Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paides mhpws ginei na vrei kaneis to w900i KAINOURGIO twra pisw pisw?

Mhpws apthn idia thn SE? Lew mhpws...

mpa mono metaxeirismeno, to psaxnoun polloi idika ama mpeis sto lasyk.net

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

_asxeto_ ermmm to w910i pote tha erthei????

Σε κανενα μηνα..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Παιδιά μια βοήθεια...εντελώς ξαφνικά μετά από 1,5 χρόνο άψογης λειτουργίας το έσβησα και δεν άνοιξε ξανά! Συγκεκριμένα, όταν το ανοίγω αναβοσβήνει μια λευκή οθόνη και δονείται..σταματάει μόνο όταν βγάλω την μπαταρία, τι μπορεί να είναι??
..κάτι μαγικό!

Παιδιά μια βοήθεια...εντελώς ξαφνικά μετά από 1,5 χρόνο άψογης λειτουργίας το έσβησα και δεν άνοιξε ξανά! Συγκεκριμένα, όταν το ανοίγω αναβοσβήνει μια λευκή οθόνη και δονείται..σταματάει μόνο όταν βγάλω την μπαταρία, τι μπορεί να είναι??

είσαι εντός εγγύησης οπότε πηγενε το στο σερβις. μια αναβαθμισούλα και θα στρώσει. Το ίδιο μου έκανε και εμένα μετα απο τοποθέτηση 32αρας κάρτας απο psp.

Απλά θα χάσεις τα παντα απο μέσα!!! Κατάλογο, μηνυματα φωτο βιντεο..... κλπ.....!

geia sas paidia exo kai ego ena SE w900i to exo edo kai ena xrono apo to kalokairi tou 2006 as poume.Ton augousto pou mas perase xalase i ipodoxi tou fortisti apo mia briza pou eixe diaroi.To pao stin vodafone apo opou kai to pira kai tous to dino gia service stis 28 augoustou kai mou dinoun mia apodiksi kai mou lene oti otan ginei tha pao me autin tin apodiksi kai tha to paro.Perase 1 MINAS! kai akoma na mou to feroun kai tous perno tilefono sta mesa septembriou kai tous rotao ti ginete.Mou lene tha erthei. Pao prin dio bdomades kai tous leo na mou to dosoun piso xoris service kai mou lene oti tha mou to feroun tin pempti.Simera mia bdomada meta apo tin pempti pou mou eipan akoma tpt.Bgalte simperasmata kai boithistemai na katalavo ti ginete.

μα και εσυ vodafone ρε φιλαρακι???

αν θεσ ακουσε με και δεν θα χασεις¨παρτους τηλ η καλητερα πηγαινε απο εκει και πεσ οτι εχεισ κανει καταγγελια στο υπουργειο αναπτυξης(γραμματεια καταναλωτη) και οτι θα τους κανεις και αγωγη για διαφυγοντα κερδη. και για μενα παρε οντωσ τηλ στο 18255:υπουργειο αναπτυξης(γραμματεια καταναλωτη) και κανε την καταγγελια γιατι θα τους παρουν και αυτοι τηλ.

ακουσε με στην Ελλαδα μονο ετσι καταφερνεις τα αυτονοητα δηλαδη να μη σε περνανε για μ_Λ_Κ_!

Παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη γνωμη σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Εχω παρατηρησει οτι το κινητο σβηνει αρκετες φορες απο μονο του οταν κλεινω το πορτακι(καταλαβαινετε τι εννοω λεγοντας "πορτακι"), δηλαδη παω πχ να γραψω ενα μηνυμα,μετα κλεινω το κινητο και αυτο απενεργοποιειται. Παλαιοτερα το εκανε σπανια, τωρα τελευταια το κανει πολυ συχνα. Συνηθως το προβλημα λυνεται προσωρινα αφου αφαιρεσω και ξανατοποθετησω την μπαταρια.

Τι προτεινετε να κανω?Να παω αρχικα να αλλαξω μπαταρια μηπως φταιει αυτο?Θα ηθελα να αποφυγω σερβις γιατι αυτοι οτι και να εχει το κινητο κανουν software update λες και ειναι πανακεια. Το συγκεκριμενο προβλήμα που εχω πρεπει κατα πασα πιθανοτητα να ειναι hardware related και δεν θα ηθελα να χασω χωρις λογο μηνυματα, επαφες, εφαρμογες κλπ.

Τι εχετε να προτεινετε?Και κυριως εχει τυχει κατι τετοιο σε κανεναν κατοχο?Ευχαριστω!

Παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη γνωμη σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Εχω παρατηρησει οτι το κινητο σβηνει αρκετες φορες απο μονο του οταν κλεινω το πορτακι(καταλαβαινετε τι εννοω λεγοντας "πορτακι"), δηλαδη παω πχ να γραψω ενα μηνυμα,μετα κλεινω το κινητο και αυτο απενεργοποιειται. Παλαιοτερα το εκανε σπανια, τωρα τελευταια το κανει πολυ συχνα. Συνηθως το προβλημα λυνεται προσωρινα αφου αφαιρεσω και ξανατοποθετησω την μπαταρια.

Τι προτεινετε να κανω?Να παω αρχικα να αλλαξω μπαταρια μηπως φταιει αυτο?Θα ηθελα να αποφυγω σερβις γιατι αυτοι οτι και να εχει το κινητο κανουν software update λες και ειναι πανακεια. Το συγκεκριμενο προβλήμα που εχω πρεπει κατα πασα πιθανοτητα να ειναι hardware related και δεν θα ηθελα να χασω χωρις λογο μηνυματα, επαφες, εφαρμογες κλπ.

Τι εχετε να προτεινετε?Και κυριως εχει τυχει κατι τετοιο σε κανεναν κατοχο?Ευχαριστω!

φίλε μου αν φοβάσαι ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας ή δοκίμασε αν έχεις πρόχειρη κάποια άλλη μπαταρία ή πήγαινε το στο γερμανό άστη μπαταρία μόνο για 8 ώρες και όταν επιστρέψεις θα σου πουν αν θέλει άλλαγμα ή όχι έτσι προς το παρρόν θα γλειτώσεις και από τις αναβαθμήσεις!!!!;)

Hip Hop.

φίλε μου αν φοβάσαι ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας ή δοκίμασε αν έχεις πρόχειρη κάποια άλλη μπαταρία ή πήγενέ το στο γερμανό άστη μπαταρία μόνο για 8 ώρες και όταν επιστρέψεις θα σου πουν αν θέλει άλλαγμα ή όχι έτσι προς το παρρόν θα γλειτώσεις και από τις αναβαθμήσεις!!!!;)

Βασικα το θεμα ειναι οτι υποθετω οτι μπορει να ειναι μπαταρια. Δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να ειμαι σιγουρος. Δηλαδη αν το παω στο γερμανο τι πρεπει να τους ζητησω?Κανουν απλα δωρεαν ελεγχο στην μπαταρια?Το ρωταω γιατι ειναι λογικο(τους συμφερει) απλα να μου πουν οτι η μπαταρια θελει αλλαγμα για να αγορασω καινουρια. Πως μπορω να τους εμπιστευτω?Και πως γινεται ακριβως η ολη διαδικασια?

Ευχαριστω

Βασικα το θεμα ειναι οτι υποθετω οτι μπορει να ειναι μπαταρια. Δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να ειμαι σιγουρος. Δηλαδη αν το παω στο γερμανο τι πρεπει να τους ζητησω?Κανουν απλα δωρεαν ελεγχο στην μπαταρια?Το ρωταω γιατι ειναι λογικο(τους συμφερει) απλα να μου πουν οτι η μπαταρια θελει αλλαγμα για να αγορασω καινουρια. Πως μπορω να τους εμπιστευτω?Και πως γινεται ακριβως η ολη διαδικασια?

Ευχαριστω

δεν είναι κάτι το σπουδαίο τους δίνεις τη μπαταρία για 8 ώρες τη τσεκάρουν εντελώς δωρεάν σε ειδικό μηχάνημα και σου λένε κατά πόσο μπορεί να αποδώσει!!!;)έπειτα εσύ αποφασίζεις.

EDIT: πλέον είμαι και εγώ ευτηχής κάτοχος του w900!!!:D

Hip Hop.

:!:ΠΑΙΔΙΑ HELP!!:!:

w900 στα €210 ή w950 στα €240 ???:wacko:

w950i στα 240 και καινουργιο.Eγω παραπανω απο 150 euro δεν το κοστολογω το w900i :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

w950i στα 240 και καινουργιο.Eγω παραπανω απο 150 euro δεν το κοστολογω το w900i :cool:

Kαι οι τσατσοι στο buy&sell (το μαγαζι) το πουλανε 240 μεταχειρισμενο (w950). Τους ειπα πως τοσο κανει καινουργιο και μου ειπαν πως κανει €400.

Οταν σε δουλευουν τι να τους πεις... τους ειπα ενταξει ευχαριστω και εκλεισα:mad:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Kαι οι τσατσοι στο buy&sell (το μαγαζι) το πουλανε 240 μεταχειρισμενο (w950). Τους ειπα πως τοσο κανει καινουργιο και μου ειπαν πως κανει €400.

Οταν σε δουλευουν τι να τους πεις... τους ειπα ενταξει ευχαριστω και εκλεισα:mad:

den se lene psemata, ama deis to w950 den to poulane allo kai kapoioi to dinoun to ligotero 275E px sto electro world.

kai to w900 den einai kali agora, einai palio ogkodes kai kseperasmeno

exei poli kali kamera sta 2mp alla sta 210E den tha to eperna, gia metaxeirismeno anaferese, giati kainourgio den vgainei

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Ναι, για μτχ μιλαω..

Το ξερω, 210 ειναι πολλα για το 900. Δεν πεφτει η τιμη του ρε γμτ....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι, για μτχ μιλαω..

Το ξερω, 210 ειναι πολλα για το 900. Δεν πεφτει η τιμη του ρε γμτ....

Γι'αυτο παιρνεις το w950i με ανοιχτο λειτουργικο και 4gb μνημης.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το w950 καινούργιο στο electro world κάνει 255ευρώ!εγώ προσωπικά το w900 το πείρα 150ευρώ απ΄το buy and sell του myphone!;):happy::D

Hip Hop.

To "kaizer" πουλαει το w900 στα €280....

"Γιατι ειναι made in Japan και γιατι το ψαχνουν ολοι" .... (η δικαιολογια)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

:!:ΠΑΙΔΙΑ HELP!!:!:

w900 στα €210 ή w950 στα €240 ???:wacko:

αν δε κανω λαθος το 950 δεν εχει φωτογραφικη ε??

• The title was changed to Sony Εricsson W900i