Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

19 ώρες πριν, madmax75t said:

Μου λες σε παρακαλώ πώς γίνεται αυτό 

https://www.tomsguide.com/how-to/clear-cache-galaxy-s22

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ώρες πριν, argp said:

Καλησπέρα κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... είδες καμία διαφορά με το καθάρισμα της cache;

Ενα παιδί στο θέμα το s23 ultra έγραψε οτι φταίει το dual app και συγκεκριμένα το whatshapp. 

9 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Ενα παιδί στο θέμα το s23 ultra έγραψε οτι φταίει το dual app και συγκεκριμένα το whatshapp. 

Το διάβασα κι αυτό στον γκουγκλη έκανα παύση την διπλή εφαρμογή στο whtasapp αλλά δεν είδα φως. Απ ότι κατάλαβα, αναζητώντας, υπάρχει παροδικά το πρόβλημα ασχέτως συσκευής από παλιά. Λύση τελική δεν έχει βρει κανείς.

On 12/3/2025 at 1:22 ΜΜ, madmax75t said:

Καλησπέρα στην ομάδα 

Τις τελευταίες δύο μέρες έχω τεράστια κατανάλωση μπαταρίας και μου βγάζει αυτή την εφαρμογή η οποία έχει φτάσει μέχρι και το 30% της μπαταρίας ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω 

Ευχαριστώ

Screenshot_20250312_131634_Device care.jpg

Screenshot_20250312_131619_Device care.jpg

μου το εκανε και εμενα στο s24 ultra τις 2 τελευταιες μερες.εκανα wipe cache partition,επανεκκινηση,clear cache των google services... τιποτα..μετα εκανα CLEAR DATA της εφαρμογης  contacts storage και καπως εστρωσε απο χτες βραδυ.

Ρε παιδιά παίζει να έχει "τραυματιστεί" το φλεξ της κεραιας απο αλλαγή μπαταρίας? Γτ αποτα αλλαξα μπαταρία άρχισε να μου κάνει θέματα με το σήμα, απο εκεί που έχω 2 γραμμες πχ 5g δεν παιρνει/στελνει δεδομένα χανει το σημα πέφτει σε 2g και μετά ξανα πιάνει 5g. Γενικά με το ίντερνετ με δυσκολεύει φουλ πλεον ενώ δεν είχα πουθενά θέμα παλιότερα στα ίδια σημεία

Επιστροφή και τους αναφέρεις ότι γράφεις εδώ για περαιτέρω έλεγχο 

Konakis.

On 16/3/2025 at 11:36 ΠΜ, ilka71 said:

μου το εκανε και εμενα στο s24 ultra τις 2 τελευταιες μερες.εκανα wipe cache partition,επανεκκινηση,clear cache των google services... τιποτα..μετα εκανα CLEAR DATA της εφαρμογης  contacts storage και καπως εστρωσε απο χτες βραδυ.

Βρήκα ότι σταματάει όταν έχω το ρολόι galaxy watch ultra κλειστό και δεν συγχρονίζει. Μόλις το ανοίξω αρχίζει πάλι κανονικά και τρώει την μπαταρία

Just now, madmax75t said:

Βρήκα ότι σταματάει όταν έχω το ρολόι galaxy watch ultra κλειστό και δεν συγχρονίζει. Μόλις το ανοίξω αρχίζει πάλι κανονικά και τρώει την μπαταρία

Μπορείς να μου πεις πως το έκανες να το κάνω και εγώ

On 16/3/2025 at 11:36 ΠΜ, ilka71 said:

Εμένα με τπτ δεν στρώνει έχω κάνει τα πάντα εκτός από factory reset.

Μου έκανε και κάτι κουλά με τις επαφές (μου εμφάνισε άλλα αντί άλλων) και φοβάμαι μην μου επηρεάσει της επαφές στο google.

Οπότε προχωράω σε factory reset.

10 minutes ago, argp said:

Εμένα με τπτ δεν στρώνει έχω κάνει τα πάντα εκτός από factory reset.

Μου έκανε και κάτι κουλά με τις επαφές (μου εμφάνισε άλλα αντί άλλων) και φοβάμαι μην μου επηρεάσει της επαφές στο google.

Οπότε προχωράω σε factory reset.

μην το κάνεις δεν θα φτιάξει 

Τελικά έφαγε το reset του όχι μόνο γι αυτό το πρόβλημα αλλά γιατί, γενικά είχε μαζευτεί πολλή σαβούρα, οπότε χρειαζόταν. 

Έκανα αρκετές δοκιμές και τελικά το πρόβλημα οφειλόταν (στην δική μου περίπτωση) στο Viber. Παρατήρησα ότι με την ενεργοποίηση του viber  ξεκινούσε η αυξημένη κατανάλωση στον "χώρο αποθήκευσης επαφών". ΑΛΛΑ το σημαντικότερο ήταν ότι μου διέγραφε κάποιες επαφές που επέλεγε τυχαία. 

Οι επαφές μου φυσικά είναι σε συγχρονισμό με google account. Οι επαφές που διέγραφε (ευτυχώς) παρέμεναν στις google επαφές, αλλά δεν τις έβλεπα στο τηλ (μόνο στα διεγραμένα). Όταν τις επανέφερα στο τηλ., στο google εμφανίζονταν ως διπλές.

Απενεργοποίησα την πρόσβαση του viber στις επαφές (με προβλημα την ανικανότητα για backup) και τώρα δουλεύω κανονικά. 

Ο "χώρος αποθήκευσης επαφών" παρουσιάζει κάποια κατανάλωση, η οποία μάλλον σχετίζεται με την πρόσβαση στις επαφές που ζητάνε οι εφαρμογές όταν τις "σετάρεις".

Η μπαταρία μετά το reset και χωρίς επαναφορά από backup, παρά μόνο sms / call log, έχει επανέλθει στα φυσιολογικά.

Ελπίζω στο μέλλον να βρεθεί λύση.

Δεν χρειάζεται πάντως επαναφορά για να λυθεί το πρόβλημα με την κατανάλωση του Χ.Α.Ε. 

Αφαιρείς το δικαίωμα πρόσβασης στις επαφές στο viber. .Καθαρίζεις δεδομένα σε "επαφές" και "χώρο.α.ε." και μετά αφήνεις να γίνει ξανά συγχρονισμός επαφών από την google.

Δηλαδή έβλεπες το ποσοστό στην κατανάλωση μπαταρίας υψηλή στο viber? 

1 ώρα πριν, challenge143 said:

Δηλαδή έβλεπες το ποσοστό στην κατανάλωση μπαταρίας υψηλή στο viber? 

Όχι στο viber, αλλά στον "χώρο αποθήκευσης επαφών". 

Στα samsung (δεν ξέρω για τα υπολοιπα τηλέφωνα) το viber και το WhatsApp ενσωματώνουν την δυνατότητα της χρήσης της εφαρμογής από το "επαφές" του τηλεφώνου. Δλδ όταν βλέπεις μια επαφή στο "επαφές", από κάτω, σου εμφανίζει το εικονίδιο του viber WhatsApp. Πιστεύω εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.