Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nτάλια: "Εμείς δεν έχουμε λεφτά!!"

:p :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δες, ο μαυροφορεμένος νοιάζεται για τον ψηλό...ακόμη και οι δολοφόνοι έχουν φίλους.

Ε ειναι συνεργατες,ο ψηλος του ειχε πει να καθαρισει τον αλλον.

Οι κακοί δε σκέφτονται να φιμώσουν τον Παύλο, και στην αρχή τον έχουν μαζί με τους τρεις, επιτρέποντάς του να τους πει ό,τι θέλει. Βέβαια, από την άλλη ο Παύλος πιάνει την πάρλα περί δικαιοσύνης και οι άλλοι περιμένουν υπομονετικά πότε θα πάει στο ψητό, ενώ θα έπρεπε να ξέρουν πια οτι το προσδόκιμο ζωής οποιουδήποτε τους μιλάει σε τέτοιες καταστάσεις είναι όσο και ενός ζαχαρένιου χρυσόψαρου...

Μαλλον για να δημιουργησει αγωνια εγινε αυτο.Και φυσικα μολις πηγε να πει για τον "πλουσιοτερο αντρα της Θεσσαλονικης",μπηκε ο αλλος!Οπως δολοφονηθηκε ο Βενετοπουλος μολις τους ειπε για τον Παυλο.Αλλά πηραν ενα στοιχειο...Πιστευω οτι θα ψαξουν για τον πλουσιοτερο αντρα της Θεσσαλονικης μετα,cakenet γελα!

Μην τυχόν και πει κανείς οτι η ατάκα του Σπύρου στην ερώτηση της Σοφίας "Ποιος είναι στην πόρτα;" "Κανείς. Δηλαδή, η Αμαλία" αποδεικνύει οτι εκείνη είναι φάντασμα, γιατί θα βάλω τις φωνές.

Αν οντως ειναι φαντασμα και η παραμικρη σκηνη εχει το νοημα της.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη σειρα.

Αν σου ελεγα οτι στο 1ο επεισοδιο το γεγονος οτι ο Σπυρος ξεχασε το δωρο στη reception του Metropolis palace θα κρινει τοσα και τοσα πραγματα ή αν σου ελεγα οτι στο ιδιο επεισοδιο το γεγονος οτι η Αγγελα ειπε λαθος ξενοδοχειο στον ταξιτζη θα εκρινε τοσα και τοσα πραγματα,θα το πιστευες?

Ακομη και οταν η Θεοπουλα ειχε πει:"βρηκα τις πορνοταινιες της ξετσιπωτης της νυφης μου,γιατι οποιος ψαχνει,βρισκει",προβληματισε τον Σπυρο και δεν ηταν κατι ασχετο.

Ολα εχουν τη σημασια τους και το πιο γελοιο!

Μεχρι και η Σονια μπορει να εχει σχεση!

Παντως επιβεβαιωνεται οτι ηταν πεντε οι κακοι και θυμιζω οτι στο 17ο επεισοδιο μετα τα γεγονοτα του νοσοκομειου η Αμαλια σκεφτοταν τη στιγμη που ελεγε:"ΕΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ!"

Το σημερινο επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό! Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο της δεύτερης σεζόν. Για να δούμε τη συνέχεια!

Παντως επιβεβαιωνεται οτι ηταν πεντε οι κακοι και θυμιζω οτι στο 17ο επεισοδιο μετα τα γεγονοτα του νοσοκομειου η Αμαλια σκεφτοταν τη στιγμη που ελεγε:"ΕΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ!"

Πάνω που ετοιμαζόμουν να παραδεχτώ ότι την "πάτησα" και πάλι (δηλαδή ότι έπεσα έξω όταν έλεγα ότι η παρέα των κακών είχε και γυναίκες) βλέπω το παραπάνω post. Και συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, η Αμαλία είπε ξεκάθαρα "να βγάλουμε μια φωτογραφία και οι πέντε", δηλαδή συμπεριέλαβε τον εαυτό της στην πεντάδα!!! Οπότε ή υπάρχει και τρίτη πεντάδα, της Αμαλίας (όπου νομίζω ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται!) ή τελικά θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία για πέντε άντρες δεν είναι 100% ακριβή. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ο Καπου με κούφανε κανονικά αυτή τη φορά! :X

ναι αλλά 5 άντρες κακοί...

Ολα εχουν τη σημασια τους και το πιο γελοιο!

Μεχρι και η Σονια μπορει να εχει σχεση!

Πλάκα, πλάκα μέχρι και η Ντόνα (η "ψηλή" φίλη της Θεοπούλας από τη Μύκονο) βοήθησε, δίνοντας στο γιο του Παύλου το τηλέφωνο της γιαγιάς του Σπύρου...

Αυτό με τις μαντικές ικανότητες της Θεοπούλας, πώς το εξηγείτε;;;:blink:

Η κορυφαια παντως σημερινη σκηνη ηταν με το φαγητο με τον Σπυρο και την Ζουμπουλια που ο "ψηλος" του κανει μπου!!!

:lol:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αν όντως είναι φάντασμα κτλ., αυτές οι ατάκες εκ των υστέρων μπορούν όντως να αναγνωριστούν ως νύξεις, προοικονομίες και άλλες παρεμφερείς λογοτεχνικές τεχνικές. Από το σημείο που βρισκόμαστε όμως τώρα, δεν μπορώ να το δω αντίστροφα...με άλλα λόγια, αν το μεγάλο είναι σίγουρο μπορούν να κολλήσουν και τα μικρά, αλλά από τα μικρά δεν μπορώ να κολλήσω σίγουρα το μεγάλο. Ίσως να βασίζομαι υπερβολικά στο ξυράφι του Όκκαμ...

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ο Καπουτζίδης αλλάξει το σενάριο και κάνει την Αμαλία πνεύμα επειδή ακούγεται συνέχεια! Αλλά αυτό είναι μάλλον υπερβολικό.

Τα στοιχεία του πρώτου επεισοδίου έδειξαν τη σημασία τους στο ίδιο επεισόδιο που εμφανίστηκαν. Νομίζω οτι είναι διαφορετικού είδους από στοιχεία που εμφανίζονται μακροπρόθεσμα.

Μα, αυτά τα λόγια δε σημαίνουν οτι η Αμαλία ανήκει σε αυτούς τους πέντε της φωτογραφίας; Οτι είναι αυτή και άλλοι τέσσερις; Όταν το είχα ακούσει πρώτη φορά νόμιζα οτι υπήρχαν τρεις πεντάδες...αφού μπήκε δεύτερη, στην τρίτη θα κολλήσουμε; Εγώ λέω να βγουν κι άλλες δύο να γίνουν πέντε πεντάδες!

Αυτό με τις μαντικές ικανότητες της Θεοπούλας, πώς το εξηγείτε;

Απλώς είναι αστείο οτι η Θεοπούλα, που είναι πιο αλλού γι αλλού κι από την Ντάλια, μάντεψε ακριβώς τι συνέβαινε. Ή ενδεχομένως οτι όσα συμβαίνουν είναι τόσο εξωφρενικά που μόνο μια σαν τη Θεοπούλα θα μπορούσε να τα φανταστεί.

Πάντως, τώρα ο ψηλός έμαθε που μένει ο Σπύρος, ποια είναι η γιαγιά του, ποια είναι η φίλη της γιαγιάς του, είδε και την Αμαλία...

Από την άλλη, ο μαύρος, αν μη τι άλλο, έχει πλέον τα κινητά τους και μπορεί να μάθει πολλά στοιχεία γι΄αυτούς... μέχρι τώρα το μόνο που ήξερε ήταν τα μικρά τους ονόματα...

1 Δεν είναι σίγουρο ότι ξέρει που είναι το σπίτι.Η Αμαλία αν θυμάσε τον ανέβασε απάνω όταν ίταν ακόμα αναίσθητος. Δεν είδε που είναι το σπίτι.

2 Το ότι ξέρει τα νουμερά τους δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί να έχουν καρτοκινιτό ( ΤΙΜ μάλλον!!! ).

no sig...

Το ringtone της Θεοπουλας!!! Απο που θα κατεβασω και γω το ringtone της Θεοπουλας;;;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

"...έπαιζε τον αρραβωνιαστικό της Τέτας Ντούζου!" :lol: :lol: Έλιωσα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Χμ... ναι, που να την ξέρεις! :ninja: Ηταν σταρ της βιντεοκασέτας στα 80s, κόρη του Ανδρέα και αδελφή του Στηβ Ντούζου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Ψιλο αναμενωμενο το σημερινο επεισοδειο...

Εμένα μου ψιλοάρεσε. Δεν είχε τόσα κωμικά στοιχεία αλλά προχώρησε κάπως η εξέλιξη της έρευνας (όχι και πολύ βέβαια...)

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Kι εμένα μου άρεσε. Έγραψε η σκηνή που ο Σπύρος και η Ζούμπι κρυβόντουσαν και τάιζαν το σκυλί! :lol:

Επίσης γέλασα πολύ με Θεοπούλα και Σόφι όταν φόρεσαν τις κουκούλες! Η Θεοπούλα που φορούσε τα γυαλιά έξω απ' την κουκούλα! :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Kι εμένα μου άρεσε. Έγραψε η σκηνή που ο Σπύρος και η Ζούμπι κρυβόντουσαν και τάιζαν το σκυλί! :lol:

Κι εμένα αυτή η σκηνή ήταν που μου άρεσε περισσότερο!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Σας ζηλευω που γελατε τοσο ευκολα! Εγω λιγο με τον σκυλο χαμογελασα.

Θα μου μαθετε και μενα να γελαω???

:confused: :(

Τη γνώση του οτι αυτός ο ηθοποιός έπαιξε το συγκεκριμένο ρόλο στην ταινία της δεκαετίας του 1980 (αυτό είναι αλήθεια ή μόνο στον κόσμο του Παρά Πέντε; )

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος ηθοποιός όντως έκανε τον αρραβωνιαστικό της Τέτας Ντούζου, αλλά εγώ τον θυμάμαι από την διαφήμιση του τυριού φίνα...

Φίναααααααααα :lol:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness