Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν υπαρχει πεμπτο ατομο,τοτε πραγματι προκειται για αλλη μια πενταδα.Ισως να ηταν η Αμαλια και γι αυτο να ελεγε:"παμε να βγαλουμε μια φωτογραφια και οι πεντε"
Ναι δεν είναι απαραίτητο να είναι φίλοι, αυτό που λέω είναι ότι η Αμαλία δεν μπορεί να ανήκει σε αυτή την 5άδα, γιατί η Αμαλία με την 5άδα της ήταν φίλοι (βγάζαν φωτογραφίες, γελούσαν, μάλλον ήταν και σε πάρτυ γιατί είχε ποτό στο χέρι). Αυτό που εννοώ είναι ότι η υπόθεση που έχω σε Βold από πάνω είναι σίγουρα λάθος.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oταν ο Παυρινος ειχε τη φωτο με τους 5 κακους, ηταν 4 αντρες και 1 γυναικα η κανω λαθος;;;

Κάτω αριστερά, ε; Ναι, και εμένα μου φάνηκε σαν αντρογυναίκα, αλλά μετά θυμήθηκα οτι οι πέντε κακοί είναι όλοι άντρες.

Σωστά. Κατ' αρχήν ο Παύλος το είχε πει στο Φώτη, τη Ντάλια και την Αγγέλα όταν τους είχαν δεμένους στο υπόγειο. Είπε ότι η αυτοψία έδειξε ίχνη από πέντε άντρες. Αποκλείεται να ήταν κάποιο μέλος της ομάδας γυναίκα. Μοιάζει πάντως, το παρατήρησα κι εγώ.

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Oταν ο Παυρινος ειχε τη φωτο με τους 5 κακους, ηταν 4 αντρες και 1 γυναικα η κανω λαθος;;;

Κάτω αριστερά, ε; Ναι, και εμένα μου φάνηκε σαν αντρογυναίκα

Αποκλείεται να ήταν κάποιο μέλος της ομάδας γυναίκα. Μοιάζει πάντως, το παρατήρησα κι εγώ.

Οχι παιδια δεν το νομιζω:

http://img154.imageshack.us/img154/623/bscap1284sa6.th.jpg

Μου φαινεται αντρας,αν και η αληθεια ειναι οτι μοιαζει λιγο με εκεινη την Κεκυραια απο το dream show,την Ολγα Βενετσιανου

http://www.cosmoradio.gr/photos/venetsianoi_min.jpg :D

Δε νομιζω παντως οτι ειχανε γυναικα!Μαλλον ειναι ο Καστελλης και γι αυτο εχει χαζο υφος επειδη ηταν βλακας και τον εκμεταλευοταν ολοι.

Παντως ο μεσαιος κατω που μοιαζει με τον Μεμο Μπεγνη μαλλον ειναι ο Παυρινος,πρωτον γιατι ειναι στο κεντρο,χαμογελαστος και τους εχει αγκαλια και δειχνει κοινωνικος και,αρα ηγετικος,δευτερον γιατι εχει μεγαλο κουτελο,τριτον γιατι μοιαζει να εχει ανοιχτο χρωμα μαλλιων(και ο Παυρινος ειναι ξανθωπος με γαλαζια ματια),τεταρτον γιατι ηδη εχει αρχισει μια φαλακριτσα και πεμπτον γιατι μου μοιαζει ψιλοαξυριστος(μη μου πειτε οτι δεν ξυριστηκε 25 χρονια,στην φωτο πρεπει να κοιταξαν λογικα να εχει καποια κοινα στοιχεια με το σημερα,αυτο λεω).

Δεξια του Παυρινου ισως ειναι ο Πολιτης γιατι εχει εντονα μαυρο χρωμα στα φρυδια του!

Βασει της λογικης μου δηλ.δεν ξερουμε τους 2 πανω ακομη!

Φίλε lawfighter.... νομίζω ότι χαραμίζεσαι άδικα στις σελίδες του myphone ! :)

Η θέση σου είναι αλλού, ...ίσως να έγραφες κάποιο βιβλίο? ίσως να γινόσουν ντετέκτιβ? ίσως σκηνοθέτης?...

Αυτή η φαντασία και η όρεξη ν'αναλύσεις κάτι είναι απίστευτη...Ελπίζω μην περιορίζεται μόνο "στο παρά 5"! Αλλά και αυτό με την Όλγα και τον Μπεγνή...:lol: :)

Ναι δεν είναι απαραίτητο να είναι φίλοι, αυτό που λέω είναι ότι η Αμαλία δεν μπορεί να ανήκει σε αυτή την 5άδα, γιατί η Αμαλία με την 5άδα της ήταν φίλοι (βγάζαν φωτογραφίες, γελούσαν, μάλλον ήταν και σε πάρτυ γιατί είχε ποτό στο χέρι). Αυτό που εννοώ είναι ότι η υπόθεση που έχω σε Βold από πάνω είναι σίγουρα λάθος.

Λοιπόν, έχω αρχίσει να μπερδεύω τις θεωρίες για το ποια μπορεί τελικά να είναι η Αμαλία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του dreamweaver, η Αμαλία ανήκε σε μία πεντάδα, με τα μέλη της οποίας ήταν πολύ φίλοι. Έτσι φαίνεται κιόλας από την ανάμνησή της. Αν όμως η Αμαλία είναι το πνεύμα της Ελευθερίας Ασλάνογλου, ποιας πεντάδας θα μπορούσε να ήταν μέλος; Αν ήταν στην πεντάδα αυτών που έψαχναν (Βενετόπουλος, Παύλος, Σταυριανίδης, και Περικλής Ασλάνογλου), τότε θα μπορούσαν οι κακοί να την σκότωναν στο αεροπλάνο για να τη βγάλουν από τη μέση, όπως έβγαλαν από τη μέση όλους (σχεδόν) τους υπόλοιπους. Αυτή είναι μια βάσιμη θεωρία. Αν όμως η Αμαλία ήταν μέλος μιας σημαντικής πεντάδας της ιστορίας, πώς είναι δυνατόν να είναι το πνεύμα της Ελευθερίας Ασλάνογλου; Σε ποια πεντάδα θα μπορούσε να ανήκει;

Και έχω και μια άλλη απορία, η οποία μπορεί να μην έχει σημασία τελικά, απλά όταν είδα το 32ο επεισόδιο για 4η φορά το παρατήρησα. Ο Ανδρέας, όταν ζήτησε από την Τίνα (τη νοσοκόμα) για τα στοιχεία της Αμαλίας και η Τίνα δίστασε να του τα δώσει, είπε "Το παρελθόν δε θάβεται.". Η Τίνα μάλιστα του απάντησε ότι ΤΩΡΑ έχει μια κανονική ζωή, με δουλειά, και πάει στην εκκλησία κάθε Κυριακή και ζει ήρεμα. Μήπως στο παρελθόν, αυτό που τάχα δε θάβεται, είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα και τους άλλους που έβγαζαν ανθρώπους από τη μέση; Μήπως η ζωή της ήταν περιπετειώδης με τέτοιους φόνους και τώρα ήθελε να εξαγνιστεί (άρα πήγαινε στην εκκλησία); Αυτό μπορεί να έχει σχέση με τον τρόπο που επηρεάστηκε από τη συνάντησή της με την Αμαλία, και αποφάσισε να φύγει και να "θάψει το παρελθόν" της.

On a glory night

in the wind of change"

Λοιπόν, έχω αρχίσει να μπερδεύω τις θεωρίες για το ποια μπορεί τελικά να είναι η Αμαλία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του dreamweaver, η Αμαλία ανήκε σε μία πεντάδα, με τα μέλη της οποίας ήταν πολύ φίλοι. Έτσι φαίνεται κιόλας από την ανάμνησή της. Αν όμως η Αμαλία είναι το πνεύμα της Ελευθερίας Ασλάνογλου, ποιας πεντάδας θα μπορούσε να ήταν μέλος; Αν ήταν στην πεντάδα αυτών που έψαχναν (Βενετόπουλος, Παύλος, Σταυριανίδης, και Περικλής Ασλάνογλου), τότε θα μπορούσαν οι κακοί να την σκότωναν στο αεροπλάνο για να τη βγάλουν από τη μέση, όπως έβγαλαν από τη μέση όλους (σχεδόν) τους υπόλοιπους. Αυτή είναι μια βάσιμη θεωρία. Αν όμως η Αμαλία ήταν μέλος μιας σημαντικής πεντάδας της ιστορίας, πώς είναι δυνατόν να είναι το πνεύμα της Ελευθερίας Ασλάνογλου; Σε ποια πεντάδα θα μπορούσε να ανήκει;

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι το πνευμα της Ελευθεριας Ασλανογλου.Μπορει να εψαχνε αν σκοτωθηκε η αδερφη της στο αεροπλανο και να την εβγαλαν απο τη μεση με καποιο τροπο.Αλλωστε η αναμνηση της αναφερεται και σε καποια καμερα.Εγω απ'ο,τι ξερω τη δεκαετια του '70 καμερες δεν ειχαν ουτε καν τα πλουσια παιδια.Ασε που ειπε "...και οι πεντε" που σημαινει οτι οι αλλοι ειναι τεσσερις.Επισης δεν μοιαζει με την κοπελα εκεινη και εχουν διαφορετικο ονοματεπωνυμο,αλλά η λογικη απο την αρχη λεει οτι εκεινη η κοπελα εκδικειται τους δολοφονους της.

Παντως αποκλειεται να ειναι λογικο το σεναριο οτι εριξαν το αεροπλανο για να σκοτωσουν καποιον.Θα του φυτευαν μια σφαιρα καλυτερα.

Το αεροπλανο(ηταν σαραβαλο και δεν επρεπε να πεταει βασει της Ζουμπουλιας),λογικα σχετιζεται με την Εξιτερ γιατι συμπιπτουν οι εποχες και βασει της δικης μου σκεψης θα ηθελαν να εισπραξουν καποια γιγαντιαια ασφαλιστικη εισπραξη ή κατι τετοιο.

Και έχω και μια άλλη απορία, η οποία μπορεί να μην έχει σημασία τελικά, απλά όταν είδα το 32ο επεισόδιο για 4η φορά το παρατήρησα. Ο Ανδρέας, όταν ζήτησε από την Τίνα (τη νοσοκόμα) για τα στοιχεία της Αμαλίας και η Τίνα δίστασε να του τα δώσει, είπε "Το παρελθόν δε θάβεται.". Η Τίνα μάλιστα του απάντησε ότι ΤΩΡΑ έχει μια κανονική ζωή, με δουλειά, και πάει στην εκκλησία κάθε Κυριακή και ζει ήρεμα. Μήπως στο παρελθόν, αυτό που τάχα δε θάβεται, είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα και τους άλλους που έβγαζαν ανθρώπους από τη μέση; Μήπως η ζωή της ήταν περιπετειώδης με τέτοιους φόνους και τώρα ήθελε να εξαγνιστεί (άρα πήγαινε στην εκκλησία); Αυτό μπορεί να έχει σχέση με τον τρόπο που επηρεάστηκε από τη συνάντησή της με την Αμαλία, και αποφάσισε να φύγει και να "θάψει το παρελθόν" της.

Ε ναι,αφου στο τελος του ειπε "ως φιλη ή μαλλον ως συνενοχος",λογικα θα ηταν συνενοχος του,τωρα αυτο για την Εκκλησια το ειπε γιατι μαλλον εννοει οτι συναναστρεφεται με καλους και φυσιολογικους ανθρωπους και οχι με δολοφονους οπως εκεινος.

Ισως την κρατουσε στο χερι και την εκβιαζε οπως τη Ζαννα.

Δεν εχει αποδειχθει κατι τετοιο,αλλά ειναι πολυ πιθανο...

Στο teletext του Mega στη σελίδα για την περιγραφή του "κακού" αναφέρεται

η σχέση του με το αεροπορικό αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Επίσης για την Αμαλία λέει οτι

"έχει πλούσιο παρελθόν"

....τώρα τί σημαίνει αυτο...θα δούμε...!

lawfighter, γιατι δεν φτιαχνεις παρα5 wiki σε αντιστοιχια της lostpedia??? :D:D:D:D

Αντε. και γρηγορα (εστω με copy paste από αυτό το forum), πριν διαβασει κανεις απο το Μεgα πόσο μπερδεμένοι είμαστε και αρχίσουν οι επαναλήψεις για να τα εμπεδώσουμε!! :lol: :lol:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Πριν λιγο σκεφτομουν οτι κανεις απο τους πεντε κακους (αυτους που σκοτωσαν την Ελευθερια) δεν εχει δει την Αμαλια, σωστα;

Επισης στη φωτο το ατομο κατω αριστερα μοιαζει πολυ για γυναικα ρε γαμωτο... Τα ρουχα, η φατσα, το μακρυ μαλλι, μεχρι και γυναικειο στηθος μου φανηκε να εχει...

Φανταζεστε λοιπον ο Καπουτζιδης να εκανε καμια τρελη π***ιά και αντι αυτης να εβαζε στην φωτογραφια την Μακρυπουλια; Χωρις ομως κανεις απο τους χαρακτηρες να ξερει τιποτα, καθως ο Παυρινος, ο Πολιτης και αυτοι δεν την εχουν δει ποτε! Και να μας εδινε ετσι ενα τρομερο στοιχειο που ομως θα περνουσε "απαρατηρητο" μες στη σειρα!!....

Καλα, καλα, φευγω...!

Φίλε lawfighter.... νομίζω ότι χαραμίζεσαι άδικα στις σελίδες του myphone ! :)

Η θέση σου είναι αλλού, ...ίσως να έγραφες κάποιο βιβλίο? ίσως να γινόσουν ντετέκτιβ? ίσως σκηνοθέτης?...

Αυτή η φαντασία και η όρεξη ν'αναλύσεις κάτι είναι απίστευτη...Ελπίζω μην περιορίζεται μόνο "στο παρά 5"! Αλλά και αυτό με την Όλγα και τον Μπεγνή...:lol: :)

:up: :respect:

Επισης στη φωτο το ατομο κατω αριστερα μοιαζει πολυ για γυναικα ρε γαμωτο... Τα ρουχα, η φατσα, το μακρυ μαλλι, μεχρι και γυναικειο στηθος μου φανηκε να εχει...

Άντρες είναι όλοι στη φωτογραφία ρε σεις... πως τον βλέπετε σαν γυναίκα τον άνθρωπο! :blink:

e i alitheia cakenet einai oti fernei ligo se gynaika! pantos stis dyo teleytaies selides diavasa kati pou einai clue sti seira kai tha to deite kai seis! ypomoni.......

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Λοιπόν dreamweaver13 η θεωρία σου μου άρεσε πάρα πολύ...μη σου πω ότι με συγκίνησε κιόλας.

Τώρα για τη φωτο...την κοιτάω την ξανακοιτάω, φαίνεται να έχει στήθος και το ντύσιμο είναι κάπως αλλά ρε παιδιά...θα ήταν η πιο άσχημη γυνααίκα που έχει υπάρξει ποτέ...κι όχι ένας σκέτος άγγελος που έλεγαν!

kai omos to asximo papi ginetai kyknos!

min 3exnas oti meta thanaton exeis kapoia pronomia!!!!!!!!!!!

yparxei elliniki tainia palia pou to leei alla kai kainourgia!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Ξαναλέω: η φωτογραφία προφανώς δείχνει τα πέντε άτομα που δολοφόνησαν την Ελευθερία. Ο Παύλος λέει οτι η ιατροδικαστική εξέταση βρήκε ίχνη από πέντε άντρες. (Πώς ξέρουν οτι είναι άντρες; ... Αααακριβώς). Άρα στη φωτογραφία έχουμε πέντε άντρες, τέλος.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί οτι το πέμπτο άτομο είναι γυναίκα και ο πέμπτος άντρας του οποίου τα ίχνη βρέθηκαν δεν ανήκει στην πεντάδα του Παυρινού, αλλά τότε ο Παύλος θα έλεγε οτι βρέθηκαν ίχνη από έξι άτομα, τα πέντε σίγουρα άντρες.

Ρε παιδιά σοβαρευτείτε....

Μην το τραβάτε τόσο.. Θα μας δείξει ο χρόνος.Δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα μα όλα.

Καλύτερα να σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε και όχι αυτλα που ΘΑ συμβούν..

.....Γνώμη μου.... :|

Μην το τραβάτε τόσο.. Θα μας δείξει ο χρόνος.Δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα μα όλα.

Είσαι φρέσκια εσυ. Για κάτσε να περάσει ο καιρός και θα δείς που κάθε μέρα 30 ποστ θα λένε για το μέλλον.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Σεβαστη γνωμη,αλλά καλυτερα θα ηταν να μας ελεγες:"χαλαρωστε" και οχι "σοβαρευτειτε" γιατι υπαρχει ξεκαθαρη προσβολη!

Σεβαστη γνωμη,αλλά καλυτερα θα ηταν να μας ελεγες:"χαλαρωστε" και οχι "σοβαρευτειτε" γιατι υπαρχει ξεκαθαρη προσβολη!

Σοβαρευτείτε είναι το σωστό. Είναι ώριμο το να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να δυσκολεύει την ανάγνωση του thread; Δεν το νομίζω...

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Είσαι φρέσκια εσυ. Για κάτσε να περάσει ο καιρός και θα δείς που κάθε μέρα 30 ποστ θα λένε για το μέλλον.

Κυρίως τώρα που οι 5 ήρωές μας βρίσκουν τον ένα δολοφόνο μετά τον άλλον και έχουμε τρομερή αγωνία όσον αφορά το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον :worry::worry::worry::worry:.

On a glory night

in the wind of change"

kai omos to asximo papi ginetai kyknos!

min 3exnas oti meta thanaton exeis kapoia pronomia!!!!!!!!!!!

yparxei elliniki tainia palia pou to leei alla kai kainourgia!

Ναι...και στη συνέχεια θα την στείλουν και στο Extreme Makeover για μια Ολική Μεταμόρφωση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: