Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Ειχα παλια επι χρονια αλλα επειδη κανω απλο στησιμο το θεωρησα περιττο καποια στιγμη.

Edit: Μεσω good lock αλλαξα το grid σε 6x7 και ειναι καλυτερα.

Edited by GMF80

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

7 ώρες πριν, GMF80 said:

Ειχα παλια επι χρονια αλλα επειδη κανω απλο στησιμο το θεωρησα περιττο καποια στιγμη.

Edit: Μεσω good lock αλλαξα το grid σε 6x7 και ειναι καλυτερα.

Και πολύ καλά έκανες εμένα το good lock μου έχει λύσει τα χέρια. Ούτε έξτρα launcher ούτε τίποτα. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

On 2/5/2025 at 11:27 ΜΜ, adok13 said:

πραγματικα με κατι τετοιες μα***ιες καταλαβαινω γιατι ο κοσμος αγοραζει apple. πηγα και πηρα samsung tablet μονο και μονο για αυτη τη λειτουργια , και εφαγα 2 μερες να ψαχνω και να μην καταφερνω με τθιποτα να δουλεψει.δουλευει για λιγο και μετα παλι τα ιδια.

μετα το update σε one ui 7 το call and text on other deveices δουλευει παλι τελεια.

adok13

ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει κάποιος format ?

Θέλω να το κάνω ένα καθάρισμα αλλά υπάρχει ποιο καθαρος τρόπος απο το να το επιλέξω απο το μανου;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

1 ώρα πριν, MIB said:

ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει κάποιος format ?

Θέλω να το κάνω ένα καθάρισμα αλλά υπάρχει ποιο καθαρος τρόπος απο το να το επιλέξω απο το μανου;

Ο Καλύτερος τρόπος είναι ανέκαθεν να κάνεις wipe data μέσω recovery. Αφού έχεις κάνει backup ότι χρειάζεται τα βασικά ψάξε στο youtube να βρεις ένα how to βίντεο πως μπαίνεις και προσεκτικά μετά τι πατάς και καντο. Δεν είναι κάτι δύσκολο, είναι πολύ απλό αλλά δεν θέλει βιασύνη στο τι πατάς. Ας έχεις full μπαταρία καλύτερα και μετά το wipe data κανε μέσα από το μενού του recovery και wipe cache και μετά reboot. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εχω το κινητο 3 χρονια και δεν εχω κανει ποτε factory reset. Wipe cache κανω πριν καθε major update και δεν ειχα ποτε προβλημα. Μεχρι τωρα απροβληματιστο το update και η μπαταρια στα ιδια επιπεδα.

Ωραία έκτασε η αναβάθμιση. Μόνο παράπονο το ανυπόφορο lag του animation, όταν ξεκλειδώνει η οθόνη. Ελπίζω να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον. Η μπαταρία εξακολουθεί μια χαρά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εγω αυτο το animation το εχω off καθως δεν προσφερει κατι...

5 μερες μετα μπορω να πω οτι αξιζε η αναβαθμιση. Εδωσε μια φρεσκαδα στο κινητο...

4 minutes ago, GMF80 said:

Εγω αυτο το animation το εχω off καθως δεν προσφερει κατι...

5 μερες μετα μπορω να πω οτι αξιζε η αναβαθμιση. Εδωσε μια φρεσκαδα στο κινητο...

Και εγώ off το έχω, ΑΛΛΑ, όταν στην lock screen κάνεις πρώτα swipe up και μετά βάλεις το δακτυλικό, παίζει το animation, παρότι off. Και ο λόγος που το κανω αυτό είναι γιατί έχω επέκταση κλειδώματος και το τηλέφωνο δεν ζητά δακτυλικό σε ορισμένες περιπτώσεις, οπότε απλά κάνεις swipe up για την αρχική οθόνη. Στην περίπτωση αυτή παίζει το animation, αν και off από τις ρυθμίσεις.

Εμενα ουτε εκει παιζει  παντως...

Και ενα tip χρησιμο: Στο good lock βγηκε ενα νεο module το display assistant. Εκει μπορεις να ορισεις οσες εφαρμογες θελεις να τρεχουν σε 60 hz για εξοικονομηση μπαταριας. 

Εγω οσες εφαρμογες δεν θελουν ιδιαιτερο σκρολινγκ τις εχω ορισει στα 60hz.

Edited by GMF80

Η μπαταρία με το 7 πάει αρκετά καλά θα έλεγα, είμαι στις 4 ώρες οθόνη και μπαταρία 44% ίσως και καλύτερα από one ui6.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

On 12/5/2025 at 1:58 ΜΜ, GMF80 said:

Εμενα ουτε εκει παιζει  παντως...

Επειδή έχεις τελείως off τις κινούμενες εικόνες. Δεν μου αρέσει, έτσι όμως, είναι πολύ απότομο. 

Κατεβαζεις την μπαρα, πας στο μολυβακι, ρυθμισεις πινακα και το αλλαζεις.

• 2 weeks later...

Έχετε παρατηρήσει ότι με swipe αριστερά - δεξιά μπορείτε να πηγαίνετε από τις ειδοποιήσεις στο control panel και αντιστροφα;

1 ώρα πριν, ddr2 said:

Έχετε παρατηρήσει ότι με swipe αριστερά - δεξιά μπορείτε να πηγαίνετε από τις ειδοποιήσεις στο control panel και αντιστροφα;

Ναι και εμένα αυτό προσωπικά μου αρέσει, αν κάποιος δεν το θέλει μπορεί να το βγάλει από τις ρυθμίσεις και να έχει την παλιά κλασική κουρτίνα.

Νέα ενημέρωση ασφαλείας Μαίου 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.