Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον ειναι down ο server και οχι busy απ'οσο μας εμφανιζει το μηνυμα. Δε μπορει εδω και 2 μερες να ειναι συνεχεια busy ακομη και τις νυχτερινες ωρες.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αφήστε ρε παιδιά, το είχα το κινητό ένα μήνα, ήμουν υπερευχαριστημένος και βγαίνοντας από ένα ταξί μου έπεσε από την τσέπη χωρίς να το πάρω χαμπάρι και όσο το ξαναείδατε εσείς, άλλο τόσο το είδα κι εγώ... :( Η αλήθεια είναι ότι το ξαναγόρασα (η ψυχούλα μου και η τσέπη μου το ξέρει αυτό!).

Αν κατάλαβα καλά βγήκε νέα έκδοση λογισμικού; Ποιά είναι; Πότε βγήκε; Ξέρετε τι περιλαμβάνει; Αξίζει να την κάνω ή παρουσιάζει τίποτα προβλήματα όπως η προηγούμενη με τα mp3 και τη μεταφορά τους στο κινητό από το PC;

εγώ παρατήρησα ότι και από την σελίδα τις SE έχει φύγει το link τις αναβαθμίσεις μήπως σημαίνει κάτι αυτό?

Nα περιμένουμε λίγο μήπως το πρόγραμμα είναι πατάτα

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Μολις καταφερα και εκανα την εγκατασταση. Προσπαθηστε πολλες φορες. Εαν σας βγαζει μηνυμα οτι ειναι γεματος ο σερβερ ξανα προσπαθηστε αμεσως. Ετσι τα καταφερα και εγω.

Λοιπον ειχα την εκδοση R1L002 με εκδοση καμερας 4.4

Τωρα πλεον μπηκε η R1AA008 με εκδοση καμερας 4.5

Θα το ελεγξω και θα ενημερωσω. Ειδικα το ακουστικο γιατι οταν μιλουσα δεν ακουγα πολυ δυνατα και αναγκαζομουν να μιλω με h/f.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Πατάς νέο sms --> πρόσθετα --> Εθνικοί χαρακτήρες --> Μή ενεργό .

Τώρα θα παίρνει μέχρι 160 χαρακτήρες

τέλεια. ψαχνόμουν καιρό γι΄αυτό το πράμα!

Ευχαριστώ!

Δεν ξέρεις? Μη μιλάς. :X

εγώ παρατήρησα ότι και από την σελίδα τις SE έχει φύγει το link τις αναβαθμίσεις μήπως σημαίνει κάτι αυτό?

Nα περιμένουμε λίγο μήπως το πρόγραμμα είναι πατάτα

Δεν χρειάζετε να μπείς σε link πια εγκαθιστάς το πρόγραμμα αναβάθμισης και συνδέετε εκείνο στην σελίδα που πρέπει

Καλησπέρα!

Πριν 1 εβδομάδα απέκτησα το W800 μου από το Πλαίσιο, ύστερα από 1 μήνα αναμονή.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Από την πρώτη φόρτιση το κινητό δεν φορτίζει πλήρως. Με απλά λόγια το κινητό γράφει ‘φόρτιση’, όμως η μπάρα της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει συνεχώς χωρίς ποτέ να γεμίσει, όσες ώρες & αν περάσουν. Πρόβλημα στο λογισμικό, στην μπαταρία ή στο φορτιστή?

Το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία της SE στη Θεσσαλονίκη. Κράτησαν το κινητό όλη μέρα & κατέληξαν πως δεν μπορούν να καταλάβουν από που προέρχεται το πρόβλημα. Θα το κρατήσουν μέχρι τη Δευτέρα για να το ‘παρακολουθήσουν’ εκ νέου.

Είμαι πολύ απογοητευμένος . Μου φαίνεται απίστευτο ένα κινητό των 400 ευρώ, μήνες μετά την κυκλοφορία του, να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Ας ελπίσω ότι η αντιπροσωπεία να σταθεί στο ύψος της & θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα με το τραγικό 5210, με οδήγησε στο να βλέπω Nokia & να αλλάζω πεζοδρόμιο. Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρει & η SE…

Redmi Note 8T

Και εγω χθες το ξημερωμα καταφερα να κανω αναβαθμιση, θελει πολυ επιμονη!

Ολα καλα μεχρι τωρα.

Μου φαίνεται απίστευτο ένα κινητό των 400 ευρώ, μήνες μετά την κυκλοφορία του, να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Κανεις δεν σου εγγυατε οτι και μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας μιας ηλεκτρονικης συσκευης, δεν θα βγαινουν ελατωματικα κοματια. Ποσο μαλιστα σε ενα κινητο τηλεφωνο, που οπως και να το κανουμε ειναι αρκετα περιπλοκες συσκευες. Το μια στις τοσες αστοχιες υλικου, ειναι δεδομενο. Αν το προβλημα ηταν γενικο και το ειχαν πχ οσοι ειχαν ενα συγκεκριμενο firmware, τοτε θα συμφωνουσα μαζι σου. Μακαρι να μην υπηρχαν ελατωμστικες συσκευες αλλα ετσι ειναι.

....

καλησπερα παιδια κανο την αναβαδμιση κανονηκα ολα και μου πεταει file(s) is mising τη πρεπει να κανω help

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

καλησπερα παιδια κανο την αναβαδμιση κανονηκα ολα και μου πεταει file(s) is mising τη πρεπει να κανω help

Που τα λέει αυτά; Στο λειτουργικό του κινητού όταν το ξεκινάς;

Πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως την αναφέρει στο παράθυρο του update. Να έχεις κλειστά όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή (για παν ενδεχόμενο).

Επίσης καλό είναι να έχεις βγάλει την κάρτα μνήμης του κινητού.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

οχι φηλε μου στην αναβαθμιση βρισκη κανονηκα w800 emea παταω σηνεχεια και μου το βγαζη μετα

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

οχι φηλε μου στην αναβαθμιση βρισκη κανονηκα w800 emea παταω σηνεχεια και μου το βγαζη μετα

Είναι από το πρόγραμμα του Update δηλαδή.

- Κάνε απεγκατάσταση το πρόγραμμα της αναβάθμισης του κινητού.

- Κάνε πάλι εγκατάσταση το πρόγραμμα (UpdateService_Inst_2.2.10.exe)

- Αν πάλι σου λέει το ίδιο, τότε κατέβασε από το site της SE τα: "D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver" και "W800_Signed_USB_Drivers" (ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης που λέει στο site της SE), βάλε το καλώδιο του κινητού σε μια άλλη θύρα Usb και όταν σου ζητήσει οδηγούς, βάλε τους παραπάνω. Στην συνέχεια κάνε μια επανεκκίνηση στο pc και δοκίμασε πάλι να κάνεις το Update στο firmware.

ευχαρηστω φηλε

Αν χρειαστείς βοήθεια, κάνε ένα post εδώ πάλι :)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά (αν όχι, εδώ είμαστε);)

Συνεχώς μου βγάζει "Server busy..." .Μήπως φταίει κάτι άλλο;

Είναι πολλοί οι χρήστες που πάνε να κάνουν την αναβάθμιση. Προσπάθησε κάποια στιγμή αργότερα. Φαντάζομαι ότι στην SE κάτι κάνουν σχετικά με τον server τους (προφανώς αναβάθμιση, γιατί τα είδαν όλα εδώ και 2-3 ημέρες με τον αριθμό των χρηστών που κάνουν αναβάθμιση).

Είναι πολλοί οι χρήστες που πάνε να κάνουν την αναβάθμιση. Προσπάθησε κάποια στιγμή αργότερα. Φαντάζομαι ότι στην SE κάτι κάνουν σχετικά με τον server τους (προφανώς αναβάθμιση, γιατί τα είδαν όλα εδώ και 2-3 ημέρες με τον αριθμό των χρηστών που κάνουν αναβάθμιση).

Τελικά βρήκα φαίνεται ένα "κενό" και έκανα την αναβάθμιση ομαλά και πολύ γρήγορα (έχω ADSL). Πολύ καλύτερη νομίζω η νέα διαδικασία αναβάθμισης.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση.

Καλησπέρα!

Πριν 1 εβδομάδα απέκτησα το W800 μου από το Πλαίσιο, ύστερα από 1 μήνα αναμονή.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Από την πρώτη φόρτιση το κινητό δεν φορτίζει πλήρως. Με απλά λόγια το κινητό γράφει ʽφόρτισηʼ, όμως η μπάρα της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει συνεχώς χωρίς ποτέ να γεμίσει, όσες ώρες & αν περάσουν. Πρόβλημα στο λογισμικό, στην μπαταρία ή στο φορτιστή?

Το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία της SE στη Θεσσαλονίκη. Κράτησαν το κινητό όλη μέρα & κατέληξαν πως δεν μπορούν να καταλάβουν από που προέρχεται το πρόβλημα. Θα το κρατήσουν μέχρι τη Δευτέρα για να το ʽπαρακολουθήσουνʼ εκ νέου.

Είμαι πολύ απογοητευμένος . Μου φαίνεται απίστευτο ένα κινητό των 400 ευρώ, μήνες μετά την κυκλοφορία του, να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Ας ελπίσω ότι η αντιπροσωπεία να σταθεί στο ύψος της & θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα με το τραγικό 5210, με οδήγησε στο να βλέπω Nokia & να αλλάζω πεζοδρόμιο. Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρει & η SE…

Φιλε μου αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Μολις εκανα αναβαθμιση και περιμενω μημπως διορθωθηκε. Το εχω 3 μερες το κινητο. Αν σου πουν τι ακριβως εχει απο την αντιπροσωπεία της SE ποσταρε σε παρακαλω. Εαν διορθωνεται με την αναβαθμιση του firmware σε ενημερωνω ;)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛ.???ΠΩΣ ΚΑΝΩ BACK UP???ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ EXCEL KATI ΣΑΝ ΤΟ OXYGEN PHONE MANAGER??

Με το προγραμμα: "phonebackup" (http://www.softpedia.com/progDownload/PhoneBackup--for-Sony-Ericsson-Download-17395.html)

re paides eixa skopo na parw auto to kinhto alla me to pou diabasa to forum giauto epatha..ena kinhto gemato me problhmata!
perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

• The title was changed to Sony Ericsson W800i