα την συμπαράσταση των υπολοίπων?Δεν γνωρίζει σαν οδηγός πως ο πεζός που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα είναι απροστατεύτος και έχει πάντα δίκιο και πως αν βρίσεις πεζό ή τον προκαλέσεις έχεις ένα καλό πρόστιμο? ( 80€ αν θυμάμαι καλά )

Προσωπικά επειδή μου έτυχε παρόμοιο σκηνικό, με γυναίκα που παραβίασε αριστερή στροφή σε γραμμές τράμ,που ενώ ήμουν πεζός κόντεψε να με χτυπήσει οριακά στα γόνατα,που με έβρισε οταν της είπα<< δεν προσέχεις που πάς?>>που ενώ θέωρησα λήξαν το περιστατικό μου έβρισε απο 50μ απόσταση την μάνα μου επειδή πίστεψε μάλλον πως δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω....

Λάθος μεγάλο.... τράβηξα ένα σπρίντ 100μ και Το αποτέλεσμα.... μια βουλιαγμένη πόρτα και άμυνα απο την πλευρά μου με την τύπισσα να βρίζει ασύστολα και να προσπαθεί να με χτυπήσει και εγώ απλά να φωνάζω, βλέπεται τι κάνει?Με βρίζει και προσπαθεί να με χτυπήσει!!!.Όλοι λοιπόν με το μέρος μου και να βρίζουν την τύπισσα...

Τί πίστευε δηλαδή, επειδή ήταν γυναίκα θα την άφηνα? θα έλεγα δεν βαριέσαι? ας μου βρίζει την μάνα μου επειδή είναι γυναίκα την συγχωρώ?, φυσικά αν το κάνε άνδρας θα σκοτωνόμουν στο ξύλο μαζί του.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά επειδή μου έτυχε παρόμοιο σκηνικό, με γυναίκα που παραβίασε αριστερή στροφή σε γραμμές τράμ,που ενώ ήμουν πεζός κόντεψε να με χτυπήσει οριακά στα γόνατα,που με έβρισε οταν της είπα<< δεν προσέχεις που πάς?>>που ενώ θέωρησα λήξαν το περιστατικό μου έβρισε απο 50μ απόσταση την μάνα μου επειδή πίστεψε μάλλον πως δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω....

Λάθος μεγάλο.... τράβηξα ένα σπρίντ 100μ και Το αποτέλεσμα.... μια βουλιαγμένη πόρτα και άμυνα απο την πλευρά μου με την τύπισσα να βρίζει ασύστολα και να προσπαθεί να με χτυπήσει και εγώ απλά να φωνάζω, βλέπεται τι κάνει?Με βρίζει και προσπαθεί να με χτυπήσει!!!.Όλοι λοιπόν με το μέρος μου και να βρίζουν την τύπισσα...

Τί πίστευε δηλαδή, επειδή ήταν γυναίκα θα την άφηνα? θα έλεγα δεν βαριέσαι? ας μου βρίζει την μάνα μου επειδή είναι γυναίκα την συγχωρώ?, φυσικά αν το κάνε άνδρας θα σκοτωνόμουν στο ξύλο μαζί του.

Άξιος, άξιος!!! Κι εμένα με έβρισε μία κ@ριόλα φέυγοντας σε παρόμοιο περιστατικό, έτρεξα να την πρωλάβο να τις πάρο κάνα φανάρι αλλά κουβαλούσα και πράγματα μαζί μου γ@μώτ και πρόλαβε :mad:

Βέβαια το να αρχίζουμε να βριζόμαστε όλοι μεταξύ μας στη μέση του δρόμου δεν είναι και οτι καλύτερο.Μπορούμε πολυ απλά να απαντάμε με ωραίο τρόπο να του/της την πούμε..φυσικά εξαρτάται και από την κατάσταση /διάθεση που θα έχουμε εκείνη την ώρα..:)
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Βέβαια το να αρχίζουμε να βριζόμαστε όλοι μεταξύ μας στη μέση του δρόμου δεν είναι και οτι καλύτερο.Μπορούμε πολυ απλά να απαντάμε με ωραίο τρόπο να του/της την πούμε..φυσικά εξαρτάται και από την κατάσταση /διάθεση που θα έχουμε εκείνη την ώρα..:)

το κάνα στην αρχή, όπα! της λέω! θα μας σκοτώσεις!

για να εισπράξω το <<τράβα μ@μήσου ρε μ@λ@κ@>>

ανταπάντησα με τον ιδιο χαρακτηρισμό και 1' λεπτό μετά στο Stop, έβγαλε κεφάλι απ' το παράθυρο και στην κυριολεξία ούρλιαξε << γμτ το νινι της μάνας σου...>>:X

έπειτα αυτό, παρόλο που είμαι τύπος που ελέγχω τα νεύρα μου,την πήρε και την σήκωσε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κάνα στην αρχή, όπα! της λέω! θα μας σκοτώσεις!

για να εισπράξω το <<τράβα μ@μήσου ρε μ@λ@κ@>>

ανταπάντησα με τον ιδιο χαρακτηρισμό και 1' λεπτό μετά στο Stop, έβγαλε κεφάλι απ' το παράθυρο και στην κυριολεξία ούρλιαξε << γμτ το νινι της μάνας σου...>>:X

έπειτα αυτό, παρόλο που είμαι τύπος που ελέγχω τα νεύρα μου,την πήρε και την σήκωσε....

Ε, τότε φίλε μου καλά της έκανες,έχουν καταντήσει οι γυναίκες να βρίζουν σαν νταλικέριδες,ελεος δλδ..

Τι να πω..:mad:

Συγνώμη βρε Snowball ,αλλά πες μου ποιος (άντρας ή γυναίκα) δεν λαδώνει πλέον για να περάσει το πρακτικό μέρος του διπλώματος.

όσο καλός/η και να'ναι κάποιος/α στην οδήγηση,όλοι ζητάνε λάδωμα.

Προσωπικά λάδωσα,είχα πάει με το άγχος για το πως θα τα πάω και στην τελική δεν έκανα τπτ σπουδαίο,μου κακοφάνηκε κιόλας..

ουτε εγω λαδωσα.αλλα την πρωτη φορα κοπηκα ασχετα με το αν οδηγαω απο τα 16 μου.

οταν πηγα την πρωτη φορα οι εξεταστες πηγαιναν εναλλαξ,δηλαδη εναν εκοβαν εναν περνουσαν...μολις εμαθα κι εγω οτι ο προηγουμενος κοπηκε...χαρα πηρα εγω παω να πω θα παω εγω...και λεει ο δασκαλος γιωργο πανε εσυ...και μετα απο τον γιωργο πηγα εγω:(

κι ετσι την δευτερη φορα απο εγωισμο δεν λαδωσα...και το πηρα.

λαδωσα ομως για να παρω το διπλωμα γρηγορα:p ασχετα απο τα 3 χρονια που εχω το διπλωμα 2 φορες το εχω δειξει στις αρχες.

Never Give Up:!:

Join friend!

ουτε εγω λαδωσα.αλλα την πρωτη φορα κοπηκα ασχετα με το αν οδηγαω απο τα 16 μου.

οταν πηγα την πρωτη φορα οι εξεταστες πηγαιναν εναλλαξ,δηλαδη εναν εκοβαν εναν περνουσαν...μολις εμαθα κι εγω οτι ο προηγουμενος κοπηκε...χαρα πηρα εγω παω να πω θα παω εγω...και λεει ο δασκαλος γιωργο πανε εσυ...και μετα απο τον γιωργο πηγα εγω:(

κι ετσι την δευτερη φορα απο εγωισμο δεν λαδωσα...και το πηρα.

λαδωσα ομως για να παρω το διπλωμα γρηγορα:p ασχετα απο τα 3 χρονια που εχω το διπλωμα 2 φορες το εχω δειξει στις αρχες.

Γκαντέμης :lol:

Πάντως για να σε κόψουν δε μπορεί, θα την έκανες κι εσύ τη βλακειούλα σου. Αν είσαι αλάνθαστος, δεν παίζει να κοπείς.

Γκαντέμης :lol:

Πάντως για να σε κόψουν δε μπορεί, θα την έκανες κι εσύ τη βλακειούλα σου. Αν είσαι αλάνθαστος, δεν παίζει να κοπείς.

οταν πηγα την πρωτη φορα οι εξεταστες πηγαιναν εναλλαξ,δηλαδη εναν εκοβαν εναν περνουσαν...μολις εμαθα κι εγω οτι ο προηγουμενος κοπηκε...χαρα πηρα εγω παω να πω θα παω εγω...και λεει ο δασκαλος γιωργο πανε εσυ...και μετα απο τον γιωργο πηγα εγω

Λυπάμαι billako αλλά θα συμφωνήσω με τον gkr41,δεν μπορεί να σ'εκοψαν έτσι απλά,όλο και κάτι θα έκανες βρε αλάνθαστε..:p :lol:

καθηστε ρε παιδια! δεν ειπα οτι ειμαι αλανθαστος!

απλα εκει που πηγα να κανω οπισθογωνια...δεν προλαβα να κανω μισο μετρο πισω...μου ανοιγει την πορτα απο πισω ο εξεταστης και μου λεει εχει πολυ κενο!

<<ασε μας ρε φιλε που εχω κενο...τελειωσα την οπισθογωνια?>>

με την μια με ακοψε,ενω με τους αλλους δεν ηταν ετσι.

εδω με τρακτερ καναμε οπισθογωνια στο yaris θα κολησουμε. :ρ

ΑΑΑΑ!! επισης να πω το διπλωμα οτι δεν το πηρα νυχτα οπως λενε για τις γυναικες...αλλα πρωταπριλια!! ουτε ψεμα να ταν βρε παιδι μου! :p

Join friend!

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι σε κάποια συγκεκριμένη απόσταση από το πεζοδρόμιο στην οπισθογωνία. Αν πέρασες στο αντίθετο ρεύμα, καλά έκαναν και σε έκοψαν :p

:lol: :lol:

οχι ρε συ! ηταν και μονοδρομος να φανταστεις!

μισο μετρο ηταν ολο ολο και πολυ σου λεω αντε! :ρ

Join friend!

Το θέμα είναι οτι τους έδωσες κι εσύ το πάτημα και σε έκοψαν. Δεν έχεις τελείως άδικο, αλλά ας ήσουν και λίγο πιο προσεκτικός :p

ειχα αγχος παντως...αλλα ενταξει την επομενη φορα τους εδωσα και καταλαβαν!

Join friend!

Πιστεύω πως αυτοί δεν θέλουν να τους υψώνεις την φωνή!Ούτε να τους αντιμιλάς!Πετάει ο Γάιδαρος σε ρωτάνε ?Πετάει να λες(αν του βάλουμε δύο τουρμπινες!):confused: .Νομίζουν πως είναι κάποιοι και το εκμεταλεύονται αυτό!:confused:

Πιστεύω πως αυτοί δεν θέλουν να τους υψώνεις την φωνή!Ούτε να τους αντιμιλάς!Πετάει ο Γάιδαρος σε ρωτάνε ?Πετάει να λες(αν του βάλουμε δύο τουρμπινες!):confused: .Νομίζουν πως είναι κάποιοι και το εκμεταλεύονται αυτό!:confused:

Μα πως θα φανε και αυτοι.

Ολοι τρωνε,αυτοι θα μεινουν απ'εξω?

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Πέρα βέβαια απο την πλάκα αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει.Ένας φίλος μου τις προάλλες πήγε για εξετάσεις στα πρακτικά.Κάνει οπισθογωνία(απότι θυμάμαι επειτρέπεται μόνο ένα μέτρο).Με το που φτάνει στην μέση λέει "stop" ο εξεταστής.Λέει ξεπέρασες το όριο.Έπεσαν βρισίδια στο αμάξι μέσα:vava: , ο εξεταστής τα πήρε, βγήκε έξω, έβγαλε μέτρο, μέτρησε, είδε πως ήταν 1,04 m(!) και λέει:"είδες γιατί σου λέω"?:devil: Κόπηκες!Η φάση είναι πως ακριβώς πριν απο αυτόν ήταν μία κοπέλα που παρόλο που ξεπέρασε την ίδια οπισθογωνία κατα 20 cm δεν την κόψανε! Ασε που στο τέλος όταν χερετάνε τους μαθητές αυτοί δεν πήγαν απο τον φίλο μου!:scared: Γι'αυτό σου λέω...πρέπει αυτή η κοροϊδία κάποτε να σταματήσει:rtfm: !:mad:

Καλά τι μαλκίες είναι αυτές? Αντί να κάνουν σοβάρη εξέταση στο αν ξέρεις να οδηγάς, μην σκοτόσεις κανένα, ασχολούνται με οπισθογωνίες και μπακλαβά γωνίες, λες κι αν στραβοπαρκάρης θα πεθάνη κάποιος!:blink:

Ασε που στο τέλος όταν χερετάνε τους μαθητές αυτοί δεν πήγαν απο τον φίλο μου!:

Χαιρετάνε κιόλας;;Εμένα γιατί δεν με χαιρέτησαν;; :confused:

Να το πάρω προσωπικά τώρα;;:p

Χαιρετάνε κιόλας;;Εμένα γιατί δεν με χαιρέτησαν;; :confused:

Να το πάρω προσωπικά τώρα;;:p

Όπως καταλαβαίνεις...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:angry: :angry: :angry: :angry: 10' πρίν το Post. Μια ανέβηκε μονόδρομο και σταμάτησα μισό μέτρο στην μούρη της πρίν το καρφώσω καθώς έστριβα σε στενό και η απάντηση στο << που πάς? το γ@μωαπαγορευτικό δεν το βλέπεις>> << έ,έγινε τίποτα μου λέει?>>

δεν περνάνε 2' μου περνάει μια άλλη ένα Stop καρφί χωρίς να κόψει κάν πάνω σε πλατεία :angry: :angry:

Τόσα νεύρα και τόσο συφίλλιασμα πρωί πρωί πρώτη φορά μου τυχαίνει.

Να χουν χάρη που χαίρομαι το αυτοκίνητο μου και προφυλάσσω την σωματικη μου ακεραιότητα αλλιώς θα τις κάρφωνα κατά μέτωπο να με πληρώνουν χρυσάφι.

Σιχτίρ πρωί πρωί με την κάθε κομπλεξικιά!

[sIGPIC][/sIGPIC]