kostas197 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 1 hour ago, Strofigkas said: Δοκίμασα και πληρωμή σήμερα και δουλεύει μια χαρά,οπότε δεν ήταν θέμα αλλαγής csc αλλά αναβάθμισης της εφαρμογης ενω ειχα προβλημα και χωρις να κανω καμια αναβαθμιση στην εφαρμογη δουλευει και σε μενα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 12 ώρες πριν, Strofigkas said: Δοκίμασα και πληρωμή σήμερα και δουλεύει μια χαρά,οπότε δεν ήταν θέμα αλλαγής csc αλλά αναβάθμισης της εφαρμογης Καλημέρα είχες θέμα με το google pay με csc THL και έφτιαξε? Η μιλάς για κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 28 minutes ago, redcom7 said: Καλημέρα είχες θέμα με το google pay με csc THL και έφτιαξε? Η μιλάς για κάτι άλλο? Είχα θέμα ,με csc sek αλλά έφτιαξε μετα το update της εφαρμογής πορτοφολι Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 2 ώρες πριν, Strofigkas said: Είχα θέμα ,με csc sek αλλά έφτιαξε μετα το update της εφαρμογής πορτοφολι Σε εμάς με THL τίποτα ακόμη... Κάνε μου μια χάρη.. Δες σε τι bootloader είσαι 1 ή 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 32 minutes ago, redcom7 said: Σε εμάς με THL τίποτα ακόμη... Κάνε μου μια χάρη.. Δες σε τι bootloader είσαι 1 ή 2? Πώς το βλέπω αυτό; Έχεις την τελευταία έκδοση του πορτοφολιου; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 50 minutes ago, Strofigkas said: Πώς το βλέπω αυτό; Έχεις την τελευταία έκδοση του πορτοφολιου; Ναι έχω την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 2 ώρες πριν, redcom7 said: Ναι έχω την τελευταία 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Καλησπερα! Εχετε προβληματα με το messenger? Μου κολλαει και κανει επανεκκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Καλησπερα! Εχετε προβληματα με το messenger? Μου κολλαει και κανει επανεκκινηση...Εμένα όχι. Κάνε ένα clear cache την εφαρμογή.Πάτα συνεχόμενα το εικονίδιο, μετά το "i" , χώρος αποθηκευσης, εκκαθάριση μνήμης cache, μετά πίσω πάτα επιβολή δισκοπης. Και ξανά άνοιξε την. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Καλησπερα! Εχετε προβληματα με το messenger? Μου κολλαει και κανει επανεκκινηση...Κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Δεν ξανακολλησε μαλλον ηταν προβλημα της εφαρμογης. Ναι μου εκανε επανεκκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 (edited) Παιδια καλησπερα.εχω θεμα με το 22 ultra μου. Εβγαλα μια φωτο και το κινητο κολλησε μετα παω γκαλερι και βλεπω οτι η φωτο ειναι κατεστραμενη και δεν μπορω να την διαγραψω.. ξερει κανεις πως σβηνει? Edited June 30, 2023 by giannhs16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Δοκιμασες να κανεις clear cache στην εφαρμογη της συλλογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samsungoleeee Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 (edited) Να ρωτησω παιδια: Ασχολειται κανεις με την φωτογραφια και να τις βλεπει σε εξωτερικη μεγαλη οθονη? Εχει κανει κανεις εδω μεσα τεστ στις 2 ζουμ καμερες σε ηλιακο φως και να ελενξει τις φωτο σε μεγαλη οθονη στο 100% να δει αν βγαζουν περισσοτερη λεπτομερεια απο την κυρια 1x, που ειναι καλης ποιοτητας και 100mp? Αυτο ειναι το ερωτημα μου. Και ποιο ειναι το αποτελεσμα? Βγαζουν περισσοτερη, την ιδια, ή λιγοτερη λεπτομερεια? Edited July 1, 2023 by samsungoleeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Μόλις ήρθε και η ενημέρωση Ιουλίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Μόλις ήρθε και η ενημέρωση Ιουλίου. Σε μένα όχι sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Μόλις ήρθε και η ενημέρωση Ιουλίου. Τι csc έχεις;Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Εχει ερθει σε Ελληνικο (EUR). Κατι τετοια κανει η Samsung και μετα γκρινιαζουν καποιοι αν παει 10 του μηνα και δεν εχει ερθει.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Εχει ερθει σε Ελληνικο (EUR). Κατι τετοια κανει η Samsung και μετα γκρινιαζουν καποιοι αν παει 10 του μηνα και δεν εχει ερθει.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως εννοείς EUX?Xiaomi πάντως δεν είναι... Πολύ καλύτερηSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Συγνώμη παιδιά μπέρδεψα τα threads...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Συγνώμη παιδιά μπέρδεψα τα threads...sent from my S23Ultra 12/512Ωχ και εγώ. SorrySent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 On 24/6/2023 at 4:10 ΜΜ, thalassi said: Δεν ξανακολλησε μαλλον ηταν προβλημα της εφαρμογης. Ναι μου εκανε επανεκκινηση... Εγώ έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του messenger σε νέα μνμ....όποτε θέλει μου τις εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος. Έχω κάνει τα πάντα και δε λέει να στρώσει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 On 30/6/2023 at 10:52 ΠΜ, GMF80 said: Δοκιμασες να κανεις clear cache στην εφαρμογη της συλλογης? Σε safe mode? Οχι δεν εκανα φτιαχνει σιγουρα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 (edited) Οχι, με απλο τροπο. Πατα παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο της συλλογης, στο θαυμαστικο πανω δεξια και μετα στο χωρο αποθηκευσης κανε clear cache. Edited July 4, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Το εκανα δεν γινεται τιποτα ακομα μ προγραμμα κατευασα μπας κ το σβησω απο εκει και οταν πας γκαλερι δεν βρισκει καν την εικονα σαν να μην υπαρχη.κανενας αλλος τροπος υπαρχει η θελει φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts