kwstas76 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Από σήριαλ και μιλάμε βέβαια στηνAGB εποχή γιατί πιο παλιά και επί μονοπωλίου κρατικής το τηλμερίδιο ήταν 100% επί ανοικτών δεκτων απ'όσο ξέρω ήταν το τελευταίο επεισόδιο των Ψιθρων Καρδιάς ή καποιο του Μανουσάκη τέλοσπάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Oi aparadektoi eixan xtyphsei pantos 73%.Alles epoxes... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Πάντως...θα χτύπαγε υψηλότερα νούμερα αν δεν είχαμε όλες αυτές τις επαναλήψεις...έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 προλαβες τον αγνωστο πολεμο βρε πλατη?:rolleyes: κοιτα η σωστη ερωτηση δεν ειναι ποσοι θα δουνε το τελευταιο επεισοδιο,αλλα ποσες φορες θα το προβαλουν σε επαναληψη! Σωστό και αυτό , έχουμε να φάμε επανάληψη τα καλοκαίρια ! Τύφλα να έχει το Ρετιρε ,τουλάχιστον να μην μας ξαναβάζουν επαναλήψεις 15ετίας! Υ.Γ. Αγαπητή FREAK_OF_NATURE όχι δεν το είχα δει απλά το έγραψα καθ' υπερβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 εφτασες στο καλοκαιρι εσυ? εγω σου λεω πως τις επομενες 2 δευτερες μετα το τελευταιο επεισοδιο "το τηλεφωνικο κεντρο του σταθμου εχει κατακλυστει απο κλησεις που ζητουν το συγκεκριμενο επεισοδιο,γιαυτο και θα επαναπροβληθει",θα λεει η φωνουλα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 εφτασες στο καλοκαιρι εσυ? εγω σου λεω πως τις επομενες 2 δευτερες μετα το τελευταιο επεισοδιο "το τηλεφωνικο κεντρο του σταθμου εχει κατακλυστει απο κλησεις που ζητουν το συγκεκριμενο επεισοδιο,γιαυτο και θα επαναπροβληθει",θα λεει η φωνουλα. καλά αύτό είναι κλάσσικό : ''Μετά από απαίτηση χιλιάδων τηλεθεατών το MEGA θα προβάλει σε επανάληψη το τελευταίο επεισόδιο...'' Εντωμεταξύ έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να μας σερβίρουν μια επανάληψη που μόνο αυτοί θα θέλανε να δούμε ως απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ναι, αλλά τελικά οι επαναλήψεις σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ε ναι...αφου αν δε προλαβουν την 1η μεταδοση σου λενε "ντααααααααξει μωρε..θα δω το ριπλει την αλλη βδομαδα" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ε ναι...αφου αν δε προλαβουν την 1η μεταδοση σου λενε "ντααααααααξει μωρε..θα δω το ριπλει την αλλη βδομαδα" Σωστή.Αυτό συμβαίνει.Έχει καταντήσει πολύ αίσχος η όλη κατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Oi aparadektoi eixan xtyphsei pantos 73%.Alles epoxes... Κι έχουμε κάνει μαύρα μάτια για να τους ξαναδούμε. Έχουν κενά στο πρόγραμμά τους και δεν αξιώνονται να βάλουν κάτι που άφησε εποχή με ποιότητα, αλλά με κάλτ φλέβα, πχ Ρετιρέ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Κι έχουμε κάνει μαύρα μάτια για να τους ξαναδούμε. Έχουν κενά στο πρόγραμμά τους και δεν αξιώνονται να βάλουν κάτι που άφησε εποχή με ποιότητα, αλλά με κάλτ φλέβα, πχ Ρετιρέ. Αχ όχι!! Όχι άλλο Δαλιανίδη...πολύ ταλαιπωρία το Ρετιρέ και οι Μικρομεσαίοι!:( :( Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Αχ όχι!! Όχι άλλο Δαλιανίδη...πολύ ταλαιπωρία το Ρετιρέ και οι Μικρομεσαίοι!:( :( Αυτό εννοώ. Αντί να βάλουν αυτές τις σειρές που όλοι αγαπήσαμε, βάζουν τις σειρές που όλοι αγαπάμε να βρίζουμε και να μισούμε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Αυτό εννοώ. Αντί να βάλουν αυτές τις σειρές που όλοι αγαπήσαμε, βάζουν τις σειρές που όλοι αγαπάμε να βρίζουμε και να μισούμε. Α, οκ...δεν το κατάλαβα! :happy: :O Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Απο την άλλη πλευρρά παρατηρώ ότι όλοι λέμε ότι δε θα το δούμε και ότι μας νευριάζει και πάλι όλοι το βλέπουμε και κάνει και μεγάλα νούμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Απο την άλλη πλευρρά παρατηρώ ότι όλοι λέμε ότι δε θα το δούμε και ότι μας νευριάζει και πάλι όλοι το βλέπουμε και κάνει και μεγάλα νούμερα!Κάτσε να μην είχε το τεράστιο ενδιαφέρον της πλοκής και βλέπαμε πως θα πήγαινε... Γιατί από αστεία το βλέπω να στερεύει λίγο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Κάτσε να μην είχε το τεράστιο ενδιαφέρον της πλοκής και βλέπαμε πως θα πήγαινε... Γιατί από αστεία το βλέπω να στερεύει λίγο... Εντάξει, άνθρωπος είναι κι ο Καπουτζίδης, όχι μηχανή παραγωγής αστείων! Λογικό είναι όταν πιέζεται να μη βρίσκει ξεκαρδιστικά αστεία... Δεν ξέρω ποιος κύκλος ήταν περισσότερο αστείος, πάντως εμένα μου αρέσουν και οι δύο εξίσου. Από το "Είσαι το ταίρι μου" είχα να παρακολουθήσω όλα τα επεισόδια ενός σίριαλ. Αυτό που μου αρέσει στο χιούμορ του Καπουτζίδη είναι το ότι δεν "εξηγεί" την κάθε ατάκα που λέει, ούτε την επαναλαμβάνει συνέχεια αν δει ότι είναι πετυχημένη (όπως κάνουν άλλοι). Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Paidia i ton 4o kako i ton 5o tha ton ypodithei o Antonis Loydaros.Stantar.Tha to deite... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Paidia i ton 4o kako i ton 5o tha ton ypodithei o Antonis Loydaros.Stantar.Tha to deite... Ποιος ειναι αυτος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ρε guys επειδη δεν εχω καταλαβει.......:confused: :confused: Αυτης της δευτερας που μας ερχεται θα ειναι επαναληψη ή θα τηρηθει τουλαχιστον το "Καθε δεκαπεντε"????:confused: :confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragda_thess Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ρε guys επειδη δεν εχω καταλαβει.......:confused: :confused: Αυτης της δευτερας που μας ερχεται θα ειναι επαναληψη ή θα τηρηθει τουλαχιστον το "Καθε δεκαπεντε"????:confused: :confused: Εννοείς ότι μπορεί να έχει επανάληψη ΚΑΙ αυτή τη Δευτέρα; Κανονικά αν διατηρηθεί το "Κάθε δεκαπέντε", θα βάλουν καινούριο. Ας ελπίσουμε δηλαδή πως θα το τηρήσουν. Λοιπόν έτσι είναι τα πράγματα. Από εδώ και πέρα, ας μην ελπίζουμε να έχουν καινούριο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε 2 εβδομάδες. Η υπομονή πάντως έχει και τα όριά της. Ήμουν πολύ φανατική, έλεγα "Θα φτιάξει, πού θα πάει, αφού το υποσχέθηκαν", αλλά τώρα δεν πάει άλλο, έχω ξενερώσει τελείως. Συγγνώμη δηλαδή, δεν χρειάζεται να λέω πως νιώθω σε ένα δημόσιο forum, αλλά συγχίστηκα πολύ :nuke::nuke::nuke: Παράθεση "Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change" -Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εντάξει, άνθρωπος είναι κι ο Καπουτζίδης, όχι μηχανή παραγωγής αστείων! Λογικό είναι όταν πιέζεται να μη βρίσκει ξεκαρδιστικά αστεία... Δεν ξέρω ποιος κύκλος ήταν περισσότερο αστείος, πάντως εμένα μου αρέσουν και οι δύο εξίσου. Από το "Είσαι το ταίρι μου" είχα να παρακολουθήσω όλα τα επεισόδια ενός σίριαλ. Αυτό που μου αρέσει στο χιούμορ του Καπουτζίδη είναι το ότι δεν "εξηγεί" την κάθε ατάκα που λέει, ούτε την επαναλαμβάνει συνέχεια αν δει ότι είναι πετυχημένη (όπως κάνουν άλλοι). +1 Κι εγω βρίσκω και τους δύο κύκλους εξίσου καλούς....Και δε νομίζω πως έχει αρχίσει να στερεύει από αστεία...Κάθε άλλο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ρε guys επειδη δεν εχω καταλαβει.......:confused: :confused: Αυτης της δευτερας που μας ερχεται θα ειναι επαναληψη ή θα τηρηθει τουλαχιστον το "Καθε δεκαπεντε"????:confused: :confused: Kαινούριο θα είναι. Είδα τρέιλερ :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Nαι, και γω το ειδα, και ετσι ελεγε οταν επαιζε το επ. την Δευτερα που περασε! (στην επαναληψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ποιος ειναι αυτος ? Παιζει στο μια μελισσα τον αυγουστο και κανει τον "χοντρουλη"... Σιγουρα τον εχεις δει καποθ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ξέρει κανείς για την Αμαλία? ισχύει ότι ήταν μία από τους πέντε κακούς? ήταν μες το αεροπλάνο με τους συγγενείς των 5? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts