DesertSMisSRaiN Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Σύμφωνοι απλά δεν μου πολυάρεσαν τα αστεία...αν και στο τέλος το φιλί της Ντάλιας έλεγε πολλά για την επόμενη σεζόν Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Γιατί το όνειρο που είναι όλοι δεμένοι στις γραμμές του τρένου και λείπει ένας(και καλά στο όνειρο);;Τώρα εξηγούνται όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ήταν καλό επεισόδιο. Αν και έχασα κάποια κομμάτια του γιατί δούλευα παράλληλα...Εξύπνες ιδέες και ατάκες. Μια χαρά... Οι εκφράσεις της Ζουμπουλίας, οταν τη χούφτωσε ο παππούς και αργότερα όταν παραπατούσε και λυποθυμούσε σταδιακά είχαν πολύ γέλιο. Στα θετικά και: - Η Θεοπούλα που έγινε "πηνίο" και επηρέαζε μαγνητικά πεδια Σαν εξήγηση για μυστήριο του LOST είναι αυτή η ιδέα :lol: - Η εξέλιξη στην ιστορία με την αλληλογραφία. - Η αγωνία στη φάση με τον κακό που είναι συνεχώς σε απόσταση αναπνοής - Το όνειρο της Ντάλιας που προμηνύει το γνωστό παρακάτω κίνδυνο - Η ερμηνεία του Σπύρου όταν θα έλεγε την απόφαση στη Ζουμπουλία. +1 για το μαυρισμένο μάτι Στα αρνητικά: - Ο αψυχολόγητος νευρικός κλονισμός του Σπύρου. Κάτι δε μου κολλούσε στην ερμηνεία (εκείνη τη στιγμη μόνο) - Το πως μετέφερθηκαν παππούς και Σπύρο/Ζουμπουλία εκτος κινδύνου... - Τα κρύα αστεία της Ντάλιας. (κουτσή μαρία, το πόδι που "γύρισε"). Συνεχίζουν να τον καίνε τον χαρακτήρα... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlof Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 να λοιπον τι παθαινει η ζουμπουλια / που ειναι μεσα στην ζωη κατα τον Καπουτζιδη/................. σαλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Για τα αστεία ΟΚ το θέμα είναι πιο υποκειμενικό. Μέχρι το πρώτο μισό ούτε εμένα μου άρεσαν, αλλά από τη στιγμή που εμφανίστηκε η... "έξαλλη" Ζουμπουλία άρχισε ένα διαρκές αυθόρμητο γέλιο που εναλασσόταν με αγωνία για το τι θα βρουν και αν θα το βρουν και αδρεναλίνη όταν εμφανίστηκε ο κακός. Γέλιο & αγωνία ---> ο καλύτερος συνδυασμός. Αυτό ήταν που εμένα μου είχε λείψει από τα τελευταία επεισόδια καθώς είχαμε μόνο αγωνία και σχεδόν καθόλου γέλιο. Η Θεοπούλα-τηλεκοντρόλ όλα τα λεφτά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 pote tora tha ksanadeiksei to epomeno epeisodio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 kai pote telioni gia fetos? Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Tρομερό το σημερινό επεισόδιο!! Το φιλακι Νταλιας-Αλεξη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παει την εχασα τη μπαλα... Ο Καστελλης γιατι ηταν φυλακη; (που αφεθηκε να σαπισει για κατι που δεν εκανε;) ο Βενετοπουλος γιατι ηταν στη φυλακη (που απεδρασε κι ειναι αυτος που ψαχνουν;) Για ποιο εγκλημα τελικα μιλαει η αλληλογραφια; Παρακαλω καποιος με οργανωμενη σκεψη να μου δωσει ενα μπουσουλα διοτι δεν τα παω που δεν τα παω καλα με τα σηριαλ τωρα εχω γινει φιογκος!!!!! Εγώ να δεις... :wacko: Ας κάνει κάποιος μια καλή σούμα plz για το τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την υπόθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παει την εχασα τη μπαλα... Ο Καστελλης γιατι ηταν φυλακη; (που αφεθηκε να σαπισει για κατι που δεν εκανε;) ο Βενετοπουλος γιατι ηταν στη φυλακη (που απεδρασε κι ειναι αυτος που ψαχνουν;) Για ποιο εγκλημα τελικα μιλαει η αλληλογραφια; Παρακαλω καποιος με οργανωμενη σκεψη να μου δωσει ενα μπουσουλα διοτι δεν τα παω που δεν τα παω καλα με τα σηριαλ τωρα εχω γινει φιογκος!!!!! Ο Καστέλλης, νομίζω πως πλήρωσε για το σκάνδαλο της εταιρίας. Δεν είμαι σίγουρη γι αυτό όμως... Ο Βενετόπουλος για τον φόνο της Ελευθερίας Ασλάνογλου, στην Θεσσαλονίκη, πριν 30 χρόνια. Η αλληλογραφία μιλάει για αυτό το έγκλημα που πλήρωσε άδικα ο Βενετόπουλος και ο Σταυριανίδης επειδή γνώριζε την αλήθεια, είχε τύψεις και ήθελε να τον βοηθήσει. Έτσι τουλάχιστον μας είπε σήμερα ο Σπύρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ο Καστέλλης, νομίζω πως πλήρωσε για το σκάνδαλο της εταιρίας. Δεν είμαι σίγουρη γι αυτό όμως... Ο Βενετόπουλος για τον φόνο της Ελευθερίας Ασλάνογλου, στην Θεσσαλονίκη, πριν 30 χρόνια. Η αλληλογραφία μιλάει για αυτό το έγκλημα που πλήρωσε άδικα ο Βενετόπουλος και ο Σταυριανίδης επειδή γνώριζε την αλήθεια, είχε τύψεις και ήθελε να τον βοηθήσει. Έτσι τουλάχιστον μας είπε σήμερα ο Σπύρος. Μάλιστα,όπως είπανε σήμερα,ο Σταυριανίδης γνώριζε την αλήθεια για το Βενετόπουλο(ότι ήταν αθώος)αλλά και ότι ο ίδιος τον είχε κλείσει φυλακή πριν 30 χρόνια.Γι'αυτό είχε τύψεις και ήθελε μετά να τον βοηθήσει κρατώντας συνεχώς επαφή μαζί του,τόσο όσο ήταν ο Βενετόπουλος στη φυλακή όσο και όταν βγήκε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το σίριαλ δεν είναι μονοκόμματο και το σενάριό του είναι σύνθετο.Τετραπέρατος ο Καπουτζίδης. Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Πιστεύω ενα απο τα καλύτερα το σημερινό επεισόδιο κι ελπίζω μέχρι το επόμενο. Η Ζούμπι έδωσε ρέστα σήμερα.:lol: :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Βασικά όλη η πεντάδα ήταν καλή! Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Το χειρότερο επεισόδιο ως τώρα για μένα :X :X Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Κατα τη γνώμη μου είχε και καλή πλοκή και γέλιο:lol: :p :respect: Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Κι εγώ μπορώ να πω πως ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που γέλασα δυνατά αρκετές φορές. Πολύ καλό το επεισόδιο, τα συνδύαζε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 για να δουμε τωρα το επομενο... Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xartaetos Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 fobero epeisodeio kata tin apopsi mou.:D Oso gia tin upothesi, profanws twra kserei o kakos oti tha psaksoun na broun ton Benetopoulo opote i epomeni sunantisi tous problepw na einai ekeipera.. to koufo tha itan malista na baloun enan diko tous, kako, na kanei ton Benetopoulo gia na feroun tin 5ada konta tous Sumfwna me tous titlous arxis, den exoume dei akoma ti sfaira pou paei panw ston Fwti. mi ksexnate oti gia ton Benetopoulo mathane mesw enos gnwstou tou patera tou Fwti, opote den apokleietai na ftasei o kakos ston Fwti apo tin anapodi, ksekinontas apo ton Benetopoulo. Episis to oneiro tis Ntalias, deixnei logika to epomeno bima, pou einai kai i prwti skini tou epeisodeiou. bebaia i Ntalia leei oti "hmastan kai oi 5, alla den hmastan apo tin arxi, kapoios eleipe... kapoios apo ta agoria" apo to oneiro tis, kati pou prokalei aporoies. Telos, fantazomai oti twra peistikan kai autoi pou diafwnousan oti Kastelis kai Benetopoulos einai duo diaforetika atoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 σε καποια σημεια ειχα απιστευτη αγωνια για τη συνεχεια...γελασα πολυ οταν ειδα τη ζουμπουλια ντυμενη σαν τραγουδιστρια απο τις spice girls:lol: ,και η συγκεκριμενη αμφιεση ηρθε κι εδεσε με το τραγουδι conga,οταν ειδα το σπυρο με μαυρισμενο ματι και εκει που η ζουμπουλια ηταν με τον παππουλη(ο οποιος νομιζω επαιξε προσφατα σε ενα επεισοδιο του safe sex και υποδυοταν και εκει το γερο-σεξουαλο:p ) με θεοπουλα δε γελασα χτες...ουτε με νταλια.αλλα μου αρεσαν τρομερα τα υπολοιπια αστεια.μπραβο στον καπουτζιδη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Κι εγώ μπορώ να πω πως ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που γέλασα δυνατά αρκετές φορές. Πολύ καλό το επεισόδιο, τα συνδύαζε όλα. Τα ίδια κι εγώ. Επιτέλους λίγο αβίαστο γέλιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Πολύ καλό το χθεσινό επεισόδιο,γέλασα πάρα πολύ - και παράλληλα υπήρχε εξέλιξη της υπόθεσης) Μακάρι να συνεχιστεί έτσι η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Και μένα μου άρεσε πολύ :) Ειδικά η Ζουμπουλία που την συμπαθώ και περισσότερο από όλους! Το μάτι του Σπύρου πειράζει που δεν κατάλαβα πως μαύρισε :wacko: Κάποιος να μου πει? Η Θεοπούλα δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Και μένα μου άρεσε πολύ :) Ειδικά η Ζουμπουλία που την συμπαθώ και περισσότερο από όλους! Το μάτι του Σπύρου πειράζει που δεν κατάλαβα πως μαύρισε :wacko: Κάποιος να μου πει? Η Θεοπούλα δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε. Προφανως απο τη Ζουμπουλια μαυρισε το ματι του Σπυρου! Ηταν η αντιδραση της οταν της ειπε οοτι θα ειναι αυτη που πρεπει να απασχολησει τον παππου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Της ειπε "Θελω να φανεις ψυχραιμη με αυτο που θα ακουσεις" και αμεσως αλλαζει η σκηνη και βλεπουμε τον Σπυρο με μαυρισμενο ματι... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Χθες το επεισοδιο ηταν καταπληκτικο καιρο ειχα να γελασω τοοοσο πολυ... Ατακα στην ατακα πηγαινε δεν τους προλαβαινα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts