RAVER Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 ΑΓΓΕΛΕ εγω λες να ηρεμησειs λιγο γιατι εισαι καπωs αγριεμενοs το τελευταιο διαστημα.....(μισο χρονο). Ασε που μας εχει βγαλει τα ματια με τα κακογραφημενα ποστ του,γραφει που γραφει και δεν του το εχει στερησει κανενας..αλλα καντο με Ελληνικα για να μπορουμε να τα διαβαζουμε πιο καλα.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ασε που μας εχει βγαλει τα ματια με τα κακογραφημενα ποστ του,γραφει που γραφει και δεν του το εχει στερησει κανενας..αλλα καντο με Ελληνικα για να μπορουμε να τα διαβαζουμε πιο καλα.:whistle: μου κάνετε και χάρη δηλαδή που μαφήνεται και γράφω. εντάξει Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση οποιος γνωριζει ας μου πει..Θα πουλησω το κιν μου σε καποιο καταστημα το οποιο κανει ανταλλαγες.Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν υπαρχει περιπτωσει να υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει ανακτηση αρχειων απο την μνημη του W900 ενω εγω θα τα εχω σβησει αυτα..Και κατι αλλο.Εαν υπαρχει καποιος τροπος να του κανω format..Ευχαριστω εκ των προταιρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 για να γινει ανακτηση μου φενεται απιθανο κ δεν το εχω ακουσει ποτε να γινετε κατι τετιο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση οποιος γνωριζει ας μου πει..Θα πουλησω το κιν μου σε καποιο καταστημα το οποιο κανει ανταλλαγες.Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν υπαρχει περιπτωσει να υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει ανακτηση αρχειων απο την μνημη του W900 ενω εγω θα τα εχω σβησει αυτα..Και κατι αλλο.Εαν υπαρχει καποιος τροπος να του κανω format..Ευχαριστω εκ των προταιρων. Επαναφορα αρχικων ρυθμισεων και πατας κωδικο τον αρχικο {0000} και μετα το κινητο θα ειναι "σαν" καινουργιο.:) προγραμμα ανακτησης αρχειων δεν υπαρχει..γι'αυτα τα κινητα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Νέκρα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ W900i ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ MS PRO DUO 4GB? ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΜΙΑ 2ΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ 4ΑΡΑ... Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ W900i ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ MS PRO DUO 4GB? ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΜΙΑ 2ΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ 4ΑΡΑ... Νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα...παντως αλλα walkman της αγορας οπως w800i μια χαρα δουλευει με memory stick pruo duo 4gb.τωρα δεν ξερω...ας απαντησει καποιος χρηστης που το εχει δοκιμασει.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 αν βρω ώρα μπορει να δοκιμάσω εγώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα...παντως αλλα walkman της αγορας οπως w800i μια χαρα δουλευει με memory stick pruo duo 4gb.τωρα δεν ξερω...ας απαντησει καποιος χρηστης που το εχει δοκιμασει.:cool: Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τόσο μεγάλη κάρτα , αλλά δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τόσο μεγάλη κάρτα , αλλά δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω.:) πτην άλλη πορεί και να χει. όταν σύγκρινα τον emory status του 850 με του 900 υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ανάγνωση δεδομένων Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 το θεμα ειναι οτι αν την αγορασω και δεν κανει θα πανε τσαμπα 60 ευρω.υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει pro duo 4gb σε w900i?ειμαι σε αδιεξοδο...:wacko: Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 το θεμα ειναι οτι αν την αγορασω και δεν κανει θα πανε τσαμπα 60 ευρω.υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει pro duo 4gb σε w900i?ειμαι σε αδιεξοδο...:wacko: Ναι και αυτο ειναι σωστο.εγω στην θεση σου θα γοραζα με 35 ευρο ενα mp3 player με 1γιγα μνημη και δεν θα εκανα πειραματισμους.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ναι και αυτο ειναι σωστο.εγω στην θεση σου θα γοραζα με 35 ευρο ενα mp3 player με 1γιγα μνημη και δεν θα εκανα πειραματισμους.:cool: Gt na min dwsei 35 eyrw na parei mia 2gb memory stick duo??? O ka8enas kanei tis epiloges tou!!! Egw pantws dn 8a epairna mp3 player efoson 8a mporousa na akouw eksisou kala mousiki apo ena walkman kinitaki;) Panta Filika Scottas:cool: :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 εχω ηδη μια 2gb αλλα δεν με καλυπτει.δεν ασχολουμαι μονο με mp3 αλλα κυριως με βιντεο κλιπ και ταινιες.το κινητο λειτουργει πολυ καλα σαν media player και γι'αυτο θελω να αναβαθμισω την μνημη του. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Gt na min dwsei 35 eyrw na parei mia 2gb memory stick duo??? O ka8enas kanei tis epiloges tou!!! Egw pantws dn 8a epairna mp3 player efoson 8a mporousa na akouw eksisou kala mousiki apo ena walkman kinitaki;) Panta Filika Scottas:cool: :O Σε προηγουμενο post αναφερει οτι εχει ηδη μια καρτα 2gb.:blink: εχω ηδη μια 2gb αλλα δεν με καλυπτει.δεν ασχολουμαι μονο με mp3 αλλα κυριως με βιντεο κλιπ και ταινιες.το κινητο λειτουργει πολυ καλα σαν media player και γι'αυτο θελω να αναβαθμισω την μνημη του. αν θελεις τοσο πολυ..παρτην καρτα,αλλιως παρε μια ιδια των 2gb και να τις εχεις εναλλαξ.τωρα ανα εχεις κανεναν γνωστο σου..αγορασε απο εκει την καρτα και αν δεν δουλεψει..τοτε καντην αλλαγη με μικροτερη. Μακαρι να σου εδεινα μια καλυτερη απαντηση απο αυτη..αλλα δεν ειχα ποτε αυτο το κινητο και δεν εχω ακουσει τιποτα παρομοιο για την παραπανω ερωτηση.παντως σε αλλα κινητα δουλευει μια χαρα η καρτα των 4gb! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ούτε κι εγώ ξέρω για να σε βοηθήσω απλώς θέλω να σου πω αν μάθεις...να μας το πεις γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω.Όπως επείσης αν μάθω εγώ θα σας πω. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 πτην άλλη πορεί και να χει. όταν σύγκρινα τον emory status του 850 με του 900 υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ανάγνωση δεδομένων Δεν έχει σχέση αυτό. Και 32 mb κάρτα που λέει ο λόγος να βάλεις στο w900 το ίδιο αργά θα τα διαβάζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Τέλος εποχής για μενα... Έδωσα το w900 (200 ευρώ στο "Κάιζερ") και πήρα το 7110 (!) με 30 ευρώ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Λοιπον... ακούστε την ιστορία μου! Πρίν 2 περιπου εβδομάδες τοποθέτηση μια 32αρα κάρτα στο w900 και αρχισε να αναβοσβήνει. Το άφησα για αρκετή ώρα μπας και σιάξει ώσπου το έσβησα (κανονικά απο το κουμπί του) και το ξανάνοιξα. Αποτέλεσμα ήταν να βλέπω πορτοκαλί οθόνη και στο πάνω μέρος μόνο το ΟΚ και το cancel. Βάζω το PIN στα τυφλά και οι μόνες ενδείξεις που είχα ήταν το σήμα και η μπαταρία. Το τηλ είχε βγεί ΟΦ!!!! Το πάω στο κατάστημα απο 'που το είχα αγοράσει και το στέλνει για σέρβις. μετα απο κανα 10 μέρες μου το φέρνουν με δύο σημαντικές διαφορές απ΄οτι πρίν: 1 χαραγμένη οθόνη 2 Διαφορετικό firmware Το πρώτο ας το προσπεράσουμε! Για το firmware όμως έχω να πω πως πρίν έιχα τη R5BC και τωρα μου έβαλαν την R5BB. Αποτέλεσμα είναι 1ον στο κεντρικό μενού να λείπει το εικονίδιο του PLAY NOW και να έχει μπει η αριχική σελίδα του internet profile και 2ον να ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ 3G!!! Δοκίμασα το Online update απο το σπίτι και μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση! Το ίδιο και απο το μενού του κινητού στο update service. Το παώ λοιπόν στον γερμανο και μου λέει και αυτός τα ίδια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Ξέρει κανείς τί γίνεται? Πώς μπορώ να βάλω την R5BC ξανά (εκτός απο davinci) Πέζει ρόλο το CDA μου (102295/7)που στο SEUS μου λέει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Λοιπον... ακούστε την ιστορία μου! Πρίν 2 περιπου εβδομάδες τοποθέτηση μια 32αρα κάρτα στο w900 και αρχισε να αναβοσβήνει. Το άφησα για αρκετή ώρα μπας και σιάξει ώσπου το έσβησα (κανονικά απο το κουμπί του) και το ξανάνοιξα. Αποτέλεσμα ήταν να βλέπω πορτοκαλί οθόνη και στο πάνω μέρος μόνο το ΟΚ και το cancel. Βάζω το PIN στα τυφλά και οι μόνες ενδείξεις που είχα ήταν το σήμα και η μπαταρία. Το τηλ είχε βγεί ΟΦ!!!! Το πάω στο κατάστημα απο 'που το είχα αγοράσει και το στέλνει για σέρβις. μετα απο κανα 10 μέρες μου το φέρνουν με δύο σημαντικές διαφορές απ΄οτι πρίν: 1 χαραγμένη οθόνη 2 Διαφορετικό firmware Το πρώτο ας το προσπεράσουμε! Για το firmware όμως έχω να πω πως πρίν έιχα τη R5BC και τωρα μου έβαλαν την R5BB. Αποτέλεσμα είναι 1ον στο κεντρικό μενού να λείπει το εικονίδιο του PLAY NOW και να έχει μπει η αριχική σελίδα του internet profile και 2ον να ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ 3G!!! Δοκίμασα το Online update απο το σπίτι και μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση! Το ίδιο και απο το μενού του κινητού στο update service. Το παώ λοιπόν στον γερμανο και μου λέει και αυτός τα ίδια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Ξέρει κανείς τί γίνεται? Πώς μπορώ να βάλω την R5BC ξανά (εκτός απο davinci) Πέζει ρόλο το CDA μου (102295/7)που στο SEUS μου λέει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό? Ευχαριστώ Δεν έπρεπε να το παραλάβεις με χαραγμένη οθόνη.Τεσπα, ιστορίες για αγρίους.Πού να βρείς το δίκιο σου.... Ξαναδώστο πίσω και πες να σου περάσουν το επιθυμητό λογισμικό. Πες τους οτι αυτό ξέρεις , αυτό εμπιστεύεσαι:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Δεν έπρεπε να το παραλάβεις με χαραγμένη οθόνη.Τεσπα, ιστορίες για αγρίους.Πού να βρείς το δίκιο σου.... Ξαναδώστο πίσω και πες να σου περάσουν το επιθυμητό λογισμικό. Πες τους οτι αυτό ξέρεις , αυτό εμπιστεύεσαι:) Βασικά θέλω αν γίνεται να αποφήγω αυτή την λύση μιας και υπάρχει πρόβλημα συνενόησης στο κατάστημα. Όταν το πρωτοπήγα μου έιπαν οτι έγώ φταίω για την κατάστασή του γιατί λέει του κόλλησα ιό (άχ ρε Ευαγγελάτε ζημιά που μας έκανες) και θα πρέπει να πληρώσω την επισκευή!!!! Τελικά το κάναν τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Τί λέει ρε? Θα σου ζητήσουν και τα ρέστα? Να ξαναπάς και αν δεν σου το αλλάξουν δωρεάν να πάρετε τηλέφωνο στα κεντρικά όπου θα πεις τί έχει γίνει και να απαιτήσεις την αντικατάσταση με καινούργιο μοντέλο ή με ένα δοκιμασμένο που να δουλεύει σωστά... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Βασικά θέλω αν γίνεται να αποφήγω αυτή την λύση μιας και υπάρχει πρόβλημα συνενόησης στο κατάστημα. Όταν το πρωτοπήγα μου έιπαν οτι έγώ φταίω για την κατάστασή του γιατί λέει του κόλλησα ιό (άχ ρε Ευαγγελάτε ζημιά που μας έκανες) και θα πρέπει να πληρώσω την επισκευή!!!! Τελικά το κάναν τσάμπα. Nα τους πείς ότι ο ddr2 λέει ότι είναι ηλίθιοι το λιγότερο. Άμα καταλάβουν ,κατάλαβαν(αλλά τόσο ηλίθιοι που είναι που να καταλάβουν?):lol::lol: Άκου ρε τι βλακείες λένε στον κόσμο μπας και ψαρώσει. Οι καραγκιόζηδες....:mad::mad::mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 άσε τι λέμε εδω, το θέμα είναι πως το δίκιο σου δεν θα το βρεις Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts