Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανεξάρτητα από το αν ενοχλούν ή όχι , ο όγκος και το βάρος των 2 κινητών είναι αυτός που είναι.

Μην κοιτάς το n91.Αυτό έχει σκληρό δίσκο(με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητα, ευαισθησία, αυτονομία κλπ)Το w900 έχει την μεγαλύτερη(και θα την εχει για καιρό ,αφού κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να το συναγωνιστεί) flash μνήμη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο.

Αυτό δίνει το πλεονέκτημα ότι ξεκινάς να μετράς το ποσό της μνήμης του κινητού από το μισό giga+κάρτα μνήμης και όχι κάρτα μνήμης + 10 ή 20 mb εσωτερική μνήμη:p

καλα και εγω αυτο ακριβως λεω!

εμενα δεν με νοιζει καθολου ο ογκος του!δεν με χαλαει καθολου!

και για το ν91 απο την αρχη δεν μου αρεσε!ασε που ειναι και τεραστιο ρε συ!

πιο μεγαλο απο το 900 ειναι!

οντως τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα και εγω αυτο ακριβως λεω!

εμενα δεν με νοιζει καθολου ο ογκος του!δεν με χαλαει καθολου!

και για το ν91 απο την αρχη δεν μου αρεσε!ασε που ειναι και τεραστιο ρε συ!

πιο μεγαλο απο το 900 ειναι!

οντως τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες!

Ναι , ούτε και εμένα με ενδιαφέρει ο όγκος , αρκεί που είναι τόσο masif το άτιμο!!:D

Ο μηχανισμός σου έχει αποκτήσει καθόλου τζόγο??:blink:

Εμένα είναι όπως ήταν την πρώτη μέρα.:) (το έχω πλέον 4 μήνες)

Αν το ανοίγεις προσεκτικά(χωρίς να το αφήνεις να σκάει απότομα όταν ανοίγει , (ναι ξερω είναι ωραίο , αλλά...) δεν θα σου πάθει τπτ)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Ναι , ούτε και εμένα με ενδιαφέρει ο όγκος , αρκεί που είναι τόσο masif το άτιμο!!:D

Αν το ανοίγεις προσεκτικά(χωρίς να το αφήνεις να σκάει απότομα όταν ανοίγει , (ναι ξερω είναι ωραίο , αλλά...) δεν θα σου πάθει τπτ)

oxi kai μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!

τιποτα!ουτε πανω κατω ουτε δεξια αριστερα!

η αληθεια ειναι ομως τοτι το προσεχω πολυ τοσο οταν το ανοιγω οσο και οταν το κλεινω!

ειχε πεσει και στα χερια μου ενα σ700 και ηταν σε τραγικη κατασταση και φοβομουν οτι θα γινει και στο 900 αλλα τελικα τιποτα και ευχομαι να μεινει ετσι!

οι ρυθμισεις της vooz σε βοηθησαν καθολου?

της εβαλα για το gmail αλλα δεν καταφερα τιποτα!

Na rwtiso poia ekdosi EU firmware einai auti pou periexei ta ellinika sto programma Da Vinci???

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

οχι ρε συ και μου εχει κανει πολυ εντυπωση!

και το φοβομουν αλλα τελικα κανενα προβλημα!

ειχα δει ενα σ700 ενος φιλου μου το οποιο ηταν σε τραγικη κατασταση αλλα ενταξει,τσαμπα το φοβηθηκα και το900!

η αληθεια ειναι πως το προσεχω και οταν το ανοιγω και οταν το κλεινω!

ρε συ τις εβαλες τις ρυθμισεις για τα mail?εγω εχω gmail και εβαλα αυτα που ειπε η vooz αλλα τιποτα τρε φιλε!εσενα δουλεψε?τι εχεις εσυ?

Εδω δεν εχω δει S700 με τζογο...W900 θα δειτε????? Παντως, μετα απο τοσες μερες ΟΥΤΕ ενας δεν εχει ανεβασει φωτο απο το Κ800 που να συγκρινεται με κατι εξαιρετικες του W900 που εχω ανεβασει εγω!!! Κατι μου βρωμαει............!!!!!

Έχω δεί w900 με τζόγο.

Αυτό που είναι στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη.

Θα μου πεις , πάει ο καθένας που δεν ξέρει πώς ανοίγει , και αφού διαπιστώσει ότι δεν είναι slide ή αναδιπλούμενο(και αφού του έχει αλλάξει τα φώτα) , μετά δεν ξέρει πώς να το κλείσει.

ΟΚ , δεκτό.

Αλλά τα περισσότερα εκθεσιακά που έχω δεί , έχουν τζόγο.Ο τζόγος δεν είναι υπερβολικός και πάντως δεν ακούγεται το παραμικρό "κράκ"

Όσο για τις φώτο , έχεις δίκιο σε αυτό που λές , αλλά δεν νομίζω να μην είναι τουλάχιστον ισάξιο το k800.

Δλδ τι έγινε?στα 2mp τα καταφέραν , στα 3 όχι?

Περίεργο βέβαια αυτό που συμβαίνει , αλλά έτσι και αλλιώς , τα περιθώρια βελτίωσης (από το w900)δεν ήταν μεγάλα.

Η μεγαλύτερη μούφα κατά την γνώμη μου , και με βάση την μέχρι τώρα πείρα μου , νομίζω ότι θα είναι το n93:p (ως προς την φωτογραφική εννοώ)Δεν θα είναι καλύτερο από το k800 και θα τρελαθούν όλοι.Οι φώτο που έχω δεί, δεν μου άρεσαν καθόλου.Απλά , είναι έτσι οι ρυθμίσεις του ,και στο σκοτάδι οι φώτο είναι πιο σκοτεινές(από w900 και k800) ώστε να μην υπάρχει πολύ θόρυβος.;)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Έχω δεί w900 με τζόγο.

Αυτό που είναι στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη.

Θα μου πεις , πάει ο καθένας που δεν ξέρει πώς ανοίγει , και αφού διαπιστώσει ότι δεν είναι slide ή αναδιπλούμενο(και αφού του έχει αλλάξει τα φώτα) , μετά δεν ξέρει πώς να το κλείσει.

ΟΚ , δεκτό.

Αλλά τα περισσότερα εκθεσιακά που έχω δεί , έχουν τζόγο.Ο τζόγος δεν είναι υπερβολικός και πάντως δεν ακούγεται το παραμικρό "κράκ"

Όσο για τις φώτο , έχεις δίκιο σε αυτό που λές , αλλά δεν νομίζω να μην είναι τουλάχιστον ισάξιο το k800.

Δλδ τι έγινε?στα 2mp τα καταφέραν , στα 3 όχι?

Περίεργο βέβαια αυτό που συμβαίνει , αλλά έτσι και αλλιώς , τα περιθώρια βελτίωσης (από το w900)δεν ήταν μεγάλα.

Η μεγαλύτερη μούφα κατά την γνώμη μου , και με βάση την μέχρι τώρα πείρα μου , νομίζω ότι θα είναι το n93:p (ως προς την φωτογραφική εννοώ)Δεν θα είναι καλύτερο από το k800 και θα τρελαθούν όλοι.Οι φώτο που έχω δεί, δεν μου άρεσαν καθόλου.Απλά , είναι έτσι οι ρυθμίσεις του ,και στο σκοτάδι οι φώτο είναι πιο σκοτεινές(από w900 και k800) ώστε να μην υπάρχει πολύ θόρυβος.;)

μετα απο αυτα τα μην που εγραψα 3 φορες:) επειδη κολλησε το pc θελω να συμφωνησω μια ακομα φορα με τον jb!

αλλα ρε συ νομιζω πως θα διαφωνισω για το ν93!

νομιζω πως θα ειναι πολυ καλο!δεν εμπιστευομαι γενικ τις φωτο των νοκια δεν εχω δει ακομα φωτο απο νοκια και να παθω πλακα αλλα απο αυτο νομιζω πως θα πρεπει να περιμενουμε πολλα!ειδικα στο βιντεο!

αν και σε αυτους τους τομεις εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το 900!

ας πουμε το ν80 ειναι πισω σε σχεση με το900 και ας ειναι και 3,2 !

δεν φαινεται διαφορα και ισα ισα αν κανεις κανενα πειραμα σιγουρα την φωτο με τα 3.2 θα νομιζεις αυτη του 900!

οχι ρε συ και μου εχει κανει πολυ εντυπωση!

και το φοβομουν αλλα τελικα κανενα προβλημα!

ειχα δει ενα σ700 ενος φιλου μου το οποιο ηταν σε τραγικη κατασταση αλλα ενταξει,τσαμπα το φοβηθηκα και το900!

η αληθεια ειναι πως το προσεχω και οταν το ανοιγω και οταν το κλεινω!

ρε συ τις εβαλες τις ρυθμισεις για τα mail?εγω εχω gmail και εβαλα αυτα που ειπε η vooz αλλα τιποτα τρε φιλε!εσενα δουλεψε?τι εχεις εσυ?

des edw: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en_GB&answer=12103

autes itan oi aples rythmiseis tis gmail, twra ama 8es gia kinito i thunderbird diabase sto link :X

(paidia i gmail ta ebgale auta oxi egw! dn ftaiw gia tpt!:confused: )

des edw: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en_GB&answer=12103

autes itan oi aples rythmiseis tis gmail, twra ama 8es gia kinito i thunderbird diabase sto link :X

(paidia i gmail ta ebgale auta oxi egw! dn ftaiw gia tpt!:confused: )

nai βρε δεν ειπα τιποτα για

σενα!

ισα ισα!

απλα ηθελα να δω αν δεν εκανα κατι σωστα γι'αυτο και ρωτησα τον jb που μαλλον εκανε δουλεια με τις συμβουλεςσ ου!

ΤΟκινητουλι τι αυτονομια εχει, ειναι καλυτερα απο το Κ750 η οχι?

σε αναμονη 1 με 2 μερες καλυτερο.τωρα σε κατασταση walkman εκει ειναι πολυ μπροστα.γενικοτερα εχει καλες αναμονες για τετοιο κινητο(πολλες λειτουργιες).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω βοηθεια εχω Windows 2003 Server και θελω να μου πειτε που μπορω να βρω drivers για το w900 ετσι ωστε να αναγνωριζεται η συσκευη απο το Pc

Ευχαριστω !

***To Myphone δεν ειναι συμβατο με το w900? Σωστα ? υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?

σε αναμονη 1 με 2 μερες καλυτερο.τωρα σε κατασταση walkman εκει ειναι πολυ μπροστα.γενικοτερα εχει καλες αναμονες για τετοιο κινητο(πολλες λειτουργιες).:)

Mε ομιλια, φωτο και σμσ ειμαι 3η μερα με 35% μπαταρια. Εξαρταται πολυ η αναμονη απο τη χρηση του walkman.:)

(χωρις 3γ, αλλιως κοντα στις 2 μερες)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

***To Myphone δεν ειναι συμβατο με το w900? Σωστα ? υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?

Aν κατάλαβα καλά προσπαθείς να μπεις στο site.

Kατέβασε από εδώ-->http://www.myphone.gr/software/file-405.html τον Opera mini και ύστερα θα μπορείς να surfάρεις στα περισσότερα site!!:D

Για την εφαρμογη ελεγα εγω που φτιαχνεις τους καταλογους οχι κατι αλλο ισως δεν το διευκρινισα σωστα

Μου συνεβη κατι τραγικο πριν λιγες μερες. Περνουσα αρκετα java games και εφαρμογες μεσω usb κ μετα μου κολουσε το κινητο κ οταν το εκανα επαννεκινηση μου σβησανε ΟΛΑ τα παιχνιδια κ εφαρμογες! Παει το καλο το face warp που μου αρεσε υπερβολικα. Σας εχει συμβει κ εσας αυτο? Κ οταν τα ξαναβρηκα στο νετ τα ξαναπερασα αλλα παλι μου σβηνονται ολα! Τι να φταει αραγε? Ενα τοσο καλο κινητο κ να βγει προβλημα στα καλα καθουμενα? :(
Μη μου άπτου!

Μου συνεβη κατι τραγικο πριν λιγες μερες. Περνουσα αρκετα java games και εφαρμογες μεσω usb κ μετα μου κολουσε το κινητο κ οταν το εκανα επαννεκινηση μου σβησανε ΟΛΑ τα παιχνιδια κ εφαρμογες! Παει το καλο το face warp που μου αρεσε υπερβολικα. Σας εχει συμβει κ εσας αυτο? Κ οταν τα ξαναβρηκα στο νετ τα ξαναπερασα αλλα παλι μου σβηνονται ολα! Τι να φταει αραγε? Ενα τοσο καλο κινητο κ να βγει προβλημα στα καλα καθουμενα? :(

φυσικο και επομενο ειναι να συμβαινει αυτο.οταν κανεις επαναφορα συστηματος στον υπολογιστη,το ιδιο δεν συμβαινει :blink: .τωρα εσενα αμα σου κολλαει συνεχεια,ασε τις επαναφορες και πηγαινε και κανε μια αναβαθμιση σε ενα service point της sony ericsson και το προβλημα θα λυθει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την εφαρμογη ελεγα εγω που φτιαχνεις τους καταλογους οχι κατι αλλο ισως δεν το διευκρινισα σωστα

Αν εννοείς το my phone explorer, συνεργάζεται άψογα με το w900. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Νομίζω ότι θα κάνεις τη δουλειά σου αν και με 2003 server. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ h**p://www.fjsoft.at/en/

Τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει και νεότερη έκδοση 1.4.5. Πάντως εγώ έχω την 1.3.3 και παίζει τέλεια.

Κωνσταντίνος

φυσικο και επομενο ειναι να συμβαινει αυτο.οταν κανεις επαναφορα συστηματος στον υπολογιστη,το ιδιο δεν συμβαινει :blink: .τωρα εσενα αμα σου κολλαει συνεχεια,ασε τις επαναφορες και πηγαινε και κανε μια αναβαθμιση σε ενα service point της sony ericsson και το προβλημα θα λυθει.:)

Ίσως το κινητό έχει ένα όριο και στις εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν , γιατί το έχω ακούσει από πολλούς αυτό.(Δεν νομίζω να είναι θέμα update δλδ);)

Εγώ πάντως έχω μέχρι τώρα 40 παιχνίδια και 25 εφαρμογές και είναι όλα καλά.:)

Ίσως το κινητό έχει ένα όριο και στις εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν , γιατί το έχω ακούσει από πολλούς αυτό.(Δεν νομίζω να είναι θέμα update δλδ);)

Εγώ πάντως έχω μέχρι τώρα 40 παιχνίδια και 25 εφαρμογές και είναι όλα καλά.:)

απο παιχνιδια του εχω περασμενα και εγω πολλα αλλα απο εφαρμογες λιγες!

τι του εχεις περασμενο εσυ jb?

Να ρωτισω και εγω ο χαζος κατι ασχετο.... το Face Warp τι ακριβως κανει??? Δεν εχω καταλαβει....:dizzy: :dizzy: :whistle: :tease:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Να ρωτισω και εγω ο χαζος κατι ασχετο.... το Face Warp τι ακριβως κανει??? Δεν εχω καταλαβει....:dizzy: :dizzy: :whistle: :tease:

δοκιμασε το,εχει πλακα!

θυμασαι ενα παιχνιδι στα λουνα παρκ με κατι καθρεφτες?

που αλλοι σε κανανε χοντρο κοντο με μεγαλο κεφαλι μικρη μεση κτλ?

ε κατι αναλογο κανει και αυτο τις φωτο

δοκιμασε το,εχει πλακα!

θυμασαι ενα παιχνιδι στα λουνα παρκ με κατι καθρεφτες?

που αλλοι σε κανανε χοντρο κοντο με μεγαλο κεφαλι μικρη μεση κτλ?

ε κατι αναλογο κανει και αυτο τις φωτο

Ευχαριστω για την απαντηση!!!!!!!;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

απο παιχνιδια του εχω περασμενα και εγω πολλα αλλα απο εφαρμογες λιγες!

τι του εχεις περασμενο εσυ jb?

http://briefcase.pathfinder.gr/view/giannisg13

Κάποιο παιδί τα έχει ανεβάσει.

Έχει πάααρα πολλά παιχνίδια και μπολικες εφαρμογές.

Από εφαρμογές έχω κυρίως όσα έχουν να κάνουν με b/t(bt chat , bt explorer , bt browser) , to e-msn , mini opera , διάφορους χάρτες της Αθήνας , εορτολόγιο και μερικά άλλα.

Αλλά η καλύτερη (και πληρέστερη εφαρμογή)είναι το "world factbook" Έχει πληροφορίες για όλες τις χώρες του κόσμου(από την σημαία και τον χάρτη μέχρι την κυβέρνηση και το ποσοστό ανδρών -γυναικών στον πληθυσμό:blink: .

Φοβερή(αν και όχι ιδιαίτερα χρήσιμη)εφαρμογή.Βέβαια , είναι και 4,8 mb:wacko: :D

• The title was changed to Sony Εricsson W900i