mol Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 κανοντας ονλινε αιτηση φορητοτητας ειναι ιδια ακριβως διαδικασια με το καταστημα; εχω hol και θελω να παω wind βλεπω οτι το 2play το δινει 22/μηνα. ειναι ΤΕΛΙΚΗ τιμη; θελω να το κανω για να με καλεσουν απ την hol, μπας και κανουν καλυτερη τιμη στο ηδη υπαρχων συμβολαιο που εχω (εληξε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 κανοντας ονλινε αιτηση φορητοτητας ειναι ιδια ακριβως διαδικασια με το καταστημα; εχω hol και θελω να παω wind βλεπω οτι το 2play το δινει 22/μηνα. ειναι ΤΕΛΙΚΗ τιμη; θελω να το κανω για να με καλεσουν απ την hol, μπας και κανουν καλυτερη τιμη στο ηδη υπαρχων συμβολαιο που εχω (εληξε) η online αιτηση δεν ειναι το ιδιο με την διαδικασια στο καταστημα.Για την διαδικασια μεσω Internet/τηλεφωνου πρεπει να κανεις ακυρωση/υπαναχωρηση ΤΡΕΙΣ μερες πριν την ενεργοποιηση της γραμμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 προτιενεις να παω σε καταστημα καλυτερα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Έχω την εντύπωση πως είναι ανάποδα. Αν πας σε κατάστημα έχεις 3 ημέρες. Αν το κάνεις εξ αποστάσεως(ηλεκτρονικά/τηλέφωνο) 14 ημέρες. Θυμάμαι σε άλλο φόρουμ είχα αυτήν την κουβέντα με κάποιον που είχε κάνει αίτηση φορητότητας σε κατάστημα (που προφανώς προχώρησε) και είχε πρόβλημα. Και έλεγε ότι υπάρχει ασάφεια γιατί η ο νόμος λέει 3 ημέρες χωρίς να αναφέρει αν είναι εργάσιμες ή όχι, ενώ η ΕΕΤΤ λέει στο site της για 3 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 κανοντας ονλινε αιτηση φορητοτητας ειναι ιδια ακριβως διαδικασια με το καταστημα; εχω hol και θελω να παω wind βλεπω οτι το 2play το δινει 22/μηνα. ειναι ΤΕΛΙΚΗ τιμη; θελω να το κανω για να με καλεσουν απ την hol, μπας και κανουν καλυτερη τιμη στο ηδη υπαρχων συμβολαιο που εχω (εληξε) Και να πάρεις προσφορά από τη HOL για να μείνεις, δεν πρόκειται να προλάβεις να ακυρώσεις τη WIND. Έτσι την πάτησα κι εγώ... Έχει αλλάξει ο νόμος για να γίνονται οι φορητότητες γρήγορα και να μην παίρνεις προσφορά. Όταν λήξει το συμβόλαιό σου, πάρε τηλέφωνο τη HOL και ζητα προσφορά. Αν σου κάνει καμιά μούφα, κάνε φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Είναι ένα απλό ταμπλετ για σερφάρισμα στο ίντερνετ, για τσάμπα καλό είναι :) Οτί σου δίνουν τσάμπα, καλό είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 προτιενεις να παω σε καταστημα καλυτερα ε; να κανεις την αιτηση online και θα σε παρουν τηλεφωνο για επιβεβαιωση των στοιχειων και για παραλαβη των συμβολαιων.Δες μερικα δικα μου ποστ πιο πισω,εκανα την διαδικασια την προηγουμενη βδομαδα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την εντύπωση πως είναι ανάποδα. Αν πας σε κατάστημα έχεις 3 ημέρες. Αν το κάνεις εξ αποστάσεως(ηλεκτρονικά/τηλέφωνο) 14 ημέρες. Θυμάμαι σε άλλο φόρουμ είχα αυτήν την κουβέντα με κάποιον που είχε κάνει αίτηση φορητότητας σε κατάστημα (που προφανώς προχώρησε) και είχε πρόβλημα. Και έλεγε ότι υπάρχει ασάφεια γιατί η ο νόμος λέει 3 ημέρες χωρίς να αναφέρει αν είναι εργάσιμες ή όχι, ενώ η ΕΕΤΤ λέει στο site της για 3 εργάσιμες. Οπως εχετε δει ,εκανα την διαδικασια την προηγουμενγ βδομαδα.Η wind σε αιτημα μου για υπαναχωρηση/ακυρωση φορητοτητας μου απαντησε σε τρεις μερες ισχυει η ακυρωση.Ειδικοτερα μου απαντησαν για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.(τα caps ειναι για να δηλωσω εμφαση).Στην κινητη ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων. Οντως υπαρχει ασαφεια αν εννοει η ΕΕΤΤ τρεις εργασιμες ή ημερολογιακες.Επειδη την εχω πατησει παλαιοτερα,υπολογισω να κατωχηρωσω το δικαιωμα υπαναχωρησης μεσα στην εργασιμη βδομαδα.Πχ να στειλω το fax υπαναχωρησης Τριτη/Τεταρτη πρωι και να εχω μεχρι παρασκευη το περιθωριο μηπως συμβει κατι(αν η ενεργοποιηση ειναι Δευτερα) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να πάρεις προσφορά από τη HOL για να μείνεις, δεν πρόκειται να προλάβεις να ακυρώσεις τη WIND. Έτσι την πάτησα κι εγώ... Έχει αλλάξει ο νόμος για να γίνονται οι φορητότητες γρήγορα και να μην παίρνεις προσφορά. Όταν λήξει το συμβόλαιό σου, πάρε τηλέφωνο τη HOL και ζητα προσφορά. Αν σου κάνει καμιά μούφα, κάνε φορητότητα. Μπορεις να προλαβεις ανετα αλλα θελει να ειμαστε και εμεις γρηγοροι.Δηλ να απαντησουμε αμεσως στο τηλ της προσφορας,αμεσως φαξ για υπαναχωρηση - κραταμε παντα το αποδεικτικο . Επισης στην φορμα επιποινωνιας της wind ,υπαρχει δυνατοτητα για υπαναχωρηση/ακυρωση φορητοτητας.Συμπληρωνουμε τα στοιχεια,επισυναπτουμε τα εγραφα .Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι σου δινουν αυτοματοποιημενα ενα αριθμο σαν αριθμο πρωτοκολλου. Οτι και να γινει μετα εισαι εισαι ΟΚ με την wind και εννοειται με την ΕΕΤΤ,σε περιπωση που σου αρχισουν δεν ηρθε το fax ,καπου επεσε,το εφαγε ο σκυλος κτλ. Δυστυχως η wind ,μαλλον σε παραβαση των κανονων της ΕΕΤΤ,δεν εχει αυτοματοποιημενο συστημα ακυρωσης φορητοτητας για σταθερα.Δηλ, πενταψηφιο νουμερο που περνεις απο το σταθερο σου και εχει επιλογη οτι δεν θελεις να προχωρησει η φορητοτητα. Πρεπει να γραψω οδηγο για φορητοτητα:P Για να κλεινω με το θεμα ,οπως εγραψα και στο thread της cosmote,σε συνδθαστικο πακετο οτε tv+comote Μ (σταθερο) πηρα μια μειωση 10ε και μολις τους εκανα τον δυσκολο πηρα και ενα -30% σε δυο νουμερα κινητης ΕΠΙΠΛΕΟΝ των ηδη υπαρχουσών εκπτωσεων.Το 65plus μου βγαινει πλεον στα 18ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κύριοι καλό απόγευμα. Μία γρήγορη ερώτηση επειδή λίγη τι συμβόλαιο στο σταθερό και με πήραν για ανανέωση με 24μηνο συμβόλαιο στα 23,5€ τελική τιμή (με φόρους) Το κλασσικό πρόγραμμα, έως 24mbps, αστικά δωρεάν +500λεπτα προς κινητά... Υπάρχει περίπτωση να παρω καμία καλύτερη προσφορά από αλλού ή όχι; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Στάλθηκε από το Redmi 3X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Μπορεις να προλαβεις ανετα αλλα θελει να ειμαστε και εμεις γρηγοροι.Δηλ να απαντησουμε αμεσως στο τηλ της προσφορας,αμεσως φαξ για υπαναχωρηση - κραταμε παντα το αποδεικτικο . Επισης στην φορμα επιποινωνιας της wind ,υπαρχει δυνατοτητα για υπαναχωρηση/ακυρωση φορητοτητας.Συμπληρωνουμε τα στοιχεια,επισυναπτουμε τα εγραφα .Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι σου δινουν αυτοματοποιημενα ενα αριθμο σαν αριθμο πρωτοκολλου. Οτι και να γινει μετα εισαι εισαι ΟΚ με την wind και εννοειται με την ΕΕΤΤ,σε περιπωση που σου αρχισουν δεν ηρθε το fax ,καπου επεσε,το εφαγε ο σκυλος κτλ. Δυστυχως η wind ,μαλλον σε παραβαση των κανονων της ΕΕΤΤ,δεν εχει αυτοματοποιημενο συστημα ακυρωσης φορητοτητας για σταθερα.Δηλ, πενταψηφιο νουμερο που περνεις απο το σταθερο σου και εχει επιλογη οτι δεν θελεις να προχωρησει η φορητοτητα. Πρεπει να γραψω οδηγο για φορητοτητα:P Για να κλεινω με το θεμα ,οπως εγραψα και στο thread της cosmote,σε συνδθαστικο πακετο οτε tv+comote Μ (σταθερο) πηρα μια μειωση 10ε και μολις τους εκανα τον δυσκολο πηρα και ενα -30% σε δυο νουμερα κινητης ΕΠΙΠΛΕΟΝ των ηδη υπαρχουσών εκπτωσεων.Το 65plus μου βγαινει πλεον στα 18ε... Μέσα στον Ιούλιο ήταν, που η WIND την Τρίτη 19/7 παρέλαβε το συμβόλαιο και μου στέλνει μήνυμα ότι Παρασκευή 22/7 γίνεται η ενεργοποίηση!! Την Τετάρτη με παίρνει η Vodafone για φοβερή προσφορά (14€), στέλνω υπαναχώρηση την Πέμπτη (ξέροντας ότι δεν έχω πιθανότητες) και την Παρασκευή ενεργοποιήθηκα κανονικά στη WIND. Με παίρνει την ίδια μέρα τηλέφωνο η WIND και μου λέει ότι έπρεπε να είχα ακυρώσει από την Τρίτη!! Πως να προλάβω την προσφορά, αφού μου την έκαναν Τετάρτη; Θα ακύρωνα τη φορητότητα χωρίς λόγο; :blink: Τουλάχιστον μου έκαναν τα Τέλη Ενεργοποίησης δώρο, αλλά ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 60+€ για 2 μέρες (!) υπηρεσία (τα 35 ήταν τα Τέλη Ενεργοποίησης, τα υπόλοιπα τι ήταν;;; ) και χθες ήρθε και ο κανονικός (δεύτερος) στα 23€, για τον 1 μήνα! Με έκλεψαν κανονικότατα και τώρα θα τους κραξω στη φόρμα επικοινωνίας. :mad: Edited September 6, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μέσα στον Ιούλιο ήταν, που η WIND την Τρίτη 19/7 παρέλαβε το συμβόλαιο και μου στέλνει μήνυμα ότι Παρασκευή 22/7 γίνεται η ενεργοποίηση!! Την Τετάρτη με παίρνει η Vodafone για φοβερή προσφορά (14€), στέλνω υπαναχώρηση την Πέμπτη (ξέροντας ότι δεν έχω πιθανότητες) και την Παρασκευή ενεργοποιήθηκα κανονικά στη WIND. Με παίρνει την ίδια μέρα τηλέφωνο η WIND και μου λέει ότι έπρεπε να είχα ακυρώσει από την Τρίτη!! Πως να προλάβω την προσφορά, αφού μου την έκαναν Τετάρτη; Θα ακύρωνα τη φορητότητα χωρίς λόγο; :blink: Τουλάχιστον μου έκαναν τα Τέλη Ενεργοποίησης δώρο, αλλά ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 60+€ για 2 μέρες (!) υπηρεσία (τα 35 ήταν τα Τέλη Ενεργοποίησης, τα υπόλοιπα τι ήταν;;; ) και χθες ήρθε και ο κανονικός (δεύτερος) στα 23€, για τον 1 μήνα! Με έκλεψαν κανονικότατα και τώρα θα τους κραξω στη φόρμα επικοινωνίας. :mad: Πετυχες την περιπτωση.Σε μενα απο την παρασκευη ξερω οτι η wind εστειλε μηνυμα στην cosmote να μην παει τεχνικος για ενεργοποιηση της γραμμης στην wind.Δευτερα επιση μου ειπε η cosmote οτι παραμενω στην cosmote,την ιδια μερα η wind μου στελνει μηνημα οτι παρελαβαν την αιτηση ακυρωσης(που τους ειχα στειλει απο την προηγουμενη τεταρτη),σημερα μου εστειλε η wind οτι αρχειοθετηθηκε η αιτηση ακυρωσης και οτι την εξετασουν και εγω παραμενω ακομα στην cosmote. Το δημοσιο πιο γρηγορα προχωραει...Τι να πω τσαμπα τα μαμησιατικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κύριοι καλό απόγευμα. Μία γρήγορη ερώτηση επειδή λίγη τι συμβόλαιο στο σταθερό και με πήραν για ανανέωση με 24μηνο συμβόλαιο στα 23,5€ τελική τιμή (με φόρους) Το κλασσικό πρόγραμμα, έως 24mbps, αστικά δωρεάν +500λεπτα προς κινητά... Υπάρχει περίπτωση να παρω καμία καλύτερη προσφορά από αλλού ή όχι; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Στάλθηκε από το Redmi 3X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα wind που εληγε, στα 26€, πηγα σε καταστημα cyta και εκανα αιτηση για προγραμμα δυο ετων στα 22€ σταθερα, μετα απο 2-3 μερες οταν εγινε η αιτηση προς την wind με πηραν τηλ. για αντιπροσφορα στα 15,5€ :) :) :)σταθερα για δυο χρονια:up: και ενα router που τους ζητησα! Το ποιο κουφο ειναι οτι με ξανα πηραν απο wind λιγες μερες αργοτερα να μου προσφερουν ανανεωση στα 22€:dizzy: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Επιτέλους, σχεδόν 1,5 μήνα μετά την ενεργοποίηση στη WIND, παρέλαβα τα δώρα! Πλάκα έχει όμως, πως μέσα στη συσκευασία δεν ήταν το ταμπλετ που έδινε, το Bitmore Mobitab II 7" αξίας 60€, αλλά αυτό με τις 10" σε μαύρο, αξίας 95€!! Αλλά η οθόνη είναι το ίδιο άθλια... Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου έστειλαν ακριβότερο, ίσως το άλλο να είχε τελειώσει ή το έκαναν σαν αποζημίωση, που χρειάστηκε να περάσει τόσος καιρός μέχρι να το πάρω. Φυσικά έλαβα και 2 κάρτες SIM δώρο. Edited September 7, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gar Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 παιδια τα φωτα σας λιγο. πρωτες ωρες στο φορουμ.... τον μαιο του 2016 δεχομε προσφορα προφορικη απο υπαλληλο καταστηματος wind να μεταφερω τον δευτερο μου σταθερο τηλεφωνο απο την hol στην wind εναντι τον 15€.το πρωτο σταθερο το ειχα ηδη στην wind ενα χρονο. Η προσφορα αυτη των 15€ δεν εγινε ποτε και μου εστελναν πιο μεγαλες χρεωσεις απο αυτες που ειχα συμφωνιση προφορικα ..ολο το διαστημα απο ιουνιο εως και αυγουστο βομβαρδιζα με τηλεφωνα την εταιρια wind και τους ανεφερα τη συμφωνια με την υπαλληλο τους αλλα μου ελεγαν οτι δεν ισχυει αυτο το ποσο και μου χρεωναν 30€. ετσι αποφασισα να παω στα τελη αυγουστου στην cyta να μεταφερω τα τηλεφωνα και τα δυο με σκοπο να λαβω μια καλυτερη προσφορα απο την wind και να παραμεινω εκει ..Οντως μετα απο 2 ημερες με περνουν απο την wind και με προσφερουν τα κινητα απο 18,5 €. Παω την αλλη μερα στην cyta και κανω αιτηση διακοπης συμβολαιου (φαξ) .Με περνουν την αλλη μερα απο την cyta και με χαμηλωνουν την τιμη απο το πρωτο συμβολαιο ομως επειδη οδηγουσα εκεινη την ωρα δεν τους απαντησα απλα τους ειπα οτι θα τους παρω εγω αυριο πραγμα που ξεχασα και δεν τους ξαναπηρα. Αλλα μετα απο 3 ημερες στελουν στο κινητο σμς οτι σε 2 μερες ενεργοποιουν τα σταθερα στην cyta. πηρα την cyta και τους κατσαδιασα αλλα ακρη δεν εβγαλα.Η wind απο την αλλη με ζηταει τωρα 320 € για τα 2 τηλεφωνα επειδη εσπασα το συμβολαιο.Για να μην χασω 320€ περνω την wind να με ξαναπαρει πισω αλλα λεει να πληρωσω τα 320€ και μετα νεο συμβολαιο. Δωστε λιγο τα φωτα σας τι να κανω ειμε ασχετος με την νομοθεσια..υπαρχει κανενας τροπος να γλιτωσω τα 320€ που δεν εχω ..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Η μία δυσκολία είναι πως η πρώτη φορητότητα έγινε σε κατάστημα. Αν ήταν μέσω τηλεφώνου ίσως ήταν πιο εύκολο να το αμφισβητήσεις. Από εκεί και πέρα, έχεις ένα συμβόλαιο το οποίο είναι σχετικά καινούριο ακόμη. Δεν μπορείς να το σπάσεις και να πας αλλού χωρίς να πληρώσεις την ποινή. Δηλαδή αν δεν είχες κάνει τη 2η φορητότητα, και έκανες μία καταγγελία στην εεττ για εξαπάτηση ίσως είχες κάποιες πιθανότητες. Τώρα νομίζω πως αν ενεργοποιηθείς στη cyta δυσκολεύει πάρα πολύ. Η 2η φορητότητα πως έγινε; Τηλεφωνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gar Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 και οι 2 δυστηχως απο καταστημα για 2 χρονια συμβολαιο. ο ενας αριθμος εινε ηδη 1 χρονος αρα δεν μειωνεται και η ποινη? δεν μπορω να καταγγειλω την προφικη προσφορα που δεχθηκα και που δεν εγινε ποτε?εχω και 5 κινητα στην wind δεν μπορω να τους απειλησω φευγοντας σε αλλη εταιρια? Εαν δεν πληρωσω τα 320 τι γινεται θα με τραβανε στα δικαστηρια?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 ποιο ταμπλετ δινει η wind? παιρνει καρτα σιμ για δεδομενα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 ποιο ταμπλετ δινει η wind? παιρνει καρτα σιμ για δεδομενα? Αυτό κανονικά αλλά σε κάποιους έχουν πάει αυτά. Η ανάλυση της οθόνης 1024Χ600 για 7'' είναι οκ αλλά για το 10'' πέφτει λίγο μικρή (έχει όμως πιο μεγάλη μπαταρία). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 καλως! οποιο και απ τα 2 να ναι, ειναι καλοδεχούμενο. εφοσον παιρνουν καρτα για δεδομενα! . επίσης, τα 120' που λεει για f2go, μπορω να δηλωσω q αριθμο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι, μπορείς. Εγώ σε Q τα έχω βάλει. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 τελεια!!! περιμενω να γινει η φορητοτητα μεσα στην εβδομαδα!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 καλως! οποιο και απ τα 2 να ναι, ειναι καλοδεχούμενο. εφοσον παιρνουν καρτα για δεδομενα! . επίσης, τα 120' που λεει για f2go, μπορω να δηλωσω q αριθμο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπορείς! Με γεια και το ταμπλετάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 κατσε να ρθει πρώτα :lol: να ενεργοποιηθει και η υπηρεσια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα και συγνώμη για το μεγάλο ποστ, θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων για την βοήθεια σας! Είμαι συνδρομητής της WIND εδώ και χρόνια και το συμβόλαιο μου έληξε. Με κάλεσαν να το ανανεώσουμε αλλά μου είπαν ότι γίνεται 24μηνο ΜΟΝΟ κατηγορηματικά και πως όλες οι εταιρίες το κάνουν πλέον μόνο 24μηνο με την δικαιολογία ότι οι συνδρομητές ζήτησαν κάτι τέτοιο για να μην ανανεώνουν κάθε τρεις και λίγο. Τους ανέφερα ότι στο site τους έχει επιλογή για 12, 18 και 24 μήνες και μου είπαν ότι τάχα απλά δεν το έχουν διορθώσει! Μου είπαν επίσης πως στο πακέτο που έχω, αν το ανανεώσω και φύγω πιο νωρίς από 24 μήνες θα πρέπει να πληρώσω 15 ευρώ/μήνα για τους μήνες που έχουν απομείνει, οπότε αν π.χ. φύγω στον χρόνο θα πρέπει να πληρώσω 180 ευρώ ως "πρόστιμο"! Η απάντηση μου ήταν πως 24 μήνες είναι πάρα πολλοί και πως μόνο για 1 χρόνο το πολύ θα μπορέσω, πράγμα που είναι και αλήθεια καθώς μπορεί να μην είμαι καν στην ίδια πόλη σε 1 χρόνο. Οπότε είπα πως θα το σκεφτώ και να με ξανακαλέσουν αύριο. Ισχύουν όλα αυτά; Και αν ναι, για όλες τις εταιρίες; Υπάρχει κάποια που να έχει ελεύθερο συμβόλαιο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις αν φύγεις; Έχω Double Play + VDSL και πληρώνω περίπου 35 ευρώ/μήνα. Η "προσφορά" που μου έδωσαν βγαίνει σχεδόν στα ίδια χρήματα, κάτι που έπρεπε εγώ να καταλάβω και να επισημάνω για τις παραπάνω χρεώσεις που δεν μου ανέφεραν +5ευρώ από εδώ +10 από εκεί +για την πρώτη ανανέωση κ.λ.π. Προφανώς η νοοτροπία είναι πως οι παλιοί πελάτες είναι οι σίγουροι οπότε δεν έχουν προνόμια και προσφορές που δίνουν στους καινούριους για να τους προσελκύσουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: Internet (VDSL κατά προτίμηση) Μία με δύο ώρες αστικά-υπεραστικά Μισή με μία ώρα κινητά Τι να κάνω; Να κοιτάξω για άλλη εταιρία; Υπάρχει κάποια που να με συμφέρει για τα παραπάνω χαρακτηριστικά και που να "χτίζω" εγώ το πακέτο μου; Ιδανικά δεν θα ήθελα να πληρώνω πάνω από 25 ευρώ τον μήνα. Επίσης το VDSL που έχω συγχρονίζει το πολύ ~30MBPS. Το router είναι το ZXDSL 931WII. Υπάρχει περίπτωση για παραπάνω ταχύτητα; Είμαι σχεδόν κέντρο Αθήνας (Κουκάκι). Γιατί αν είναι έτσι καλύτερα να πάω σε ADSL. Θέλω να κάνω και μια παρένθεση για απορία για αυτό: Αφού πιάνω 30 με VDSL, αν πάω σε ADSL θα πιάνω κοντά στα 24 η δεν παίζει ρόλο; Μπορεί να πιάνω και 12 όπως τον παλιό κακό καιρό; Επίσης είχα ακούσει πως αν ενεργοποιήσεις e-bill για να μην σου έρχεται λογαριασμός με το ταχυδρομείο υπάρχει κάποια έκπτωση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Sorry για το μακρύ ποστ. Πολύ κουραστική κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 2 χρονια προτείνουν γιατί σε αυτο το διάστημα μπορουν να κανουν καλυτερη τιμη. ομως οι 12/18 μηνες πρεπει να ισχυουν κανονικα. κανε αιτηση φορητοτητας. λογικα θα σρ κανουν αντιπροσφορα. δεν εχεις να χασεις κατι. απλα αν αποφασισεις να μεινεις, να διακοψεις γρηγορα το αιτημα φορητοτητας. αν πας σε 24αρι θα το πιανεις φουλ. δε βρισκω το λογο να πιανεις λιγότερο. η βοντα εχει μειωση 1 ευρω αν ενεργοποιήσεις το e bill. οι wind και cosmote δε γνωριζω (θελω να μαθω για την wind που με ενδιαφερει) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα και συγνώμη για το μεγάλο ποστ, θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων για την βοήθεια σας! Είμαι συνδρομητής της WIND εδώ και χρόνια και το συμβόλαιο μου έληξε. Με κάλεσαν να το ανανεώσουμε αλλά μου είπαν ότι γίνεται 24μηνο ΜΟΝΟ κατηγορηματικά και πως όλες οι εταιρίες το κάνουν πλέον μόνο 24μηνο με την δικαιολογία ότι οι συνδρομητές ζήτησαν κάτι τέτοιο για να μην ανανεώνουν κάθε τρεις και λίγο. Τους ανέφερα ότι στο site τους έχει επιλογή για 12, 18 και 24 μήνες και μου είπαν ότι τάχα απλά δεν το έχουν διορθώσει! Μου είπαν επίσης πως στο πακέτο που έχω, αν το ανανεώσω και φύγω πιο νωρίς από 24 μήνες θα πρέπει να πληρώσω 15 ευρώ/μήνα για τους μήνες που έχουν απομείνει, οπότε αν π.χ. φύγω στον χρόνο θα πρέπει να πληρώσω 180 ευρώ ως "πρόστιμο"! Η απάντηση μου ήταν πως 24 μήνες είναι πάρα πολλοί και πως μόνο για 1 χρόνο το πολύ θα μπορέσω, πράγμα που είναι και αλήθεια καθώς μπορεί να μην είμαι καν στην ίδια πόλη σε 1 χρόνο. Οπότε είπα πως θα το σκεφτώ και να με ξανακαλέσουν αύριο. Ισχύουν όλα αυτά; Και αν ναι, για όλες τις εταιρίες; Υπάρχει κάποια που να έχει ελεύθερο συμβόλαιο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις αν φύγεις; Έχω Double Play + VDSL και πληρώνω περίπου 35 ευρώ/μήνα. Η "προσφορά" που μου έδωσαν βγαίνει σχεδόν στα ίδια χρήματα, κάτι που έπρεπε εγώ να καταλάβω και να επισημάνω για τις παραπάνω χρεώσεις που δεν μου ανέφεραν +5ευρώ από εδώ +10 από εκεί +για την πρώτη ανανέωση κ.λ.π. Προφανώς η νοοτροπία είναι πως οι παλιοί πελάτες είναι οι σίγουροι οπότε δεν έχουν προνόμια και προσφορές που δίνουν στους καινούριους για να τους προσελκύσουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: Internet (VDSL κατά προτίμηση) Μία με δύο ώρες αστικά-υπεραστικά Μισή με μία ώρα κινητά Τι να κάνω; Να κοιτάξω για άλλη εταιρία; Υπάρχει κάποια που να με συμφέρει για τα παραπάνω χαρακτηριστικά και που να "χτίζω" εγώ το πακέτο μου; Ιδανικά δεν θα ήθελα να πληρώνω πάνω από 25 ευρώ τον μήνα. Επίσης το VDSL που έχω συγχρονίζει το πολύ ~30MBPS. Το router είναι το ZXDSL 931WII. Υπάρχει περίπτωση για παραπάνω ταχύτητα; Είμαι σχεδόν κέντρο Αθήνας (Κουκάκι). Γιατί αν είναι έτσι καλύτερα να πάω σε ADSL. Θέλω να κάνω και μια παρένθεση για απορία για αυτό: Αφού πιάνω 30 με VDSL, αν πάω σε ADSL θα πιάνω κοντά στα 24 η δεν παίζει ρόλο; Μπορεί να πιάνω και 12 όπως τον παλιό κακό καιρό; Επίσης είχα ακούσει πως αν ενεργοποιήσεις e-bill για να μην σου έρχεται λογαριασμός με το ταχυδρομείο υπάρχει κάποια έκπτωση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Sorry για το μακρύ ποστ. Πολύ κουραστική κατάσταση. Ο ΟΤΕ έχει και 18μηνα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts