Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω αλλοι λενε για πνευμα κ αλλοι για ντετεκτιβ.

υπαρχει ή δεν υπαρχει επιστιμονικη φαντασια;;

ισως η αμαλια ειναι απο τους the Others

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδω αλλοι λενε για πνευμα κ αλλοι για ντετεκτιβ.

υπαρχει ή δεν υπαρχει επιστιμονικη φαντασια;;

ισως η αμαλια ειναι απο τους the Others

Υπάρχει επιστημονική φαντασία αλλά όχι στη σειρά!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Είσαι φρέσκια εσυ. Για κάτσε να περάσει ο καιρός και θα δείς που κάθε μέρα 30 ποστ θα λένε για το μέλλον.

Δεν είμαι φρέσκια. Διάβαζα το ποστ απο την αρχή του. Απλά δεν εγραφα. Αλλά αποφάσισα να γράψω για να πω σε κάποιους να μην ξεφευγουν. Ενταξει, και γω βάζω πράγματα με το μυαλό μου (φευγαλέα κάποιες φορές) αλλά δεν κάθομαι να τα ποστάρω κιόλας..

Είτε 'σοβαρευτείτε' ειτε 'χαλαρώστε' το νόημα είναι το ίδιο. Εφόσον καταλάβατε τι θέλω να πω. Και προς θεού δεν τα λέω για κακό ή για να προσβάλλω.

Υπάρχει επιστημονική φαντασία αλλά όχι στη σειρά!

χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :D αν εννοείς κάποιους χρήστες απ'αυτό το ποστ νομίζω ότι έχεις δίκιο...Πολύ καλο...χαχα

χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :D αν εννοείς κάποιους χρήστες απ'αυτό το ποστ νομίζω ότι έχεις δίκιο...Πολύ καλο...χαχα

Συ είπας....

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Πω πω, ησυχία που επικρατεί την παραμονή του νέου επεισοδίου...:zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz:

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω, ησυχία που επικρατεί την παραμονή του νέου επεισοδίου...:zzz::zzz::zzz::zzz::zzz::zzz:
Κάτσε να δεις τι θα γίνει μετά την προβολή του... :p :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ναι, φαντάζομαι τι θα γίνει, αλλά να μπορούσα να καταλάβω κιόλας για τι πράγμα μιλάνε...Εδώ στην Αμερική είμαστε ένα επεισόδιο πίσω :mad::mad::mad::mad:. Εκτός αν σταθώ τυχερή και το βάλουν στο Google.

On a glory night

in the wind of change"

Εγώ πάντως σταμάτησα να το βλέπω. Απλά βαρέθηκα, ξέρω τι θα πούνε πριν το πούνε, και πολλές ατάκες και κινήσεις έχουν καταντήσει απλά γραφικές..

Εγώ πάντως σταμάτησα να το βλέπω. Απλά βαρέθηκα, ξέρω τι θα πούνε πριν το πούνε, και πολλές ατάκες και κινήσεις έχουν καταντήσει απλά γραφικές..

Καλά για τις ατάκες και τα λόγια τους, αλλά ούτε η ιστορία και η πλοκή δε σε ενδιαφέρουν πια; Βέβαια δικαίωμά σου είναι να μη θέλεις να το δεις και το σέβομαι, αλλά η όλη ιστορία (δολοφονίες, θάνατοι, εκδίκηση) μπορεί να καταλήξει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών, μπορεί να έχει μέχρι και υπερφυσικά στοιχεία :scared::scared::scared::scared:.

On a glory night

in the wind of change"

παιδια εχουν κουρασει οι ατακες, και εμενα μονο η πλοκη της ιστοριας με κραταει
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Το έχουν στο Google

Μέχρι στιγμής όμως το τελευταίο που έχει είναι το 32. Ή κάνω λάθος; Γιατί απ' όσο έχω δει, το 33 δεν το έχει αφού δεν έχει προβληθεί ακόμα. Όταν όμως προβληθεί, θα το βάλουν εγκαίρως :worry:; Αυτό με απασχολεί.

On a glory night

in the wind of change"

Μα αυτά περιμένουμε όλοι.Η ατάκες όπως και οι αντιδράσεις ειναι πια θα έλεγα κονσερβοποιημένες.Προσπαθει ο Καπου ώρες ώρες να αλλάξει λίγο το στυλάκι των πρωταγωνιστών αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
no sig...

Μα αυτά περιμένουμε όλοι.Η ατάκες όπως και οι αντιδράσεις ειναι πια θα έλεγα κονσερβοποιημένες.Προσπαθει ο Καπου ώρες ώρες να αλλάξει λίγο το στυλάκι των πρωταγωνιστών αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ίσως οι ατάκες και οι πράξεις να μην έχουν τόση σημασία πλέον. Αυτός είναι ο τελευταίος κύκλος, και αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι μόνο η αρχή της ιστορίας αποκαλύφτηκε στον πρώτο κύκλο, πρέπει τώρα να δοθεί περισσότερη σημασία στην πλοκή παρά στην αλλαγή του στιλ του κάθε πρωταγωνιστή. Απομένουν μόνο 20 επεισόδια για να ξεσκεπαστούν τόσες αλήθειες.

On a glory night

in the wind of change"

απο την στιγμη που "οι πρωταγωνιστες δεν πεθαινουν",

ολοι περιμενουν πως θα ενωθουν τα κομματια του παζλ

Μέχρι στιγμής όμως το τελευταίο που έχει είναι το 32. Ή κάνω λάθος; Γιατί απ' όσο έχω δει, το 33 δεν το έχει αφού δεν έχει προβληθεί ακόμα. Όταν όμως προβληθεί, θα το βάλουν εγκαίρως :worry:; Αυτό με απασχολεί.

Επειδη χανω κι εγω πολλα και τα βλεπω απο εκει, να σε κατατοπισω...

Θα βαζεις "para pente" στο video google search και θα κανεις ενα sort κατα ημερομηνια. Θα κοιτας εκει και θα το βρισκεις... Η ονοματολογια ειναι του τυπου S02e06 που σημαινει series 2 episode 6. Συνηθως η καλη ψυχη το ανεβαζει καπου την Πεμπτη :)

Αν εχεις firefox εγκατεστησε το videodownloader extension και πηγαινοντας ακριβως στο βιντεο ενεργοποιησε το για να σου δωσει το λινκ ωστε να το κατεβασεις και να το δεις με την ησυχια σου σε fullscreen! Υπαρχει και σε explorer αντιστοιχο plug-in αλλα δε θυμαμαι το ονομα.

:)

Επειδη χανω κι εγω πολλα και τα βλεπω απο εκει, να σε κατατοπισω...

Θα βαζεις "para pente" στο video google search και θα κανεις ενα sort κατα ημερομηνια. Θα κοιτας εκει και θα το βρισκεις... Η ονοματολογια ειναι του τυπου S02e06 που σημαινει series 2 episode 6. Συνηθως η καλη ψυχη το ανεβαζει καπου την Πεμπτη :)

Ευχαριστώ sansara :). Ο μεγάλος μου φόβος ήταν μήπως δεν ανεβεί εγκαίρως, ώστε να προλάβω κι εγώ καμιά συζήτηση. Τουλάχιστον τώρα ξέρω περίπου πότε να το περιμένω, και πιστεύω ότι η Πέμπτη ή εκεί κοντά είναι αρκετά σύντομα. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατατόπιση :D:D.

On a glory night

in the wind of change"

Να διευκρινησω επισης οτι το επεισοδιο της προηγουμενης δευτερας ειναι ηδη εκει. Καλη τηλεοπτικη εβδομαδα...

καλημερα σε ολους........

το σημερινο επεισοδιο θα ειναι κατι παραπανω απο αποκαλυπτικο!

εχω την εντυπωση οτι θα αλλαξει η τροπη της ιστοριας των 5!

δεν ξερω γιατι αλλα τα τελευταια 3-4 επεισοδια αυτο μου δημιουργουν ως σκεψη...

ισως σημερα μαθουν με ποιον εχουν να κανουν!

θα δουμε........

παντως τα προηγουμενα επεισοδια ειναι αρκετα ευκολο να τα βρειτε στα γνωστα σαιτ!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

το γραμμα γιατι δε μας το δειχνουν;;

τι ελεγε το γραμμα;;;

Στη σελίδα του Μέγκα λέει ότι "η Ντάλια θα συναντήσει τον Δημοσθένη σε μία κατ' οίκον επίσκεψη με αποκαλυπτικό τέλος". Ενδιαφέρον ακούγεται.

το γραμμα γιατι δε μας το δειχνουν;;

τι ελεγε το γραμμα;;;

Περιέγραψαν το περιεχόμενό του αντί να το διαβάσουν λέξη προς λέξη. Το γράμμα ουσιαστικά λέει πώς ο Παύλος ανακάλυψε οτι ένας από τους πέντε δολοφόνους της Ελευθερίας ήταν ο Δημοσθένης Πολίτης.

Πάντως κι εγώ μπαίνω στο forum για να δω τις εικασίες του καθενός και τα πιθανά σενάρια για την εξέλιξη....

Τώρα αν κάποιος δε θέλει να δει τι λέγεται ας μη διαβάζει τα spoilers.....

παντως Θέλω να δω οι κλοουν που κολλούσαν στο αποψινό!

καλημερα σε ολους........

το σημερινο επεισοδιο θα ειναι κατι παραπανω απο αποκαλυπτικο!

εχω την εντυπωση οτι θα αλλαξει η τροπη της ιστοριας των 5!

δεν ξερω γιατι αλλα τα τελευταια 3-4 επεισοδια αυτο μου δημιουργουν ως σκεψη...

ισως σημερα μαθουν με ποιον εχουν να κανουν!

θα δουμε........

Μαλλον σημερα θα μαθουν γιατι η υποθεση αναφερει οτι:"η Ντάλια θα συναντήσει τον Δημοσθένη σε μία κατ' οίκον επίσκεψη με αποκαλυπτικό τέλος",ενω η υποθεση του επομενου αναφερει "πως εμπλεκεται ο αρχηγος με το εγκλημα της Θεσσαλονικης?Οι πεντε ειναι αποφασισμενοι...",αρα μαλλον στο τελος του σημερινου θα μαθει η Νταλια απο τον Πολιτη για τον Παυρινο.Θα δουμε ομως.

Εγω πονταρω οτι θα ειναι κορυφαιο επεισοδιο.