Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που τα κουμπάκια walkman (play κλπ) είναι στο ίδιο σημείο με του samsung! Πέραν τούτου το photoshop είναι ιδανικό για τέτοιου τύπου μετατρόπες!:p

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που τα κουμπάκια walkman (play κλπ) είναι στο ίδιο σημείο με του samsung! Πέραν τούτου το photoshop είναι ιδανικό για τέτοιου τύπου μετατρόπες!:p

αν θεωρεις οτι ενας ολοκληρος εξειδικευμενος κοσμος ειδικων,καταξιωμενων sites,κ.λ.π.[κι αφου παραλληλα η ειδηση εκανε τον γυρο του κοσμου!!]την πατησαν ε...τοτε δεχομαι οτι ολοι μας ειμαστε ηλιθιοι και κορο'ι'δα που μας δουλεψε απαντες ενας αεριτζης αετονυχης που παιζει το photoshop στα δακτυλα.........δεν εχω να πω τιποτα αλλο :X :!:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Ειρήνη........

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ειρήνη........

ημην......... ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι η SE δεν θα έβγαζε κάποιο μοντέλο που να μοιάζει σε κάποιο άλλο κινητό, άλλωστε δεν έχουμε δει πότε walkman κινητό SE που να έχει τα κουμπιά στην μπροστινή όψη! Επίσης για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο εγώ αναφερόμουν στην δυνατότητα να μετατρέψεις ένα κινητό με photoshop και όχι στο αν το κινητό είναι της SE! Και κάτι τελευταίο όσον αφορά φήμες δεν υπάρχει εγκυρότητα!

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι η SE δεν θα έβγαζε κάποιο μοντέλο που να μοιάζει σε κάποιο άλλο κινητό, άλλωστε δεν έχουμε δει πότε walkman κινητό SE που να έχει τα κουμπιά στην μπροστινή όψη! Επίσης για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο εγώ αναφερόμουν στην δυνατότητα να μετατρέψεις ένα κινητό με photoshop και όχι στο αν το κινητό είναι της SE! Και κάτι τελευταίο όσον αφορά φήμες δεν υπάρχει εγκυρότητα!

εχω δωσει απαντηση για τους λογους υπαρξης του κινητου πολυ πριν αν διαβασεις καποια πιο παλια ποστ!!!!ειτε εχει αυτη την εμφανιση ειτε παραπλησια,το αν θα βγει παραγωγη δεν ειναι παιζομενο ειναι σιγουρο κατ' εμενα :cool:[ολα ειναι θεμα λιγου χρονου]Το τι θα γινει απο ολους απο προγραμματισμενα η μη μοντελα αρχες 2006 ουτε μπορεις να διανοηθεις.....Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ;) :)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

βλεποντας τις φοτο που δημοσιευσατε μπορω να πω οτι εφαγα χοντρη πικρα.... πιστευα οτι το 800 παιζει στην αγορα χωρις αντιπαλο κ οτι γ..... μονο απο την εμφανηση, αν λοιπον απο οτι βλεπω το 850 κυκλοφορησει τοτε θα τρεξουν πολλοι να το αγορασουν κ να μας τη λενε... οσο τωρα για το 900 θα μ πειτε εσεις π κατεχετε το αντικειμενο αν οντως θα βγει η ειναι μουφα η φοτο...εγω ευχομαι περα απο το w550 να μην βγει αλλο τηλ walkman (τουλαχιστον στην ελλαδα) για να μπορουμε να ειμαστε αρχοντες, ξερω πως αυτη δν ειναι λογικη αλλα ετσι το βλεπω εγω! :alien: :alien: :cool: :cool: :cool:

βλεποντας τις φοτο που δημοσιευσατε μπορω να πω οτι εφαγα χοντρη πικρα.... πιστευα οτι το 800 παιζει στην αγορα χωρις αντιπαλο κ οτι γ..... μονο απο την εμφανηση, αν λοιπον απο οτι βλεπω το 850 κυκλοφορησει τοτε θα τρεξουν πολλοι να το αγορασουν κ να μας τη λενε... οσο τωρα για το 900 θα μ πειτε εσεις π κατεχετε το αντικειμενο αν οντως θα βγει η ειναι μουφα η φοτο...εγω ευχομαι περα απο το w550 να μην βγει αλλο τηλ walkman (τουλαχιστον στην ελλαδα) για να μπορουμε να ειμαστε αρχοντες, ξερω πως αυτη δν ειναι λογικη αλλα ετσι το βλεπω εγω! :alien: :alien: :cool: :cool: :cool:

Φίλε μου κοίτα την πάρτη σου και χέστηκες για τους άλλους. Δεν πρέπει να αγοράζουμε τηλέφωνο για να λέμε ότι έχουμε το καλύτερο(κοινώς δεν πρέπει να αγοράζουμε τηλέφωνο «για τους άλλους»). Μη σας παρασύρει η αγορά. Αν το τηλέφωνό σου σε καλύπτει, τότε είσαι οκ. Εγώ έχω ένα SX1 με mp3 και radio και με καλύπτει πλήρως. Δε με συγκινούν ούτε N70, ούτε W800, ούτε W850 ούτε W198974230 ούτε τίποτα.

Φίλε μου κοίτα την πάρτη σου και χέστηκες για τους άλλους. Δεν πρέπει να αγοράζουμε τηλέφωνο για να λέμε ότι έχουμε το καλύτερο(κοινώς δεν πρέπει να αγοράζουμε τηλέφωνο «για τους άλλους»). Μη σας παρασύρει η αγορά. Αν το τηλέφωνό σου σε καλύπτει, τότε είσαι οκ. Εγώ έχω ένα SX1 με mp3 και radio και με καλύπτει πλήρως. Δε με συγκινούν ούτε N70, ούτε W800, ούτε W850 ούτε W198974230 ούτε τίποτα.

σωστη αποψη κι αν την τηρουσε εστω το μισο αγοραστικο κοινο οι εταιριες δεν θα αισχροκερδουσαν σε βαρος μας ;) και εξαλλου το τηλεφωνο που σημερα ειναι ακριβο και πρωτοκλασατο με μια πτωση τιμης απο το μαρκετινγκ ;) το κανει προσιτο και το παιρνει κι η κουτση Μαρια :!: τι σημαινει οτι εμεις που το εχουμε πρεπει να το πεταξουμε η να παρουμε το αμεσως ακριβοτερο :confused: :worry: ......για να μην πεθανουμε απο την ντροπη :wacko:

Ligo parapanw exete postarei thn eikona tou pragmatikou montelou.Prin ligo epaiza mazi tou ;) (kai pio sygkekrimena se mavro xrwma,fwto tou opoiou exei postarei o manos the greek. Anaferomai se ayto ka8oti sto pre-release software tou ayto anaferetai san W900i). Estw kai gia ligo pou eixa thn tyxh na to periergastw, exw na pw pws prokeitai gia ena kataplhktikhs poiothtas kinhto(mia klash panw apo ayth tou S700) me entypwsiakotato video(320x240 sta 30 fps) kai fwto...

De 8a anafer8w allo ayth th stigmh sto kinhto,giati den einai ths paroushs otidhpote allo anaforika me ayto...

.

De 8a anafer8w allo ayth th stigmh sto kinhto,giati den einai ths paroushs otidhpote allo anaforika me ayto...

Γιατί....?

Γιατί....?

Den einai omorfo na diarreoun plhrofories gia montela pou den exoun ousiastika parousiastei kai de synh8izw na to kanw egw, alla epeidh mou arese pragmatika to kinhto(ki epeidh pleon ston tomea poiothta den yparxei tipota axio logou kai kanoume aman kai ti na doume kati toso pragmatika xexwristo) anefera dyo pragmata gia osous endiaferontai gia ayto.

Den einai omorfo na diarreoun plhrofories gia montela pou den exoun ousiastika parousiastei kai de synh8izw na to kanw egw

Δε νομίζω ότι το πολυπιστεύεις αυτό ;) .

Ας είναι. Συ ξέρεις καλύτερα :)

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10333&zone=pp&lm=pp1&pid=10333

τελη νοεμβρη στο πλαισιο τιμη 450-490 :) το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα :love:

Epeidi exei ginei megalo berdema me tis onomasies, prepei na ksekatharistei oti to W900i den einai to clamshell concept pou iparxei stin prwti selida alla o diadoxos tou S700 me swivel design.

Moderators: Proteinw i na kleisei to paron thema kai na anoixtei kainourgio gia to w900 i na metonomastei to thread gia na min iparxei berdema me to episimo pleon W900

'Greed, for lack of a better word... is good!'

:devil: :rocket: :rtfm: :whip: :kill: :angry:ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΛΕΙΝΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ κ ολα αυτα επειδη ειναι καλητερο απο το δικο μ w800 :eek: :vava: :sorry: :fool:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=1727&source=SIDEBAR

http://www.gsmarena.com/news-detail140.php

kala to xiristirio sta akoustika einai state of art!!tha exei kai anagnorisi klisis kai rds..

Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ διάβασα σε ξένα fora ότι δε θα έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο! :wacko:

Επίσης από πού ξέρεις ότι το Πλαίσιο θα φέρει κομμάτια τέλη Νοεμβρίου σε τιμή 450-490 ευρώ; Είναι βέβαιο;

Σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει (και δει σε φωτογραφίες) τα θετικά του είναι:

i) Μια από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν σε κινητό.

ii) Video recording σε 30fps! :w00t:

ii) Μεγάλη εσωτερική μνήμη.

iii) Πανέμορφο σε μαύρο χρώμα! :up:

Και τα αρνητικά του:

i) Ελαφρώς παχύτερο και βαρύτερο από το S700i. :cry:

ii) Έλλειψη προστατευτικού καλύμματος για το φακό της κάμερας. :angry:

iii) Remote της πλάκας. :mad:

Θέλω διακαώς να μάθω αν και τι MDSP θα το συνοδεύει. Κι αν όντως κάνει κάτω από 500 ευρώ, τότε θα είναι το επόμενό μου τηλέφωνο. :D

Δύο άλλα κουλά που μόλις διάβασα:

1) Το radio δεν είναι built-in στη συσκευή, αλλά στο remote. :blink:

2) Δεν υπάρχει φωτισμός στο πληκτρολόγιο. :X

Δεν θα υπάρχει φωτισμός?? Τι άκυρο είναι πάλι αυτό!! :wacko: :blink:

Που το διάβασες?? Επειδή μου φάνηκε περίεργο όταν το διάβασα, κοίταξα λίγο προσεκτικότερα τις φωτογραφίες. Σε αυτήν νομίζω φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει φωτισμός! :O

http://prohardver.hu/pics/newsx/2005-09/w8503.jpg

1. To radio eine panw sto remote.............kaiden katalamvenw tis enstaseis sas.Etsi kai aliws xwris ta akoustika radio den doulevei se kanena kinito.

2.den eine paxitero apo to s700 alla safws leptotero

3.to gadgetaki pou to metatrepei se fm transmiter to eidate?? katapliktiko.....diladi akous ta mp3 sou apo opio radio-stereo thes...akoma kai mesa sto aftokinito...fovero.

• The title was changed to Sony Εricsson W900i