popotas21 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 δεν το βλεπω το σοου αλλα απο οτι μου λενε οι φιλοι μου πρεπει να εχει πολυ πλακα:p exei trelo gelio den einai show einai mia komodia peripetias Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Θα πρέπει να αποκλείσουμε και την πιθανότητα να είναι ο υπουργός που πέθανε ο κακός της ιστορίας [όπως έχει ειπωθεί απο μερικά παιδιά]νομίζω,γιατι σε καποιο σημείο στο 2ο επεισόδιο -κ συγκεκριμένα- σε μια συζήτηση μεταξύ των 2 κακών,ο ''μικρός'' αναφέρεται στη γυναίκα του αποθανώντος[?] υπουργού σε γ' ενικό πρόσωπο και οχι σε β' όπως θα έπρεπε αν μίλαγε με τον ίδιο. :dizzy: Παιδιά σίγουρα δεν είναι ο υπουργός που πέθανε ο ΜΑΓΑΛΟΣ.Επίσης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του Φώτη(απόψεις που έχουν υποθεί απο πολλούς.Και εγώ είχα πει παλιότερα οτι ο μεγάλος είναι δίδυμος αδελφός του υπουργού:X !)Ο Καπουτζίδης του ξεκαθάρισε.Δεν κρίβει τον ΜΕΓΑΛΟ γιατί είναι κάποιος που τον έχουμε δει...απλά έχει επιρρεαστεί απο τον αστυνόμο Σαϊνη:blink: .Αυτό είναι όλο.:) ΄΄Οσο για το επεισόδιο της Δευτέρας.Μερικές σκηνές ήταν όλα τα λεφτά(Με την Θεωπούλα και τον πίνακα κυρίως "το ξέρω βρε Θεοπούλα μου, αφού έχεις ζωγραφίσει και το Βόδι.Κτηνοτροφική περιοχή" αλλά και με το steak out)αλλά είχε και μερικές πολύ βαρετές σκηνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Είδατε το τρέιλερ;;:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Όχι!!!Τί έδειξε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 i mana mou mou eipe oti exei tin theopoula na paizei golf Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 i mana mou mou eipe oti exei tin theopoula na paizei golf Άντε. Θα λιώσουμε πάλι. Πάντως στο προηγούμενο επεισόδιο η καλύτερη σκηνή για μένα ήταν με την παντομίμα μέσα στο δοκιμαστήριο.!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Βασικά δείχνει που πιάνει ο κακός τη Ζούμπι και κάνουν συγκέντρωση όλων των δυνάμεων και παίρνει ο Σπύρος τη Γιαγιά να πάνε με τη Θεοπούλα εκεί και τους λέει αφήστε τα όλα και ελάτε εδώ και η Γιαγιά, όλα;; Και το μίνι γκολφ;; και δείχνει τη Θεοπούλα με τα σύνεργα!! Βέβαια η καλύτερη ατάκα είναι της Ντάλιας που ρωτάει, αυτή η φούσκα που είχαμε στους Ολυμπιακούς;; εννοώντας το ζέπελιν... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 καλησπέρα!βλέπω φανατικά παρα5 .. αναζητάτε τη φωνή που όλο πινει ουίσκι και δίνει εντολές? λοιπόν έχω σοβαρές υποψίες (?) ότι πρόκειται για έναν πολύ συγκεκριμένο ηθοποιο -δεν έχει παίξει ακόμη στο παρα5- όμως έπαιζε τον Περσίδη στο " ειμαστε στον αέρα -όσοι το θυμάστε- χμμμ ελπίζω να καταλάβατε ποιόν εννοοω!! καλησπέρα σας!! Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ρε παιδια ο κακος ειναι αυτος που κανει την διαφημιση της κοσμοτε... το εχουμε πει ξανα.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ρε παιδια ο κακος ειναι αυτος που κανει την διαφημιση της κοσμοτε... το εχουμε πει ξανα.. Μόνο ξανά; έχει ειπωθεί ένα σωρό φορές και ο καθένας κάνει ακόμα εικασίες... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ρε παιδια ο κακος ειναι αυτος που κανει την διαφημιση της κοσμοτε... το εχουμε πει ξανα.. Ton idio lete me th moutzoura. AYtos p[ou ekane ton persidh sto "eimaste ston aera" einai aytos ths diafhmishs ths cosmote. :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ego pou de exo dei oute th seira oute th diafhmish??kapoios 8a anebasei kamia foto tou??> Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ego pou de exo dei oute th seira oute th diafhmish??kapoios 8a anebasei kamia foto tou??> http://img376.imageshack.us/img376/7199/bscap00057cw.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 aaaa..aytos o kruos....pfffff Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Στην Ελλαδα σε ποιο επεισοδειο ειστε?Tο τελευταιο που ειδα ηταν αυτο με τον δυναμιτη που τους παγιδευσαν σε ενα ερημο μερος. Παντως δε χανω επεισοδιο, το βλεπω με μανια και στις επαναληψεις. Και για να ξιγιομαστε η Καρυδη ειναι δικη μου. Εχουμε πλατωνικο ερωτα, αλλα λογω αποστασεως δεν μπορει να μου πει ποσο με θελει.:O :love: :love: :love: :love: Επειδη ξερω οτι εδω δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αυτα ας μου στελει καποις pm για το ποτε θα ανοιξει ξανα το blue white τις εγγραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 paidia o kakos einai aytos sigoura!!!! kapoia stigmi pou edei3e kati vraveia prin kana mina itan se ena trapezi olo to cast kai kapoia stigmi pou pige i kamera gia diloseis ton edei3e alla kati tou eipe i zoumpoulia sto ayti kai aytos efige-kryftike!!! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Στην Ελλαδα σε ποιο επεισοδειο ειστε?.thn perasmenh deytera edeikse to 14o... ego bebaia to eida extes alla de bariesai :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Emeis tin triti kleinoyme to 12o nomizo. Fysika simera de tha xaso se epanalipsi to 11o. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/eon.s60/43056/ Μολις ανεβασα στο τρειλερ για το 15!!! :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ευχαριστούμε πολύ eon για το trailer!!! :) Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 αχ κι εγώ στις επαναλήψεις το βλέπω... ναί μπράβο, αυτόν εννοούσα!:!!! :) Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 i mana mou mou eipe oti exei tin theopoula na paizei golfκαλά, μέχρι το τέλος της σειράς η Θεοπούλα θα έχει γίνει μέλος της διαστημικής αποστολής της NASA :lol: :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 +βαλε...:lol: :D Αντε σημερα καινουριο επεισοδιακι!!Για να δουμε τι θα δουμε!;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 TO ΦΑΓΚΡΙ βγαινει και σε αλλα χρωματα !!! φαΜΩΒ ....:lol: Απο ''Δ'' Δικηγορος:wacko: -Δασολογος:wacko: -Δερματολογος:wacko: ....αυτος ..... σαν Δολοφονος ειναι!! :lol: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 α ρε θεοπούλα αθάνατη "Ευτυχώς στη γειτονία μας είμαστε όλες λεσβίες..." Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts