demenica83 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παιδια εχετε να προτεινετε κατι αναλογο του w900i σε camshell????δηλαδη οθονη 320* 240τουλαχιστον με full screen video(θελω να περναω ταινιες),3d games,Mp3,επεκατασιμη μνημη,καμερα 2mpixel.Το 3G δεν με ενδιαφερει.Θελω ναλλαξω το Z1010(εεεελεος) και εχω πελαγωσει!!!Συγνωμη που επαναλαμβανω το μηνυμα αλλα κανω ερευνα αγορας μια βδομαδα τωρα και δεν μπορω να "ξεφυγω" :) απτο W900i αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θαντεξει η οθονη του! Τhanx anyway!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Kanena neotero gia paixnidakia kai efarmoges exoyme? exei dokimasei kaneis to mini opera?a3izei na mpaineis net i einai poly akrivo? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Kanena neotero gia paixnidakia kai efarmoges exoyme? exei dokimasei kaneis to mini opera?a3izei na mpaineis net i einai poly akrivo? Χε χε!!! Κοίταξε να δείς,είναι πραγματικά εντυπωσιακό ,μπαίνεις παντού και αρκετά γρήγορα(μπήκα με v800).Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να τα δείς landspape πράγμα που θα βόλευε πολύ πιστεύω. Όσο για τη χρέωση......δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω:wacko: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 xerei kaneis pos xreonese an stelneis mail i rithmiseis na enimeronete to kinito apo ta email pou erxonte sto logariasmo sou ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παιδια εχετε να προτεινετε κατι αναλογο του w900i σε camshell????δηλαδη οθονη 320* 240τουλαχιστον με full screen video(θελω να περναω ταινιες),3d games,Mp3,επεκατασιμη μνημη,καμερα 2mpixel.Το 3G δεν με ενδιαφερει.Θελω ναλλαξω το Z1010(εεεελεος) και εχω πελαγωσει!!!Συγνωμη που επαναλαμβανω το μηνυμα αλλα κανω ερευνα αγορας μια βδομαδα τωρα και δεν μπορω να "ξεφυγω" :) απτο W900i αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θαντεξει η οθονη του! Τhanx anyway!! to sharp v903 isos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 opoios endiaferete, h sinfonia tis vodafone me ericsson ligi stis 22 February. Diladi h kanonikes syskeyes tha vriskontai tin erxomeni evdomada pou ligi to contract tous. Ante!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 auta einai kala nea :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Kanena neotero gia paixnidakia kai efarmoges exoyme? exei dokimasei kaneis to mini opera?a3izei na mpaineis net i einai poly akrivo? Ενα θα σου πω: για 5 μερες χρήσης η αλλιώς 12 ώρες gprs και λίγο 3g ο λογαριασμός ήρθε 650:blink: !!!! € με vodafone240, οπότε ξέχνα το:) Στο λέω μην βρεθείς προ εκπλήξεων όπως εμένα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ενα θα σου πω: για 5 μερες χρήσης η αλλιώς 12 ώρες gprs και λίγο 3g ο λογαριασμός ήρθε 650:blink: !!!! € με vodafone240, οπότε ξέχνα το:) Στο λέω μην βρεθείς προ εκπλήξεων όπως εμένα:) OOOOOπά Τσαμπα πραγμα μου ακούγετε!!!! Μεγάλη ευκαιρία :):p :D :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 paidia ego to kinito to exo akoma mporo na po oti einai polu kalo,kai exei antoxei i othoni tou pistepste me,mono pou mallon tha to doso giati to xo varethei,kai o logos einai oti dn mporo na vro akoustika,paizei tpt gia akoustika me radiofono na vro???pantos ego pou to xo me tin ekdosi xoris vodafone live stin arxi mou kollage eno tora tpt Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ποση απτην εσωτερικη του μνημη μπορει να χρησιμοποιηθει για εφαρμογες και games java?εχω συγκεντρωσει 100ΜΒ και θελω να τα βαλω ολα!!!(ε με τα 2ΜΒ του Ζ1010 μουχει μεινει αποθυμένο!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 to kinhto exei 470mb eswterikh arkoun gia na baleis arketa pragmata:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ποση απτην εσωτερικη του μνημη μπορει να χρησιμοποιηθει για εφαρμογες και games java?εχω συγκεντρωσει 100ΜΒ και θελω να τα βαλω ολα!!!(ε με τα 2ΜΒ του Ζ1010 μουχει μεινει αποθυμένο!!) Ti ennoeis filw mou posi mnhmh?? OLH H MNHMH MPOREI NA XRISHMOPOIHTHEI GIA OLA(ektos apo sms) Theleis na valeis 100mb paixnidia? magia sou!!!(ama den sou kallaei:p ) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ενα θα σου πω: για 5 μερες χρήσης η αλλιώς 12 ώρες gprs και λίγο 3g ο λογαριασμός ήρθε 650:blink: !!!! με vodafone240, οπότε ξέχνα το:) Στο λέω μην βρεθείς προ εκπλήξεων όπως εμένα:) !!!650??para polla..kai to skeftomouna...asto kalitera! Exw ena problima me tin sindesi me to usb, to sindeo kanonika alla ekei poy metafero as poyme mp3 me to disk2phone moy vgazei minima oti aposinde8ike to thl kai kobetai xoris na kano tpt, to exei pathei kaneis allos?? k kati allo, poy vrikes 100mb games??:) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 k kati allo, poy vrikes 100mb games??:) :lol: :lol: leme twra!! Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 k kati allo, poy vrikes 100mb games??:) :lol: :lol: leme twra!! Δειτε εδω... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=116517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Να σας ρωτήσω μιας κ το χω κι εγώ το κινητούλι. Με το Bluetooth τι γίνεται? Εχω δοκιμάσει σε V800 να ψάξω διάφορα δεδομένα κ δεν μου βγάζει τίποτα. Ενω απ το V800 μου βγαλε λίστα επιλογής με διάφορα δεδομένα. Είναι κλειδωμένο???? Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ti ennoeis diafora dedomena,giati to eixa kai egw to v800.dhladh p.x ti thes na breis me bluettoth?:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 magkes to kinitaki an kai ligo megalo einai apo ta kalitera pou eixa pote anotero kai tou k750 kai tou n70 pou eixa prin gia liges meres. aspri prosopsi pou tha vroume paides???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 den pistevo pos tha mporesis na alaksis tin prosopsi, mono an h cnn.cn exei katholou kai an mporis na to alaksis. Mexri tora akousa stin agglia eixan vgali to aspro version mono me voda fone live, kai to mavro kanoniko, oxi opos edo pou to kanan anapoda to thema!. Osa forum mpika sta agglika etsi eipan. Pos to aspro eitan mono gia voda. Tora perimene mexri arxes martiou mipos kai vgi kai to aspro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Τα παιχνίδια για το Κ750 παίζουν στο W900i?Αν ναι σε τι οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Τα παιχνίδια για το Κ750 παίζουν στο W900i?Αν ναι σε τι οθόνη? ισως ορισμενα να παιζουν..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 pedia, vrikame kanena online shop pou to poulai apli syskeyh xoris voda? an vrite peite mou sas parakalaw!, kapou stin athina?? kati? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 partin me vodafone more dpapa...den exei diafora ektos apo to menu to opoio ok vlepete. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts