sofi-k Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 χαχαχαχαχ έχουμε όμως νοικοκυρές εδω στο myphone παράπονο δεν έχετε κάνα meeting με φαγητά πρέπει να γίνει Ναι αμε...Οι μισοι θα τρωνε κι οι αλλοι μισοι θα μαζευουν τα πτωματα...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Να το βάλεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία απ' ότι λέει η συνταγή, αλλά να το βάλεις στον αέρα. Όταν δεις ότι παίρνει χρώμα και φουσκώνει βάλε αλουμινόχαρτο και άστο μέχρι να ψηθεί εντελώς. Άντε και αν θέλεις μετά να φτιάξεις και brownies πες μου. :D Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 :) υπαρχει και η αλλη λυση. οπως κανει η μαμα μου,οταν δεν πετυχαινει...τα ριχνει στον φουρνο! :lol: χαλασε ο φουρνος κτλ :p :lol: :lol: :lol: Σωστή η μαμά σου... Μου ανοίξατε την όρεξη τώρα με το κέικ. Μάλλον όταν γυρίσω σπίτι θα φτιάξω και εγώ ένα :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edanai Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 ή για καποια ωρα να βαζεις ασημοχαρτο για να μην αρπαζει με ποια επιλογη το ψηνεις στην κουζινα?πανω κατω κ αερα νομιζω ειναι το καλυτερο :P Ναι έτσι το ψήνω αλλά μου βγαίνει κάπως.. θα δοκιμάσω και το αλουμινόχαρτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edanai Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Προσπαθησε να το ψηνεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο αυτην που λεει η συνταγη κι ας παρει περισσοτερη ωρα...;) Πιθανον να "σκαει" απο πανω κατα την διαρκεια του ψησιματος και γι'αυτο να γινεται ανομοιομορφο. Επισης μην το βαζεις στην πανω-πανω σχαρα... Το βάζω χαμηλά και αυτό είναι που με παραξενεύει γμτ... Τέλως πάντων θα δοκιμάσω ξανά θα σας ενημερώσω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 :) :lol: :lol: :lol: Σωστή η μαμά σου... Μου ανοίξατε την όρεξη τώρα με το κέικ. Μάλλον όταν γυρίσω σπίτι θα φτιάξω και εγώ ένα :) παντως εκανε μια μπουγατσα Ιωαννα μου τελεια. θα την πω να σου στειλε Pm την συνταγη! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 παιδια μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω μικρες ατομικες φορμες(μεταλικο τσερκι λεγετε) αλλα που αν ανοιγει για να ξεφορμαρεις? εψαξα στη γειτονια μου αλλα δεν ειχε κανεις...καμια ιδεα για θεσσαλονικη? επισης μπορω να χρησιμοποιησω κατι αλλο? ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 παιδια μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω μικρες ατομικες φορμες(μεταλικο τσερκι λεγετε) αλλα που αν ανοιγει για να ξεφορμαρεις? εψαξα στη γειτονια μου αλλα δεν ειχε κανεις...καμια ιδεα για θεσσαλονικη? επισης μπορω να χρησιμοποιησω κατι αλλο? ευχαριστω cook-shop......:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μπορει κανεις να βοηθησει? ψαχνω την παραδοσιακη συνταγη για κουρκουμπινια ευχαριστω:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Λουκουμάδες 640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ½ κ.γ. αλάτι 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 π.τσ. μέλι Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτάλι που βουτάμε στο λάδι σε μικρούς σβόλους και τους ρίχνουμε σε μπόλικο καυτό λάδι. Τους στραγγίζουμε, τους βρέχουμε με το σιρόπι, τους πασπαλίζουμε με την κανέλα και σερβίρουμε. Σιρόπι: Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη, τη φλούδα και το χυμό του λεμονιού για 6-12 λεπτα Προσθέτουμε το μέλι και κατεβάζουμε από τη φωτιά πριν το μελι http://img454.imageshack.us/img454/8669/abcd0003xw5.jpg μετα το μελι http://img403.imageshack.us/img403/3024/abcd0002hw2.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Kαι μετα το φαγωμα::lol: http://www.m-corp.com/upload/mcorp/sowhatsthebrief/so_whats_the-_brief_Img.jpg Εγω να κανω μια προταση: Στα μακαρονια αφου τα σουρωσω, και βαλω στην κατσαρολα λαδι για να τα καψω, ριχνω μεσα στο λαδι και λιγο σκορδο(σε σκονη ή κομματακια τα οποια αφαιρουμε μετα) και λιγες πιπεριτσες σε κομματακια που επισης αφαιρουμε...Δινουν μια πικαντικη γευση στα μακαρονια που προσωπικα μ'αρεσει πολυ, αν και εγω δεν βαζω πιπερια γιατι δεν μ'αρεσει γενικα. Δοκιμαστε το...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ανοιξα δυο θεματα σχετικα με το φαγητο πατατες αλλα κλειδωθηκαν για καποιους λογους, συνεπως καλω οσους απαντησαν εκει να συνεχισουμε εδω, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Msk. Εσας λοιπον πως σας αρεσουν οι πατατες? τηγανιτες η ψητες? με ποια σως? καποια συνταγη εχετε να γραψετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Συνταγή: Πατάτες με αυγά Υλικά: * 1 κιλό Πατάτες * 6 Αυγά * Αλάτι * Πιπέρι Παρασκευή Τηγανίζουμε τις πατάτες. Μέσα σε ένα τηγάνι καίμε λίγο βούτηρο, ρίχνουμε τις τηγανισμένες πατάτες και μετά τα αυγά, ελαφρά χρυπημένα με αλάτι και λίγο πιπέρι. Οταν ρίχνουμε τα αυγά, σβήνουμε τη φωτιά και ανακατώνουμε συνέχεια. --- πουρες Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό για να βράσουν (αν έβρασαν θα πρέπει να τρυπιούνται με το πιρούνι). Αφού βράσουν τις ξεπλένουμε με νερό και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε κομματάκια και τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε μέσα το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα σόγιας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά πάνω από τις πατάτες, ανακατεύοντας συγχρόνως με μια ξύλινη κουτάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 αυτες ειναι νοστιμοτατες πατατες!!:w00t::w00t::w00t: http://www.imageshack.gr/images/imm2wdu2m2ynyrmgw2wo.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 αυτες ειναι νοστιμοτατες πατατες!!:w00t::w00t::w00t: http://www.imageshack.gr/images/imm2wdu2m2ynyrmgw2wo.jpg συμφωνω και επαυξανω, αν και δεν εχουν καμμια σχεση με τις φρεσκοτηγανισμενες πατατες του σπιτιου. παντως και αυτες με τη σως που δινουν ειναι κολαση....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Πατάτες σουφλέ Υλικά 2 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400ΓΡ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ 250ΓΡ ΦΕΤΑ 200 ΓΡ ΡΟΚΦΟΡ ΔΥΟ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ Εκτέλεση ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΔΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΤΥΡΙΑ, ΜΠΕΙΚΟΝ. ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ. επισης μπορουμε να μιλησουμε και για πατατακια!! ποια σας αρεσουν πιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Σκορδαλιά και το μέγα έλεος.....η πιο ωραία συνταγή... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Παιδιά εκπέμπω SOS! Γνωρίζει κανείς συνταγή για αμελέτητα ;..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Παιδιά εκπέμπω SOS! Γνωρίζει κανείς συνταγή για αμελέτητα ;..:confused: Σοβαρά θές σχετική συνταγή?:lol: Εγώ τα έχω συναντήσει ψητά στα κάρβουνα-έτσι μου φάνηκαν τουλάχιστον...όχι ότι τα δοκίμασα αλλά περιλαμβάνονται σε μια μερίδα που τα υπόλοιπα μου αρέσουν πολύ:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Πιο σοβαρά δεν γίνεται..Θα κάνουμε τραπέζι τη Κυριακή σε κάτι φίλους και έχουμε υποσχεθεί να είναι στο μενού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Πιο σοβαρά δεν γίνεται..Θα κάνουμε τραπέζι τη Κυριακή σε κάτι φίλους και έχουμε υποσχεθεί να είναι στο μενού.. Ο γούγλης δεν βοηθάει καθόλου; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Πιο σοβαρά δεν γίνεται..Θα κάνουμε τραπέζι τη Κυριακή σε κάτι φίλους και έχουμε υποσχεθεί να είναι στο μενού.. Εμ σκέφτεται ο κόσμος πριν υποσχεθεί!:p Στο google έχει μια πολύπλοκη συνταγη με κουνέλι...δεν τη συνιστώ! Κατα τα άλλα μόνο ψητά όπως σου είπα ίσως να είναι καλά...με ρίγανη,μπαχαρικά και λεμόνι maybe:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Κατα τα άλλα μόνο ψητά όπως σου είπα ίσως να είναι καλά...με ρίγανη,μπαχαρικά και λεμόνι maybe:p Επικροτώ και υποστηρίζω (29 μέλη του myphone συνιστούν αμελέτητα ψητά :p). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ο Mr.Google δεν βοήθησε πολύ αφού βρήκα -κλασσικά- από διαφημίσεις για ταβέρνες μέχρι αμπελοφιλοσοφίες σε διάφορα blogs όπου κάποιος ''χάριζε'' τα αμελέτητα του σε κάποιους άλλους:lol: ή πληροφορίες για το σωστό ψήσιμο του αρνιού το Πάσχα.. Τέσπα,δυο λύσεις υπάρχουν.Ή θα πάω να πάρω απ'έξω και θα το παίξω λαμόγιο ή θα πάρουν τα άλλα αμελέτητα..:lol::X:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Μπουκιτσες 4φλυτζ. τσαγιού λάδι 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γλ. baking powder 2 κ.γλ. σόδα 8 κ.σ. κονιάκ 8 κ.σ. χυμός πορτοκάλι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει (ώστε να γίνει η ζύμη μαλακή) Οδηγίες Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά.Πλάθουμε σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού, πιέζουμε την άνω επιφάνεια για να γίνει επίπεδη και δίνουμε κυκλικό σχήμα.Βάζουμε ένα κομμάτι καρύδι στο εσωτερικό της ζύμης. Ψήνουμε στους 180°C για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν οι μπουκίτσες. Σιροπιάζουμε όπως τα μελομακάρονα. Στη συνέχεια λιώνουμε κουβερτούρα σε μπαιν-μαρί και καλύπτουμε την άνω επιφάνεια κάθε μπουκίτσας.Στολίζουμε με τριμμένο καρύδι πάνω από τη σοκολάτα. γιατι τα χριστουγεννα πλησιαζουν...καντε καμια προβα!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.