Jump to content

SweetChild

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SweetChild

  1. SweetChild

    Sony Xperia P

    Ευχαριστω για ολα!!! Εισαι αστερι! :rolleyes::D
  2. SweetChild

    Sony Xperia P

    Εκανα την διαδικασια, ολα πηγαν καλα. Τωρα κανω restore ολα τα δεδομενα που ειχα. Προς το παρον "τρεχει" πολυ καλα. Επειδη ομως με αυτο το λογισμικο εχω περιορισμενες δυνατοτητες σκεφτομαι να εγκαταστησω καποιον launcher. Δεν θα χω προβλημα ε?
  3. SweetChild

    Sony Xperia P

    Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις οδηγιες. το firmware το κατεβασα απο εδω, γιατι στην σελιδα που μου δωσες δεν ειχε το δικο μου μοντελο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Αν μετα ζητηθει αναβαθμιση, το κανω? Στην ουσια αν το αναβαθμισω πηγαινει ξανα στην jb εκδοση? Υπαρχει κατι που πρεπει μετα να προσεχω? Ειχα διαβασει οτι χανεται το ραδιοφωνο... ισχυει? To kit kat συμφερει για την περιπτωση μου ή οχι?
  4. SweetChild

    Sony Xperia P

    πως τα κανω ολα αυτα φιλε μου? Αμα μου τα πεις βημα-βημα θα με βοηθησεις πολυ! Ευχαριστω!
  5. SweetChild

    Sony Xperia P

    Εμενα μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω jb, και κολλαει πολυ. Απ οτι καταλαβα πρεπει να το αλλαξω σε ics. Ο τροπος ποιος ειναι? Χανονται τα αρχεια? Και μετα σε τι φαση θα ειναι το κινητο? :)
  6. SweetChild

    Sony Xperia P

    Επειδη δεν εχει τυχει να ασχοληθω με αυτα ποτε, σου ειναι ευκολο να μου πεις τον τροπο που βαζω το ics? Και να σου πω και την αληθεια αυτο με το firmware δεν το καταλαβα... :wacko: :worry: Επισης clean install πως κανω? :worry: (απ οτι καταλαβες τα μισα απ αυτα που μου πες επιασα... :O)
  7. SweetChild

    Sony Xperia P

    Καλησπερα κι απο μενα. Προσπαθησα να διαβσω αρκετες σελιδες για να βγαλω μια ακρη... αλλα μπερδευτηκα! Εχω κι εγω το xperia p και εχω τα εξης προβληματα: με την μπαταρια με το αλμπουμ εχει συνεχεια κολληματα... με παιρνουν τηλ και δεν με ακουνε ή ενω το εχω σηκώσει συνεχιζει κ χτυπαει, γενικα ειναι της υπομονης, δεν μπορω να πατησω κληση και να καλεσει αμεσως! Η αληθεια ειναι οτι το εχω συνεχεια ανοιχτο, λογω του ξυπνητηριου. Εφαρμογες εχω πολλες. Τις εχω μεταφερει στην καρτα για να εχει περισσοτερη μνημη. Και οσο για την φορτιση, το φορτιζω 1-2 φορες την μερα. Ισως να το εχω εξαντλησει... αλλα υπαρχει καποια λυση να φερεται "φυσιολογικα"?
  8. Καλη επιτυχια σε ολους! Καλη χρονια παντα υγεια!!
  9. Ευχαριστουμε για το δωρο!!! ΜΑκαρι να ακουσω το ονομα μου!!!
  10. Και στο προγραμμα του μεγκα καθε βδομαδα λεει οτι εχει νεο επεισοδιο αλλα μας τα αλλαζουν τελευταια στιγμη και βαζουν επαναληψη! Εγω λέω αν το έχει πει κάποιος της σειρας. Αν εχει δηλωσει στανταρ επεισοδια. Από τα σαιτ και απο δω κι απο κει, ακρη δεν βγαινει.
  11. Αρκετα καλο επεισοδιο. Το γυρίσαμε στο αστυνομικό σεναριο και μ'αρεσει. Βασικα πιστευω οτι η αντιδραση στα τελευταια επεισοδια του πρωθυπουργου ειναι τελειως υπερβολικη! Κοτζαμ αρχηγος κομματος να αυτοκτονησει... Παει πολυ... Ωραια του τα πε και η Νταλια ομως... Κριμα να μην ξερει το Ρουκ-Ζουκ... εχασε... :p :D Δεν ειχαμε δόση Θεοπουλας - Σοφιας. :( Δεν νομιζω να κινδυνεψει η Αγγελα. Ειδικά αυτή την στιγμή είναι η μόνη που είναι ασφαλής. Ετσι και βγαλουν και ο κακός και ο Λημνιώτης όπλο, κρατηθείτε για το μακελιό! Λες να βγει καμια Αμαλία ξαφνικά? Κάπως πρεπει να μας εξηγησουν κι αυτην την περιπτωση. :worry: Παιδιά ας διευκρινησει καποιος τι παιζει με τα επεισοδια. τι ειναι σίγουρο ομως. Οχι αερολογίες. Από που ακουσαμε για 2 και απο που για 4?
  12. "Σποιλερ" Ρε παιδια, εγω γιατι δε θυμαμαι καθολου τη σκηνη που φαινεται να πυροβολουν τον Κελερμαν? :worry: Το επεισοδιο ηταν περιεργο. Αυτα με την καινουργια φυλακη δεν τα καταλαβα.. Τι θελει να ας πει ο ποιητης αραγες...? Τι Σονα και Σονια και Λιτσα...:rolleyes: Αλλά ομολογω οτι στεναχωρηθηκα περισσοτερο για τα money. Τοσα χερια αλλαξανε. Τόσοι ανθρωποι τα επιδιώξαν. Και με το που φτασαν στα επιθυμητα χερια, χάθηκαν. Ουτε 1 ευρωπουλο δεν προλαβαν να ξοδεψουν...
  13. Την εκπομπή της Φρίντα να μην ειχε μονο ωραιο θα ταν... Τι τον βάλαν τον βλάκα να μονολογεί?... Συναρπαστικό τέλος... Αντε να δουμε πως θα την γλυτωσουν!
  14. Όλα τα λεφτά η φωνή του Σπύρου ντυμένος Κούνελος... Οοοοοολα τα λεφτα.... η καλυτερη σκηνη απο ολο το παρα πεντε...
  15. Παιδιά το νέο επεισόδιο τώρα στις 22. Θα βάλουν και το επόμενο στις 25...Μαλλον για επανόρθωση...:Ρ και κανονικα το επομενο στις 29... Αντε να δουμε... Πολυ αναμονη μας περιμενει....
  16. χαχαχαχα....... Είδε κανείς το τρέιλερ για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο? Τραγουδάει η Εφη Θώδη πάλι στο background... :D :D :lol: :lol: :lol:
  17. Καλό το τέλος... Αλλά το επεισόδιο ενδιάμεσα για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν ήταν και ότι καλύτερο. Απλά χαμογελούσα... δεν γελούσα... Ο Σπύρος έδωσε!!!!! Σηκώθηκα πάνω και τον χειροκροτούσα... αυτα μόνο για το επεισοδιο αυτο... Ελπιζω το αλλο να είναι πολυ καλυτερο..
  18. Βγήκε???? Ας στείλει κανένας κανένα λινκ να το κατεβάσουμε!
  19. Πάντως δεν μας άφησε και σε σημείο που να 'χτυπιόμαστε' μέχρι να ρθει το επόμενο επεισίδιο... Δεν τρελάθηκα και τόσο με το αποψινό. Είχε όμως καλές ατάκες!! Αν και αυτό είναι κλασικό φαινόμενο πλέον! :D
  20. χαχαχα και γω αυτο νομιζα... επειδη εκεινη τη στιγμη κοιταζα το Pc.. Λίγο ξεκάρφωτο.. Ε εντάξει.. κάναν την διαφήμιση τους είδαμε εκεί.. δεν χρειάζεται να το πλασσάρουν και στη σειρα
  21. Και το 'φυσούν' τι είναι?
×
×
  • Create New...