greeksmile Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Sorry παιδιά απλά έχω συνηθίσει με τα Greeklish :O :p Γεια σας παιδιά, έχω τρέλα με το Στο Παρά Πέντε. Έχω δει όλα τα επεισόδια πάνω από 10 φορές το καθένα. Μιλάω με φίλους μου, συνεχώς για αυτό και ειλικρινά, νομίζω ότι όχι γρίπη γων πουλερικών με έχει πιάσει...αλλά Καπουτζιά..τιδα. Loool Ήμουν και φανατικός των Σαββατογεννημένων. Αλλά νομίζω πως το ότι κράτησε (παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης) μόνο 1 χρόνο, αποδεικνύει πως ο Καπουτζίδης, πάνω απ' όλα, βάζει να προσφέρει άριστες (!) δουλείες και όχι να βγάλει κανένα...χαρτζιλικάκι παραπάνω. Επειδή το Topic αυτό έχει πάρα πολλές απαντήσεις, προσπάθησα να διαβάσω μόνο ορισμένες σελίδες και φυσικά ορισμένα Post... Παρατήρησα κάποια παράπονα (παράπονα να το πω ?), όσον αφορά τις αντιγραφές από αμερικάνικα σήριαλ και ξένες παραγωγές. Φυσικά και γίνονται. Αλλά δε νομίζω πως πρέπει να σταθούμε εδώ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τρελό ταλέντο και στην υποκριτική αλλά και στη σενάριογραφία. Το ότι απλά δανείζεται... κάποιες ιδέες, κάποιες σκηνές και τις μεταμορφώνει στα ελληνικά πρότυπα (loool) δεν αποδεικνύει ότι δεν έχει ταλέντο ή ότι η σειρά είναι για τα σκουπίδια. Ξέρετε πόσες αμερικάνικες σειρές που αγαπήθηκαν από ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούν αντιγραφές...άλλων παραγωγών ? Σε κάποιο περιοδικό είχα διαβάσει πως το Στο Παρά 5 θυμίζει λίγο... Walt Disney, επειδή το σήριαλ στηρίζεται στην παιδικότητα των ηρώων αλλά και στους αθώους διαλόγους. Οι ατάκες της συγκεκριμένης σειράς είναι φοβερές και έξω καρδιάς. Οι ηθοποιοί υποδύονται τους ρόλους λες και δεν υπάρχει σενάριο...με μία άνευ προηγουμένου άνεση και φυσικότητα. Όσο για το Mega, νομίζω πως φέτος είναι η χρονιά του. Αποφάσισε να μην ακολουθήσει με Reality σκουπίδια και απέφυγε να μας βομβαρδίσει με Κλάμα, Δάκρυ και Κους Κους. Τύπου υπο...προϊόντων: Superstar, Κους Κους το μεσημέρι και Αποκάλυψη τώρα. Αφοσιώθηκε να μας παρουσιάσει σειρές όπως Μάγισσες της Σμύρνης και Δύο μέρες μόνο που είναι άριστα γυρισμένες και καλοδουλεμένες και τέλος πολύ αγαπητές στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Επιστρέφω στο Παρά Πέντε και θυμίζω πως η σειρά σύμφωνα με τους μεγιστάνες Έλληνες τήλεκριτικούς εμφανίζεται ως Η καλύτερη κωμική αστυνομική σειρά των τελευταίων χρόνων. Το ιδανικό τέλος...είναι φυσικά ένα τέλος γεμάτο Happy End" ! Παράθεση HSOUN KAI ESU STO ASANSER ? Oooxxii ??? Kathe Deftera, 22:00 sto MEGA kai kathe mera... www.sto-asanser.com ! To diko sou steki... "Sto Para Pente" :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Sorry παιδιά απλά έχω συνηθίσει με τα Greeklish :O :p Γεια σας παιδιά, έχω τρέλα με το Στο Παρά Πέντε. Έχω δει όλα τα επεισόδια πάνω από 10 φορές το καθένα. Μιλάω με φίλους μου, συνεχώς για αυτό και ειλικρινά, νομίζω ότι όχι γρίπη γων πουλερικών με έχει πιάσει...αλλά Καπουτζιά..τιδα. Loool Ήμουν και φανατικός των Σαββατογεννημένων. Αλλά νομίζω πως το ότι κράτησε (παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης) μόνο 1 χρόνο, αποδεικνύει πως ο Καπουτζίδης, πάνω απ' όλα, βάζει να προσφέρει άριστες (!) δουλείες και όχι να βγάλει κανένα...χαρτζιλικάκι παραπάνω. Επειδή το Topic αυτό έχει πάρα πολλές απαντήσεις, προσπάθησα να διαβάσω μόνο ορισμένες σελίδες και φυσικά ορισμένα Post... Παρατήρησα κάποια παράπονα (παράπονα να το πω ?), όσον αφορά τις αντιγραφές από αμερικάνικα σήριαλ και ξένες παραγωγές. Φυσικά και γίνονται. Αλλά δε νομίζω πως πρέπει να σταθούμε εδώ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τρελό ταλέντο και στην υποκριτική αλλά και στη σενάριογραφία. Το ότι απλά δανείζεται... κάποιες ιδέες, κάποιες σκηνές και τις μεταμορφώνει στα ελληνικά πρότυπα (loool) δεν αποδεικνύει ότι δεν έχει ταλέντο ή ότι η σειρά είναι για τα σκουπίδια. Ξέρετε πόσες αμερικάνικες σειρές που αγαπήθηκαν από ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούν αντιγραφές...άλλων παραγωγών ? Σε κάποιο περιοδικό είχα διαβάσει πως το Στο Παρά 5 θυμίζει λίγο... Walt Disney, επειδή το σήριαλ στηρίζεται στην παιδικότητα των ηρώων αλλά και στους αθώους διαλόγους. Οι ατάκες της συγκεκριμένης σειράς είναι φοβερές και έξω καρδιάς. Οι ηθοποιοί υποδύονται τους ρόλους λες και δεν υπάρχει σενάριο...με μία άνευ προηγουμένου άνεση και φυσικότητα. Όσο για το Mega, νομίζω πως φέτος είναι η χρονιά του. Αποφάσισε να μην ακολουθήσει με Reality σκουπίδια και απέφυγε να μας βομβαρδίσει με Κλάμα, Δάκρυ και Κους Κους. Τύπου υπο...προϊόντων: Superstar, Κους Κους το μεσημέρι και Αποκάλυψη τώρα. Αφοσιώθηκε να μας παρουσιάσει σειρές όπως Μάγισσες της Σμύρνης και Δύο μέρες μόνο που είναι άριστα γυρισμένες και καλοδουλεμένες και τέλος πολύ αγαπητές στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Επιστρέφω στο Παρά Πέντε και θυμίζω πως η σειρά σύμφωνα με τους μεγιστάνες Έλληνες τήλεκριτικούς εμφανίζεται ως Η καλύτερη κωμική αστυνομική σειρά των τελευταίων χρόνων. Το ιδανικό τέλος...είναι φυσικά ένα τέλος γεμάτο Happy End" ! καλα μην εισαι τοσο σιγουρος για το Happy End... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Katarxin geia eimai kainoyrgeia kai fanatikh toy parapente...Logika kapois 8a pe8anei...h Amalia mallon mporei na einai kai kati allo den ξerw!?!?! Μπαααααα...Δεν νομιζω.. Θελω να πιστευω πως απο τις ερευνες που θα κανουν θα βρουν οτι το αεροπορικο δυστυχημα δεν εγινε απο απροσεξια ή τυχαια αλλα το ριξανε... η το πιο τραγικο να πανε κ εκεινοι ενα ταξιδι με αεροπλανο και να πεσει κ εκεινο...:confused: :wacko: (το παραχοντρηνα μου φαινεται..:X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Μπαααααα...Δεν νομιζω.. Θελω να πιστευω πως απο τις ερευνες που θα κανουν θα βρουν οτι το αεροπορικο δυστυχημα δεν εγινε απο απροσεξια ή τυχαια αλλα το ριξανε... η το πιο τραγικο να πανε κ εκεινοι ενα ταξιδι με αεροπλανο και να πεσει κ εκεινο...:confused: :wacko: (το παραχοντρηνα μου φαινεται..:X ) Oxi poli liiiiiiiiigoooooooooooooo :P :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Βρε παιδιά νομίζω το κουράζουμε το θέμα! Let's sit back, relax and enjoy ourselves! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Οκ είδα μια συνέντευξη του Κ. στο backstage, και απο ότι φαίνετε μας διαβάζει... συγκεκριμένα είπε ότι ο "κακός" δεν είναι ούτε ο δίδιμος αδερφός του υπουργού, ούτε ο πατέρας του "φώτη" ούτε ότι άλλο έχει ακουστεί και γραφτεί εδω μέσα! Επίσης είπε ότι έχει επιρροές απο σειρές ταινίες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Επιστρέφω στο Παρά Πέντε και θυμίζω πως η σειρά σύμφωνα με τους μεγιστάνες Έλληνες τήλεκριτικούς εμφανίζεται ως Η καλύτερη κωμική αστυνομική σειρά των τελευταίων χρόνων! Τους ποιούς???:dizzy: Καλά, μη τρελαθούμε κιολας, ε? Απ' οσα διαβάζω εδώ, μιλάτε λες και πρόκειται για το Θωρηκτό Ποτέμκιν και ο Καπουτζιδης είναι ο Αϊζενστάιν. Συμφωνώ ότι προκειται για μια ευχάριστη σειρά, αλλά δε νομίζω πια οτι είναι και για διθυράμβους ε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Βρε παιδιά νομίζω το κουράζουμε το θέμα! Let's sit back, relax and enjoy ourselves! Που να δεις τι έχει να γίνει μετά το επεισόδιο... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Που να δεις τι έχει να γίνει μετά το επεισόδιο... :rolleyes: Τι θα γινει? τι θα γινει? τι θα γινειιιιιιιιιι?????????????:X Παντως τα 2 σποτακια που κυκλοφορουν (με την μανα του Φασουλα και με την Θεοπουλα :D ) ειναι μαγεια!! Υπομονη μεχρι αυριο το βραδυ !:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ε Λ Ε Ο Σ πια με το παρα 5!!!Ειπαμε ωραια η σειρα αλλα δεν ειναι και για να κοψουμε φλεβες!!!Εχει γινει χαμος πια!Οποιο καναλι και να γυρισεις για το παρα 5 λενε!!!Στο τελος δε θα το βλεπουμε μονο και μονο απο αντιδραση!!!(που δε νομιζω αλλα τελος παντων...) Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μόλις έμαθα κάποια νέα όποιος θέλεις τα διαβάζει... Στο αυριανό επεισόδιο λοιπόν, θα δούμε το Φώτη και το Σπύρο να επιστρέφουν αναστατωμένοι, μετά την αναζήτησή τους σε αρχεία εφημερίδων, ενώ η Ζουμπουλία, η Ντάλια και η Αγγέλα που ψωνίζουν σε ένα κατάστημα θα πέσουν πάνω σε έναν απο τους κακούς θα τον ακολουθήσουν βρίσκοντας κάτι μέχρι έξω απο το σπίτι του. (για ευνόητους λόγους δεν τα γράφω αναλυτικά) Σε επόμενα επεισόδια θα πετύχουμε την Ζουμπουλία στο νοσοκομείο, μετά απο κάποιο κίνδυνο και τυχαία θα σηναντήσουμε ξανά την Αμαλλλίαα. Η οποία θα μείνει για λίγα επεισόδια και θα χαθεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ki esu pou ta ksereis ola ayta? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ta γράφει και το tv έθνος.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Είδατε Καπουτζίδη-Μακρυπούλια στο 42'; Το τέλος λέει το ξέρει όμως ακόμα, και αφού δεν είναι γραμμένα ακόμη τα σενάρια όλων των υπόλοιπων επεισοδίων, η διαδρομή μέχρι το τέλος είναι κάπως "φλού". Αυτό κατάλαβα εγώ. Επίσης πολλοί θα στεναχωρηθούν με κάτι που θα γίνει στο τέλος. Η εκπομπή ήταν γυρισμένη σε ένα νοσοκομείο όπου γίνονταν τα γυρίσματα του επεισοδίου στο οποίο η Ζουμπουλία θα βρεθεί εκεί λόγω ενός πυροβολισμού που θα δεχθεί απο τους "κακούς" και η Αμαλία λόγω ενός προβλήματος στην σπλήνα και κάτι με το μάτι της που δεν ήθελαν να το εξηγήσουν περαιτέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Εγώ πάλι πιστεύω πως είτε η γιαγιά είτε η Θεοπούλα θα πεθάνουν. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Εγώ πάλι πιστεύω πως είτε η γιαγιά είτε η Θεοπούλα θα πεθάνουν. Giati prepei na pe8anei kapoios re paidia? fago8ite!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepi Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Και επίσης όποιος είδε το 42' με τη Ζαχαρέα χτες, η σειρά δεν θα πάει δεύτερο χρόνο.. ο Καπουτζίδης είπε ότι γύρω στο Μάιο θα γραφτούν και θα γυριστούν τα "τελευταία" επεισόδια της σειράς... Παράθεση The board is set.. The pieces are moving.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiank Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη σειρά που εχει γραφτεί ποτέ,είναι όμως πάρα πολύ καλή και η καλύτερη από αυτές που έχει προφανώς φέτος. Ο Καπουτζίδης πάντως έγραψε αυτή τη φορά καλύτερα απ' ό,τι την προηγούμενη με τη Ράντου, τη Μπαλανίκα και τον Μπουλά.Και σε κείνο πάντως, ενώ ξεκίνησε καλά, στη μέση έκανε κοιλιά, λες και δεν ήξερε πώς να το συνεχίσει, στο "παρά 5" φαίνεται πως είναι πιο εύκολο να σκαρφστεί μπερδέματα...Ελπίζω πάντως να μη συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά, γιατί είναι καλό να τελειώνει μια σειρά στο pick της κι όχι όταν τη βαρεθεί ο κόσμος. Πάντως για μένα ακόμα η καλύτερη σειρά που έχει περάσει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι τα "Εγκλήματα". Παράθεση http://www28.brinkster.com/fananna/%CE%96.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τα εγκληματα...Οσες φορες και αν τα εχω δει δεν τα βαριεμαι και θελω να τα ξαναδω γιατι εχει πολυ ωραιες ατακες και πολυ γελιο... Το ιδιο συμβαινει και στο παρα5..πολυ ωραιες ατακες και πολυ γελιο..Προσωπικα οταν τελειωσει η σειρα θα μου λειψει το ιδιο οσο μου λειπουν κ τα εγκληματα ΑΛΛΑ το θεμα ειναι να τελειωσει η σειρα την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμη,ωστε οσες φορες και να την βαλει το καναλι επαναληψη να το βλεπει ο κοσμος με την ιδια θεληση κ χωρις να βαρεθει...Πιστευω οτι μπορει να συνεχιστει και 2ο χρονο ΑΡΚΕΙ να ειναι το σεναριο το ιδιο εξυπνο και διασκεδαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Και επίσης όποιος είδε το 42' με τη Ζαχαρέα χτες, η σειρά δεν θα πάει δεύτερο χρόνο.. ο Καπουτζίδης είπε ότι γύρω στο Μάιο θα γραφτούν και θα γυριστούν τα "τελευταία" επεισόδια της σειράς... Όντως έτσι είπε ότι τέλη Μαϊου το αργότερο πιστεύει ότι θα έχει τελειώσει και τη συγγραφή και των τελευταίων επεισοδίων και δεν έκανε ούτε νίξη για δεύτερη χρονιά, το παράξενο είναι που ούτε η Ζαχαρέα τον ρώτησε κάτι σχετικό με αυτό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 H σειρά σίγουρα θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά, εδώ έβγαλε τη μισή σεζόν με επαναλήψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Έχει όμως λιγότερα επεισόδια από τις άλλες σειρές.Εξ ου και οι επαναλήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 H σειρά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει δεύτερη χρονιά. Ούτε ο Καπουτζίδης δεν έδειξε διατεθειμένος να τη συνεχίσει και αυτό φάνηκε από το ότι είπε πως "έχει το τέλος ήδη μέσα στο μυαλό του", και αυτό που μένει είναι να σχηματίσει και το ενδιάμεσο μέχρι το τέλος. Δεν νομίζω αυτό να προϋποθέτει ότι θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 den einai aparetito epidi iparxei ena telos se ayti thn istoria na teliosei kiolas. mono o kairos tha mas to dixei ayto an kai tha itan asteio me toso megali epitixia na stamatisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Δεν θα ήταν καθόλου αστείο. Το αντίθετο μάλιστα, μπορεί να ήταν και έξυπνο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σειρών (π.χ. "Καφέ της Χαράς", κλπ.) που συνεχίστηκαν για δεύτερη και για τρίτη χρονιά, και απλά κουράστηκαν. Όσο καλός και να είναι ο σεναριογράφος, μετά από 2 χρόνια που κάνει την ίδια δουλειά, κάποια στιγμή είναι λογικό να πέσει σε παγίδες που να κάνουν μη αρεστό το δημιούργημά του. Αυτό είναι ακόμα πιο χτυπητό στις αμερικάνικες σειρές, με πρόσφατα παραδείγματα το "Friends" και το "Charmed", που το μεν πρώτο τελείωσε νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν λόγω κούρασης μετά από 10 χρόνια, και το δεύτερο, οδεύει ολοταχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Συμφωνώ απόλυτα βεβαίως ότι μόνο ο καιρός θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts