Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίναι το τρίτο ρεμίξ που βγαίνει για τη Θεοπούλα και το ένα είναι καλύτερο από άλλο, φανταστείτε πόσους φανατικούς fun έχει! Τελικά δεν έκανε θραύση μόνο στο Παρίσι αλλά και στην Ελλάδα!!! Μήπως να προτείνουμε στο mega ένα πεντάλεπτο Θεοπούλας μετά τις ειδήσεις να παίρνουμε τη δόση μας;; Το αχτύπητο σε αυτή τη γυναίκα είναι ότι γελάς και με το που βλέπεις τις εκφράσεις του προσώπου της δε χρειάζεται και να μιλήσει, επίσης δε ξέρω αν τη προσέχετε όταν μιλάνε όλοι οι άλλοι και στη σκηνή υπάρχει απλά η Θεοπούλα αλλά είναι όλα τα λεφτά το ύφος που παίρνει κάθε φορά, μου το είχε πει ένας φίλος μου και το πρόσεξα όταν το έβαλα να το δω από το dvd και πραγματικά από τότε που το αντιλήφθηκα πάντα όταν στο πλάνο υπάρχει η Θεοπούλα είμαι καρφωμένος πάνω της

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eίναι το τρίτο ρεμίξ που βγαίνει για τη Θεοπούλα και το ένα είναι καλύτερο από άλλο, φανταστείτε πόσους φανατικούς fun έχει! Τελικά δεν έκανε θραύση μόνο στο Παρίσι αλλά και στην Ελλάδα!!! Μήπως να προτείνουμε στο mega ένα πεντάλεπτο Θεοπούλας μετά τις ειδήσεις να παίρνουμε τη δόση μας;; Το αχτύπητο σε αυτή τη γυναίκα είναι ότι γελάς και με το που βλέπεις τις εκφράσεις του προσώπου της δε χρειάζεται και να μιλήσει, επίσης δε ξέρω αν τη προσέχετε όταν μιλάνε όλοι οι άλλοι και στη σκηνή υπάρχει απλά η Θεοπούλα αλλά είναι όλα τα λεφτά το ύφος που παίρνει κάθε φορά, μου το είχε πει ένας φίλος μου και το πρόσεξα όταν το έβαλα να το δω από το dvd και πραγματικά από τότε που το αντιλήφθηκα πάντα όταν στο πλάνο υπάρχει η Θεοπούλα είμαι καρφωμένος πάνω της
ego epeiasa mono to dvd kukloforoun dvd ton para 5?

Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.

http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg

ego epeiasa mono to dvd kukloforoun dvd ton para 5?

Εννοώ τα dvd που γράφω τα επεισόδια της σειράς από το επιτραπέζιο recorder μου

George Bernard Shaw

Στο θέμα τώρα. Αυτό με το φαγκρι δε μου άρεσε και πολύ. Μου φένεται να πω την αλήθεια λίγο ανόητο αυτό με τη Ντάλια να μη ξέρει κάποια βασικά πράγματα, πχ τα χρήματα ή αν το φαγκρί είναι όντως ψάρι. Βέβαια δε παύει να είναι χαριτωμένο... :p

Proswpika pisteuw pws auto ginetai gia na deiksei to an kai einai enas anthrwpos pou zei ston diko tou kosmo, pou auta poy tin enoxloun(polla lefta) ktl, einai oi epithumies twn anthrwpwn genika...Den exei asxolithei me kati (entaksei grafei senario twra i kopela, den lew xaxax)..... Porolo pou einai "diaforetiki" prospathei na entaxtei stin omada kai na voithisei kai auti gia tin epiteuksi tou stoxou. Allwste poses fores i Ntalia den boithise sto na synexistei i istoria? (blepe, ekei me to trapezaki kai tin desmida apo lefta pou petakse kathws kai auto sto paravan kai alla....).

Oso gia to Fagri, entaksei...tha legame pws einai "avantadiriki" leksi...

Auto me ta "Patisia" to ksexasate?? Ena Patisi edw, ena ekei kai ena parapera... Latreuw NTALIA!!!!

Emena paidia den me xalase to episodeio...Sumfwnw me kapoion pio panw pou eipe gia tis ekfraseis tis Theopoulas, alla kai i Ntalia kanei kales grimatses! Genika i Smaragda einai polu kali ithopoios, kai opoios tin exei dei kai sto theatro nomizw tha symfwnisei...:)

συναδέλφισα (δεν ξέρω πως λέγεται στο θηλυκό γένος), έχει βγάλει το site του mega την υπόθεση των επεισοδίων 16, 17, από εκεί τα βρήκα..

trailer του 16ου επεισοδίου έχει βρει κανείς?

Πειράζει που είμαι οδοντίατρος και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!:drool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

a de to ksera..ok tote einai egkyra

ego pali pou eimai odontiatros kai goustaro? :happy:ti exeis na peis giauto?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κι εγώ γουστάρω απλά σιχαίνομαι...κατά τα άλλα 1η μου επιλογή ήταν η οδοντιατρική! (μεταξύ μας-τους φοιτητές/γιατρούς δεν τους χωνεύω καθόλου, μας σνομπάρουν πολύ, λες κι εμείς θα βγούμε από τιποτα παν/μια του:X ...να μην κατονομάσω χώρες................)

Γουστάρω όμως και ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ!!!! Και ΘΕΟΠΟΥΛΑ συγκεκριμένα για να μην είμαστε off topic!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακούστε και αυτά τα αποσπάσματα

1) http://rapidshare.de/files/11963065/skata.wmv.html

2) http://rapidshare.de/files/12801916/www_sto-asanser_com__Matono.WMV.html

3) http://rapidshare.de/files/11209894/theopoula.mp3.html

Τα βρήκα σε ένα site του Παρα5

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

παιδιά το mega πιστεύω δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία και προπαντός ο Καπουτζίδης.

σκευτόμουν οτι το παρα5 έχει αρκετές ομοιότητες με τα "Φίλαράκια" έτσι θα μπορούσε μετά το τέλος της φετινής σεζόν,αφού τελειώσει την ιστορία αυτή με τον υπουργό το σήριαλ να συνεχίσει σε στίλ friends.

Δε θα είχε μεγάλη επιτυχία;; Τι λέτε;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

παιδιά το mega πιστεύω δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία και προπαντός ο Καπουτζίδης.

σκευτόμουν οτι το παρα5 έχει αρκετές ομοιότητες με τα "Φίλαράκια" έτσι θα μπορούσε μετά το τέλος της φετινής σεζόν,αφού τελειώσει την ιστορία αυτή με τον υπουργό το σήριαλ να συνεχίσει σε στίλ friends.

Δε θα είχε μεγάλη επιτυχία;; Τι λέτε;

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να σταθεί βάση Ελληνικών δεδομένων. Καλύτερα να τελειώσει όπως τελειώσει και να μείνει μια καλή ανάμνηση και επανάληψη (γιατί θα τη φάμε στη μάπα για κάμποσα χρόνια)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

σκευτόμουν οτι το παρα5 έχει αρκετές ομοιότητες με τα "Φίλαράκια"

Και εγώ το ίδιο πιστεύω γι αυτό νομίζω ότι έχει ακουστεί τόσο (διαφημίσεις, συνεντέυξεις κλπ), σε σχέση με τις Σαββατογεννημένες

Και εγώ το ίδιο πιστεύω γι αυτό νομίζω ότι έχει ακουστεί τόσο (διαφημίσεις, συνεντέυξεις κλπ), σε σχέση με τις Σαββατογεννημένες

Η αλήθεια είναι ότι απλά η σειρά είναι μια παρέα που όλοι κάποια στιγμή βρήκαμε ομοιότητες με κάποιο από τους χαρακτήρες, είτε σε εμάς είτε στους γύρω μας. Αν εξαιρέσεις την ασυνήθιστη πλοκή είναι πέντε καθημερινά νεαρά άτομα το καθένα με τις παραξενιές και τα περίεργα του. Σε αντίθεση με κάθε άλλη σειρά που όλα εκτυλίσσονταν γύρω από ένα μεγάλο η άλλους μικρότερους έρωτες (2 ξένοι, ντόλτσε βίτα, Το καφέ της Χαράς, Είσαι το ταίρι μου, Σ΄αγαπώ μ΄αγαπάς ποια σειρά να θυμηθώ και να μη ξεκινάνε όλα από έναν έρωτα) το παρά 5 πέτυχε να μη μας απασχολεί αυτό, να γυρίσει τη πλοκή σε άλλο στόρυ όπως σε παλιές σειρές (απαράδεκτοι, 3 χάριτες, Χάι Ροκ) που δε βασίζονταν σε έρωτες. Να βάλει απλά στη καθημερινότητα μας 5 νέους ήρωες, μια ομάδα μια παρέα!

George Bernard Shaw

Άσχετο... Ο σκηνοθέτης του σήριαλ[Αντώνης Αγγελόπουλος] υποδύεται τον Τζάκ,τον κάμεραμαν του Φώτη στον ''Τηλεβόα''...Καλά,ο τύπος είναι μορφή...:lol:

Αυτός είναι που έκανε το Σταμάτη στις "Σαββατογεννημένες";

[sIGPIC][/sIGPIC]

Entaksi den 8a ton kanoume kai ton tipa tis gitonia... Giati pezei kai ton cameraman! Xararoste

Όπως γουστάρεις Θεοπούλα,έτσι γουστάρω Τζάκ [κ Θεοπούλα...]:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

''The only thing in this world that gives orders... is balls.''

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ FAN ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΑΛΙΑ ΟΤΙ ΤΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ FAN ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΑΛΙΑ ΟΤΙ ΤΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?

Καλος ορισες στην παρεα μας!:)

Και βεβαια δεν ειναι τυχαια η Αμαλια. Το εχει πει νομιζω και ο Γιωργος.

Θα δουμε στην συνεχεια που κολλαει σε ολη την υποθεση.

PS. μη γραφεις κεφαλαια..:) ειναι σαν να "φωναζεις" !:D

Σε μια συνεντευξη που εδωσε η Αμαλια ειπε οτι θα παιξει σε αλλα 6 επεισοδια κ θα ειναι πολυ βασικος ο ρολος της...αλλα ουτε κ αυτη ξερει τι θα κανει!!!:wacko:
Stous 31 Dromous...

Εννοώ τα dvd που γράφω τα επεισόδια της σειράς από το επιτραπέζιο recorder μου

na sou steilo dvd me ta e3oda apostolhs mporeis na mou ta grapseis?

Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.

http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg

na sou steilo dvd me ta e3oda apostolhs mporeis na mou ta grapseis?

Έχουν μεγάλη ζήτηση τελικά... έχεις pm φίλε μου!

George Bernard Shaw

Δεν ξέρω πάντως αν το προσέξατε, αλλά στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, ο εγκέφαλος

έλεγε στον χαμηλότερο κακό, πως αυτή η ιστορία δεν πρέπει να βγει ιδιαίτερα τώρα, πριν από το καλοκαίρι. Τι άραγε μπορεί να εννοούσε; Τι τόσο ιδιαίτερο έχει αυτό το καλοκαίρι και δεν πρέπει να μαθευτεί;

To briefcase moy sto pathfinder apokeistika afieromeno sto para 5. Den einai kai tipota spoydaio, apla mia sylogi apo ta kalytera videakia kai remixes. Tha evaza ki alla omos ta 12mb den einai arketa.:(

Isos xreiasti na diagrapso kapoia arxeia giati ola einai daneismena apo sites poy oyta kan ta rotisa an mporo na dimosieyso ta arxeia toys.:oops: Isos na yparxoyn kai arxeia poy ekanan kapoioi apo edo mesa. An pisteyetai oti ginetai klopi tis dikis sas pneymatikis idioktisias mporeite na moy peite gia na ta diagrapso.

http://briefcase.pathfinder.gr/view/Dark_Venusaur

Edit : Ola ta arxeia eginan se morfi .rar kai mpike 1 kainoyrgio(to tragoydi tis seiras)