Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia eirini ymin!

apla kai o kapoutzidis exei mpei sto paixnidi olon ayton ton mass-media(pou leei kai o panousis ) kai prospathei na ta arpa3ei apo pantou afou einai o monos en elladi senariografos pou plironete kai tis epanalipseis(vevaia ethese tetoion oro gia na min "kaei" i seira arxika alla meta glykathike) opote ypomoni.........

offtopic: aimilie den itan plimelima itan egklima kai tha to deis otanto protathlima krithei stin isovathmia.!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ όλες τις σειρές του mega τις ταράζει στην επανάληψη το Σαββατοκύριακο...δε γίνεται το ίδιο μετο Παρα 5

Το φυλάνε μόνο για Δευτέρες φαίνεται!

Μα αυτό γίνεται καθαρά για λόγους τηλεθέασης, είναι φως φανάρι!!!!

Ε...μα γι' αυτό το λέω κι εγώ! :p

Τα νούμερα που κάνουν (νέα επεισόδια και επαναλήψεις) άλλα λένε..Δεν υπάρχει, θέλω να πω, μια σταδιακή πτώση ώστε να φαίνεται οτι το καίνε, ίσα ίσα!

Τα νούμερα μπορεί να μην το λένε, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, αλλά όπως και να έχε, όταν ξενερώνεις το κοινό σου σε βλέπει με άλλη διάθεση.... Εγώ για παράδειγμα, δε νιώθω πλέον τόσο ΠαραΠεντικός όσο πέρυσι...

Και γιατί να βάλει καινούργιο επεισόδια λοιπόν, όταν η επανάληψη όχι απλά σαρώνει αλλά σκίζει και όλα τα υπόλοιπα προγραμματα της εβδομάδας τη κοιτάζουν από μακριά;;

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε)............ 18,3

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ... 11,8

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...........11,4

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Χωρίς βέβαια αυτές το Παρα πέντε θα τελείωνε αρχές άνοιξης. Για think about...

Καλύτερα να τέλειωνε την άνοιξη και να λέγαμε..."κρίμα που τέλειωσε, τι καλή σειρά που ήταν", παρά να τελειώσει τον Ιούνιο και να λέμε "Ουφ, τέλειωσε! μας έβγαλε την πίστη"!

Αυτό που είπα ότι βολέυει κάποιους η επανάληψη αναφέρεται σε προσωπική εκτίμηση. Πολλές φορές λόγω δουλειάς έχω χάσει επεισόδια που έχω δει αργότερα σε επανάληψη. Μια χαρά μου έπεσε. Και έχω τη δυνατότητα να τα κατεβάσω απλά δε με "καίει" τόσο.

Ώστε εξ' αιτίας σου έπαιξε επανάληψη!!! :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

Και γιατί να βάλει καινούργιο επεισόδια λοιπόν, όταν η επανάληψη όχι απλά σαρώνει αλλά σκίζει και όλα τα υπόλοιπα προγραμματα της εβδομάδας τη κοιτάζουν από μακριά;;

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε)............ 18,3

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ... 11,8

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...........11,4

E...μ' αυτό το σκεπτικό ας παίζουν μόνο επαναλήψεις...κι όσο τραβήξουν. Μπορεί να βγάλουν τη σεζόν και με καμμιά 15αριά επεισόδια μόνο!

pan82 τα νουμερα τηλεθεασης δε λενε τιποτα.

κ το καφε της χαρας(στα σκελιας της) εκανε μεγαλα νουμερα στις επαναληψεις δυο συνεχομενα χρονια, αλλα ο κοσμος το σιχαθηκε οταν καταλαβε οτι εγινε οργιοχωρι.

αν ειναι να γινονται τοσο συχνα επαναληψεις, ας παιζουν την μια εβδομαδα νεα επεισοδια και την αλλη επαναληψεις για να μην χανει κανεις την συνεχεια(οπως λετε).

lawfighter δε με ενδιαφερει αν δε γελας. δε προσπαθω να πεισω καποιον που λεει οτι η σεληνη εχει δικο της φως.

μου αρκουν οι αποψεις πολλων εδω μεσα, κ περισσοτερων εκτος νετ που σιχαινονται την ελληνικη τηλεοραση κ οσους πεφτουν με τα μουτρα στην τηλεθεαση κ στα νουμερα.

το χρημα υπερανω ολων.

ε κ.καΠΟΥΣΤΡιβης;

χαιρομαι που η λατρεια ειναι παροδικη.

latinsoapfever φαντασου οτι σε αλλες σειρες δειχνουν ακομα σκηνες απο το καλοκαιρι, με κοντομανικα κ μπανιο στη θαλασσα!

@latinsoapsfever. Προφανώς δεν ξέρεις τι παίζει στην Αμερική (όπως και εγώ δεν έχω καμμία ιδέα τι παίζει στο ...Ντουμπάι). Είπαν κάποιοι παραδείγματα - δεν θα τα επαναλάβω. Επίσης συγκρίνεις μια εβδομαδιαία σειρά με μια καθημερινή (λατινο-)σαπουνοπερα, και δε βλεπω καμμία λογική σε αυτό.

@CakeNet. Σύμφωνοι καλύτερα να έληγε την άνοιξη και να πήγαινε non-stop μέχρι τότε. Δεν δουλεύουν όμως έτσι τα πράγματα. To Mega πχ θέλει να έχει τα πρωτία στη νυχτερινή ζώνη απέναντι στις νέες σειρές του Ant1 για όσο περισσότερο γίνεται. Αν αυτό δουλεύει ακόμα και με επαναλήψεις τότε τους έρχεται κουτί.

Κάποιες ερωτήσεις.

1. Πόσες επαναλήψεις είχαμε φέτος; (εγώ θυμάμαι μόνο 2)

2. Τι πάει να πει "μας υποσχέθηκαν";

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Κάποιες ερωτήσεις.

1. Πόσες επαναλήψεις είχαμε φέτος; (εγώ θυμάμαι μόνο 2)

Δύο είναι όντως, Με προοπτική από ότι φαίνεται να φτάσουμε γύρω στις 10 μέχρι το τέλος της σεζόν.

2. Τι πάει να πει "μας υποσχέθηκαν";
Δεν ξέρω ποιός έγραψε εδώ ότι μας υποσχέθηκαν κάτι. Αυτό που ξέρω πάντω ότι ο Καπουτζίδης έχει τρελαθεί στις κωλοτούμπες σε δύο περιπτώσεις:

α. Η σειρά δεν θα πάει για δεύτερη σεζόν.

β. Στη 2η σεζόν δεν θα έχουμε επαναλήψεις.

Αυτά είχα διαβάσει (εκτός myPhone). Τώρα αν δεν τα έχει πει...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πες τα ρε Αιμίλιε (στην υπογραφή σου αναφέρομαι)!!!!!!

Κατά τα άλλα νομίζω ότι ο τίτλος του topic από "στο παρα πέντε" πρέπει να γίνει "εδώ μέσα γράφουν μόνο όσοι σκίζουν τα ρούχα τους για το παρα πέντε"

If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world

@latinsoapsfever. Προφανώς δεν ξέρεις τι παίζει στην Αμερική (όπως και εγώ δεν έχω καμμία ιδέα τι παίζει στο ...Ντουμπάι). Είπαν κάποιοι παραδείγματα - δεν θα τα επαναλάβω. Επίσης συγκρίνεις μια εβδομαδιαία σειρά με μια καθημερινή (λατινο-)σαπουνοπερα, και δε βλεπω καμμία λογική σε αυτό.

Θα έπρεπε να αναρωτηθείς πως καταφέρνει μια καθημερινή σειρά να είναι συνεχώς έξω στο δρόμο για γυρίσματα και να προλαβαίνει να παραδίδει κάθε μέρα νέο επεισόδιο και το παρά πέντε που υποτίθεται είναι εβδομαδιαίο, να μην προλαβαίνει να παραδώσει επεισόδιο κάθε 7 μέρες αλλά κάθε 15.

Η λογική της σύγκρισης της καθημερινής με την εβδομαδιαία σειρά είναι ό,τι και οι 2 χρειάζονται τον ίδιο ακριβώς χρόνο για τα εξωτερικά γυρίσματα και έχουν τις ίδιες δυσκολίες.

Δεν σου αρέσει να συγκρίνω το παρά πέντε με καθημερινή σειρά; Διάβασε τα παρακάτω. Αν ούτε και εκεί βρεις λογική πες μου εσύ μια λογική εξήγηση. Μην μου αναμασήσεις μόνο τις δικαιολογίες του Καπουτζίδη που θέλει να πιστέψουμε ότι γύρισε ξανά το επεισόδιο από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό επειδή έτσι του καυ..... ήρθε!!!!!!

latinsoapfever φαντασου οτι σε αλλες σειρες δειχνουν ακομα σκηνες απο το καλοκαιρι, με κοντομανικα κ μπανιο στη θαλασσα!

Το "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" το οποίο και δεν παρακολουθώ, είχε έρθει στο νησί μου την Λήμνο στα μέσα Ιουνίου, και όσο ακόμα στον ΑΝΤ1 προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος, γύριζαν τα πρώτα 2 επεισόδια του Οκτωβρίου, χωρίς να γνωρίζω πόσα επεισόδια γύρισαν εντός του καλοκαιριού στην Αθήνα ώστε να προλαβαίνει να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Ήδη πρέπει να χει ξεπεράσει τα 10 επεισόδια μετά τα διπλά επεισόδια. Και καθόμαστε και συζητάμε για το παρά πέντε που μας έχει βάλει ήδη 2 επαναλήψεις και θα βάλει και άλλες.

2 φορές την εβδομάδα οι σειρές του αντέννα (Μαχαιριά και Δάσκαλος), 2 φορές τον μήνα το παρά πέντε. Ε από εκεί και πέρα ό,τι και να πω...

Kατσε τοτε απολαυσε τα προγραμματα του ΑΝΤ1 βρε latinsoapsfever και ασε μας εμας στην "μιζερια" του Παρα 5. 26 επεισοδια μας υποσχεθηκαν 26 θα εχουμε ουτε πιο πολλα ουτε πιο λιγα. Επισης ειναι δεδομενο πως η σειρα θα παει ως Μαιο, οποτε αναγκαστικα ειτε δε θα δειχνει τιποτα Δευτερα βραδυ ειτε θα δειχνει επαναληψεις.

Η σειρα για εμενα ειναι αψογη, πολυ φρεσκια με ωρες ιδεες και πλοκη και επιτελους βλεπουμε μια σειρα στην ελληνικη τηλεοραση που εχει μεγαλη επιτυχια και δε χρειαζεται σεξ, γυμνο, βρισιες και ασκοπη βια για να ειναι πρωτη.

Ε...μα γι' αυτό το λέω κι εγώ! :p

Ε, γι' αυτό σου λέω κι εγώ οτι είναι θέμα Mega.

Τα νούμερα μπορεί να μην το λένε, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, αλλά όπως και να έχε, όταν ξενερώνεις το κοινό σου σε βλέπει με άλλη διάθεση.... Εγώ για παράδειγμα, δε νιώθω πλέον τόσο ΠαραΠεντικός όσο πέρυσι...

Αυτό το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του. Γενικά μιλώντας πάντως η σείρα με τα νούμερα που κάνει μόνο καμένη δεν τη λες!!!

26 epeisodia 8a dei3oune nai...alla oi epanalipseis na exoun mia logiki apostasi meta3i tous....H na enimerwnoun egairws to tileoptiko koino kai as vazoun kai apanwtes epanalipseis opws twra. Oti kai na leme einai fanero pws oi sintelestes kai tin exoun psonisei ws ena simeio, kai lene de variesai kai oi epanalipseis fernoun noumera. Oson afora to kanali egw proswpika de nomizw oti to simferei na paizoun toso sixna epanalipseis.H emfanis disareskeia tou Arnaoutoglou pros ton Kapoutzidi gia tin epanalipsi ("8a i8ela na se parakalesw na min 3anasimvei" me ifos ) deixnei pws to kanali genika to noiazei kai to koftei gia to oti paizontai epanalipseis. E3artontai ki alles ekpompes apo aftes....ka8e deftera to prwinadiko tou mega kaliptei megalo meros tou xronou tou apo to ti 8a ginei to vradi sto para pente...kai ka8e triti exei to ti egine x8es vradi sto para pente....klp klp
:p

Δεν σου αρέσει να συγκρίνω το παρά πέντε με καθημερινή σειρά; Διάβασε τα παρακάτω. Αν ούτε και εκεί βρεις λογική πες μου εσύ μια λογική εξήγηση.

Μπα. Δε πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Ήταν πολύ κακό το παράδειγμα που έφερες "Καθημερινη σαπουνόπερα που σκοτώνει γριές" Vs "Παρα πέντε".... πολύ ουφική η σύγκριση. Και παραβλέπεις ότι σε αυτές τις σειρές οι επαναλήψεις παίζονται LIVE σε κάθε νέο επεισόδιο. Πχ. ένα συμβάν το εξηγει ο πατέρας στα παιδία, ο αδελφός στην αδελφή, η υπηρέτρια στον κηπουρό, ο υπουργός στη γραμματέα του μέχρι θανάτου. Οι διάλογοι είναι οι ίδιοι και αλλάζουν τα πρόσωπα. Σιγά τα αβγά δηλαδή. (...)

Μην μου αναμασήσεις μόνο τις δικαιολογίες του Καπουτζίδη ...

Ε ό,τι να'ναι. Λες και ψάχνω τις συνεντεύξεις του Καπουτζίδη. Για την ιστορία έχω δει τον Καπουτζίδη ΜΟΝΟ στις σειρές που έχει παίξει. Ουτε σε πρωινάδικο (που δε βλέπω) ούτε πουθενά αλλού. Δόξα τω θεώ μπορώ να διαμορφώνω δική μου άποψη και επιχειρήματα για να τη στηρίξω, δε καταφεύγω στο να αναμασάω τίποτα.

Συγκρίνεις όμως και κάτι μπαζοσειρές του Ant1 με το παρα πέντε. Μα αυτές αν βάζαν επαναλήψεις θα αυτοκτονούσαν. Η τηλεθέαση θα έπεφτε υπο το μηδεν (δική μου εκτίμηση γιατι δεν τις πάω καθόλου). Και φυσικά μια σειρά θα έχει διαφορετικό προγραμματισμό στα γυρίσματα απο μια άλλη σειρά, ειδικά όταν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προβολής.

Τέλος. Απλά δε με ενοχλούν τόσο οι επαναλήψεις όσο άλλους. Ούτε θα βρίσω τους συντελεστές της σειράς, ούτε θα τους θεωρήσω προδότες και αναξιόπιστους, ούτε ψώνια ούτε τίποτα. Δεν το βρίσκω τίμιο όπως είπα να πιάνομαι απο φήμες και θεωρίες και να κατεβάζω εξάψαλμους. Η ίδια η σειρά έχει αρκετό περιεχόμενο για να ασκήσεις κριτική και αυτό μου αρκεί...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ε, γι' αυτό σου λέω κι εγώ οτι είναι θέμα Mega.

To ξέρω και γι' αυτό τους κατηγορώ! Τους του Mega...

Αυτό το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του. Γενικά μιλώντας πάντως η σείρα με τα νούμερα που κάνει μόνο καμένη δεν τη λες!!!

Και το Καφέ της Χαράς ήταν ωραία σειρά με υψηλά νούμερα, αλλά με τις ατέλειωτες επαναλήψεις το ψιλοσιχαθήκαμε στο τέλος και είπαμε όλοι...αμάν να τελειώσει!

Δεν είπα ότι ο Καπουτζίδης δεν κάνει καλή σειρά και ότι έπαψε να είναι εύστοχος, αλλά ο προγραμματισμός του καναλιού είναι κακός! Κι επειδή ο Καπουτζίδης είναι καλό παιδί, το πήρε πάνω του ότι δήθεν έφταιγε αυτός...πράγμα που δεν πιστεύω ότι και να λένε! Αυτό πάνω κάτω λέει και ο latinsoapsfever και συμφωνώ μαζί του. Το ότι διαμαρτύρεται για κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι δε του αρέσει η σειρά για να του λέτε να πάει να δει αντέννα! Όπως και να το κάνουμε όμως, πρόβατο εγώ δε γίνομαι, γιατί γουστάρετε κάποιοι τόσο πολύ να σας δουλεύουν; Βαράτε με κι ας κλαίω που λένε...

26 epeisodia 8a dei3oune nai...alla oi epanalipseis na exoun mia logiki apostasi meta3i tous....H na enimerwnoun egairws to tileoptiko koino kai as vazoun kai apanwtes epanalipseis opws twra. Oti kai na leme einai fanero pws oi sintelestes kai tin exoun psonisei ws ena simeio, kai lene de variesai kai oi epanalipseis fernoun noumera. Oson afora to kanali egw proswpika de nomizw oti to simferei na paizoun toso sixna epanalipseis.H emfanis disareskeia tou Arnaoutoglou pros ton Kapoutzidi gia tin epanalipsi ("8a i8ela na se parakalesw na min 3anasimvei" me ifos ) deixnei pws to kanali genika to noiazei kai to koftei gia to oti paizontai epanalipseis. E3artontai ki alles ekpompes apo aftes....ka8e deftera to prwinadiko tou mega kaliptei megalo meros tou xronou tou apo to ti 8a ginei to vradi sto para pente...kai ka8e triti exei to ti egine x8es vradi sto para pente....klp klp

Άλλο το Mega, άλλο ο Γρηγόρης που γκρίνιαζε! Το Mega χαίρεται και παραχαίρεται να παίζει επαναλήψεις και να κάνει νούμερα, γιατί το κάθε νέο επεισόδιο του κοστίζει καμμιά 100στή χιλιάδες ευρώ. Είναι να μη χαίρεται? :p

Μπα. Δε πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Ήταν πολύ κακό το παράδειγμα που έφερες "Καθημερινη σαπουνόπερα που σκοτώνει γριές" Vs "Παρα πέντε".... πολύ ουφική η σύγκριση. Και παραβλέπεις ότι σε αυτές τις σειρές οι επαναλήψεις παίζονται LIVE σε κάθε νέο επεισόδιο. Πχ. ένα συμβάν το εξηγει ο πατέρας στα παιδία, ο αδελφός στην αδελφή, η υπηρέτρια στον κηπουρό, ο υπουργός στη γραμματέα του μέχρι θανάτου. Οι διάλογοι είναι οι ίδιοι και αλλάζουν τα πρόσωπα. Σιγά τα αβγά δηλαδή. (...)

Μάλλον έχεις μείνει ακόμη στην εποχή της Λάμψης, αλλά όπως και να έχει δε μπορεί να παραβλέψεις τον κόπου των άλλων για να δημιουργήσουν μια σειρά! Είτε είναι πατάτα είτε η σούπερ σειρά, διαδικαστικά τους παίρνει τον ίδιο χρόνο να την ετοιμάσουν, για να γραφτούν τα σενάρια, να παιχτούν οι διάλογοι, να μονταριστεί, κλπ κλπ κλπ., εφόσον συγκρίνουμε σειρές που κάνουν και εξωτερικά γυρίσματα μεταξύ τους δηλαδή.

Συγκρίνεις όμως και κάτι μπαζοσειρές του Ant1 με το παρα πέντε. Μα αυτές αν βάζαν επαναλήψεις θα αυτοκτονούσαν. Η τηλεθέαση θα έπεφτε υπο το μηδεν (δική μου εκτίμηση γιατι δεν τις πάω καθόλου). Και φυσικά μια σειρά θα έχει διαφορετικό προγραμματισμό στα γυρίσματα απο μια άλλη σειρά, ειδικά όταν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προβολής.

Με πιο δικαίωμα αποκαλείς μπαζοσειρά την οποιαδήποτε σειρά που μπορεί να αρέσει στον καθένα; Είσαι ικανός να δημιουργήσεις εσύ καλύτερη σειρά; Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο το να κάνεις καλή κωμωδία σήμερα και ειδικά για την τηλεόραση που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις! Κι αυτό αφορά όλα τα κανάλια, γιατί οι περισσότερες κωμικές τουλάχιστον σειρές και σε όλα τα κανάλια, δεν είναι και ότι καλύτερο! Αλλά όχι και μπαζοσειρές! Να'μαστε λίγο πιο λογικοί στους χαρακτηρισμούς μας!

Κι όταν τα βάζω με το Mega... τα βάζω όπως θα τα έβαζα και με τον Αντέννα αν παίζονταν εκεί το Παρα Πέντε, γιατί είμαι σίγουρος ότι κι εκείνοι θα κάναν τα ίδια πάνω κάτω! Τα βάζω με το κανάλι γιατί θα έπρεπε τουλάχιστον να σέβονται τον τηλεθεατή τους και να τον ενημερώνουν για την επανάληψη...

Αυτή την έλλειψη σεβασμού μας την δείχνουν πολλές φορές όλα τα κανάλια και με διάφορους τρόπους! Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τα βάζουμε με το Mega γιατί εκεί προβάλλεται το Παρά Πέντε!

26 επεισοδια μας υποσχεθηκαν 26 θα εχουμε ουτε πιο πολλα ουτε πιο λιγα.

Κι άμα τους έρθει να δείξουν τα 26 επεισόδια σε 26 μήνες;

Τελικά οι Σαββατογεννημένες που έπαιξαν σερί σε μία σαιζόν έγιναν ήδη κλασσική σειρά και χωρίς να μας κουράσει. Τότε ο Καπουτζίδης δεν είχε υποχρεώσεις;

Ρε παιδιά αν δε σας αρέσει η σειρά τότε μη χαλιέστε. Αφήστε εμάς που μας αρέσει να τη σχολιάζουμε...

Τρελλαίνομαι για το παρά 5, και μακάρι να την έβγαζαν σε DVD όπως κάνουν με όλες τις σειρές στο εξωτερικό. Το ότι είναι η καλύτερη κωμική σειρά δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να μας γκα-γκαστρ.... ώσπου να τελειώσει.

Μάλλον έχεις μείνει ακόμη στην εποχή της Λάμψης, αλλά όπως και να έχει δε μπορεί να παραβλέψεις τον κόπου των άλλων για να δημιουργήσουν μια σειρά!

Δεν τον παραβλέπω. Αλλά δεν τον εξισώνω με τίποτα με τη δουλειά που έχει μια εβδομαδιαία σειρά (και όχι μια όποια και όποια εβδομαδιαία, για το Παρα πέντε λέμε). Εξωτερικά γυρίσματα ή όχι. Οσο για το που έχω μείνει, ευτυχώς δεν έχεις ιδέα. Αλλά δεν είναι εδώ ο τόπος για αυτή τη συζήτηση.

Με πιο δικαίωμα αποκαλείς μπαζοσειρά την οποιαδήποτε σειρά που μπορεί να αρέσει στον καθένα; Είσαι ικανός να δημιουργήσεις εσύ καλύτερη σειρά;

Κοίτα, δικαίωμα δε θα ζητήσω απο κανένα. Ήδη γράφω ότι είναι δική μου άποψη (αν δεν εξυπακούεται δηλαδή αφού... τη γράφω εγώ). Και μπαζοσειρές θα τις πω και μπετονιέρες αμα τύχει. Το άλλο για το τι είμαι ικανός, κάποια άλλη φορά.

Κι όταν τα βάζω με το Mega... τα βάζω όπως θα τα έβαζα και με τον Αντέννα ..Τα βάζω με το κανάλι ...

Πολύ ωραία. Knock yourself out. Και εγώ αν είχα θυμώσει με τις επαναλήψεις με το Mega θα τα είχα. Μόνο που θα κρατούσε λιγότερο το... μανιάτικο.:)

Ποιος μίλησε για μανιάτικο; αλλά όχι και να είμαστε σαν αναίσθητα άβουλα πλάσματα!

Και δεν καταλαβαίνω...τι πάει να πει άλλο το Παρά Πέντε άλλο οι άλλες σειρές; Μην το υπερεκτιμούμε κιόλας! Μια επιτυχημένη σειρά είναι...όπως πάρα πολύ καλή σειρά με φοβερές ατάκες ήταν και τα Εγκλήματα, τα οποία δεν παίζανε επαναλήψεις όπως παίζει το Παρά Πέντε, κι έβγαλε 2 σεζόν με 32 επεισόδια την κάθε σεζόν!

Ότι και να πεις από εκεί και πέρα, είναι μπαρμπούτσαλα και για μένα έληξε εδώ το θέμα μαζί σου! Μείνε ευτυχισμένος στον κόσμο σου επειδή σου βάζουν επανάληψη!

Φίλε πρέπει να κατευθύνεις τον εκνευρισμό σου και στο λέω όσο πιο φιλικά μπορώ. Κάνεις λες και σε θίγω επειδή κρατάω μια δική μου στάση διαφορετική απο τη δική σου. Έχεις πάρει μια επιθετική στάση και βγάζεις συμπεράσματα που την ενισχύουν. (πχ υπερεκτιμώ το Παρα πέντε, είμαι ευτυχισμένος με τις επαναλήψεις). Υποθέτω ότι φταίει και ο τρόπος που γράφω, εννοώντας ότι προτιμώ να δίνω και λίγο χιούμορ σε αυτά που λέω, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο "ελαφρά" θέματα και να μη βγάζω διθυραμβικούς ή προκυρήξεις.

Ευτυχισμένος λοιπον μπορεί να μην είμαι με τις επαναλήψεις, αλλά ίσως θα είμαι λίγο πιο χαρούμενος αν όντως έχει λήξει εδώ το θέμα μαζί μου.