NiCkOs_gr Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να μπούν και οι γιαγιάδες στην παρέα, σκεφτείτε την Θεοπούλα σε μυστικές αποστολές...τρελό γέλιο -- Το πρόγραμμα του καναλιού δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την επόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ρε παιδια τι εγινε χτες γιατι με πειρε ο υπνος και δεν το ειδα απο την αρχη.ειδα εκει που πεζαν τα παιχνιδια οταν ηταν δεμενοι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ρε παιδια τι εγινε χτες γιατι με πειρε ο υπνος και δεν το ειδα απο την αρχη.ειδα εκει που πεζαν τα παιχνιδια οταν ηταν δεμενοι Να πούμε στο Μέγκα να προβάλλει πρώτα το Παρά 5 και μετά τα Σύνορα της Απάτης. Και εμένα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος που έβλεπα τον Καχραμάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 tromero to xthesino episodio!!!!!!!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 κύλησε ο τέντζερης ( ντάλια :p ) και βρήκε το καπάκι ( θεοπούλα :p ) :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Θεικο το χθεσινο επεισοδιο,με τρομερες εναλλαγες γελασα,συγκινηθηκα,εννιωσα εκπληξη!!!!!!!Τελειοοοοοοο!!!! Νταλια + Θεοπουα = τρελο διδυμο!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Συγνώμη ρε παιδιά, ο μόνος είμαι εγώ που τα 15-20 περίπου λεπτά που μιλούσαν όταν ήταν δεμένοι, μου φάνηκαν ΑΘΛΙΑ ???? :( Oxi. Den eisai. Emena adiaforo mou fanhke. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Oxi. Den eisai. Emena adiaforo mou fanhke. :) Εσένα αν δε κάνω λάθος όλη η σειρά σου φαίνεται πάνω κάτω αδιάφορη οπότε η γνώμη σου για τα συγκεκριμένα λεπτά δε πιάνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όλα τα λεφτά το χθεσινό επεισόδιο! Λύθηκα εκεί που η Ζουμπουλία διηγούνταν το "πανηγύρι" ;) με τον Χαράλαμπο! :D Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εσένα αν δε κάνω λάθος όλη η σειρά σου φαίνεται πάνω κάτω αδιάφορη οπότε η γνώμη σου για τα συγκεκριμένα λεπτά δε πιάνεται :) Oλη η σειρά μου φαίνεται αξιόλογη, και ευχάριστη. Απλά όχι άξια τέτοιου «πανζουρλισμού». Και αααχ η Θεοπούλα, και Θεός ο Καπουτσίδης κλπ κλπ. Την πιάνεις δεν την πιάνεις το ίδιο μου κάνει. ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καλά η Θεοπούλα όλα τα λεφτά! Της κοντής καλέ :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Oλη η σειρά μου φαίνεται αξιόλογη, και ευχάριστη. Απλά όχι άξια τέτοιου «πανζουρλισμού». Και αααχ η Θεοπούλα, και Θεός ο Καπουτσίδης κλπ κλπ. +1 Πολύ καλή, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν υπάρξει και πολύ καλύτερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Το πιο συγκινητικό, πιο συναισθηματικό και με την περισσότερη αγωνία επεισόδιο πιστεύω. Άνετα θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο επεισόδιο. Πολύ καλό. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο απ'όλα τα προηγούμενα. ΥΓ: Όσο για τη Ντάλια και την Θεοπούλα, είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του!!! :) :) :) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impressive_ Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 kala esy den exeis parei xampari oute kan thn ypothesh opote de pianesai. :) Parepiptontws to kalytero epeisodio!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 oti k na poume einai ligo.... simfonite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 ontos einai apo ta kalitera epeisodia.epeidi grafo ola ta epeisodia kai ta xanavlepo,einai to mono poy den variemai na vlepo.apo proxthes to exo dei alles tesseris fores kai gelao oso geloysa kai tin proti!!!einai fantastikoi... kai kati akoma...ipopsiazomai oti i marilena eidopoiise tin zanna gia na einai sto grafeio!!!apla to ipotheto,den eimai sigoyros!!! Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Egw exw mia aporia! H giagia, i Theopoula kai i Amalia mpikan apo mia ANOIXTH porta pou itan plagiws pisw tous! DEN THN EIXAN DEI AYTOI??? Aporia apli! Tha mou peis an ginontan kati tetoio den tha mathainame ta mustika tous!! Polu kalo to episodeio....!!! Tha ithela para polu na dw mia tha valoun na paiksei(an ti valoun) tin konti ti nugfi tis Theopoulas!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Egw exw mia aporia! H giagia, i Theopoula kai i Amalia mpikan apo mia ANOIXTH porta pou itan plagiws pisw tous! DEN THN EIXAN DEI AYTOI??? Aporia apli! Tha mou peis an ginontan kati tetoio den tha mathainame ta mustika tous!! Polu kalo to episodeio....!!! Tha ithela para polu na dw mia tha valoun na paiksei(an ti valoun) tin konti ti nugfi tis Theopoulas!!! :):):) Υποτίθεται ότι ήταν δεμένοι χειροπόδαρα. Επομένως το πρόβλημα δεν ήταν από που θα φύγουν αλλά πως θα λυθούν. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Δεν μπορουμε να προβλεψουμε τιποτα σε αυτο το σιριαλ και αυτο ειναι που με κανει να το λατρευω τοσο πολυ!Ειναι η μοναδικη σειρα που δεν εχω χασει ποτε επεισοδιο!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Υποτίθεται ότι ήταν δεμένοι χειροπόδαρα. Επομένως το πρόβλημα δεν ήταν από που θα φύγουν αλλά πως θα λυθούν. Θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να σηκωθουν ή ακόμα και να συρθούν προς τα έξω. Αλλα ΟΚ δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε τόσο πολύ. Κωμική σειρά είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βγάζει γέλιο. Δεν είναι αστυνομική. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Δεν είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ μπορούσαν να μετακινηθούν απο εκεί που ήταν; Φαντάζεσαι να τους έδεσαν οι τύποι σε ένα κτίριο με μια βόμβα στα 2 μέτρα και μετά να τους άφησαν ελεύθερους να απομακρυνθούν όσο θέλουν απο αυτή; Το ό,τι οι *bad guys* δε μπήκαν στον κόπο να ψάξουν για άλλες εξόδους απο το κτίριο, σημαίνει ότι δεν ανησυχούσαν για το αν οι 5 θα έβγαιναν απο αυτό. Το ό,τι κλείδωσαν την πόρτα (εκτός απο αυτόματη αντίδραση σε μια τέτοια κατάσταση) ήταν ίσως και για να αποθαρρύνουν άλλους περίεργους απο το να μπούν μέσα... Αυτό που ίσως θα μπορούσε να αποφευχθεί στο επεισόδιο αυτό ήταν να δείξουν το τηλεφώνημα που κάνει η γιαγιά μόλις φύγει ο Καπουτζίδης για το γραφείο της σχεδιάστριας. Μετά απο αυτό ήταν σχεδόν προφανές ότι η λύση θα έρθει απο τη γιαγια... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Αν και στην αρχή εμένα προσωπικά μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Σοφία ενημέρωσε τη Ζάνα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ίσχυε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Αυτό που ίσως θα μπορούσε να αποφευχθεί στο επεισόδιο αυτό ήταν να δείξουν το τηλεφώνημα που κάνει η γιαγιά μόλις φύγει ο Καπουτζίδης για το γραφείο της σχεδιάστριας. Μετά απο αυτό ήταν σχεδόν προφανές ότι η λύση θα έρθει απο τη γιαγια... Κάποιοι λιγότερο οξυδερκείς, όπως εγώ (και αν μου επιτρέπει) και ο φίλος K750i_maniakos μπερδευτήκαμε περισσότερο με αυτή τη σκηνή. Και εγώ φαντάστηκα πως η γιαγιά ειδοποίησε τους κακούς. ΟΚ, αργότερα ήταν προφανές πως θα τους σώσει αυτή (όταν την είδα να μπαίνει στην αποθήκη το κατάλαβα, ψέματα δε θα πω :fool: ) Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Mporoume na vroume pou8ena isos se torrent i se kapoia ali selida i irc se kati telos panton episodia apo tin seira??? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Mporoume na vroume pou8ena isos se torrent i se kapoia ali selida i irc se kati telos panton episodia apo tin seira??? blue-whitegt.com To xoume ksanapei, arketes fores. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts