manos_23 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 :help:sto themes creator pws mporw na valw fwto pou exw traviksei ap'to kinito mas? exoun megali analysi kai den tis pairnei! mporw na tois metatrepsw? pws?:confused: :help: Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 :help:sto themes creator pws mporw na valw fwto pou exw traviksei ap'to kinito mas? exoun megali analysi kai den tis pairnei! mporw na tois metatrepsw? pws?:confused: :help: Θα τις μετατρέψεις από το pc σου. Το πώς, εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις για να ανοίγεις φωτογραφίες.Κάπου θα υπάρχει σίγουρα η επιλογή resize. Μπορείς να το κάνεις πάντως και μέσα από το κινητό. Επισυνάπτεις την φώτο σε ένα mms και έχεις ήδη επιλέξει από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων>mms>κλιμάκωση εικόνας. Μετά, αποθηκεύεις πρώτα στο κινητό και μετά στο pc την εικόνα που περιέχεται στο mms(και η οποία έχει ήδη μετατραπεί στις διαστάσεις που έχεις επιλέξει από την "κλιμάκωση εικόνας";) ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Θα τις μετατρέψεις από το pc σου. Το πώς, εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις για να ανοίγεις φωτογραφίες.Κάπου θα υπάρχει σίγουρα η επιλογή resize. Μπορείς να το κάνεις πάντως και μέσα από το κινητό. Επισυνάπτεις την φώτο σε ένα mms και έχεις ήδη επιλέξει από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων>mms>κλιμάκωση εικόνας. Μετά, αποθηκεύεις πρώτα στο κινητό και μετά στο pc την εικόνα που περιέχεται στο mms(και η οποία έχει ήδη μετατραπεί στις διαστάσεις που έχεις επιλέξει από την "κλιμάκωση εικόνας";) ;) euxaristw polu ddr2! apla prospa8ousa mesa ap'to creator! etsi oute pou mou perase apto mualo! euxaristw k pali!!! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 euxaristw polu ddr2! apla prospa8ousa mesa ap'to creator! etsi oute pou mou perase apto mualo! euxaristw k pali!!! Παρακαλώ:) Και ό,τι άλλο χρειαστείς... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Παρακαλώ:) Και ό,τι άλλο χρειαστείς... μα να τα ξερεις ολα ρε μορφαρα!! :) :) :) :ninja: Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 μα να τα ξερεις ολα ρε μορφαρα!! :) :) :) :ninja: :O :O :O Φυσικά και δεν τα ξέρω όλα.Απλά, αν ξέρω κάτι, αφιερώνω 2 λεπτάκια να βοηθήσω.(αλλά τι κάθομαι και εξηγώ, αφού κοροιδεύεις:p :p ) Ρε συ mad, τι κάνει η Sakura σου?? Αυτό με τον τζόγο το κοίταξες? Η πρόσοψη??Πόσο πήγε τελικά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :O :O :O Φυσικά και δεν τα ξέρω όλα.Απλά, αν ξέρω κάτι, αφιερώνω 2 λεπτάκια να βοηθήσω.(αλλά τι κάθομαι και εξηγώ, αφού κοροιδεύεις:p :p ) Ρε συ mad, τι κάνει η Sakura σου?? Αυτό με τον τζόγο το κοίταξες? Η πρόσοψη??Πόσο πήγε τελικά? ελα ρε συ δεν κοροιδευω! πλακα κανω! ισα ισα που ξερω οτι αν θελω κατι θα ρωτησω πρωτα εσενα!:) καλα ειναι,οσο περανει ο καιρος αρχιζω να πιστευω οτι αυτο το τηλ δεν θα φυγει απο τα χερια μου ποτε! ουτε ενα ppc δεν καταφερε να κερδισει την καρδια μου! εχει τα παντα το900! και το οτι δεν ειναι symbian h Ppc ενιοτε το εκτιμω γιατι δεν εχει κολληματα και να θελει hard h soft reset! προγραμματα που του βγαζουν τα ματια! θελω να βγω απο το μενου και παταω απλα το κουμπακι!:lol: την προσοψη δεν την αλλαξα ακομα γιατι δεν ειχα καθολου χρονο! θα το κανω ομως συντομα! θελω να το εχω κουφετο! εσυ?το εχεις ακομα η' το εδωσες? και ........ αν το δωσεις σε τι σκεφτεσαι να πας μετα? Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ελα ρε συ δεν κοροιδευω! πλακα κανω! ισα ισα που ξερω οτι αν θελω κατι θα ρωτησω πρωτα εσενα!:) καλα ειναι,οσο περανει ο καιρος αρχιζω να πιστευω οτι αυτο το τηλ δεν θα φυγει απο τα χερια μου ποτε! ουτε ενα ppc δεν καταφερε να κερδισει την καρδια μου! εχει τα παντα το900! και το οτι δεν ειναι symbian h Ppc ενιοτε το εκτιμω γιατι δεν εχει κολληματα και να θελει hard h soft reset! προγραμματα που του βγαζουν τα ματια! θελω να βγω απο το μενου και παταω απλα το κουμπακι!:lol: την προσοψη δεν την αλλαξα ακομα γιατι δεν ειχα καθολου χρονο! θα το κανω ομως συντομα! θελω να το εχω κουφετο! εσυ?το εχεις ακομα η' το εδωσες? και ........ αν το δωσεις σε τι σκεφτεσαι να πας μετα? Τι να το δώσω?? Μετά που θα το ξαναβρώ:lol: Δεν νομίζω, έχω πολλά ακόμα να ζήσω με αυτό το κινητό. Με τι θα το άλλαζα??? Ειλικρινά δεν ξέρω.(όχι με k800 σίγουρα) Ίσως με το w2900 σε καμιά 10ετία:lol: :lol: :lol: . Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τι να το δώσω?? Μετά που θα το ξαναβρώ:lol: Δεν νομίζω, έχω πολλά ακόμα να ζήσω με αυτό το κινητό. Με τι θα το άλλαζα??? Ειλικρινά δεν ξέρω.(όχι με k800 σίγουρα) Ίσως με το w2900 σε καμιά 10ετία:lol: :lol: :lol: . :lol: :lol: αστα και εγω το ιδιο! ας το προσεξουμε τοτε για να το εχουμε! γιατι πραγματικα και εγω δεν ξερω σε ποιο κινητο να παω που θα με ικανοποιησει τοσο πολυ! αν βγει και ενα software ακομα που να βελτιωνει λιιιιιγο το βιντεο θα ειναι σουπερ! γιατι στην οθονη του τηλ φαινεται παρα πολυ καλα,παρα πολυ καλα ομως αλλα θα ηθελα και λιγη καλυτερη ποιοτητα οταν τα μεταφερεις στο pc! για τις φωτο να μη αναφερθω! δεν θα παρω ψηφιακη ποτε!! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Eγω παντως θα παρω καινουριο. Οχι w900 φυσικα. Για να το χω σαν 2ο.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδιά βοήθεια, εκει που είχα συνδεδεμένο το τηλ στο pc αντεγραφα mp3,τελειώνοντας βγάζω ως συνήθως το καλώδιο usb απο το τηλέφωνο ,κάνει την γνωστή επανεκίνηση και μένει σε άσπρη οθόνη.ΔΕν κάνει τιποτε άλλο.Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, το άναψα, πάλι αναβει και μένει σε άσπρη οθόνη!!! τι συνέβη ????????? thanks :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Παιδιά βοήθεια, εκει που είχα συνδεδεμένο το τηλ στο pc αντεγραφα mp3,τελειώνοντας βγάζω ως συνήθως το καλώδιο usb απο το τηλέφωνο ,κάνει την γνωστή επανεκίνηση και μένει σε άσπρη οθόνη.ΔΕν κάνει τιποτε άλλο.Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, το άναψα, πάλι αναβει και μένει σε άσπρη οθόνη!!! τι συνέβη ????????? thanks :cry: Αν είναι μόνο άσπρη οθόνη, πιθανόν να θέλει μόνο update.Δοκίμασε από το σπίτι, δεν έχει σημασία ποιά version θα περάσεις, απλά να περαστεί.Αν δεν γίνει κάτι, αύριο πας στο σέρβις. Πόσο καιρό το έχεις φίλε??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 mad23_ psemmata sou leei to remali o ddr2! prin apo 1 mina to ebrize to w900!!! gia rwta ton !!!!:secret: <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 mad23_ psemmata sou leei to remali o ddr2! prin apo 1 mina to ebrize to w900!!! gia rwta ton !!!!:secret: <3 :lol: :lol: :Είναι γνωστό πόσο μισώ το w900.Όλο το φόρουμ το ξέρει:p : Για δείξε και κανένα πόστ μου που να βρίζω το w900???:worry: :X :lol: :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 :lol: :lol: :Είναι γνωστό πόσο μισώ το w900.Όλο το φόρουμ το ξέρει:p : Για δείξε και κανένα πόστ μου που να βρίζω το w900???:worry: :X αλητη!:!: εισαι και εσυ σαν ολους τους αλλους? το εστιψες και θα το πεταξεις σαν στιμμενη λεμονοκουπα? μονο γι'αυτο το ηθελες? κριμα και αυτο σου εδωσε τα καλυτερα του χρονια ρε αχαριστε! :lol: :lol: :lol: Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Αν είναι μόνο άσπρη οθόνη, πιθανόν να θέλει μόνο update.Δοκίμασε από το σπίτι, δεν έχει σημασία ποιά version θα περάσεις, απλά να περαστεί.Αν δεν γίνει κάτι, αύριο πας στο σέρβις. Πόσο καιρό το έχεις φίλε??? Φίλε είχες δίκιο επανήλθε το κινητάκι με ένα update. Ξαφνικά θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές με το SX1 :D Το έχω από το πάσχα περίπου το κινητό! Αψογο σε όλα του, μόνο λιγο καλύτερο bitrate να είχε στα βίντεο που έγραφε καλα θα ήταν........Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει για αγορά μέσω ίντερνετ original προσώψεις? γιατί πήρα μια μπλε απο to ebay με 5 ευρώ και μέσα σε ένα μήνα ξέβαψαν και φαινόταν πολύ χάλια! Σαν το original μαυρο γυαλιστερό δεν υπαρχει κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Φίλε είχες δίκιο επανήλθε το κινητάκι με ένα update. Ξαφνικά θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές με το SX1 :D Το έχω από το πάσχα περίπου το κινητό! Αψογο σε όλα του, μόνο λιγο καλύτερο bitrate να είχε στα βίντεο που έγραφε καλα θα ήταν........Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει για αγορά μέσω ίντερνετ original προσώψεις? γιατί πήρα μια μπλε απο to ebay με 5 ευρώ και μέσα σε ένα μήνα ξέβαψαν και φαινόταν πολύ χάλια! Σαν το original μαυρο γυαλιστερό δεν υπαρχει κανενα! (Λες να πάω για τεχνικός??:p ) Γιατί δεν αγοράζεις από την SE?:worry: Θα την τοποθετήσουν κιόλας.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα! Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός s700i εδώ και 2 χρόνια παρά κάτι..!!! Ήρθε η ώρα όμως να αναβαθμιστώ και να πάω στο w900i..!! Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν το εξής. Το s700 είχε γενικά ένα πρόβλημα (μεγάλο) με το σήμα. Κοινώς σε σχέση με άλλα κινητά ίδιου δικτύου, αυτό υπολλειπόταν 2-3 μπάρες τουλ. σε σήμα, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι άλλοι να μιλάνε, και εγώ απλά να κοιτάω. (Το έχω δει και σε άλλα s700i). Το w900 γενικά σε αυτόν τον τομέα πως πάει; Θα πιάνω πάλι γωνίες και παράθυρα να βρω σήμα ή όχι;;;; :cry: :blink: Το ακουστικό του είναι καλό; Γενικά μέσα σε θόρυβο θα ακούγεται ο άλλος ή θα χρειάζεται να βγαίνω έξω. Αυτά τα ολίγα..!! :) Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλησπέρα! Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός s700i εδώ και 2 χρόνια παρά κάτι..!!! Ήρθε η ώρα όμως να αναβαθμιστώ και να πάω στο w900i..!! Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν το εξής. Το s700 είχε γενικά ένα πρόβλημα (μεγάλο) με το σήμα. Κοινώς σε σχέση με άλλα κινητά ίδιου δικτύου, αυτό υπολλειπόταν 2-3 μπάρες τουλ. σε σήμα, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι άλλοι να μιλάνε, και εγώ απλά να κοιτάω. (Το έχω δει και σε άλλα s700i). Το w900 γενικά σε αυτόν τον τομέα πως πάει; Θα πιάνω πάλι γωνίες και παράθυρα να βρω σήμα ή όχι;;;; :cry: :blink: Το ακουστικό του είναι καλό; Γενικά μέσα σε θόρυβο θα ακούγεται ο άλλος ή θα χρειάζεται να βγαίνω έξω. Αυτά τα ολίγα..!! :) Να σε ενημερώσω αρχικά ότι το w900 έχει σταματήσει να παράγεται και να πωλείται. Άρα αν το θέλεις θα δυσκολευτείς αρκετά να το βρείς.Ίσως υπάρχει ακόμα σε στόκ, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Πρόβλημα με το σήμα , εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα απολύτως.Ούτε έχω ακούσει κάποιον άλλο να παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Το ακουστικό του είναι απλά εκπληκτικό και πολύ δυνατό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Να σε ενημερώσω αρχικά ότι το w900 έχει σταματήσει να παράγεται και να πωλείται. Άρα αν το θέλεις θα δυσκολευτείς αρκετά να το βρείς.Ίσως υπάρχει ακόμα σε στόκ, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Πρόβλημα με το σήμα , εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα απολύτως.Ούτε έχω ακούσει κάποιον άλλο να παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Το ακουστικό του είναι απλά εκπληκτικό και πολύ δυνατό. συμφωνω! προβλημα με το σημα ποτε! οσο για το ακουστικο το πιο δυνατο που θα εχεις ακουσει! εγω τις μισες φορες το χαμηλωνω ειτε γιατι με ενοχλει ειτε γιατι ακουγεται ο συνομιλητης μου! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 (Λες να πάω για τεχνικός??:p ) Γιατί δεν αγοράζεις από την SE?:worry: Θα την τοποθετήσουν κιόλας.:) Αφού έβγαλα τα μάτια μου προσπαθώντας να διαβάσω 120 σελίδες!!!!! τελικά αναγκάστηκα να προσπεράσω αρκετές και έτσι ίσως παρέλειψα κάποια αναφορά σε παρόμοιο πρόβλημα με το εξής: Μερικές φορές το τελευταίο διάστημα ενώ έχει αρκετή μπαταρία ακόμα, μου σβήνει. Το ανοίγω και λειτουργεί κανονικά. Συνέβη 5-6 φορές το τελευταίο μήνα σε ακανόνιστα διαστήματα. Το έχω από το Φεβρουάριο και κατά τα άλλα, είμαι υπερευχαριστημένος. Καμιά βοήθεια παιδιά??? Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Παραξενο μου φαινεται....μηπως πρεπει να κανεις καμια αναβαθμιση του κινητου?? Εμενε παντως δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αναβάθμιση δε έχω κάνει ποτέ, έκανε κάποιος και αν ναι με πιο τρόπο και τι αποτελέσματα- βελτιώσεις? Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αφού έβγαλα τα μάτια μου προσπαθώντας να διαβάσω 120 σελίδες!!!!! τελικά αναγκάστηκα να προσπεράσω αρκετές και έτσι ίσως παρέλειψα κάποια αναφορά σε παρόμοιο πρόβλημα με το εξής: Μερικές φορές το τελευταίο διάστημα ενώ έχει αρκετή μπαταρία ακόμα, μου σβήνει. Το ανοίγω και λειτουργεί κανονικά. Συνέβη 5-6 φορές το τελευταίο μήνα σε ακανόνιστα διαστήματα. Το έχω από το Φεβρουάριο και κατά τα άλλα, είμαι υπερευχαριστημένος. Καμιά βοήθεια παιδιά??? Αρχικά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν είμαι τεχνικός, ούτε έχω απολύτως καμία επαγγελματική σχέση με τον χώρο. Απλά, αν κάτι το ξέρω, λόγω εμπειρίας, το λέω μπάς και φανώ καθόλου χρήσιμος βοηθώντας.:) Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν μου έχει τύχει ποτέ σε w900, ούτε έχω ακούσει ποτέ άλλον να το αναφέρει. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό που συμβαίνει, από τους πιο απλούς(καθάρισε λίγο τις επαφές της μπαταρίας σου και τους ακροδέκτες του κινητού, αν και δεν νομίζω) μέχρι πολύπλοκους.Μπορεί να είναι θέμα software(αν και θα συνέβαινε και σε άλλους σε αυτή την περίπτωση) ή hardware. Πιθανόν να χρειάζεσαι αντικατάσταση μπαταρίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα σέρβις της se με την απόδειξη αγοράς, το κινητό και την μπαταρία του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αρχικά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν είμαι τεχνικός, ούτε έχω απολύτως καμία επαγγελματική σχέση με τον χώρο. Απλά, αν κάτι το ξέρω, λόγω εμπειρίας, το λέω μπάς και φανώ καθόλου χρήσιμος βοηθώντας.:) Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν μου έχει τύχει ποτέ σε w900, ούτε έχω ακούσει ποτέ άλλον να το αναφέρει. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό που συμβαίνει, από τους πιο απλούς(καθάρισε λίγο τις επαφές της μπαταρίας σου και τους ακροδέκτες του κινητού, αν και δεν νομίζω) μέχρι πολύπλοκους.Μπορεί να είναι θέμα software(αν και θα συνέβαινε και σε άλλους σε αυτή την περίπτωση) ή hardware. Πιθανόν να χρειάζεσαι αντικατάσταση μπαταρίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα σέρβις της se με την απόδειξη αγοράς, το κινητό και την μπαταρία του. Ευχαριστώ για τη απάντηση, το περίεργο είναι ότι συνέβη σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα και π.χ. τις τελευταίες 5 μέρες δουλεύει κανονικά, έτσι αν το πάω σε σέρβις και να το κρατήσουν 2-3 μέρες μπορεί να μη παρουσιάσει τίποτα. Για τη μπαταρία πάλι δε νομίζω, καθώς κρατάει με χρήση τηλεφωνική μέχρι και 5 24ωρα. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δε ξαναπαρουσιασθεί δε το πάω για σέρβις. Πως λέει και η διαφήμιση της ΚΙΑ " ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ..." :lol: :lol: Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts