drdedus Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 βγήκε καινούργιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis95 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Βγηκε update ασφαλειας αλλα ειναι προβληματικο. Δεν εκτελειται σωστα το προγραμμα εκκινησης λογισμικου. Προσοχη σε οποιον το κανει εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 σε μένα έγινε κανονικά χωρίς κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Μετά το update και κάθε φορά που ενεργοποιείται το τηλέφωνο μου βγάζει reminder για το carousel. Το έβαλα για λίγο και δεν μου άρεσε, αφαιρώντας το όμως βγαίνει και πάλι σε κάθε εκκίνηση η ειδοποίηση, υπάρχει τρόπος να την αφαιρέσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Δες μέσα στις ρυθμίσεις του carousel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) Δεν το βρίσκω κάπου όσο δεν το έχω ενεργοποιημένο, ούτε σαν εφαρμογή. Πρέπει να το ενεργοποιήσω για να το ρυθμίσω (και από εκεί να το απενεργοποιήσω;) Αφού το ενεργοποιήσω, βρίσκω αυτό το μενού που είτε το πάνω κλείσω, είτε το κάτω, η προτροπή να ενεργοποιήσω το καρουσέλ βγαίνει σε κάθε εκκίνηση της συσκευής. Τι δεν έχω καταλάβει; Edit: Τελικά απενεργοποίησα την εφαρμογή Edited July 28, 2025 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis95 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Απο διαρκεια μπαταριας πως τα πατε; Σε εμενα μαξ 4 ωρες screen on time μεχρι να πεσει στο 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Για SOC δεν ξέρω δεν το έχω δει αλλά η υγεία της μπαταρίας, σύμφωνα με 2 εφαρμογές που έχω, έχει πέσει κοντά στο 85% το οποίο δεν ξέρω πόσο καλό είναι για ένα κινητό του 2022. Εδώ να πω ότι ναι μεν είναι 3 χρόνων αλλά εγώ το αγόρασα ένα χρόνο αργότερα άρα ουσιαστικά λειτουργεί 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Μια χαρά είναι και με το παραπάνω 3 χρόνια 85%. Συνήθως οι κατασκευαστές στόχευαν 80% στα 2 χρόνια και τώρα στα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Την μέρα την βγάζει πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Άλλωστε και η χρήση που του κάνω δεν είναι πολύ βαριά. Περισσότερο με προβληματίζει η εφαρμογή της κάμερας που φαίνεται πολλές φορές να να δυσκολεύεται, να λαγκάρει και κάποιες φορές ακόμα και να κολάει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis95 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Τρωει καποια σκαλωματα η καμερα αλλα εχω παρατηρησει σε εμενα πως αυτο γινεται μονο καλοκαιρι. Προφανως λογω θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis95 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Πηραμε ενημερωση android 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου (edited) Μετά τον μεγάλο σεισμό της Βενεζουέλας, έψαξα το μενού ειδοποιήσεων για σεισμούς, που όπως διάβασα ενημέρωσε πολλούς 1-2 λεπτά πριν τον σεισμό και σώθηκαν. Έχετε βρει κάποιο μενού για σεισμούς; https://crisisresponse.google/android-early-earthquake-warnings Edited 26 Ιουνίου by john_who 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου On 26/6/2026 at 9:51 ΠΜ, john_who said: Μετά τον μεγάλο σεισμό της Βενεζουέλας, έψαξα το μενού ειδοποιήσεων για σεισμούς, που όπως διάβασα ενημέρωσε πολλούς 1-2 λεπτά πριν τον σεισμό και σώθηκαν. Έχετε βρει κάποιο μενού για σεισμούς; https://crisisresponse.google/android-early-earthquake-warnings https://www.huffingtonpost.gr/diethnes/google-earthquake-alerts-to-kinito-os-seismografos-voithise-sti-venezouela-yparchei-stin-ellada-se-poies-alles-chores-energopoiithike-se-seismo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 13 ώρες πριν, jbelsan said: https://www.huffingtonpost.gr/diethnes/google-earthquake-alerts-to-kinito-os-seismografos-voithise-sti-venezouela-yparchei-stin-ellada-se-poies-alles-chores-energopoiithike-se-seismo/ η ερώτηση ήταν αν έχει βρει κάποιος αυτή την ρύθμιση στο μενού του τηλεφώνου μας, Realme GT 2, στο άρθρο που έχει το λινκ δεν βρήκα αυτή την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 7 ώρες πριν, john_who said: η ερώτηση ήταν αν έχει βρει κάποιος αυτή την ρύθμιση στο μενού του τηλεφώνου μας, Realme GT 2, στο άρθρο που έχει το λινκ δεν βρήκα αυτή την πληροφορία. Στο GT7..οποτε πιστευω σε ολα τα Αντροιντ θα ειναι η ιδια διαδικασία/πορεια Πας Ρυθμισεις>Λειτουργιες ασφαλειας και εκτακτης αναγκης>Ειδοποιησεις κρισης (ενεργοποιησε το)>Προειδοποιησεις σεισμων (ενεργοποιησε το και χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενη και η τοποθεσια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 15 ώρες πριν, jbelsan said: Στο GT7..οποτε πιστευω σε ολα τα Αντροιντ θα ειναι η ιδια διαδικασία/πορεια Πας Ρυθμισεις>Λειτουργιες ασφαλειας και εκτακτης αναγκης>Ειδοποιησεις κρισης (ενεργοποιησε το)>Προειδοποιησεις σεισμων (ενεργοποιησε το και χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενη και η τοποθεσια) δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο μενού Edited 30 Ιουνίου by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts