alex61 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Μπορεί κάποιος να μου πει, όταν χρησιμοποιούμε κάποια φώτο σαν wallpaper σε ποιο φάκελλο τις αποθηκεύει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Εξαρταται απο που κατεβαζεις την εικονα. Η στο φακελο downloads η σε φακελο της εφαρμογης που την κατεβασες στη συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 On 28/12/2025 at 2:41 ΜΜ, GMF80 said: Εξαρταται απο που κατεβαζεις την εικονα. Η στο φακελο downloads η σε φακελο της εφαρμογης που την κατεβασες στη συλλογη. Thaaaanks, το βρήκα τελικά, by the way, σε ποιο μήνα βρίσκεται σε εσάς η ενημέρωση συστήματος google play? Στο δικό μου είναι ακόμα στην Σεπτέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Μια χαρά είσαι οι περισσότεροι σε άλλες σειρές παίζουν ακόμη και Ιούλιο 😁🤘🤘 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου On 30/12/2025 at 6:22 ΜΜ, alex61 said: Thaaaanks, το βρήκα τελικά, by the way, σε ποιο μήνα βρίσκεται σε εσάς η ενημέρωση συστήματος google play? Στο δικό μου είναι ακόμα στην Σεπτέμβριο Πως ελέγχεις την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Πας ρυθμίσεις πατάς ενημέρωση συστήματος Google play και στο βγάζει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 15 χρονια με android κινητα το τσεκαρα 1η φορα μονο και μονο γιατι αναφερθηκε και στο S25 U ειναι στον Ιουλιο ενω στο S22 U ειναι στο Σεπτεμβριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Gel73 said: Πως ελέγχεις την έκδοση; Εγώ τουλάχιστον κάνω τα εξής : Ρυθμίσεις - > πληροφορίες για το τηλέφωνο - > πληροφορίες για το λογισμικό και "πατάω" στο ενημέρωση σύστ. Google Play, κάτω δεξιά ξαναπατάω για ενημέρωση αλλά τόσο καιρό στον Σεπτέμβριο "βρίσκεται ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Υπαρχει αμεσος τροπος..Ρυθμισεις-αναζητηση και πληκτρολογεις "ενημ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, GMF80 said: Υπαρχει αμεσος τροπος..Ρυθμισεις-αναζητηση και πληκτρολογεις "ενημ" Έχεις δίκιο, είναι πιο γρήγορα έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Μια συμβουλη σε οσους εχετε το κινητο και σας ψηνει νεοτερη εκδοση, αφηστε το για την ωρα. Αν και το S25 U που εχω εδω και ενα μηνα ειναι σουπερ κινητο το 22αρι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα περαν της μπαταριας (που με μια αλλαγη αν εχει πεσει πολυ δεν θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα) και της νυχτερινης καμερας που ναι μεν υπερεχει το 25 αρι αλλα ακριβως τις ιδιες φωτος εβγαζε και το 22αρι τον πρωτο χρονο και μετα εριξαν την ποιοτητα με τα updates. Μετα απο ενα μηνα με το 25αρι με βλεπω ακομα να θελω να χρησιμοποιω περισσοτερο το 22αρι... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, GMF80 said: Μια συμβουλη σε οσους εχετε το κινητο και σας ψηνει νεοτερη εκδοση, αφηστε το για την ωρα. Αν και το S25 U που εχω εδω και ενα μηνα ειναι σουπερ κινητο το 22αρι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα περαν της μπαταριας (που με μια αλλαγη αν εχει πεσει πολυ δεν θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα) και της νυχτερινης καμερας που ναι μεν υπερεχει το 25 αρι αλλα ακριβως τις ιδιες φωτος εβγαζε και το 22αρι τον πρωτο χρονο και μετα εριξαν την ποιοτητα με τα updates. Μετα απο ενα μηνα με το 25αρι με βλεπω ακομα να θελω να χρησιμοποιω περισσοτερο το 22αρι... Πιστεύω είναι θέμα συνήθειας, το s22 το έχεις "στημένο" εδώ και ~4 χρόνια, μέχρι να έρθει στην ίδια κατάσταση και το s25 θα σου πάρει λίγο καιρό. Όχι ότι το s22 είναι για "πέταμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Ίδια σχεδόν κινητά, ακόμα και το S26U δεν διαφέρει πολύ, έχοντας και μειονεκτήματα όπως την αφαίρεση του bt από το pen. Δεν θα αλλάξω, θα το πάω smartec για αλλαγή μπαταρίας και θύρας φόρτισης και βλέπουμε για το S27U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 9 minutes ago, alex61 said: Πιστεύω είναι θέμα συνήθειας, το s22 το έχεις "στημένο" εδώ και ~4 χρόνια, μέχρι να έρθει στην ίδια κατάσταση και το s25 θα σου πάρει λίγο καιρό. Όχι ότι το s22 είναι για "πέταμα" Σιγουρα ειναι θεμα και συνηθειας αλλα τα εχω στησει ακριβως το ιδιο. Το μονο που διαφερει ειναι που ειναι ενεργη η esim... Στην ουσια αυτο που θα κανω ειναι το S25 U να εχει την esim και να το εχω μαζι στην δουλεια ενω το S22 U να το χρησιμοποιω μονο στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, GMF80 said: Σιγουρα ειναι θεμα και συνηθειας αλλα τα εχω στησει ακριβως το ιδιο. Το μονο που διαφερει ειναι που ειναι ενεργη η esim... Στην ουσια αυτο που θα κανω ειναι το S25 U να εχει την esim και να το εχω μαζι στην δουλεια ενω το S22 U να το χρησιμοποιω μονο στο σπιτι. Ό,τι κωδικους ειχες, αρχεια, φωτο κλπ περάστηκαν χωρίς πρόβλημα στο s25?? Ποιον τρόπο χρησιμοποίησες? ? Λεω να πάω στο s26u και "ψάχνομαι" Edited 9 Ιανουαρίου by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Καποιοι κωδικοι περαστηκαν μεσω samsung account αλλα οχι ολοι... Τα αρχεια και τις φωτος τα μετεφερα με αντιγραφη σε usb στικακι. Edited 9 Ιανουαρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Ήρθε η ενημέρωση Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά. Μόλις έκανα ενημέρωση 9 Φεβρουαρίου του 2026 και το τηλέφωνό μου σταμάτησε να δέχεται και να κάνει κλήσεις. Μίλησα με vodafone, την κάρτα την έβλεπαν να είναι σωστή, μου είπαν να τη βάλω σε άλλη συσκευή, όπου δούλεψε κανονικά. Στο s22 ultra δε δουλεύει με τίποτα. Βγάζει μνμ, "μη εγγεγραμμένο στο δύκτυο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, TziMmys79 said: Καλημέρα παιδιά. Μόλις έκανα ενημέρωση 9 Φεβρουαρίου του 2026 και το τηλέφωνό μου σταμάτησε να δέχεται και να κάνει κλήσεις. Μίλησα με vodafone, την κάρτα την έβλεπαν να είναι σωστή, μου είπαν να τη βάλω σε άλλη συσκευή, όπου δούλεψε κανονικά. Στο s22 ultra δε δουλεύει με τίποτα. Βγάζει μνμ, "μη εγγεγραμμένο στο δύκτυο" Φανταζομαι θα δοκιμασες επανεκκινηση... Το Service μαλλον ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, GMF80 said: Φανταζομαι θα δοκιμασες επανεκκινηση... Το Service μαλλον ειναι μονοδρομος. Γεια σου αδερφέ μου, ναι, έκανα παραπάνω από μία επανεκινίσεις. Μίλησα με samsung μπας και είναι μαζικό θέμα, μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση και με παρέπεμψαν και αυτοί στo service. Δεν ήθελα. Και το βλέπω να πληρώνω αλλάγή μητρικής από τη τζέπη μου, και θα χάσω όλο το στήσιμο του κινητού. θα περιμένω λίγες ημέρες, μας και το πάθουν κι' άλλοι και βγάλουν κανα patch, και μετά βλέπω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) Αν ηταν μαζικο το θεμα θα ειχε αναφερθει. Το update εχει βγει εδω και 2 εβδομαδες +.Κατα 99.9% ειναι θεμα hardware δυστυχως. Edited 10 Φεβρουαρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Δοκίμασε να του βάλεις άλλη σιμ άλλης εταιρείας από συγγενή φίλο. Το update το έχουμε κάνει αρκετές μέρες χωρίς πρόβλημα. Δες αν το τηλέφωνο εμφανίζει imei , δώσε *#06#. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου καταρχάς, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατα τα λοιπά, όλα δουλεύον σωστά. Με το *#06#., τα IMEI εφμανίζονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Με wifi calling μπορεις να κάνεις κλήσεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Όχι, λέει πως η κάρτα δεν ειναι εγγεγραμένη στο δύκτυο. Όπως είπα, σε άλλο κινητό παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts