Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήθελα να παρατηρήσω πάντως κάτι. Το προτελευταίο επεισόδιο (το 25ο) είναι γεμάτο με διάφορες αναφορές (trivia). π.χ., όταν η Ντάλια εξηγεί το όνειρό της στους άλλους τρεις, λέει ο Φώτης:

"Τα όνειρά μας είναι επηρρεασμένα από αυτά που ζούμε στην πραγματικότητα. Εγώ όταν παιζόταν η Ντόλτσε Βίτα - πήγαινα λύκειο τότε - έβλεπα κάθε βράδυ στον ύπνο μου ότι είχα καθηγήτρια τη Μπαλανίκα". Και το περίεργο είναι ότι ενώ το έχω δει χίλιες φορές το επεισόδιο δεν είχα συνειδητοποιήσει τη σύνδεση μέχρι σήμερα.

Και έπειτα πάλι συνεχίζουν οι αναφορές, όταν λέει ο Σπύρος ότι του έχουν μείνει τρία μαθήματα μόνο για το πτυχίο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αναφορές έχουν πλάκα και ομολογώ πως μου θύμισαν λίγο αμερικάνικες σειρές (με την καλή έννοια). Και έρχομαι να απευθύνω την ερώτηση. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάποια τέτοια trivia σε άλλα επεισόδια;

Δε λέω καλοί είναι και οι σκηνοθέτες της 10ης εντολής αλλά μόνο κ μόνο για το χτεσινο επεισόδιο (12) έπρεπε να πάρει το τηλεοπτικό βραβείο σκηνοθεσίας ο σκηνοθέτης του παρα5. Το επεισόδιο είναι ΑΨΟΓΟ σκηνοθετικα...αγγίζει την τελειότητα!

Πραγματικα ηταν το καλυτεροτερο επεισοδιο της σειρας... Η σκηνοθεσια και το σεναριο ηταν για βραβειο...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αναφορές έχουν πλάκα και ομολογώ πως μου θύμισαν λίγο αμερικάνικες σειρές (με την καλή έννοια). Και έρχομαι να απευθύνω την ερώτηση. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάποια τέτοια trivia σε άλλα επεισόδια;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το όνομα της Αγγέλας και το γεγονός ότι είναι πράγματι από τα Γιάννενα. Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι υπάρχουν αλλού τέτοιες αναφορές (εκτός αν μετρήσεις τη φάση με το νταλικέρη κ το βιντεοκλιπ της Βίσση) και πολύ καλα κάνουν που δεν υπάρχουν! κατά τη δική μου άποψη τέτοιου είδους αστειάκια ρίχνουν λίγο το επίπεδο και χαλάνε τη "μαγεία" που έχει οποιαδήποτε ιστορία μυθοπλασίας (ειδικά όταν είναι έτσι σουρεαλιστική και λίγο μεταφυσική όπως το παρα5):rolleyes:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το όνομα της Αγγέλας και το γεγονός ότι είναι πράγματι από τα Γιάννενα. Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι υπάρχουν αλλού τέτοιες αναφορές (εκτός αν μετρήσεις τη φάση με το νταλικέρη κ το βιντεοκλιπ της Βίσση) και πολύ καλα κάνουν που δεν υπάρχουν! κατά τη δική μου άποψη τέτοιου είδους αστειάκια ρίχνουν λίγο το επίπεδο και χαλάνε τη "μαγεία" που έχει οποιαδήποτε ιστορία μυθοπλασίας (ειδικά όταν είναι έτσι σουρεαλιστική και λίγο μεταφυσική όπως το παρα5):rolleyes:

Ως προς το πρώτο συμφωνώ ότι είναι ένα τέτοιο στοιχείο. Αλλά αυτό για τη Βίσση που αναφέρεις δεν υπολογίζεται ως trivia.

καλα, δικιο έχεις αλλα το πήρα από την άποψη οτι η αναφορά αυτή έγινε ακριβώς την εποχή που ο Καπ. ασχολιόταν με τη Eurovision και μάλιστα ήταν αυτός που παρουσίασε τη διαδικασία επιλογής του συγκεκριμένου τραγουδιού....

Το τρέιλερ με σκηνές από τα νέα επειδόδια το είδατε? Δεν το πρόλαβα όλο , αλλά στο τέλος που είναι οι 5 σε μια παραλία γυμνιστών :wacko: και πλακώνει η γιαγιά του Σπύρου με την Θεοπούλα!!! :lol: :lol: :lol:

Το τρέιλερ με σκηνές από τα νέα επειδόδια το είδατε? Δεν το πρόλαβα όλο , αλλά στο τέλος που είναι οι 5 σε μια παραλία γυμνιστών :wacko: και πλακώνει η γιαγιά του Σπύρου με την Θεοπούλα!!! :lol: :lol: :lol:

Πότε έδειξε τα τρέιλερ και δεν τα είδα.:(

Η Θεοπούλα έχει πολύ γέλιο.:lol:

Το τρέιλερ με σκηνές από τα νέα επειδόδια το είδατε?

Θα είπε και πότε ξεκινάει,ε?Μήπως πρόλαβες να ακούσεις..?

[sIGPIC][/sIGPIC]

''The only thing in this world that gives orders... is balls.''

fobero to treiler ante na doyme pote tha perasoyn i meres gia na doyme to episodio!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Έδειξε τη Ζουμπουλία που πήγε στο χωριό και έλεγε στις φίλες της για την Αθήνα :lol:

Επίσης, έδειξε τη Ντάλια μέσα σε ένα λεωφορείο και κοιτούσε γύρω - γύρω σα χαζή :lol: Και λέει ο Φώτης (αν θυμάμαι καλά) θα σκέφτεται από ποια χώρα ξεκίνησε αφού μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν άνθρωποι "διάφοροι"...

ΧΜ! Τι άλλο έδειξε??

Δεν θυμάμαι :wacko:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έδειξε την παρέα σε παραλία να κάνει γυμνισμό, και ξαφνικά να καταφθάνουν η Σοφία με τη Θεοπούλα, όπως επίσης και τον Φώτη να προσπαθεί να διορθώσει μια ηλεκτρική συσκευή, με αποτέλεσμα να παθαίνει η Ζουμπουλία ηλεκτροπληξία :lol:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Έδειξε την παρέα σε παραλία να κάνει γυμνισμό, και ξαφνικά να καταφθάνουν η Σοφία με τη Θεοπούλα, όπως επίσης και τον Φώτη να προσπαθεί να διορθώσει μια ηλεκτρική συσκευή, με αποτέλεσμα να παθαίνει η Ζουμπουλία ηλεκτροπληξία :lol:

Κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε πολύ φέτος....:D

Κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε πολύ φέτος....:D

Ναι, κι εγώ πιστεύω πως θα γελάσουμε πολύ φέτος.:lol:

Θα έχει κι ενδιαφέρον να δούμε τι "έκπληξη" θα μας ετοιμάζει ο Καπουτζίδης.:D

Έδειξε τη Ζουμπουλία που πήγε στο χωριό και έλεγε στις φίλες της για την Αθήνα :lol:

Ναι, οι φίλες της τη ρωτούσαν συνέχεια για ηθοποιούς και τραγουδιστές. Και λέει σε μια στιγμή η Ζούμπι: Ναι, με το που φτάνεις στην Αθήνα, σε βάζουν σ' ένα λεωφορείο και σε πηγαίνουν σε όλους τους διάσημους! :lol:

Και μία φίλη της, γριά ρωτούσε συνέχεια: Η Βίσση πόσο είναι; :lol: :lol: :lol: Θα έχει πολύ γέλιο φέτος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

είμαι πολύ άτυχος... δεν τα πέτυχα ποτέ αυτά τα διαφημιστικά γαμώτο...

όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπω, αλλά ποτέ του παρα πέντε.. :p

είμαι πολύ άτυχος... δεν τα πέτυχα ποτέ αυτά τα διαφημιστικά γαμώτο...

όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπω, αλλά ποτέ του παρα πέντε.. :p

Ούτε εγώ δεν το έχω δει άκομα αλλά που θα μου πάει θα το πετύχω τώρατ οβράδυ στο mega!:lol: :lol: :ninja:

Όντως κάθε βράδυ κατά την προβολή του επεισοδίου (σε επανάληψη), δεν το έχει βάλει ούτε μια φορά!

Οι υπόλοιποι περίπου τι ώρα το είδατε?

Nα ρωτήσω...Πότε αρχίζει το 1ο επεισόδιο? :O

Kάποιοι λένε για 8/10 αν και το νέο πρόγραμμα του mega ξεκινάει στις 2/10. Δε ξέρω λέτε να ξεκινήσουν όλα και το παρα 5 να έχει επανάληψη για άλλη μια βδομάδα;; Θα είναι γελοίοι αν το κάνουν έτσι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw