giannis_13 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Παίδες, βρήκα ένα site με χρήσιμες πληροφορίες για το W900 μας! http://www.vapulus.com/w900i/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 που να ειμαι ρε γιανναρα αστα! πηρα εδω και κανενα 2μηνο xbox360 και εχω φαει ΤΟ κολλημα! μαλλον θα το αφησω να τα περασει τα μην να δω και εγω απο μονος μου ποσα χωραει!απλα δεν ηθελα να το κανω γιατι αν δεν τα χωραει τα παραπανω μπορει να τα χασεις τα νεα εισερχομενα αλλα θα το ρισκαρω! οσο για την εκδοση το ξανακανα σημερα το πρωι και μου ειπε οτι εχω τη νεοτερη! αυτη που σου ειπαν που τελειωνε σε bb εχω την εντυπωση πως ειναι η προηγουμενη! τεσπα θα δω και θα σου πω! :) Σε καταλαβαίνω....Έχω χάσει και εγώ πολλές βδομάδες από την ζωή μου με αυτές τις διαολοκονσόλες:lol: :lol: Δεν θα χάσεις κανένα εισερχόμενο μήνυμα ρε συ.Όταν είναι να γεμίσει , θα σου βγάλει ειδοποίηση(95% γεμάτη μνήμη)Ε , μετά από αυτό ,άντε να χωράει 1 -2 ακόμα sms. Όσο για το λογισμικό που λές , μπορεί να κάνανε και λάθος , καθότι περίμενα 10 λεπτά για να μου απαντήσουν:mad: (απλά , βαριόμουν να βγάζω καπάκια , μπαταρίες κάρτες sim κλπ , να το συνδέσω στο καλώδιο για να δώ αν υπάρχει νεώτερο λογισμικό και έτσι είπα να πάρω ένα τηλ.:O ) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Η τελευταία non-live έκδοση παιδιά είναι η: R5BC004 Την έβαλα on-line περίπου πριν ένα μήνα και από τότε δεν μου έχει βγάλει καινούργια (δοκίμασα και προχθές). Σχετικά με τα μηνύματα, ακόμα και αν γεμίσει πλήρως η μνήμη, το κινητό σου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχεις χώρο για νέα μηνύματα και περιμένει να σβήσεις κάποιο. Αφού σβήσεις μερικά λαμβάνεις τα καινούργια κανονικά :) edit: Βέβαια τα μηνύματα δεν θα περιμένουν για πάντα. Συνήθως έχεις περιθώριο 2-3 μέρες πριν σβηστούν από το κέντρο. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 kalimera!! to w900 live anabathmizete meso internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Νομίζω η συσκευή αποθηκεύει 200 sms. Από το μενού "αρχεία μου" μπορείς επιλέγοντας "κατάσταση μνήμης" να δείς πόσα sms έχεις μέσα και συνεπώς πόσα ακόμα χωράνε;) Το εκανα αυτο αλλα δε μου βγαζει τον αριθμο των sms αλλα το μεγεθος σε kb των αποθηκευμενων μηνυματων(προφανως MMS).:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Nαι, καρατσεκαρισμενο παρ'εμου!!!:grin:[/quote ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Το εκανα αυτο αλλα δε μου βγαζει τον αριθμο των sms αλλα το μεγεθος σε kb των αποθηκευμενων μηνυματων(προφανως MMS).:cry: Τα kb που σου εμφανίζει αφορούν τα αποθηκευμένα mms(αφού τα sms καταλαμβάνουν απειροελάχιστο χώρο).αλλά ο αριθμός των αντικειμένων αφορά τα sms και τα mms μαζί;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Μηπως πρεπει να πεις τον μπαμπα σου να σε βοηθησει???...εξη χρονων:baby: παιδι μπορει να κανεις καμια μ@Λ&κι% και το χαλασεις!!! :ρ :tease: kala mi varas:wacko: :whip: to diorthosa;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τις εφαρμογές που είχε από μόνο του το κινητό (Video DJ, Music DJ, Converter...)? Σβήστηκαν από μόνες τους όταν πέρασα κάποιες άλλες. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εμφανιστούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τις εφαρμογές που είχε από μόνο του το κινητό (Video DJ, Music DJ, Converter...)? Σβήστηκαν από μόνες τους όταν πέρασα κάποιες άλλες. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εμφανιστούν? Μα καλά , το video dj δεν εμφανίζεται πουθενά σαν αρχείο για να μπορείς να το σβήσεις.Πώς τα κατάφερες να το διαγράψεις??:worry: Κάνε μια επαναφορά , αν και δεν νομίζω:( Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Μα καλά , το video dj δεν εμφανίζεται πουθενά σαν αρχείο για να μπορείς να το σβήσεις.Πώς τα κατάφερες να το διαγράψεις??:worry: Κάνε μια επαναφορά , αν και δεν νομίζω:( αστα γιαννη,αν δεν παει 7 το πρωι δεν κοιμαμαι!μιλαμε για λιωσιμο! και αυτο το 360 ειναι απιστευτο μηχανημα! οσο για το παιδι που εχασε τις εφαρμογες νομιζω πως αν του κανεις την Online αναβαθμιση λογικα θα στα ξαναπερασει! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Χαιρετώ παίδες!! Μια βοήθεια λίγο θα ήθελα.Παλεύω να μπω απο το w900i στο internet αλλά δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που χρειάζεται.Οχι για μέσω WAP αλλά για internet μέσω GPRS.Αν υπάρχει κάποιος που το χει κάνει με Cosmote ας ρίξει ένα pm. Ευχαριστώ. Δημήτρης kanonika prepei na steileis wap s sto 1651.. to ekana kamia 8ria fores, kamia den leitourgise. ti na pw.. ama to katafereis pes m. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 kanonika prepei na steileis wap s sto 1651.. to ekana kamia 8ria fores, kamia den leitourgise. ti na pw.. ama to katafereis pes m. :O Καλημερα.:worry: Ρυθμίσεις Συσκευών.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλημερα.:worry: Ρυθμίσεις Συσκευών.:) 1on den exei to w900 sto site 2on eipa oti katebasa tis rythmiseis tis cote kai pali den leitourgoun.. tsp exw tin ekdosi RSBB001 kai kapoios eixe pei oti i latest einai i *04. otan syndew to kinito m leei oti exw tin teleutaia ekdosi. ti paizei? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 1on den exei to w900 sto site 2on eipa oti katebasa tis rythmiseis tis cote kai pali den leitourgoun.. tsp exw tin ekdosi RSBC001 kai kapoios eixe pei oti i latest einai i *04. otan syndew to kinito m leei oti exw tin teleutaia ekdosi. ti paizei? :mad: :rolleyes: μπες εδω και ακολουθησε τις οδηγιες.θα σου τις στειλουν με ενα μηνυμα και μολις τις αποθηκευσεις το κινητο θα δουλευει μια χαρα.κι εγω απο το site της SE εχω ρυθμισεις για το κινητο μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 pos kanoume update sto w900 re paidia???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 exw tin ekdosi RSBB001 kai kapoios eixe pei oti i latest einai i *04. otan syndew to kinito m leei oti exw tin teleutaia ekdosi. ti paizei? :mad: Τα βλέπεις φίλε mad?? Παιδιά , η 04 που λέτε δεν είναι η τελευταία , αλλά η προτελευταία.Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη μέσω internet Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 :rolleyes: μπες εδω και ακολουθησε τις οδηγιες.θα σου τις στειλουν με ενα μηνυμα και μολις τις αποθηκευσεις το κινητο θα δουλευει μια χαρα.κι εγω απο το site της SE εχω ρυθμισεις για το κινητο μου :) to eixa dokimasei kai auto. den doulepse, esbisa tis rythmiseis kai tis 3anakatebasa apo tin cosmote. kai pali tpt :| Den me noiazei kai toso, etc ki alliws 8a allaksw sim giati auti den exei 3g, apla m fainetai paraxeno.. prwth fora m symbainei :| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Τα βλέπεις φίλε mad?? Παιδιά , η 04 που λέτε δεν είναι η τελευταία , αλλά η προτελευταία.Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη μέσω internet Εγώ το είπα παιδιά. Η τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η: R5BC004 Προσοχή, και C και 4 :) και την έχω κάνει από το internet. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 to eixa dokimasei kai auto. den doulepse, esbisa tis rythmiseis kai tis 3anakatebasa apo tin cosmote. kai pali tpt :| Den me noiazei kai toso, etc ki alliws 8a allaksw sim giati auti den exei 3g, apla m fainetai paraxeno.. prwth fora m symbainei :| μηπως εκει που εισαι δεν εχει σημα 3g! επισης μεσα απο το site της se οι ρυθμισεις δουλευουν αψογα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Εγώ το είπα παιδιά. Η τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η: R5BC004 Προσοχή, και C και 4 :) και την έχω κάνει από το internet. Ναι βρέ , για άλλο λέω εγώ.;) Πάντως από τη se άλλη μου είπαν ότι είναι η τελευταία(για live πάντα)αλλά δεν θυμάμαι πώς μου την είπαν.:( Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ναι βρέ , για άλλο λέω εγώ.;) Πάντως από τη se άλλη μου είπαν ότι είναι η τελευταία(για live πάντα)αλλά δεν θυμάμαι πώς μου την είπαν.:( ναι ρε γιανναρα αφου ξερεις οτι ποτε δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου! παντως εγω ξαναδοκιμασα σημερα και δεν μου ειπε τιποτα για καμια! μπορει οντως να ισχυει αυτο που λες οτι δεν εχει βγει ακομα στο Internet! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παιδιά πέρασα και εγώ το τελευταίο firmware (R5BC004) και δε μου εμφανίζονται τα ελληνικά τώρα.. Έκανα settings και hard reset και το αποτέλεσμα ήταν να χάσω ότι είχα περάσει και τον Converter χωρίς να λυθεί το πρόβλημα... Τέλος δοκίμασα και να ξαναπεράσω το firmware αλλά δυστηχώς κανένα αποτέλεσμα..:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παιδες αυτα που θα τα βρω για ΣΕ 1.VideoDJ 2.PhotoDJ 3.MusicDJ και καποιο αλλο καλο προγραμμα σε 240*320??? Προγραμμα οχι παιχνιδια... Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παιδες αυτα που θα τα βρω για ΣΕ 1.VideoDJ 2.PhotoDJ 3.MusicDJ και καποιο αλλο καλο προγραμμα σε 240*320??? Προγραμμα οχι παιχνιδια... για αλλα προγραμματα δεν ξερω,αλλα τα: 1.VideoDJ 2.PhotoDJ 3.MusicDJ δεν ειναι εφαρμογες τις οποιες τις περνας εσυ,υπαρχουν στα καινουρια se και δεν μπορεις να τα σβησεις. τι ακριβως θελεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts