Jump to content

Εργασία από το σπίτι


Cosm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας και σήμερα

παιδιά έχω βρεί ένα σάιτ που είναι PTC και λέει ότι πληρώνει $10 για κάθε διαφήμιση που βλέπεις καί λέει ότι τα πληρώνει. Θα μας τρελλάνουν αυτοί. Ας το ελέγξει κάποιος να μου πει την γώμη του. http://www.triballoveptc.info/

 

Μα τί είναι αυτές οι απατεωνιές....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 96
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν όλα αυτά ήταν αληθινά... τότε δε θα υπήρχε ανεργία...και όλοι θα βγάζαμε τα κέρατά μας. Κομπίνες είναι. Πυραμίδες κλπ. Για να πετύχουν όλα αυτά πρέπει να έχεις 1 έτοιμο και πολύ μεγάλο πελατολόγιο με "θύματα"....
Link to comment
Share on other sites

Γειά σας και σήμερα

παιδιά έχω βρεί ένα σάιτ που είναι PTC και λέει ότι πληρώνει $10 για κάθε διαφήμιση που βλέπεις καί λέει ότι τα πληρώνει. Θα μας τρελλάνουν αυτοί. Ας το ελέγξει κάποιος να μου πει την γώμη του. http://www.triballoveptc.info/

Ψάξε για κάποιο που να δίνει 0,005$ και άστο αυτό. Δεν θα σε πληρώσει με τίποτα, αν είναι αυτό το rate που λες (10$/ad).

Link to comment
Share on other sites

Μιλάω για εταιρίες που δουλεύουν με δικτυακό marketing. Υπάρχει κανείς που να δουλεύει ή που να ξέρει άτομα?

 

Η λίστα με τις πιο μεγάλες και γνωστές πυραμίδες είναι πραγματικά ατελείωτη. Πολλοί, δεν θέλουν ν' αναφέρουν ότι πουλάνε προϊόντα της Amway για να μην χάσουν αμέσως τους πιθανά ενδιαφερόμενους και χρησιμοποιούν το όνομά τους για βιτρίνα (έτσι κι αλλιώς τυπικά έχουν μία "επιχείρηση"). Το όνομα της Amway έρχεται αργότερα, αφού εμπλακούν τα υποψήφια μέλη και γίνουν διανομείς. Το ίδιο ισχύει για την HerbaLife.

Εδώ στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ΑΠΑΤΗ(!!!) στο βαθμό που είναι στην Αμερική και είναι πιο εύκολο να πεισθεί το κοινό. Μερικά από τα ονόματα που θα δείτε παρακάτω δεν έχουν δικό τους σύστημα, και απλά διανέμουν τα φυλλάδια / διαφημιστικό υλικό της Amway αλλά καθώς πολλοί χρησιμοποιούν τα ονόματα αυτά για να καλύψουν την ύπαρξη της Amway σκεφτήκαμε ότι είναι αναγκαίο να μπούν. Πολλές τέτοιες "επιχειρήσεις" αποτελούν το Amway Motivational Organization (AMO) και αυτές θα δείτε στην πρώτη λίστα.

 

Πέρα από την Amway υπάρχουν διάφορες άλλες που είτε διανέμουν τα προϊόντα της, είτε έχουν άλλα δικά τους. Διάφορα ονόματα να προσέχετε είναι: Quixtar, Alticor, Equinox, Skybiz, Network 21, HERBALIFE, LR International, AMS (Advantage Marketing Systems), Rexall, Dream Chasers, The Newest Way To Wealth, DHS club, Big Planet, DXN, Forever Living, Prepaid Legal, Nikken, Legacy for Life, Lexxus International, NuEworld, WMA Securities Inc., Neways International, Streamline International Inc., Professional Resources International Inc., κλπ. Ίσως κάποιες εταιρείες που συναντήσετε να έχουν το ίδιο όνομα με αυτές που παραθέτουμε εδώ και να είναι απλή συνωνυμία (πχ. LR International είναι μία καθαρά MLM εταιρεία ( http://www.lr-international.com ) ή μία απλή νομιμότατη φορτωτική εταιρεία ( http://www.lrinternational.com ). Ίσως όμως και όχι οπότε κοιτάξτε για διάφορα χαρακτηριστικά που σας περιγράφουμε. Μπορείτε πάντα να ρωτήστε σε κάποιο σχετικό online forum μήπως κάποιος ξέρει περισσότερα και μπορεί να σας διαφωτίσει. Μία πολύ καλή πηγή είναι το forum του yahoo MLM Survivors Club όπου μπορείτε να πάτε και να ρωτήσετε εάν η τάδε εταιρεία είναι MLM, αν την ξέρει κανείς, αν υπάρχουν κάποιοι που γράφτηκαν κάποτε εκεί κλπ. Απαντάνε αμέσως απλά περιμένετε μέχρι το βράδυ καθώς οι περισσότεροι του group είναι στην Αμερική και είναι αρκετές ώρες πίσω.

 

Δώστε προσοχή σε διάφορα σκευάσματα (φύκια, πολυβιταμίνες) που χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα με διανομείς, στρατολογήσεις, μέντορες κλπ. Θα σας αναφέρουμε κάποια ονόματα που είναι πολύ πιθανό να βρείτε (ή να σας βρουν!), αλλά έχετε υπ' όψη σας ότι πολλές νέες "επιχειρήσεις" τέτοιου είδους ξεπετάγονται είτε σαν παρακλάδια των μεγάλων, είτε σαν αυτοκέφαλες οργανώσεις.

 

 

Τι είναι μία "πυραμίδα";

 

 

Μία πυραμίδα (ή αεροπλανάκι, επιχείρηση οργάνωσης δικτύων καταναλωτών, επιχείρηση πολυεπίπεδου marketing, επιχείρηση δικτυακού marketing) είναι ένα απατηλό σύστημα για να βγάζει κανείς χρήματα, το οποίο απαιτεί ένα ατελείωτο ρεύμα στρατολογημένων μελών για την επιτυχία. οι συμμετέχοντες

 

α) δίνουν χρήματα σ' εκείνους που τους στρατολόγησαν και

β) στρατολογούν νέα μέλη για να τους πάρουν χρήματα.

 

Η όλη απάτη καλύπτεται με μία "επιχειρηματική ευκαιρία" από μία "μεγάλη πολυεθνική" η οποία ποτέ δεν κατονομάζεται και δηλώνει ότι απλά 8έλει να προωθήσει κάποια προϊόντα και τίποτε άλλο (ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε πλασιέ ούτε telemarketing). Τα ποσά που υπόσχεται η ευκαιρία αυτή είναι από μόνα τους ύποπτα*.

 

Μία πυραμίδα λέγεται έτσι επειδή το όλο σύστημα απεικονίζεται σαν ένα τρισδιάστατο τρίγωνο. Αν μία πυραμίδα ξεκινούσε από έναν άνθρωπο στην κορυφη με απλά 10 άτομα κάτω του (οι οποίοι λέγονται downlines), και 100 κάτω τους, και 1000 κάτω τους κλπ. η πυραμίδα θα απασχολούσε όλους τους ανθρώπους στη γη σε μόνο 10 στρώματα μ' ένα μόνον απατεώνα στην κορυφή. Ένα διάγραμα θα μας βοηθούσε να το δούμε αυτό:

 

1

10

100

1,000

10,000

100,000

1,000,000

10,000,000

100,000,000

1,000,000,000

10,000,000,000

 

 

Έτσι, σε μία πολύ σύντομη σειρά, οι 10 που στρατολογούν 10 κλπ. θα φτάσουν τα 10 δισεκατομμύρια, κατά πολύ παραπάνω από τον πληθυσμό της γης. Αν ο συνολικός πληθυσμός της γης ήταν 5 δισεκατομμύρια και όλοι ήμασταν αναμεμειγμένοι σε μία πυραμίδα, το κατώτερο στρώμα θα αποτελούνταν από περίπου το 90% του πλανήτη, δηλαδή περίπου 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Έτσι για 500 εκατομμύρια κερδισμένους, 4,5 δισεκατομμύρια πρέπει να είναι χαμένοι.

 

Σε μία απροκάλυπτη, καθαρή πυραμίδα, ένα μέλος πρέπει να δώσει ένα ποσό, π.χ. 10.000 δρχ. σ' εκείνο που θα τον βάλει στο κόλπο. Από τη στιγμή αυτή, στρατολογεί π.χ. 10 ακόμη μέλη τα οποία του δίνουν 10.000 δρχ. ο καθένας. Στην ουσία έδωσε 10.000 και κέρδισε 90.000. Για να συνεχίζουν να κερδίζουν όλοι και να μη χάνει κανείς, η εγγραφή νέων μελών πρέπει να συνεχίζεται αιώνια. Σ' ένα πλανήτη με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, ακόμη κι αν ο πλανήτης είναι σαν τη Γη με περίπου 6 δισεκατομμύρια πιθανά μέλη, όλοι ξεμένουν από νέα μέλη αρκετά σύντομα. Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο: στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι φεύγουν με πολλά λεφτά, ενώ οι περισσότεροι χάνουν όσα έβαλαν. Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος να βγάλει κάποιος χρήματα από μία τέτοια διαδικασία είναι εξαπατώντας άλλους υποσχόμενος ότι κάτι θα κερδίσουν κι αυτοί, ενώ αυτό είναι αδύνατον.

 

Εάν δεν υπάρχει σαν κάλυψη η πώληση κάποιων προϊόντων και απλά δίνει κάποιος λεφτά τότε λέγεται αεροπλανάκι. Όταν μπαίνεις στο κόλπο είσαι ο επιβάτης. Αν στρατολογήσεις ένα συγκεκριμένο αριθμό μελών (πχ. 5) γίνεσαι αεροσυνοδός. Όταν όλοι αυτοί στρατολογήσουν με τη σειρά τους άλλους 5 γίνεσαι βοηθός πιλότου (και αυτοί αεροσυνοδοί). Όταν πια και εκείνοι οι νέοι στρατολογήσουν άλλους 5 τότε γίνεσαι βοηθός πιλότου και με το επόμενο επίπεδο γίνεσαι πιλότος και την κάνεις με όσα λεφτά έχουν δώσει όλοι οι από κάτω σου.

 

Εδώ επιστρατεύεται το ψεύδος και η απάτη για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα από κάποιους άλλους. Γι αυτό είναι παράνομες. Δεν είναι παράνομες γιατί στρατολογούν ανθρώπους οι οποίοι στρατολογούν άλλους. Αυτό είναι νομιμότατο και ισχύει ως ένα βαθμό σε πολλές νομοταγείς επιχειρήσεις. Δεν είναι παράνομες γιατί δίνουν λεφτά σε ανθρώπους. Κι αυτό είναι νομιμότατο. Είναι παράνομες γιατί εξαπατούν τους ανθρώπους για να βγάλουν αυτά τα λεφτά. Αυτή είναι η νομική έννοια της απάτης.

 

Πρακτικά βέβαια, καμία πυραμίδα δεν θα δουλέψει έτσι ποτέ γιατί το σύστημα δεν θα βρεί ποτέ τους αριθμούς μελών που υπολογίσαμε. Όλες οι πυραμίδες πεθαίνουν όταν οι πιο πρόσφατα εγγεγραμμένοι δεν στρατολογούν αρκετά νέα μέλη για να συντηρήσουν εκείνους στα πιο πάνω επίπεδα. Πάντα υπάρχουν αρκετοί που μυρίζονται την απάτη και εγκαταλείπουν το σύστημα, αφήνοντας κενά που πασχίζουν να καλύψουν εκείνοι που τους στρατολόγησαν. Ύστερα από λίγο καιρό πολλοί βλέπουν ότι από το ένα επίπεδο στο άλλο οι αριθμοί μελών που προστίθενται φτάνουν σε μεγέθη τα οποία αδυνατούν να επεκταθούν.

 

Οι πυραμίδες είναι δημοφιλείς γιατί βασίζονται στην απληστία και η απληστία θολώνει την κριτική σκέψη. Οι ευχές μετατρέπονται σε γεγονότα. Οι διστακτικοί είναι ηλίθιοι γιατί δεν συμμετέχουν. Οι επιθυμίες παρουσιάζονται σαν πραγματικότητα. Το να ρωτά κανείς ερωτήσεις και διευκρινήσεις είναι αγενές και αδιάκριτο. Οι απατεώνες ξέρουν πως δουλεύει η απληστία και αρκεί ένας επιτήδειος και αδίστακτος πωλητής για να ξεκινήσει η ιστορία.

 

Επιπλέον, αν θέλω να στρατολογήσω νέα μέλη, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να τους πείσω ότι δεν παίρνουν μέρος σε μία πυραμίδα. Ίσως να ξέρουν ότι είναι παράνομες ή να συνειδητοποιήσουν ότι ένα ποσοστό 90% είναι χαμένοι. Έτσι τους λέω ότι παίρνουν μέρος σε μία λέσχη, ένα club. Δίνω στη λέσχη ένα ωραίο όνομα όπως "Σύνδεσμος Ενεργών Επενδυτών", "Club Επιτυχημένων", "Dream Chasers" κλπ. Δεν ενοχλεί το πόσο γλυκανάλατο ή cheesy φαίνεται, μάλλον αρέσει στον κόσμο και φαίνεται businesslike (τι να πούμε...). Τους διαβεβαιώ ότι είναι εγκεκριμένο απο την εφορία και διοικείται από ένα δυναμικό μορφωμένο άτομο που ξέρει τι κάνει. Αν είμαι καλός, θα με πιστέψουν και με τη σειρά τους θα μεταδώσουν το μήνυμα στο περιβάλλον τους.

 

Τώρα πια πολλές εταιρειες χρησιμοποιούν σαν κάλυψη πωλήσεις καταναλωτικών αγαθών για να δικαιολογηθούν και να κάνουν την πρόταση να φαίνεται πιο ελκυστική, νόμιμη και αθώα στα νέα μέλη. Ξεκινάμε αγοράζοντας αγαθά για το σπίτι και κερδίζοντας ποσοστά επί των πωλήσεων. Σύντομα, εκείνος που μας στρατολόγησε μας πιέζει να στρατολογήσουμε νέα μέλη με τη σειρά μας καθώς τα κέρδη από την απλή πώληση αγαθών είναι μηδαμινά. Στο μεταξύ πληρώνουμε κάποια μηνιαία συνδρομή στο δίκτυο αυτό, καθώς και αγοράζουμε εκπαιδευτικό υλικό (πάλι από τους ίδιους που μας έγραψαν στο δίκτυο) για να γίνουμε καλύτεροι στις πωλήσεις. Το αποτέλεσμα είναι, μετά από μερικούς μήνες οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά βγήκαν χαμένοι από αυτή την "επιχειρηματική ευκαιρία". Πολλοί αφού δήλωναν "επιχειρηματίες" με μία "συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση διανομέων" αποφάσισαν να παραιτηθούν από τις μέχρι τώρα εργασίες τους και ν' αφιερωθούν σ' αυτή τη νέα "επιχείρηση". Έτσι έχουμε μέλη που πιστεύουν ότι κάνουν μία δουλειά σαν τις άλλες (αν όχι καλύτερη, μιας και σ' ένα χρόνο "θα είναι σε κάποια ακτή της Καραϊβικής και θα κάνουν ισόβιες διακοπές"). Η ιδέα πλασάρεται σαν ένα νέος επαναστατικός τρόπος πωλήσεων. Ρωτήστε ένα τέτοιο "επιχειρηματία" γιατί δεν διαφημίζει ποτέ τα προϊόντα που πουλάει αλλά μόνο την "επιχειρηματική ιδέα"; Θα σας πει ότι στα δίκτυα πωλήσεων δεν διαφημίζουμε όπως στο συμβατικό εμπόριο και "εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά". Τότε γιατί τυπώνουν φέιγ βολάν και φυλλαδιάκια που διατυμπανίζουν εκατομμύρια για ημιαπασχόληση (μήπως αυτή δεν είναι συμβατική διαφήμιση);

 

Άλλες πάλι (πχ. HerbaLife) πουλάνε το προϊόν τους και καθ' οδόν σας πλασάρουν την επιχειρηματική ιδέα απλά σαν ένα τρόπο να "εξοικονομήστε χρήματα". Σύντομα, έχετε γίνει αντιπρόσωπός τους και τρέχετε μέρα-νύχτα, ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για να καταφέρετε να στρατολογήστε αρκετά νέα μέλη ούτως ώστε να γλυτώστε κάποια χρήματα... Παράδοξο ε;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα : "Εργασία από το σπίτι" ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

βρηκα το webanswers.com, λειτουργει οπως το answers στο yahoo αλλα πληρωνεσαι. Δε το εχω ψαξει και πολυ καλα αλλα απ οτι καταλαβα γραφεις απαντησεις σε οποιες ερωτησεις θελεις και με το που απαντησεις 10 ερωτησεις η δωσεις 2 "best" απαντησεις τοτε σου βγαινει ενα banner στο προφιλ απο το google το οποιο ειναι μια διαφημηση και οσο πιο πολλες απαντησεις δωσεις στο σιτε, τοσο πιο πολυ φενεται το προφιλ σου και το banner και οσο το διαφημησεις τοσο πληρωνεσαι. Τα λεω μπερδεμενα γιατι μπερδεμενος ειμαι κ γω. Θα το δοκιμασω και θα σας πω.:ninja:
I don't live in Greece, Greece lives in me...
Link to comment
Share on other sites

βρηκα το webanswers.com, λειτουργει οπως το answers στο yahoo αλλα πληρωνεσαι. Δε το εχω ψαξει και πολυ καλα αλλα απ οτι καταλαβα γραφεις απαντησεις σε οποιες ερωτησεις θελεις και με το που απαντησεις 10 ερωτησεις η δωσεις 2 "best" απαντησεις τοτε σου βγαινει ενα banner στο προφιλ απο το google το οποιο ειναι μια διαφημηση και οσο πιο πολλες απαντησεις δωσεις στο σιτε, τοσο πιο πολυ φενεται το προφιλ σου και το banner και οσο το διαφημησεις τοσο πληρωνεσαι. Τα λεω μπερδεμενα γιατι μπερδεμενος ειμαι κ γω. Θα το δοκιμασω και θα σας πω.:ninja:

 

 

Με μία πρόχειρη ματιά βλέπω οτι αναφέρεται στο adsense το οποίο απ'όσο γνωρίζω ανήκει στην Google. Συνεπώς υποθέτω οτι είναι ασφαλές αλλά μιάς και δεν γνωρίζω κάτι επ'αυτού και με ενδιαφέρει και εμένα ας μας πεί κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ειμαι φοιτητης και εχω παραπολυ ελευθερο χρονο . . εχω ακουσει για τροπους με τους οποιους βγαζεις καποια λιγα χρηματα διαβαζοντας email. . εχει κανεις κανει χρηση ποτε ;; ξερει κανεις καποιο σιγουρο site. . . thanks. . .
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα σας και καλή χρονια,

 

Να ρωτησω κατι, ποιά η γνώμη σας για site τυπου "Εξτρα εισόδημα" , "εργασία από το σπίτι" κτλ ?

Απλά και καθαρά εκμετάλλευση του έντονου προβλήματος ανεργίας ?

Αξίζει κανείς να ασχοληθεί ή ούτε για πλάκα ?

ελλοχεύουν κίνδυνοι ?

 

(αν το topic δεν αρμόζει στο forum, ας διαγραφεί από τους mods).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω τι παιζει γενικα αλλα φιλος μου που ειχε ασχολειθει μου ειχε πει οτι ηταν χασιμο χρονου.

το πιο γελοιο ηταν που ενας του ειχε πει οτι για να παρει εισοδημα τους πρωτους 3 μηνες επρεπε να πληρωνει κιολας.

αν εινια δυνατον

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Μπορει να μου καποιος τι ακριβως σε βαζουν να κανεις ωστε να σε πληρωσουν?? Γιατι ολο διαβαζω για απατες αλλα κανεις δεν εχει αναφερει τι ουσιαστικα σου ζητανε.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

παιδια και αυτο απατη?

http://www.polytimesgnomes.gr/index.php?id=24&ref=LWS_Ban04

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

παιδια και αυτο απατη?

http://www.polytimesgnomes.gr/index.php?id=24&ref=LWS_Ban04

 

Όχι αυτό δεν είναι απάτη...

Μην περιμένεις τίποτα τρελά ποσά όμως... Είμαι γραμμένος από το 2006, και ως τώρα έχω βγάλει ~70 ευρώ συνολικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Καλησπερα παιδια. Πριν απο καποιες μερες με πλησιασε μια φιλη μου και μου μιλησε για την Amway. Ειναι σοβαρο το ολο θεμα; Λειτουργει με πυραμιδα; Ξερετε μηπως κανεναν που να ασχολειται ή να ξερει κατι παραπανω;:O:worry:

:D

Άρης

Follow me

Link to comment
Share on other sites

Φυγε μακρυα απο την amway. Ημουν μελος για ενα χρονο. Δε μπορω να πω οτι το κυνηγησα πολυ αλλα ειναι πυραμιδα και γενικα μια μ@μ@κια και μιση. Δε θελω να μπω σε λεπτομερειες.
TCe
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Συμφωνώ και εγώ με όλους εσάς. Είναι αλήθεια πως το 99% του περιεχομένου που υπόσχεται εργασία από το σπίτι, είναι πυραμίδες που υπόσχονται εύκολα, γρήγορα, άκοπα και ονειρεμένα κέρδη. Ίσως φταίνε και οι αναζητήσεις που κάνετε ή οι τίτλοι που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Γιατί εισόδημα από το Internet και από το σπίτι μπορεί να υπάρξει αλλά είναι δύσκολο και απαιτεί κοπο, χρόνο και σοβαρότητα. Φυσικά μη εμπιστεύεστε κανένα που σας υπόσχεται χρήματα από την πρώτη στιμγή και σας ζητάει χρήματα και μετά να κάνετε ότι κάνει και αυτός.

 

Φυσικά με τις σοβαρές μεθόθους κέρδους δεν μπορούν να ασχοληθούν όλοι, γιατί ανάλογα με τη μέθοδο μπορεί να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ή ικανότητες.

 

Για παράδειγμα, όμως, δεν υπάρχουν bloggers που βγάζουν χρήματα μέσα από το διαδίκτυο;

Δεν υπάρχουν άνθρωποι που πωλούν ιντερνετικά;

Δεν υπάρχουν freelancers που αναλαμβάνουν online δουλειές.

 

Σε αυτό το θέμα κουράστηκα να διαβάζω παράπονα. Ναι κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες, αλλά και εσείς ίσως ψάχνετε τελικά το εύκολο χρήμα...

Getpaid.gr - Η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου

Investorblog - Χρηματιστηριακό blog

Silver-art.gr - Eshop με ασημένια αντικείμενα και κοσμήματα

Link to comment
Share on other sites

τι εννοεις οτι ειναι πυραμιδα η amway? ενας συγγενης μου μου μιλησε γιαυτην και ηδη πηγε.εγω ετσι οπως μου τα ειπε δεν με εντυπωσιασε και μου φανηκαν λιγο απατη αλλα ενας αλλος φιλος μου ,εμπειρος πωλητης οχι σε ντιρεκτ ,και χρονια στην αμερικη την ηξερε απο εκει και την βρηκε αξιοπιστη.και ειναι και ο ιδιος πελατης σε αλλη εταιρεια ντιρεκτ πωλησεων που εχει σχεση με καλλυντικα.μας μιλησε και για μια αλλη εταιρεια στην οποια εργαζεται φιλος του την ελλερ.τα καλυτερα μας ειπε.τελικα τι ισχυει?
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το άσχημο με όλες αυτές τις αξιόπιστες που αναφέρεις είναι ότι τελικα οι αλυσίδες τους δεν πουλάνε προϊόν. Και θα το δεις αν πας και γραφτείς. Πουλάνε την ιδέα του MLM. Πως θα γράψεις και άλλους και πως αυτοί θα γράψουν άλλους. Οι προμήθειες πάνες σε πολλά επίπεδα και καμία σχέση δεν έχει όλο αυτό με φυσιολογική πώληση.

 

Πιο πολύ ένα εμπόριο ελπίδας είναι όλο αυτό, όπου οι περισσότερο ικανοί τα τσεπώνουν από τους λιγότερο.

Getpaid.gr - Η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου

Investorblog - Χρηματιστηριακό blog

Silver-art.gr - Eshop με ασημένια αντικείμενα και κοσμήματα

Link to comment
Share on other sites

καταλαβα τι εννοεις...θα ρωτησω ξανα τον φιλο μου που τις ξερει απο αμερικη να μου πει λεπτομερειες..αλλα θα ηθελα και ο φιλος που δουλεψε εκει να μας δωσει καποιες πληροφοριες παραπανω εαν θελει...
Link to comment
Share on other sites

Το σημαντικότερο φίλε μου είναι να μπορείς να σκέφτεσαι... Θα διαβάσεις εμένα να σου λέω τι συμβαίνει και κάποιος άλλος θα σου πει κάτι διαφορετικό...Δηλαδή, αν ο φίλος σου σου πει να πέσεις στο γκρεμό, εσύ θα το κάνεις;;; Κανένας απατεώνας, φίλος ή μη, δεν θα έρθει να σου πει "είμαι απατεώνας".

 

Σημασία έχει να μπορείς να σκέφτεσαι και να κρίνεις από μόνος σου... Το είναι "καλό" και είναι "κακό" είναι για τα παιδία.

 

Φιλικά.

Getpaid.gr - Η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου

Investorblog - Χρηματιστηριακό blog

Silver-art.gr - Eshop με ασημένια αντικείμενα και κοσμήματα

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου καταλαβαινεις οτι δεν εισαι ο μονος που εχει το προνομιο να σκεφτεται.εγω δεν εχω καμμια αντιπαραθεση μαζι σου.ακουσα την γνωμη σου και θελω και την γνωμη καποιου αλλου απο μεσα.για να σκεφτω θελω να εχω μια εικονα του θεματος.δεν αποριπτω κατι εαν δεν το ξερω.το ασχημο και το κατακριτεο θα ηταν αν ακουγα μονο την δικια σου γνωμη και κανενος αλλου.αυτο το αφηνω για τα προβατα.

εξαλου αν ακουγα μια γνωμη και μονο θα ακουγα την αποψη που εχει ο φιλος μου ο διευθυντης πωλησεων που εχει δουλεψει σε αμερικη και ελλαδα σε μεγαλες πολυεθνικες και οχι εσενα.επισης δεν ειναι ολα στο ιδιο καλαθι.μπορει καποιες εταιρειες ντιρεκτ να ειναι οπως λες και αλλες οχι.εγω δεν το ξερω.ο φιλος μου τις ξερει και τον εμπιστευομαι απολυτα.αλλα θελω και την γνωμη του απαγοητευμενου εργαζομενου σαυτην για να ξερω τι θα συναντησει ο συγγενης μου.επισης στην ελλαδα αφοριζουμε πολυ ευκολα καποια νεα συστηματα της αγορας γιατι ειμαστε στενομυαλοι η' εχουμε φοβιες η' οπως ειπα τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι.η εταιρεια ειναι νομιμη ,σκιζει στο εξωτερικο,οπως και η ελλερ και η οριφλειμ εδω στην ελλαδα και δεν μπορει ολοι αυτοι που ειναι πελατες μεσα σε αυτους και ο φιλος μου να ειναι κουτοι και εσυ μονο ο εξυπνος που τις απεφυγες.

αλοιμονο σε ενα φορουμ ειμαστε,το οποιο σημαινει οτι γραφουμε γνωμες.δεν ξερω γιατι κανεις μαθηματα σκεψης και υποδειξεις.ειπες την γνωμη σου,την διαβασαμε την αξιολογησαμε και θελουμε την γνωμη κιαλλων.το να ακουγα μονο την γνωμη ενος θα ηταν "κακο" η' "καλο " και παιδικο οπως λες.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...