kavaliotis Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Και να ειναι live εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου, και το Ζ600 που εχω μεχρι τωρα live ητανε, το εστειλα 9volto και ολα μια χαρα, αλλωστε και πριν δεν ειχα κανενα προβλημα, μια χαρα ητανε το μενου του και δεν με ενοχλουσε καθολου το σηματακι του live. Το θεμα ειναι να ερθει λιγο γρηγορα γιατι εχουμε βαρεθει πια να το περιμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ελπιζω nikos_gr να κανεις πλακα....ακου τζαμπα 824€!!!! Φυσικά και κάνω πλάκα :D Κινητό αγοράζουμε όχι laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Νομιζω πως εχει ειπωθει στο παρελθον οτι κανενα W κινητο της SE ΔΕΝ θα ειναι VL.. :Xνομιζω οτι καποιο μελος ειχε αναφερει οτι στην αρχη θα βγει στο ασπρο χρωμα και live :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Δεν το νομιζω. Αλλα αν ειναι ετσι, τοτε bye bye Vodafone. Ως εδω. Αν πειραζανε το λειτουργικο και δεν ειχε προβληματα και κλειδωματα τοτε θα ειχε καλως. Αλλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που την παταω (η πρωτη ηταν με Motorola v600) τοτε αντε γεια και με βλεπω μαλλον σε Cosmote καθως ειχα παλια Τelestet και μονο καλες εντυπωσεις δεν ειχα (δεν πιστευω να αλλαξαν πολλα με την αλλαγη ονοματος σε TIm). Μια λογικη τιμη για μενα θα ηταν γυρω στα 500 - 550 με το που βγει το κινητο και -20/30 μετα απο 2-4 μηνες οπως συνεβη με κ750 και W800. Τωρα βεβαια τιθεται και το θεμα οτι αν σου παθει κατι (χτυπα ξυλο για να μην χτυπας το κεφαλι σου αργοτερα) το κινητο και χρειαστει service... Eλπιζω να ανανεωθει και η SE και να παψουν να ειναι ΤΟΣΟ Ελληνες :X Τα σεβη μου, Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Sto dubai vgike stin timi twn 440euro.Poli kali timi.Ipologizw oti ellada tha vgei konta sta 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι: -Το κινητό κυκλοφορεί απο τις 8 Δεκεμβρίου σε όλα τα Vodafone Shops, και θα το έχουν σε άσπρο με customized μενού κλπ έως τον Ιανουάριο 2006 Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες, και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα (δηλαδή αν έχει αρχίσει να πωλείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMS_48 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι: -Το κινητό κυκλοφορεί απο τις 8 Δεκεμβρίου σε όλα τα Vodafone Shops, και θα το έχουν σε άσπρο με customized μενού κλπ έως τον Ιανουάριο 2006 Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες, και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα (δηλαδή αν έχει αρχίσει να πωλείται) Παιδακια Καλημερα. Ως Κατοχος του P-900 ,θα ηθελα να παρω και το W-900 , :lol: Χε χε ! Οχι γιατι εχει το ιδιο νουμερο (900) , θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις , απο το ραδιοφωνο θα μπορουμε να ηχογραφούμε μέσω του κινιτού ; και επίσης τα καλυματα του αλαζουν αν μας αρέσει αλλο χρωμα ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Όχι δεν μπορείς να ηχογραφείς δυστυχώς. Όχι δεν μπορούμε να αλλάξουμε καλύματα μόνοι μας, αν το πάμε σε service point θα μας αλλάξουν τα πλαστικά ξεβιδώνοντας.. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMS_48 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Καντεμια ! Μηπως αυτο το W550 κανει τιποτις ; αν και εχω διαβασει οτι ειναι καπως γυναικειο.. Μονο για τακαλυματα εχω βρει οτι αλαζουν λενε, ευτυχως, γιατι κυκλοφορει λευκο , ουτε πλυντηριο νατανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι: -Το κινητό κυκλοφορεί απο τις 8 Δεκεμβρίου σε όλα τα Vodafone Shops, και θα το έχουν σε άσπρο με customized μενού κλπ έως τον Ιανουάριο 2006 Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες, και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα (δηλαδή αν έχει αρχίσει να πωλείται) Δυστυχώς έτσι είναι... Αλλά στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα έστω και ως Voda live... Στο κατάστημα Ηρακλείου δεν είχαν ιδέα πάντως... http://www.3gnewsroom.com/3g_news/dec_05/news_6489.shtml http://www.slashphone.com/84/3159.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Σε Vodafone Shop στην Θεσσαλονικη μου ειπανε οτι μολις μπηκε στον καταλογο τους (και μου το εδειξε στο περιοδικο) και να τους παρω σε 1 βδομαδα για να το προ-παραγγειλω, μου ειπε λογικα σε 2 βδομαδες θα εχει βγει λογω Χριστουγεννων! Οποτε θα ειναι ετοιμο για την χριστουγεννιατικη αγορα, εμενα και ασπρο μου αρεσει (φερνει κατι σε iPOD :cool: ) οποτε δεν εχω προβλημα στο χρωμα, αλλωστε ποτε δεν ειχα ασπρο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Για οποιον βιαζεται... http://www.pixmania.com/gr/gr/173347/art/sony-ericsson/w900i-black.html?srcid=1354 695€ με διαθεσιμοτητα 14/12/2005 (την Τριτη που μας ερχεται δηλαδη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 W900i Vodafone live: http://www.vodafone.com/external/0,3050,OPCO%253D40018%2526LANGUAGE_ID%253D3%2526CONTENT_ID%253D0,00.html http://shop.vodafone.co.uk/sharedimages/phones/Sony%20Ericsson/Voda_W900i.gif Με ένα τεράστιο λογότυπο της Voda μπροστά :down: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Εμενα μια χαρα μου φαινεται, δεν με χαλαει καθολου το σηματακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Εμενα μια χαρα μου φαινεται, δεν με χαλαει καθολου το σηματακι... :rolleyes: ναι ομως ξερεις τι σπαστικο menu προκειτε να συναντησεις! και μενα το σηματακι δεν με χαλαει καθολου στο w900 και σε ολα τα αλλα κινητα..αλλα οι παρεμβασεις που κανει η vodafone το κανουν το κινητο δυσχρηστο :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Χμμμ το Ζ600 που ειχα ειχε Voda Live, το εστειλα 9volto και εγινε uninstall, περαστηκε το κανονικο firmware κτλ. Δεν ειδα και τεραστιες διαφορες στο μενου. Απλα αλλαξαν τα εικονιδια και η κατανομη τους,δεν σημαινει οτι πριν ητανε χαλια... Αλλωστε επειδη δεν χρησιμοποιω το live, απλα εσβησα manually την διευθυνση που χρησιμοποιουσε το live οποτε ακομα και καταλαθος να πατουσα το κουμπακι, δεν εμπαινε (εβγαζε error) και δεν χρεωνομουνα. Απλα ειναι τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 μπραβο παιδια. Ετσι.Ας ενισχυσουμε αυτη τη προσπαθεια της voda για ενα καλυτερο μελλον στα κινητα μας. Παμε ολοι μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Χμμμ το Ζ600 που ειχα ειχε Voda Live, το εστειλα 9volto και εγινε uninstall, περαστηκε το κανονικο firmware κτλ. Δεν ειδα και τεραστιες διαφορες στο μενου. Απλα αλλαξαν τα εικονιδια και η κατανομη τους,δεν σημαινει οτι πριν ητανε χαλια... Αλλωστε επειδη δεν χρησιμοποιω το live, απλα εσβησα manually την διευθυνση που χρησιμοποιουσε το live οποτε ακομα και καταλαθος να πατουσα το κουμπακι, δεν εμπαινε (εβγαζε error) και δεν χρεωνομουνα. Απλα ειναι τα πραγματα... σκεψου ομως που αν ειχες πιο καινουργιο κινητο,πχ. ενα k700 vofafone live και δεν θα μπορουσες να εχεις ηχο κλησης mp3 ενω τα μη-voda δεν εχουν αυτο το προβλημα. οπως και να το κανουμε,τα κινητα χωρις voda-imode ειναι πιο ευχρηστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 etoimoparadoto pleon stin germaniki agora apo pollaaaaaa internet shop... i timi tou? opos eixa pei... PANAKRIVO LEME! PARTE TO 6280!!!! :p :p apo 539euro, os 569euro! ante an de koimithei i elliniki antiprosopia isos prolavei kai edo ta xristougenna... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Λογικη τιμη για αυτα που εχει φορτωμενα πανω του... :O Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 540€ λογική τιμή;;; Όχι και τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 540€ λογική τιμή;;; Όχι και τόσο... εγω την βλεπω λογικη,μην ξεχνας οτι εχει εσωτρικη μνημη 470mb.κοστιζει 100 euro παραπανω απο το w800 οταν πρωτοβγηκε.ακομη ειναι νωρις,αλλα με το καιρο θα ερθει σε επιθυμητα επιπεδα για τον καταναλωτη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ego to proparreigeila apo vodafone shop kathos exo 500e epidotisi :) ksenerono omos me to vodafone menu... elpizo na diorthonete.. kai vasika elpizo na dexete mp3 gia ixo... ti xazoi sti vodafone...giati to kanoun auto den mporo na katalavw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ego to proparreigeila apo vodafone shop kathos exo 500e epidotisi :) ksenerono omos me to vodafone menu... elpizo na diorthonete.. kai vasika elpizo na dexete mp3 gia ixo... ti xazoi sti vodafone...giati to kanoun auto den mporo na katalavw Νομιζα οτι η Vodafone εχει ενα οριο γυρω στα 300 για επιδοτηση... Ειναι ιδιαζουσα περιπτωσα... Παντως γενικα, θα σου ελεγα να μεινεις μακρια απο SE VL κινητα καθως αν παθει κατι... 8α περιμενεις 2 μηνες να παρεις το κινητο σου :O Kαι ας μην τρελλαινομαστε... Το W800 οταν βγηκε εκανε 424 euros. 500-550 για αρχικη τιμη του W900 ειναι απολυτως λογικη. Ας το συγκρινετε και με το Ν90-91 της Nokia και ας βγαλετε ακρη απο εκει. Αν μη τι αλλο, ενα καλο που εχει η SE, ειναι η σχετικα φθηνες τιμες (σε συγκριση με αυτα που εχουν τα κινητα της). Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εγω την βλεπω λογικη,μην ξεχνας οτι εχει εσωτρικη μνημη 470mb.κοστιζει 100 euro παραπανω απο το w800 οταν πρωτοβγηκε.ακομη ειναι νωρις,αλλα με το καιρο θα ερθει σε επιθυμητα επιπεδα για τον καταναλωτη! profanos ksexases oti to W800 me 100euro ligotera pareixe perissoteri mnimi...? mi dikeologeite ta adikeologita... idia kamera, mikroteri parexomeni mnimi, 3G, kaliteri othoni, terastio megethos = +150euro apo to w800???? perase kai kana 6mino... (i texnologia tou tha eprepe na eixe fthininei...) sovara???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts