Jump to content

Realme GT 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 months later...

Βγηκε update ασφαλειας αλλα ειναι προβληματικο. Δεν εκτελειται σωστα το προγραμμα εκκινησης λογισμικου. Προσοχη σε οποιον το κανει εγκατασταση.

• 2 weeks later...

Μετά το update και κάθε φορά που ενεργοποιείται το τηλέφωνο μου βγάζει reminder για το carousel.

Το έβαλα για λίγο και δεν μου άρεσε, αφαιρώντας το όμως βγαίνει και πάλι σε κάθε εκκίνηση η ειδοποίηση, υπάρχει τρόπος να την αφαιρέσουμε;

Δεν το βρίσκω κάπου όσο δεν το έχω ενεργοποιημένο, ούτε σαν εφαρμογή.

Πρέπει να το ενεργοποιήσω για να το ρυθμίσω (και από εκεί να το απενεργοποιήσω;)

Αφού το ενεργοποιήσω, βρίσκω αυτό το μενού που είτε το πάνω κλείσω, είτε το κάτω, η προτροπή να ενεργοποιήσω το καρουσέλ βγαίνει σε κάθε εκκίνηση της συσκευής. Τι δεν έχω καταλάβει; 

Edit: Τελικά απενεργοποίησα την εφαρμογή

Screenshot_2025-07-28-10-49-49-38.thumb.jpg.7124a576b7aaebe0b442f5aa5a6a7f09.jpg

Edited by john_who

• 1 month later...

Για SOC δεν ξέρω δεν το έχω δει αλλά η υγεία της μπαταρίας, σύμφωνα με 2 εφαρμογές που έχω, έχει πέσει κοντά στο 85% το οποίο δεν ξέρω πόσο καλό είναι για ένα κινητό του 2022. Εδώ να πω ότι ναι μεν είναι 3 χρόνων αλλά εγώ το αγόρασα ένα χρόνο αργότερα άρα ουσιαστικά λειτουργεί 2 χρόνια.

Μια χαρά είναι και με το παραπάνω 3 χρόνια 85%. Συνήθως οι κατασκευαστές στόχευαν 80% στα 2 χρόνια και τώρα στα 3.

Την μέρα την βγάζει πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Άλλωστε και η χρήση που του κάνω δεν είναι πολύ βαριά. Περισσότερο με προβληματίζει η εφαρμογή της κάμερας που φαίνεται πολλές φορές να να δυσκολεύεται, να λαγκάρει και κάποιες φορές ακόμα και να κολάει το κινητό.

Τρωει καποια σκαλωματα η καμερα αλλα εχω παρατηρησει σε εμενα πως αυτο γινεται μονο καλοκαιρι. Προφανως λογω θερμοκρασιας.

• 8 months later...

Μετά τον μεγάλο σεισμό της Βενεζουέλας, έψαξα το μενού ειδοποιήσεων για σεισμούς, που όπως διάβασα ενημέρωσε πολλούς 1-2 λεπτά πριν τον σεισμό και σώθηκαν.

Έχετε βρει κάποιο μενού για σεισμούς; 

https://crisisresponse.google/android-early-earthquake-warnings

2105321178_2026-06-26095239.thumb.png.116ff7e5cbe1a42e053e1c45d457520c.png

Edited by john_who

On 26/6/2026 at 9:51 ΠΜ, john_who said:

Μετά τον μεγάλο σεισμό της Βενεζουέλας, έψαξα το μενού ειδοποιήσεων για σεισμούς, που όπως διάβασα ενημέρωσε πολλούς 1-2 λεπτά πριν τον σεισμό και σώθηκαν.

Έχετε βρει κάποιο μενού για σεισμούς; 

https://crisisresponse.google/android-early-earthquake-warnings

2105321178_2026-06-26095239.thumb.png.116ff7e5cbe1a42e053e1c45d457520c.png

https://www.huffingtonpost.gr/diethnes/google-earthquake-alerts-to-kinito-os-seismografos-voithise-sti-venezouela-yparchei-stin-ellada-se-poies-alles-chores-energopoiithike-se-seismo/

13 ώρες πριν, jbelsan said:

η ερώτηση ήταν αν έχει βρει κάποιος αυτή την ρύθμιση στο μενού του τηλεφώνου μας, Realme GT 2,  στο άρθρο που έχει το λινκ δεν βρήκα αυτή την πληροφορία. 

7 ώρες πριν, john_who said:

η ερώτηση ήταν αν έχει βρει κάποιος αυτή την ρύθμιση στο μενού του τηλεφώνου μας, Realme GT 2,  στο άρθρο που έχει το λινκ δεν βρήκα αυτή την πληροφορία. 

Στο GT7..οποτε πιστευω σε ολα τα Αντροιντ θα ειναι η ιδια διαδικασία/πορεια

Πας Ρυθμισεις>Λειτουργιες ασφαλειας και εκτακτης αναγκης>Ειδοποιησεις κρισης (ενεργοποιησε το)>Προειδοποιησεις σεισμων (ενεργοποιησε το και χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενη και η τοποθεσια)

15 ώρες πριν, jbelsan said:

Στο GT7..οποτε πιστευω σε ολα τα Αντροιντ θα ειναι η ιδια διαδικασία/πορεια

Πας Ρυθμισεις>Λειτουργιες ασφαλειας και εκτακτης αναγκης>Ειδοποιησεις κρισης (ενεργοποιησε το)>Προειδοποιησεις σεισμων (ενεργοποιησε το και χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενη και η τοποθεσια)

δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο μενού

Screenshot_2026-06-30-22-43-49-59_4f2f74bbb9f52df497f84603910aea59.jpgScreenshot_2026-06-30-22-51-01-94_a1202a63f5df5ae4ca780f6a6566a2f8.thumb.jpg.7492f1eaea2941ec0b65f343c3d81399.jpg

Edited by john_who