Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@cakenet. Θα πρέπει να μας δόσεις εσύ τους λόγους που σε απογοήτευσε. Εμείς... πώς; Δε δουλεύει έτσι.

Εννοούσα απλά ότι ήταν πάρα πολύ έντονο το δραματικό στοιχείο σε μια σειρά που χαρακτηρίστηκε ως κωμική. Εμένα με απογοήτευσε το ίδιο με το τέλος που είχε το Καφέ της Χαράς!

Και για να διευκρινίσω... δεν είμαι αρνητικός στο να υπάρχουν δραματικά στοιχεία σε μια κωμική σειρά... όπως επίσης, είναι θετικό το να περνάει μια σειρά κοινωνικά μηνύματα... αλλά παραήταν λίγο δραματικό εχθές!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα έχει δοθεί απάντηση... Δεν το έκαναν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Κι αυτό είναι το χειρότερο, ότι το έκαναν για πλάκα (αν θυμάμαι μάλιστα προηγήθηκε βιασμός; )

ναι, θέλω να σου πω ότι ενώ σου έβαζε το γρίφο 2 χρόνια, στο τέλος το παρέβλεψε κακότεχνα, ώστε να τελειώσει τη σειρούλα κακήν κακώς (ως προς το συγκεκριμένο θέμα, κατά τα άλλα είπα ότι μου άρεσε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι, θέλω να σου πω ότι ενώ σου έβαζε το γρίφο 2 χρόνια, στο τέλος το παρέβλεψε κακότεχνα, ώστε να τελειώσει τη σειρούλα κακήν κακώς (ως προς το συγκεκριμένο θέμα, κατά τα άλλα είπα ότι μου άρεσε)

Ουσιαστικά το θέμα της δολοφονίας το "τελείωσε" καθ'όλη τη διάρκεια της 2ης σεζόν. Είχε δείξει κάποιο φλασμπακ όταν η Ντάλια είχε επισκεφθεί τον εκδότη, και έδειξε και όλη τη σκηνή στο προτελευταίο επεισόδιο.

O βασικός γρίφος δεν ήταν τόσο "γιατί" τη σκότωσαν, όσο "ποιοι"...

(Φιλικά πάντα, δεν αμφισβήτησα ότι σου άρεσε! ;))

Βρε παιδιά μόνο εμένα μου άρεσε τόσο η ατάκα της Μαριλένας;:rolleyes:

-Γιατί το παιδί που πήραμε από το Μιαούλη είναι μαύρο;

-Γιατί είχαν τελειώσει τα μπλε!:lol:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Κι εμενα μ'αρεσε, και το πιο πριν:

"Θα παρουμε ενα παιδι απο το Μιαουλη"

"Ο Μιαουλης δεν το θελει;"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα μ'αρεσε, και το πιο πριν:

"Θα παρουμε ενα παιδι απο το Μιαουλη"

"Ο Μιαουλης δεν το θελει;"

Ακόμα καλύτερα:

"Από το Μαλάουι"

"Ο Μαλάουης δεν το θέλει;"

;)

πάντως, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς, αλλά σε γενικές γραμμές το χιούμορ του ήταν γυναικείο...κι αν έχεις δει τις Σαββατογεννημένες το καταλαβαίνεις εύκολα. Αλλά είναι έξυπνος άνθρωπος και γράφει καλά πιστεύω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίο το επεισόδιο.Σε όποιον δεν αρέσουν τα δραματικά δε πιστεύω να άρεσε πάρα πολύ όπως εμένα.Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή σειρά.Μια από τις πιο αξιόλογες ελληνικές μπορώ να πώ.:)

Ξαναβλεποντας το επεισοδιο σημερα παρατηρησα οτι στο περιοδικο που διαβαζε ο Φωτης στην παραλια ειχε εξωφυλλο την Φριντα με τη δηλωση "Εκανα Μποτοξ":lol:

Μολις το ειδα ελιωσα!

Καλα το Μαλαουι/Μιαουλη κορυφαιο:happy:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koρυφή o Mιαούλης! :lol: :lol:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Aπο το σταρ τι ειπαν που τους εκραξε?:lol: :lol:

Η δημοσιογράφος που έκραξε η Φρίντα ήταν όντως δημοσιογράφος του star! Το έκαναν για πλάκα! ;)

Η δημοσιογράφος που έκραξε η Φρίντα ήταν όντως δημοσιογράφος του star! Το έκαναν για πλάκα! ;)

Ήταν και στη Λαμπίρη σήμερα η συγκεκριμένη.

Παιδιά ο Καπου δεν είναι ανθρωπος που θα κρατήσει κακία δήθεν που προδώσανε το τι θα γίνει με τον Παυρινό τη προπερασμένη Δευτέρα.

Τη Λαίδη Άντζελα σατιρίζανε με τη συγκεκριμένη σκηνή που είχε πει ακριβώς τα ίδια σε ρεπόρτερ του σταρ λίγο καιρό πριν.

Ξαναβλέποντας και γω το επεισοδιο σήμερα παρατηρώ τη λεπτομέρεια: Το γράμμα της μάνας του Βενετόπουλου, και το τετράδιο της γιαγιάς Σοφίας... γραμμένα σε άψογο πολυτονικό σύστημα, όπως έμαθαν στο σχολείο τους... Αλλο ενα μπραβο στη λεπτομερεια λοιπον!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ξαναβλέποντας και γω το επεισοδιο σήμερα παρατηρώ τη λεπτομέρεια: Το γράμμα της μάνας του Βενετόπουλου, και το τετράδιο της γιαγιάς Σοφίας... γραμμένα σε άψογο πολυτονικό σύστημα, όπως έμαθαν στο σχολείο τους... Αλλο ενα μπραβο στη λεπτομερεια λοιπον!

Πέρα από αυτό έχω την εντύπωση ότι ήταν και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα,Προφανώς μια από τις μεγάλες κυρίες έγραψε και στο τετράδιο και στο γράμμα.

Επείδή με τόσα ονόματα μπερδεύτηκα ο Βενετόπουλος είναι ο αθώος που είχαν βάλει οι κακοί στην φυλακή και τον σκότωσε ο κακός στο χωρίο την ώρα που μιλούσε με τον Φώτη;

Επειδή με τόσα ονόματα μπερδεύτηκα ο Βενετόπουλος είναι ο αθώος που είχαν βάλει οι κακοί στην φυλακή και τον σκότωσε ο κακός στο χωριό την ώρα που μιλούσε με τον Φώτη;

Ναι, ακριβώς.

πού είναι ο ξερόλας που έλεγε ότι ήταν όνειρο της Ντάλιας και ότι έγιναν γυρίσματα σε ταβέρνα ? :lol:

Την ατάκα του μπαμπά του Φώτη στην Κανέλη την προσέξατε όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο; "Μην το ανάβεις, τελειώνουμε!!!" :lol: :lol: :lol:

Πέθανα στο γέλιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Την ατάκα του μπαμπά του Φώτη στην Κανέλη την προσέξατε όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο; "Μην το ανάβεις, τελειώνουμε!!!" :lol: :lol: :lol:

Πέθανα στο γέλιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα αυτη η γυναικα υπαρχει καποια στιγμη που να μην καπνιζει?ειναι ικανη κ στην τουαλετα την ωρα που.................να καπνιζει :lol: παντως ναι ειχε πλακα :lol:

πού είναι ο ξερόλας που έλεγε ότι ήταν όνειρο της Ντάλιας και ότι έγιναν γυρίσματα σε ταβέρνα ? :lol:

Για την ταβέρνα, εγώ το είχα πει. Είχα πει "σε ταβέρνα στο λιμάνι της Ραφήνας", αλλά τελικά δεν ήταν σε ταβέρνα, ήταν μόνο στο λιμάνι της Ραφήνας. Άρα δίκιο είχα και μην με κράζετε παρακαλώ...

yakinthi :wink:

Για την ταβέρνα, εγώ το είχα πει. Είχα πει "σε ταβέρνα στο λιμάνι της Ραφήνας", αλλά τελικά δεν ήταν σε ταβέρνα, ήταν μόνο στο λιμάνι της Ραφήνας. Άρα δίκιο είχα και μην με κράζετε παρακαλώ...

ε οχι κ δικιο!ξερεις ποσο απεχει η ταβερνα απο το λιμανι?κατι λιγοτερο απο ενα χιλιομετρο :wacko: :lol: :lol: :lol: