Jump to content

Τι οθόνη προτείνετε;

john75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Endiaferome na doso mexri 400 euro eite gia crt eite gia tft 17''.Me analisi 1280x1024.Ti 8a protinate?

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά?

Για δες αυτήν:

http://www.e-microchip.gr/view_product.php?productid=804&idcat=9&idsubcat=-1&idsubsubcat=-1

Είναι πολύ καλές οι BenQ. Ειδικά αυτή με χρόνο απόκρισης 6ms είναι απίστευτη.

Πηρα προσφατα την Sony SDM HS75P θα την βρεις στα γνωστα καταστηματα...

370ευρω και η οθονη ειναι απλα φανταστικη...

τωρα αλλες καλες μιλαω για tft γιατι δεν νομιζω οτι αξιζει να παρεις crt εκτος κ αν εχεις συγκεκριμενο λογο ειναι LG1950S, SamsungS943 αν δεν κανω λαθος....

αν θες να σου πουμε τι πρεπει να προσεξεις στην αγορα οθονης πες μας...

γινε λιγο πιο κατατοπιστικος...

για τη χρηση την θες...

θα παιζεις παιχνιδια?

Basika den einai gia mena to 8ema to aniksa gia enan filo mou o opios einai grafistas kai 8elei na alaksei o8oni.

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Θελω κι εγω οθονη. Για πειτε, τι να προσεξω?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Basika den einai gia mena to 8ema to aniksa gia enan filo mou o opios einai grafistas kai 8elei na alaksei o8oni.
Αφού είναι γραφίστας θα πρέπει να προσέξει πολύ τα χρώματα και λιγότερο την ταχύτητα του panel που θα αγοράσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλύτερο είναι να δει από κοντά τις οθόνες που τον ενδιαφέρουν. Ας βρει μερικές οθόνες που να κοστίζουν όσο περίπου τον ενδιαφέρει και ας ψάξει για reviews στο google. Σχεδόν πάντα βρίσκεις μερικά και γενικά μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα για την οθόνη.

Sorry κιόλας, είναι γραφίστας και δεν ξέρει τι οθόνη να πάρει? Φαντάζομαι θα έχει πολύ περισσότερες γνώσεις από εμάς. Πάντως εγώ έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη και για τις Sasmung. Τις έχουν αραγμένες και στο Πλαίσιο εδώ πάνω, και έχουν φανταστική εικόνα και χρώματα.

Πάντως εγώ έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη και για τις Sasmung. Τις έχουν αραγμένες και στο Πλαίσιο εδώ πάνω, και έχουν φανταστική εικόνα και χρώματα.
Έχω την 173P εδώ και έναν χρόνο περίπου. Πριν την αγοράσω την είχα δει σε demo και είχα ψάξει γι'αυτήν στο δίκτυο. Όλοι έγραφαν τα καλύτερα σχόλια και πραγματικά είχαν δίκιο. Ήταν πολύ ακριβή, αλλά άξιζε τα χρήματα.

Basika 8elo na mou protinete kai kapio site me reviews kai sigritika kati analogo me to dpreview gia tis psifiakes fotografikes.

Τι να προσεξω? Πως συγκρινονται οι TFT οθονες?

Τι ειναι ο κοκκος, η φωτεινοτητα, η αντιθεση, ο χρονος αποκρισης?

Τι να προσεξω απ'ολα αυτα?

Ολες οι οθονες πανω κατω τα ιδια χαρακτιριστικα εχουν(με μια ελαχιστη διαφορα).

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Paidia sas euxaristo gia ti boi8ia sas,telika agorase mia lg,17'' den 8imame akribos to montelo omos.

Για πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ: για κάποιον διατεθειμένο να δώσει μέχρι 350 ευρώ για οθόνη, είναι προτιμότερο να πάρει μια πολύ καλή 17αρα (π.χ. σαν την ΕΙΖΟ L551) ή μια φτηνή 19αρα; (ACER, LG κλπ. έχουν 19αρες σε τέτοια τιμή)

Σημειωτέον ότι δεν παίζω παιχνίδια.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τι να προσεξω? Πως συγκρινονται οι TFT οθονες?

Τι ειναι ο κοκκος, η φωτεινοτητα, η αντιθεση, ο χρονος αποκρισης?

Τι να προσεξω απ'ολα αυτα?

Ολες οι οθονες πανω κατω τα ιδια χαρακτιριστικα εχουν(με μια ελαχιστη διαφορα).

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για καινούρια οθόνη, οπότε αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει στα παραπάνω ερώτηματα...

Q σου λεβέντη μου!!!

Paidia sas euxaristo gia ti boi8ia sas,telika agorase mia lg,17'' den 8imame akribos to montelo omos.

Μήπως την l1750s?

Αυτήν έχω και εγώ.Πολύ καλή αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει DVI

• 8 months later...

Καλημέρα...:happy:

Αναζητώ μια αρκετά οικονομική οθόνη tft 15'' ...:confused:

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε...?

Το κοστός της λογικά κάτω απο 180€...;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλημέρα...:happy:

Αναζητώ μια αρκετά οικονομική οθόνη tft 15'' ...:confused:

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε...?

Το κοστός της λογικά κάτω απο 180€...;)

Γιατι δεν πας σε 17αρα ?

Η διαφορα στα λεφτα ειναι πολυ μικρη.

Ενδεικτικα ριξε μια ματια παρακατω

http://www.e-shop.gr/PER_monitors.phtml

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Γιατι δεν πας σε 17αρα ?

Η διαφορα στα λεφτα ειναι πολυ μικρη.

Ενδεικτικα ριξε μια ματια παρακατω

http://www.e-shop.gr/PER_monitors.phtml

χμμμμ...:blink:

Απλά ήθελα να έχει όσο ποιό οικονομικό κόστος γίνετε επειδή δεν θα τη χρησιμοποιώ και πολύ....:confused:

Αλλά απ ότι βλέπω αναγκαστικά θα πρέπει να δώσω 180€ ++

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

otidipote markas Viewsonic

Έχεις κάποιο επιχείρημα να το στηρίξεις αυτό; Γιατί από τη δική μου εμπειρία με (ομολογουμένως πολλές) οθόνες ViewSonic (και CRT και TFT) δεν είναι καλές. Ούτε στις επιδόσεις τους, ούτε στην αξιοπιστία τους.