vamire666 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδιά 4.5MB/s μου δείχνει τώρα που κατέβαζα ένα παιχνίδι από play store. Είμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Στα 41 συγχρονίζεις, οπότε μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αν αλλάξω καλώδια του σπιτιού θα κερδίσω σε ταχύτητα; 41 από τα 3mbps που είχα πέσει είναι μια χαρά. Αλλά θα ήθελα να κλειδώσει 50. Υπάρχει περίπτωση να δίνει πιο λίγο η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αν αλλάξω καλώδια του σπιτιού θα κερδίσω σε ταχύτητα; 41 από τα 3mbps που είχα πέσει είναι μια χαρά. Αλλά θα ήθελα να κλειδώσει 50. Υπάρχει περίπτωση να δίνει πιο λίγο η wind? Έχεις 20db εξασθένιση στο down. Εγώ με 19 από ΑΚ έπιανα 50 αλλά είχα θέματα και με κλείδωσε ο ΟΤΕ στα 42 και είναι βράχος η γραμμή πλέον εδώ και 2 μήνες. Θεωρώ ότι κάτι παίζει στη καλωδίωση. ΑΛΛΑ είναι μια πολύ καλή ταχύτητα τα 41 με 5 upload αν είσαι σταθερός χωρίς αποσυνδέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δείχνει να είναι σταθερό. Ελπίζω να μην έχω τίποτα θέματα αργότερα και πέσει η ταχύτητα :/ Δύο φορές μου έχει γίνει με wind. Πάντως έχουν βελτιωθεί στην εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Παιδιά 4.5MB/s μου δείχνει τώρα που κατέβαζα ένα παιχνίδι από play store. Είμαι οκ; Τα 4,5 MBps είναι 36 Mbps, οπότε είναι φυσιολογικό με συγχρονισμό στα 40-41. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν πιάνεις φουλ 50. Όπως σου είπα και νωρίτερα, αν παίρνεις από Αστικό Κέντρο και όχι από καμπίνα κοντά στη γειτονιά σου, τότε είναι φυσιολογικό. Εγώ στη Cyta έχω Attenutation download 13 dB και συγχρονίζει το ίδιο μ' εσένα, που έχεις 19! Υψηλότερο "θόρυβο" από τη δική μου γραμμή. :wacko: Edited November 16, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Τεσπά αφού παίζει δίχως προβλήματα ίσως ασχοληθώ αργότερα με την υπόθεση..μιας και είναι μόνο 2μερες ενεργή η υπηρεσία. Ευχαριστώ για τα info Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα απο WIND για το ποτε θα περασουν τα τηλεφωνα σε voip Ρωτω επειδη στην περιοχη μου ο ΟΤΕ δινει ρουτερ και αλλαζει σε voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα απο WIND για το ποτε θα περασουν τα τηλεφωνα σε voip Ρωτω επειδη στην περιοχη μου ο ΟΤΕ δινει ρουτερ και αλλαζει σε voip. Οι νέοι συνδρομητές VDSL στη WIND, παίρνουν το Technicolor ρούτερ και τους βάζουν σε VoIP. Έχει ο αδερφός μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Οι νέοι συνδρομητές VDSL στη WIND, παίρνουν το Technicolor ρούτερ και τους βάζουν σε VoIP. Έχει ο αδερφός μου. Σε μενα εστειλαν ενα zte h268n αλλα δεν ειμαι νεος συνδρομητης, αναβαθμηση στη γραμμη μου εκαναν λογω προβληματων. Βεβαια εχω βρει τον μπελα μου με αυτο το ρουτερ....και δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Το wind double play 50plus είναι με VoIP οι κλήσεις; Δεν έχω σταθερή συσκευή και λέω να πάρω για άμα χρειαστεί να κάνω καμιά κλήση μιας και αποτι λέει δίνει δωρεάν χρόνο. Επίσης πως ενημερωνόμαστε για το υπόλοιπο των 300λεπτων και το πότε αυτά ανανεώνονται; Επίσης υπάρχει τρόπος να καλέσω με τη γραμμή μου μέσω PC ή το smartphone? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης δικαιούμαι αποτι μου είχαν πει και 1gb internet σε κάρτα που δεν είχα λάβει. Επειδή έψαξα λίγο στο site τους βλέπω πως δικαιούται κάποιος και 120λεπτα σε f2g. Μπορούν να μπουν και τα δύο μαζί ή επιλέγεις μόνο ένα; Και αν μπορούν και τα δύο μαζί μπαίνουν σε μια κάρτα ή θέλει δύο; ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μενα εστειλαν ενα zte h268n αλλα δεν ειμαι νεος συνδρομητης, αναβαθμηση στη γραμμη μου εκαναν λογω προβληματων. Βεβαια εχω βρει τον μπελα μου με αυτο το ρουτερ....και δεν ξερω τι να κανω. Τι μπελά;Τι σου κάνει; Πόσα κλειδώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Το wind double play 50plus είναι με VoIP οι κλήσεις; Δεν έχω σταθερή συσκευή και λέω να πάρω για άμα χρειαστεί να κάνω καμιά κλήση μιας και αποτι λέει δίνει δωρεάν χρόνο. Επίσης πως ενημερωνόμαστε για το υπόλοιπο των 300λεπτων και το πότε αυτά ανανεώνονται; Επίσης υπάρχει τρόπος να καλέσω με τη γραμμή μου μέσω PC ή το smartphone? Επίσης δικαιούμαι αποτι μου είχαν πει και 1gb internet σε κάρτα που δεν είχα λάβει. Επειδή έψαξα λίγο στο site τους βλέπω πως δικαιούται κάποιος και 120λεπτα σε f2g. Μπορούν να μπουν και τα δύο μαζί ή επιλέγεις μόνο ένα; Και αν μπορούν και τα δύο μαζί μπαίνουν σε μια κάρτα ή θέλει δύο; 1) Ο αδερφός μου έχει το σκέτο VDSL 50, χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας και του έχουν δώσει VoIP. 2) Πρέπει να πας σε κατάστημα WIND και να πεις τον αριθμό F2G ή Q, που θες να μπαίνουν τα δωρεάν 120'. Πρέπει το κινητό να έχει το ίδιο όνομα με το συνδρομητή του σταθερού. 3) Όχι, το 1GB δε μπαίνει στον ίδιο αριθμό. Συνήθως δίνουν μια κάρτα SIM μόνο για data. Δεν παίρνει, ούτε δέχεται τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Οπότε γίνεται να πάω από frog σε f2g και να μπαίνουν εκεί τα 120λεπτα και θα μου δώσουν μια Sim broadband για το 1gb σωστά; Θα χρειαστεί ανανέωση χρόνου για κάποια από τις δύο; Πώς ξέρω αν έχω VoIP? Για τα δωρεάν λεπτά πως ενημερωνόμαστε; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Το νουμερο που θα βαλεις στο συνδυασμο πρεπει να ειναι 6 μηνες στο δικτυο για να μπορει να μπει,εφ'οσον προερχεται απο φορητοτητα...αντιθετα νεο νουμερο μπαινει κατευθειαν.Αρα η απαντηση ειναι ναι μπορεις να το κανεις,αλλα μετα απο 6 μηνες μπαινει στο συνδυασμο. Αλλιως πας για αλλο νουμερο.Υποψην οτι η ανανεωση με 5 ευρω τουλαχιστον online (10 σε καταστημα) καθε 2 μηνες αποτελει προυποθεση για να διατηρηθει η αποδοση των 120'. voip ειναι η τηλεφωνια μεσω ιντερνετ...δηλαδη πρεπει η συσκευη να συνδεεται στο ρουτερ για να εχεις τηλεφωνικη γραμμη...στη φαση που εισαι τους στελνεις στο fb και ρωτας αν εχεις κανονικη ή voip γραμμη ή παιρνεις την εξυπηρετηση. Το λογικο ειναι να σου εχουν δωσει voip router (με υποδοχες τηλεφωνικης συσκευης και ενδειξεις tel-phone ή κατι αναλογο) αν εχεις voip. Το πιο πιθανο πιστευω ειναι να εχεις κανονικη γραμμη,ειδικα αν παιρνεις vdsl απο αστικο κεντρο. Η συσκευη ουτως ή αλλως αν θες τη γραμμη θα σου χρειαστει οποτε το δοκιμαζεις στην πραξη κιολας. Ή στην πριζα ή στο ρούτερ θα παίξει. Τα 300' ανανεωνονται οταν αλλαζει ο κυκλος τιμολογησης.Θα πρεπει να δεις ή να ρωτήσεις ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος σου. Το υπολοιπο τους νομιζω δυστυχως δεν μπορεις να το δεις απο καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Τι μπελά;Τι σου κάνει; Πόσα κλειδώνεις; Δεν μπορώ να το σεταρω όπως θέλω εγώ, δεν βρίσκω firmware πουθενά ,δεν υπάρχει σαν μοντέλο στο επίσημο site της ZTE. Έχει άθλιο wifi...Το πόσα κλειδώνει είναι σχετικό. Το ρούτερ δείχνει 49999 και το speedtest 42/43.Αντε βγάλε άκρη εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν είναι με WiFi αυτό το νούμερο είναι λογικό. Και με καλώδιο να είσαι, λίγο παραπάνω θα δεις, αλλά μην περιμένεις 49,9 ακριβώς. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν είναι με WiFi αυτό το νούμερο είναι λογικό. Και με καλώδιο να είσαι, λίγο παραπάνω θα δεις, αλλά μην περιμένεις 49,9 ακριβώς. Sent from my SM-G930F Με το συγκεκριμενω ρουτερ δεν περιμενω πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Με το συγκεκριμενω ρουτερ δεν περιμενω πολλα. Από torrent κατεβάζεις με 42; δε νομίζω.. Τα speedtest ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μέτρο σύγκρισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ευχαριστώ για τα ινφο άλλη μια φορά. Να πω πως ναι το speed test δεν είναι και το πιο αξιόπιστο. Καλύτερα από κανέναν γρήγορο σέρβερ κατέβασμα εφαρμογής ή από κανένα play store. Και το λέω γιατί είδα σε άλλο σέρβερ του speed test 39 και κάτι Mbps. Ενώ σε άλλο σέρβερ 35 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIASDynamics Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 παιδια τελειώνει το συμβολαιο μου 10 του μηνος Δεκεμβριου. Εαν φυγω απο την wind δηλαδη κανω αιτηση σε νεα εταιρια (φορητοτητας) στις αρχες Δεκεμβριου θα πληρωσω προστιμο? Δεν θελω να φυγω δεν μου εχουν κανει ακομα καποια προσφορα που να με ικανοποιει. Το μονο που ειπαν ειναι στα 30 ευρω VDSL50 συν κινητα 300 λεπτα και σταθερα. μεχρι εκει. Παράθεση Dragster.gr.Do you think better? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 παιδια τελειώνει το συμβολαιο μου 10 του μηνος Δεκεμβριου. Εαν φυγω απο την wind δηλαδη κανω αιτηση σε νεα εταιρια (φορητοτητας) στις αρχες Δεκεμβριου θα πληρωσω προστιμο? Δεν θελω να φυγω δεν μου εχουν κανει ακομα καποια προσφορα που να με ικανοποιει. Το μονο που ειπαν ειναι στα 30 ευρω VDSL50 συν κινητα 300 λεπτα και σταθερα. μεχρι εκει. Μη φύγεις πριν να λήξει το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Kαλημερα, εδω και λιγες μερες συνδεθηκα στο δικτυο της wind adsl εως 24mbps. Αρχικα μεχρι προχθες κλειδωνε στα 4552κbps αλλα μετα απο ενα σκαλωμα που εφαγε με εριξε κατω απο 2mbps. Ανεβαζω τα στατιστικα αν μπορει να γινει κατι ή ειναι φυσιολογικη η ταχυτητα. Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 52 70 Attenuation (0.1 dB): 430 244 Output Power (0.1 dBm): 0 124 Attainable Rate (Kbps): 2280 300 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 1718 265 0 0 MSGc (# of bytes in overhead channel message): 61 20 0 0 B (# of bytes in Mux Data Frame): 52 7 0 0 M (# of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 8 0 0 T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 3 0 0 R (# of check bytes in FEC Data Frame): 8 10 0 0 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.9682 7.4000 0.0 0.0 L (# of bits in PMD Data Frame): 504 80 0 0 D (interleaver depth): 32 4 0 0 Delay (msec): 7.74 7.40 0.0 0.0 INP (DMT symbol): 2.0 2.3 0.0 0.0 Super Frames 59060 53063 0 0 Super Frame Errors: 0 0 0 0 RS Words: 3957048 516788 0 0 RS Correctable Errors:: 115 6 0 0 RS Uncorrectable Errors: 0 0 0 0 HEC Errors: 7 0 0 0 OCD Errors: 0 0 0 0 LCD Errors: 0 0 0 0 Total Cells: 3884129 595368 0 0 Data Cells: 239765 70256 0 0 Bit Errors: 0 177 0 0 Total ES: 10 78 Total SES: 10 2 Total UAS: 223 223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εχεις πρόβλημα θορύβου. Ποσες τηλεφωνικές συσκευές υπάρχουν στο χώρο? Εχεις βάλει φίλτρα σε όλες? Δοκίμασε να βάλεις μόνο του το ρούτερ στην κεντρική πρίζα,βγαζοντας τις αλλες συσκευες και ξαναμέτρα. Συναγερμός υπάρχει που να περνάει πάνω στη γραμμή? Το snr πρέπει να είναι 9 το ελάχιστο.(90 βαση της κλίμακας που μετράει το ρουτερ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tp-link w8960 ειναι το ρούτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Το ρουτερ ειναι ενα της hol celpipe, hol alu wlan. Τηλεφωνο δεν εχω συνδεσει καθολου σκετο το ρουτερ ειναι στην πριζα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει φιλτρο αλλα τις πρωτες δυο εβδομαδες δεν ειχα θεμα τωρα εχει προβλημα. Αυτη την στιγμη μετα απο αποσυνδεσεις τα τελευταια στατιστικα ειναι αυτα Mode: ADSL_G.dmt Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 93 100 Attenuation (0.1 dB): 435 235 Output Power (0.1 dBm): 198 121 Attainable Rate (Kbps): 1952 444 Rate (Kbps): 1632 256 Edited November 23, 2018 by JOHN_ONLY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Φιλτρο στις συσκευές τηλεφώνου και συναγερμού χρειάζεται μόνο,εφόσον υπάρχουν. Θα ελεγα πρωτα να δοκιμασεις άλλο τηλεφωνικό καλώδιο και εφ'οσον υπάρχει,άλλο ρούτερ. Μετά βλέποντας και κάνοντας. Θα μπορούσες να δηλώσεις βλάβη αν συνεχίσουν οι αποσυνδέσεις και εχει τέτοια ασχημη εικόνα. Αν όμως το θέμα είναι χώρο σου (πρίζα,υγρασία,πρόβλημα γενικώς στην εσωτερική εγκατάσταση) θα πρέπει να φέρεις κάποιον ηλεκτρολόγο εσύ να το κοιτάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts