PEACERMANZZ Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Αν έχεις CosmOTE ένα sms στο 1651 που να γράφει MMS E είναι αρκετό. Αν τα έχεις ήδη ενεργοποιημένα στην κάρτα sim αλλά δεν έχεις τις ρυθμίσεις στο κινητό τότε στη σελίδα της SE υπάρχει settings configurator: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps3&zone=ps και παλι ευχαριστω... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ξερει κανεις τον τροπο να σταματησει αυτο το ενοχλητικο με το κουμπακι της εντασεις που αντι ν'αλλαξει τραγουδι ανοιγει η καμερα??? Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Εχω ενα παιχνιδι σε .jar αλλα μεσα του εχει πολλα αρχεια. Παω να το περασω στο κινητο και βγαζει οτι δεν μπορει να το στειλει. Κατι τετοιο τελοσπαντων. Με λιγα λογια αυτου του τυπου παιχνιδια δεν τα παιρνει; (λεει οτι ειναι του κ750 τα παιχνιδια αυτα) ΑΚΥΡΟ - το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ξέρετε τίποτα για την R1K001? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ξέρετε τίποτα για την R1K001? Τι ειναι αυτο...;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Τι ειναι αυτο...;:blink: έκδοση λογισμικού Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Ξέρετε τίποτα για την R1K001? R1K001 - W800 (pre-release) firmware. Αυτο ειναι το Πρωτο Firmware οταν πρωτοβγηκε στην αγορα το w800.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Προσπαθω να στειλω μηνυμα και μου βγαζει φραγη μηνυματων! Που θα το κοιταξω αυτο; Στη συσκευη η στην Vodafone? :!: :!: :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Προσπαθω να στειλω μηνυμα και μου βγαζει φραγη μηνυματων! Που θα το κοιταξω αυτο; Στη συσκευη η στην Vodafone? :!: :!: :!: :!: :!: στην vodafone.η συσκευη δεν εχει μεσα απο το menu ενεργοποιηση φραγης μηνυματων! μηπως σου τελειωσαν οι μοναδες :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Βασικα σου κοψαν το τηλεφωνο. Πηγαινε να πληρωσεις και μεσα σε μιση ωρα θα σαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πω ειναι πρωτη φορα που μου τελειωνει η καρτα απο τοτε που πηρα το κινητο! :lol: Χμ παντως η CU δεν με ενημερωσε οτι τελειωνε η καρτα :mad: Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πω ειναι πρωτη φορα που μου τελειωνει η καρτα απο τοτε που πηρα το κινητο! :lol: Χμ παντως η CU δεν με ενημερωσε οτι τελειωνε η καρτα :mad: Ευχαριστω! παρακαλω πολυ :) και την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 pedia mporo na kanw simpiesi oloklirh tenia kai na tin pe3w se full screen sthn othoni toy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 pedia mporo na kanw simpiesi oloklirh tenia kai na tin pe3w se full screen sthn othoni toy? Το θέμα εδώ δεν είναι αν μπορείς να το κάνεις. Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις αυτό. Εκτός αν είσαι μαζοχιστής:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Το θέμα εδώ δεν είναι αν μπορείς να το κάνεις. Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις αυτό. Εκτός αν είσαι μαζοχιστής:) Συμφωνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδιά το w800 έχει καλύτερη λήψη video απο το κ750? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδιά το w800 έχει καλύτερη λήψη video απο το κ750? Σου έχω απαντήσει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1397627#post1397627 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren-Queen Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ρε παιδια ξερετε μηπως πως βαζω ηχο σε ομαδα επαφων?Μηπως δε γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ρε παιδια ξερετε μηπως πως βαζω ηχο σε ομαδα επαφων?Μηπως δε γινεται? Νομίζω οτι δεν γίνεται , και πρέπει να βάζεις στο κάθε άτομο ξεχωριστά . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Έτσι είναι. Δεν μπορείς να βάλεις ήχο σε ομάδα επαφών. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren-Queen Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ευχαριστω πολυ!Αυτην την απαντηση φοβομουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Καλησπέρα στο forum του W800i. Μία ερώτηση. Γιατί δεν δουλεύουν οι ταχείες κλήσεις; Έχω βάλει πχ στο 2 κάποιον αριθμό για ταχεία κλήση, αλλα όταν το πατάω, σε κατασταση αναμονής, παρατεταμένα,με πάει στις επαφές γενικά και όχι στον συγκεκριμένο αριθμό. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Καλησπέρα στο forum του W800i. Μία ερώτηση. Γιατί δεν δουλεύουν οι ταχείες κλήσεις; Έχω βάλει πχ στο 2 κάποιον αριθμό για ταχεία κλήση, αλλα όταν το πατάω, σε κατασταση αναμονής, παρατεταμένα,με πάει στις επαφές γενικά και όχι στον συγκεκριμένο αριθμό. Αυτό δεν είναι η ταχεία κλήση. Για την ταχεία κλήση πάτάς το 2 πχ (όχι παρατεταμένα) και το κλήση. Και καλεί το νούμερο που έχεις αποθηκεύσει στο 2. Αν πατήσεις μόνο το 2 παρατεταμένα θα σε πάει στο πρώτο γράμμα του καταλόγου που αντιστοιχεί στο 2. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε geofil. Και έχω να πώ και κάτι ακόμη : ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΞΥΠΝΑ Γ@Μ... ΤΗΝ...ΠΤΝ... ΜΟΥ. (Συγνώμη ρε παιδιά αλλα... είναι αγανάκτηση:angry: ) Και κάτι ακόμη πιό ήρεμο. Τί ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες (ιδανική) για να μπούν σε αναγνώρηση κλήσης; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε geofil. Και έχω να πώ και κάτι ακόμη : ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΞΥΠΝΑ Γ@Μ... ΤΗΝ...ΠΤΝ... ΜΟΥ. (Συγνώμη ρε παιδιά αλλα... είναι αγανάκτηση:angry: ) Και κάτι ακόμη πιό ήρεμο. Τί ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες (ιδανική) για να μπούν σε αναγνώρηση κλήσης; Άστα να πάνε φίλε. Προτιμώ να μην μιλάω για τον ΠΑΟΚ γιατί γίνομαι :mad: Δεν έχει σημασία η ανάλυση. Έτσι και αλλιώς δεν είναι full screen. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts