Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

einai aplo epeidh einai vodafone kai exei to logotupo epanw san na se anagkazei.katalabes den uparxei kamia diafora akou pou sou lew.:rolleyes:

Το να έχει πάνω το λογότυπο της vodafone είναι σαν να της κάνεις διαφήμιση(σαν να παίρνεις ένα Smart με διαφήμιση της TIM ένα πράγμα)Γι΄αυτό είναι ελαχίσττως φτηνότερο.

Ε , χαλαρώστε λίγο με την οθόνη του 6280.Πολύ καλή αλλά μην τρελένεστε!Πάντως σε σύγκριση που έκανα με το w900 ίδια μου φάνηκαν

Στην κάμερα βέβαια....μεγάλη διαφορά:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα εκανε το πρωτο του προβληματακι/Bug το κινητο: αλλαξε μονο το τις σηντομευσεις που εχα βαλει στο κεντρικο πληκτρο και τις αντεκατεστησε με τις αρχικες. Ελπιζω να μην ξαναγινει.

2η φορα την ιδια μερα...:X

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

VL είναι? ή απλό?

Του έχεις κάνει αναβάθμιση?

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Βασικά μου το έκανε και εμένα, αλλα έχω την υποψιοα οτι το κάνει όταν το συνδέω με usb σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων!

Βασικά μου το έκανε και εμένα, αλλα έχω την υποψιοα οτι το κάνει όταν το συνδέω με usb σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων!

εμενα παντως δεν μου το εχει κανει ποτε και το εχω 2 μηνες κοντα τωρα!

το μονο που μου εχει κανει μια φορα μονο ειναι να μην πατιεται το κουμπακι των συντομευσεων!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

εμενα παντως δεν μου το εχει κανει ποτε και το εχω 2 μηνες κοντα τωρα!

το μονο που μου εχει κανει μια φορα μονο ειναι να μην πατιεται το κουμπακι των συντομευσεων!

Ναι , αυτό πριν από την αναβάθμιση.Δεν έχει το κουμπί πρόβλημα.Ήταν θέμα λογισμικού.:)

VL είναι? ή απλό?

Του έχεις κάνει αναβάθμιση?

Aπλο, τελευταια εκδοση.:worry:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

σημερα πηγα στη se ηρακλειου κρητης και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει η εκδοση λογισμικου r5c (εγω εχω την r5bb001).μπορει καποιος να μου δωσει ενα τηλεφωνο το κεντρικου σερβις στην αθηνα ωστε να ρωτησω γιατι δεν το εχουμε εδω στη κρητη

Aπλο, τελευταια εκδοση.:worry:

Περίεργα πράγματα.Εμένα(που είναι vl) το είχε κάνει μια φορά μόνο με το πρώτο λογισμικό.

Μετά τίποτα...

κάνει

Κάνει... μόνο που σε καμιά δεκαριά ημέρες που θα το πάρω από το service της SE θα είναι μέ την νέα έκδοση :-(

Πολύ απαράδεκτο το online update. Για κάποιο λόγο δεν τελείωσε το κατέβασμα του νέου firmware και μετά δεν άνοιγε. Αναβόσβηνε άσπρη οθόνη. ¨οταν ξαναδοκίμασα πέθανε εντελώς το κινητάκι μου... κλαψ κλαψ. Κι έτσι είμαι πάλι με το αθάνατο SeXy μου.

Κωνσταντίνος

Κάνει... μόνο που σε καμιά δεκαριά ημέρες που θα το πάρω από το service της SE θα είναι μέ την νέα έκδοση :-(

Πολύ απαράδεκτο το online update. Για κάποιο λόγο δεν τελείωσε το κατέβασμα του νέου firmware και μετά δεν άνοιγε. Αναβόσβηνε άσπρη οθόνη. ¨οταν ξαναδοκίμασα πέθανε εντελώς το κινητάκι μου... κλαψ κλαψ. Κι έτσι είμαι πάλι με το αθάνατο SeXy μου.

Κάτι θα έγινε.Δεν φταίει το online service.Εγώ το έχω κάνει 2 φορές στο w900 και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα.

file kai ego ayto epath kai to piga sthn SE kai to sx1 bgike apo to sirtari.

kati poy paratirisa einai oti an kai oi epafes toy sx1 den empenan sosta sto outlook to w900 tis pire sosta. mrabo SE.

file kai ego ayto epath kai to piga sthn SE kai to sx1 bgike apo to sirtari.

kati poy paratirisa einai oti an kai oi epafes toy sx1 den empenan sosta sto outlook to w900 tis pire sosta. mrabo SE.

Δεν έμπαιναν σωστά στο sx1?:blink:

Εδώ δεν είχα πρόβλημα με το αρχαίο s45:wacko:

Για σας παιδια. Σκεφτομαι να παρω και εγω το w900 αλλα εχω καποιες αποριες. Μπορει να εχουν απαντηθει αλλα αν δεν σας κανει κοπο....

1. Μπορω να κανω Update μεσο της SE σε Vodafone Live κινητο γιατι μπηκα στο site αλλα δεν ειδα τιποτα. Με ποιον τροπο γινεται. Βλεπω τις απαντησεις σας οτι ειναι θετικες αλλα δεν βλεπω τον τροπο. Μπορει να με διαφωτησει καποιος?

2. Θα μπορω να βαλω σαν ηχο κλησης .mp3's η θα πρεπει να εχουν drm προστασια λογω Vodafone Live?

3. Θα μπορω να βαλω εφαρμογες Java και Themes η θα εχω προβλημα λογω Vodafone Live?

Αν μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτα τα φλεγοντα ζητηματα θα σας ημουν υποχρεος.

Για σας παιδια. Σκεφτομαι να παρω και εγω το w900 αλλα εχω καποιες αποριες. Μπορει να εχουν απαντηθει αλλα αν δεν σας κανει κοπο....

1. Μπορω να κανω Update μεσο της SE σε Vodafone Live κινητο γιατι μπηκα στο site αλλα δεν ειδα τιποτα. Με ποιον τροπο γινεται. Βλεπω τις απαντησεις σας οτι ειναι θετικες αλλα δεν βλεπω τον τροπο. Μπορει να με διαφωτησει καποιος?

2. Θα μπορω να βαλω σαν ηχο κλησης .mp3's η θα πρεπει να εχουν drm προστασια λογω Vodafone Live?

3. Θα μπορω να βαλω εφαρμογες Java και Themes η θα εχω προβλημα λογω Vodafone Live?

Αν μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτα τα φλεγοντα ζητηματα θα σας ημουν υποχρεος.

Φίλε μου οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου είναι απολύτως θετικές:)

Κανένα πρόβλημα με τα mp3.Δεν χρειάζεται το drm.

Επίσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με java και thems(άλλωστε τα se ποτέ δεν είχαν τέτοια κλειδώματα)

Update μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα από το net κατεβάζοντας πρώτα ένα προγραμματάκι από το site της se που ονομάζεται υπηρεσία αναβάθμισης(update services)Δεν θα το βρείς εκεί που λέει για το w900(δεν το έχουν προσθέσει ακόμα ), αλλά θα το βρείς σε παλιότερα κινητά της εταιρίας όπως το w550 , ή το k750 και έτσι θα το κατεβάσεις και θα το κάνεις εγκατάσταση στο pc σου.Μέσω αυτού του προγράμματος γίνεται η αναβάθμιση;)

Πάρε όμως πρώτα την κινητάρα σου , και αν έχεις οποιαδήποτε απορία τα ξαναλέμε:)

Ρε παιδια, ασχετο, η τιμη του υπαρχει περιπτωση να πεσει καθολου?Το κινητο ειναι απιστευτο αλλα 450 ευρω δε δινω για κινητο που να χτυιπουνται στα πατωματα στη SE!!! :p

Ρε παιδια, ασχετο, η τιμη του θα υπαρχει περιπτωση να πεσει καθολου?Το κινητο ειναι απιστευτο αλλα 450 ευρω δε δινω για κινητο που να χτυιπουνται στα πατωματα στη SE!!! :p

μμμ... δε ξερω κατα ποσο θα συμβει αμεσα.

Ηδη το κινητό μετρά πάνω απο 6 μήνες ζωής και δεν εχει πεσει καθολου.

:confused:

:X

Να σαι καλα THEjB. Βασικα ειμαι μεταξυ Ν70 και W900. Διαβαζοντας λιγα ποστ για το Nokia ειδα οτι και αυτο καποια προβληματακια αλλα μαλλον σε w900 θα παω. Το βρηκα σε ασπρο χρωμα μονο η πρεπει να περιμενω 3 εβδομαδες για μαυρο. Τι λεει το ασπρο?Μαπα η τρωγεται? Σκοπευω να παω να το παρω σημερα και δεν ξερω τι να κανω. Για πειτε.

arxise me 483 meta 438.se ligo kairo logika tha katebei.:)

6ΜΗΝΟ +

Μεχρι να βγαλει αντιστοιχο μοντελο η Σονυ.

Αλλα προς το παρον ειναι ναυαρχιδα και πιστευει σε αυτο πολυ... και καλα κανει

Δε μου λετε ρε παιδακια

1)Η εσωτερικη μνημη προστιθεται στη καρτα μνημης, η αμα εχει καρτα μνημης δε βλεπει την εσωτερικη?

2)Σημα ? Εχει δυνατη ενταση ηχειου? Ακους και σε ακουνε ΔΥΝΑΤΑ και καθαρα?

3)Αν εχεις δικτυο στο αυτοματο κανει διακοπες οταν εναλασσεται απο 3g σε απλο οπως κανουν αλλα τηλεφωνα?

4)Εχει δυνατη δονηση?

Αν ηταν και ενεργο το slide του, θα ηταν ονειρεμενο τηλεφωνο... :)

:X

6ΜΗΝΟ +

Δε μου λετε ρε παιδακια

1)Η εσωτερικη μνημη προστιθεται στη καρτα μνημης, η αμα εχει καρτα μνημης δε βλεπει την εσωτερικη?

3)Αν εχεις δικτυο στο αυτοματο κανει διακοπες οταν εναλασσεται απο 3g σε απλο οπως κανουν αλλα τηλεφωνα?

4)Εχει δυνατη δονηση?

1.allo h karta kai allo h mnhmh tou kinhtou sou.p.x.sou leei karta 512mb,mnhmh thl.470mb einai ksexwrista.2.entash apsogh ola teleia kai dunata.3.otan ksaxnei 3g den se kobei otan milas aplws tha kaiei poio polu mpataria.donhdh ikanopoieitikh ti katalanaineis.

[sIGPIC][/sIGPIC]

6ΜΗΝΟ +

Δε μου λετε ρε παιδακια

4)Εχει δυνατη δονηση?

και τις 2 τις βλεπει!και μαλιστα μπορεις να δεις και το περιεχομενο τους και την καθεμια ξεχωριστα και τις 2 μαζι!

πολυ καλο σημα και προσωπικα το καλυτερο ηχειο που εχω ακουσει!

μου το εχουν πει και ατομα που μιλαω μαζι τους!

δυνατο και καθαρο!

δεν καθολου διακοπες στην εναλλαγη!

και η δονηση ειναι ψιλοχαλαρη!

δεν ειναι και παρα πολυ δυνατη!

εμενα αυτο μ'αρεσει παντως γιατι οταν χτυπαει δεν φοβαμαι οτι θα πεσει κατω η θα κανει καμια γραντζουνια απο το κουνημα!

μερικες φορες ομως μπορει να μην το παρεις και χαμπαρι αν φορας χοντρα ρουχα

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

• The title was changed to Sony Εricsson W900i