BoGe Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Η Tellas ξεκίνησε την διάθεση αυτόνομων γραμμών (Full LLu) internet. 384/128 --> 19,95 + ΦΠΑ 512/128 --> 24,95 + ΦΠΑ 1024/256 --> 29,95 + ΦΠΑ 2048/512 --> 39,95 + ΦΠΑ Ο εξοπλισμός δίνεται δωρεάν, όμως αν έχετε δικό σας modem PSTN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Η υπηρεσία αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη σε όσους υπάγονται κέντρο ΟΤΕ Αμπελοκήπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Η Tellas ξεκίνησε την διάθεση αυτόνομων γραμμών (Full LLu) internet. 384/128 --> 19,95 + ΦΠΑ 512/128 --> 24,95 + ΦΠΑ 1024/256 --> 29,95 + ΦΠΑ 2048/512 --> 39,95 + ΦΠΑ Ο εξοπλισμός δίνεται δωρεάν, όμως αν έχετε δικό σας modem PSTN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Η υπηρεσία αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη σε όσους υπάγονται κέντρο ΟΤΕ Αμπελοκήπων. Φοβερό πρόγραμμα, ενημερώνομαι για τις εξελίξεις (ακόμα ούτε στην Τελλάς δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες) και εφόσον με καλύπτουν θα το τιμήσω. Στα συν ότι η ενεργοποίηση γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες (επιμένουν σε αυτό οι της Τελλάς). Στα μείον η 12μηνη δέσμευση, ότι προσφέρεται μόνο σαν «πακέτο» με δωρεάν ενεργοποίηση, δωρεάν εξοπλισμό+δωρεάν αποστολή στο χώρο σας με σταθερή τιμή. Δεν υπάρχει δυνατότητα για αορίστου χρόνου δηλαδή. Επίσης δεν μου προσδιόρισαν αν πρέπει να διακόψω την DSL από ΟΤΕ πρώτα ή αν λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το καλό είναι ότι η Tellas ενισχύει τον ανταγωνισμό στο LLU, ωστόσο μέχρι σήμερα δε μου έχει γεμίσει το μάτι σε κανέναν τομέα ως εταιρία (χρεώσεις σταθερής και ADSL, χρέωση εξυπηρέτησης πελατών κλπ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το καλό είναι ότι η Tellas ενισχύει τον ανταγωνισμό στο LLU, ωστόσο μέχρι σήμερα δε μου έχει γεμίσει το μάτι σε κανέναν τομέα ως εταιρία (χρεώσεις σταθερής και ADSL, χρέωση εξυπηρέτησης πελατών κλπ). Τώρα που το λες... Το 13800 μπας και είναι με χρονοχρέωση; :confused: Γιατί σαν πολύ αναμονή είχα και αρκετά μεγάλα μεσοδιαστήματα ώσπου να ενημερωθεί ο τύπος στο τηλέφωνο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Xρονοχρέωση δε λες τίποτα... :down: (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά είναι μεγάλη) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Xρονοχρέωση δε λες τίποτα... :down: (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά είναι μεγάλη) :eek: :shock: Με κράτησαν κανά 10λεπτο... :down: :cry: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 :eek: :shock: Με κράτησαν κανά 10λεπτο... :down: :cry: :mad: Είναι που τη χρεώνουν την εξυπηρέτηση για να έχουν περισσότερους υπαλληλους και να εξυπηρετείται καλύτερα το κοινό... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Xρονοχρέωση δε λες τίποτα... :down: (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς, αλλά είναι μεγάλη) Εντελώς δωρεάν είναι, 2 χρόνια τώρα δε με χρέωσαν ποτέ τίποτα... Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Στα συν ότι η ενεργοποίηση γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες (επιμένουν σε αυτό οι της Τελλάς). ....... Επίσης δεν μου προσδιόρισαν αν πρέπει να διακόψω την DSL από ΟΤΕ πρώτα ή αν λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα... Σε αντίστοιχη δικιά μου ερώτηση ο υπάλληλος δεν ήξερε να απαντήσει. Όμως στην ίδια περιοχή ο ΟΤΕ έκανε όντως 10 ημέρες σε Full LLU παλιά να παραδόσει γραμμή. Αν μιλάγαμε για άλλη περιοχή, θα είχα πιο πολλές επιφυλάξεις. Στην πράξη θα δούμε όμως. Δεν χρειάζεται να διακόψεις την DSL. Την κρατάς, και μόλις σου έρθει η γραμμή από Tellas από άλλο καλώδιο τότε την διακόπτεις. Το 12μηνο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά οι τιμές πέσανε μόλις πρόσφατα, και καταπάσα πιθανότητα δεν θα έχεις τα γνωστά προβλήματα ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Τι ακριβώς είναι το Full LLU; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Εντελώς δωρεάν είναι, 2 χρόνια τώρα δε με χρέωσαν ποτέ τίποτα... Για το 13800 η Τellas χρεώνει 0,04541 € / λεπτό (τιμή με ΦΠΑ 19%). Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Τι ακριβώς είναι το Full LLU; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41705 (δες το 6) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Την Παρασκευή έχω ραντεβού για να δώσω την αίτηση για Tellas adsl 2 mbit από το κέντρο Αμπελοκήπων!!:):) 12 εργάσιμες το αργότερο εγγυημένα μου είπαν! Άντε να δούμε (και να κλείσουμε μερικά στόματα:rolleyes:) Όποιος θέλει να βάλει να ξέρει όμως ότι προς το παρόν δεν μπορούμε να κόψουμε το τηλέφωνο του ΟΤΕ:( και ότι είναι δωδεκάμηνη δέσμευση.:O 2 mbit: 39.9+ φπα=47.5€ τον μήνα! 1 mbit: 29.9+ φπα=35,6€ τον μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Πριν λίγο έκανα κι εγώ την αίτηση για Τελάς φουλ DSL (πάροχος+ISP) μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της. 1Mbit για 29,95+ΦΠΑ. Παρασκευή το ραντεβού για τον εξοπλισμό και σε 12 μαξ εργάσιμες η γραμμή είναι έτοιμη. Στα μεγάλα + ότι δεν απαιτεί να κοπεί πρώτα η γραμμή DSL από ΟΤΕ όπως ζητάει η Βιβόδι. :mad: Μπράβο στην Τελάς για την πρωτοπορία της. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Στα μεγάλα + ότι δεν απαιτεί να κοπεί πρώτα η γραμμή DSL από ΟΤΕ όπως ζητάει η Βιβόδι. :mad: Μπράβο στην Τελάς για την πρωτοπορία της. :DΠοιός στο είπε αυτό; Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για το full LLU... :down: Iσχύει για το shared LLU, το οποίο η πρωτοποριακή Tellas δεν δίνει καν... :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Ποιός στο είπε αυτό; Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για το full LLU... :down: Iσχύει για το shared LLU, το οποίο η πρωτοποριακή Tellas δεν δίνει καν... :whistle: Ρώτα τον haris_led να σου πει που ακόμα ρίχνει μπινελίκια στη Βιβόντι που τον άφησε ήδη 1,5 μήνα χωρίς DSL διότι έτσι του είπαν και αφού είδε φουλ αδιαφορία σήμερα έστειλε αίτηση ακύρωσης... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Ρώτα τον haris_led να σου πει που ακόμα ρίχνει μπινελίκια στη Βιβόντι που τον άφησε ήδη 1,5 μήνα χωρίς DSL διότι έτσι του είπαν και αφού είδε φουλ αδιαφορία σήμερα έστειλε αίτηση ακύρωσης... :down: Αν έκοψε τον ΟΤΕ πριν ενεργοποιηθεί το full LLU είναι λάθος του. Αν η αίτηση ήταν για shared LLU τότε επιστρέφουμε στην πρωτοποριακή Tellas που δε δίνει καν shared LLU, στον ένα (1) κόμβο της. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Αν έκοψε τον ΟΤΕ πριν ενεργοποιηθεί το full LLU είναι λάθος του. Αν η αίτηση ήταν για shared LLU τότε επιστρέφουμε στην πρωτοποριακή Tellas που δε δίνει καν shared LLU, στον ένα (1) κόμβο της. Λάθος της υπαλλήλου της BIBOΔΙ που τον προέτρεψε να την κόψει... Άλλη μια μέγα γκάφα λοιπόν της Βιβόντι αν όντως ισχύουν αυτά που λες... Λες να ήθελε να μείνει ο ίδιος χωρίς DSL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μ@λ@κία όντως, αν έτσι του είπε υπάλληλος, και είναι αδικαιολόγητο εκ μέρους της εταιρίας. Για αυτό υπάρχει και το myphone όμως... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 ΤΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ FULL LLU ΤΗΣ VIVODI ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟ DSL ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ;;;;:blink::blink::blink::blink::blink: Απίστευτο μου φαίνεται ότι το βιΒΟΔΙ που μίλησα πριν 1,5 μήνα μου είπε πως πρέπει να κόψω την dsl του ΟΤΕ!:mad: Αν είναι αλήθεια, επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά όσοι βρίζουν την εταιρεία (ο θεός να την κάνει) για το ΑΘΛΙΟ CC της και τους άσχετους υπαλλήλους! Αναρωτιέμαι αν θα καταλάβουν τι γράφω στην αίτηση ακύρωσης γιατί προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ωραίες λεξούλες! Και όπως λέει και κάποιος στην tv, "ΖΩΑ" :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Στα μεγάλα + ότι δεν απαιτεί να κοπεί πρώτα η γραμμή DSL από ΟΤΕ όπως ζητάει η Βιβόδι. :mad: Μπράβο στην Τελάς για την πρωτοπορία της. :D Πρωτοπορία δεν είναι, γιατί πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε ξεκινήσει πρώτη η intraconnect που έκλεισε και ακολούθησαν μετά η Vivodi και Telepassport. Μεγάλο "+" δεν είνα το συγκεκριμένο, γιατί όπως σου απάντησα και σε προηγούμενο μήνυμα (αλλά με έγραψες :mad: , εκτός αν ήθελες να γράψεις κάτι εναντίον της Vivodi όπως συνηθίζουν άλλοι) το ίδιο ισχύει και με Vivodi. Εκτός του βασικού μειονεκτήματος που σε υποχρεώνει με 12μηνο συμβόλαιο, τα πλεονέκτηματα είναι άλλα: -Δεν έχει κόστος ενεργοποίησης -Έστω και μάπα, δίνει modem -Καινούργια υπηρεσία για την tellas. Άρα το κομάτι της Tellas που ασχολείται με αυτήν την νέα υπηρεσία επειδή ακόμα δεν έχει πολύ κίνηση, και επειδή η ίδια η Tellas θέλει να δει στην πράξη πως θα πάει οι όποιες διαδικασίες θα προχωρήσουν γρήγορα, από μέρους της. -Ακόμα το κομμάτι αυτό δεν έχει πολλούς πελάτες, επομένως πρέπει να έχει τις σωστές ταχύτητες / πακέτα. -Και βέβαια αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Στα 2ΜΒ είναι αρκετά πιο φτηνή με Vivodi (όμως μιλάμε για 12 μήνες δέσμευση), αν και δίνει λίγο πιο μικρό upload. Όπως επίσης οι συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως στατικές IP είναι πιο φτηνές. Αναμένουμε και την κίνηση της FORTHnet, που θα ξεκινήσει και αυτή κατά πάσα πιθανότητα από το ίδιο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Μεγάλο "+" δεν είνα το συγκεκριμένο, γιατί όπως σου απάντησα και σε προηγούμενο μήνυμα (αλλά με έγραψες :mad: , εκτός αν ήθελες να γράψεις κάτι εναντίον της Vivodi όπως συνηθίζουν άλλοι) το ίδιο ισχύει και με Vivodi. Αν η επίσημη ενημέρωση της Βιβόδι είναι τι λένε τα μέλη των φόρουμ τότε ναι έκανε προφανώς λάθος ο haris_led, ήταν λακαμάς ή ότι άλλο θες πες και έκοψε την DSL... Άρα δεν έπρεπε να ακούσει την υπάλληλο της ΒΙΒΟΔΙ που επέμενε ότι αν δε κοπεί η γραμμή DSL από ΟΤΕ δεν προχωράει η αίτηση. Η Βιβόδι είναι εντελώς ανοργάνωτη εταιρεία, τώρα θα το μάθουμε; Κάτι πάει να κάνει, αλλά προσπαθεί η κακόμοιρη... Υπολείπεται πάρα πολύ... Μα πάρα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Πρωτοπορία δεν είναι, γιατί πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε ξεκινήσει πρώτη η intraconnect που έκλεισε και ακολούθησαν μετά η Vivodi και Telepassport. Επειδή μάλλον δεν το κατάλαβες, εννοεί σαν πρωτοπορία το ότι δεν χρειάζεται να ακυρώσεις την dsl σου. Άλλωστε αυτό συζητάμε:rolleyes: Μεγάλο "+" δεν είνα το συγκεκριμένο, γιατί όπως σου απάντησα και σε προηγούμενο μήνυμα (αλλά με έγραψες :mad: , εκτός αν ήθελες να γράψεις κάτι εναντίον της Vivodi όπως συνηθίζουν άλλοι) το ίδιο ισχύει και με Vivodi. Με κάλυψε η απάντηση του Minovg:rolleyes: -Καινούργια υπηρεσία για την tellas. Άρα το κομάτι της Tellas που ασχολείται με αυτήν την νέα υπηρεσία επειδή ακόμα δεν έχει πολύ κίνηση, και επειδή η ίδια η Tellas θέλει να δει στην πράξη πως θα πάει οι όποιες διαδικασίες θα προχωρήσουν γρήγορα, από μέρους της. Παρακαλώ? δηλαδή θες να πεις τώρα ότι επειδή βιάζονται θα έχουμε νετ σε 12 μέρες? Τόσο καιρό λες ότι εξαρτάται από τον ΟΤΕ, αν είναι έτσι, και στην βιβόντι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο ΟΤΕ παραδίδει σε 10-12 εργάσιμες και η βιβόντι ψάχνει το fax που θα της έστειλε ο ΟΤΕ για να την ενημερώσει για άλλον ένα μήνα(μου φαίνεται πιο πιθανό αυτό) -Ακόμα το κομμάτι αυτό δεν έχει πολλούς πελάτες, επομένως πρέπει να έχει τις σωστές ταχύτητες / πακέτα.μακάρι παναγιά μου:) EDIT: minovg κάνε ένα edit στο μήνυμά σου, και το επέμενε κάντο bold σε παρακαλώ, γιατί επέμενε το βιβοδι που μίλησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Στο μόνο που συμφωνώ μαζύ σας, όπως είπα και σε παλιότερο μήνμα, είναι ότι η Vivodi θα έπρεπε να διευκριζίνει αν δεν το κάνει όπως και η Telepassport ότι ο ΟΤΕ μπορεί να αργήσει να βάλει την γραμμή. Έχετε κολλήσει με λανθασμένη συνεννόηση που έγινε με τον Haris... Δεν βλέπω άλλον να παραπονιέται για το ίδιο θέμα. Και άλλοι ενώ είχανε dsl από ΟΤΕ, όταν το γυρίσανε σε Full δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ότι τους είπανε ότι λέει ο haris. Πρόκειται για μεμονωμένο λοιπόν περιστατικό, και έχετε κολλήσει. Και αν ακόμα είναι έτσι, κακός βέβαια, νομίζετε ότι σε άλλες εταιρείες δεν γίνονται λάθη; Ξέρετε πόσες αρλούμπες έχω ακούσει από διάφορες εταιρείες; Εγώ ξέρω ποικιλοτρόπως γίνονται από όλες τις εταιρείες λάθη και σφάλματα. Μακάρι η γραμμή που θα πάρετε να είναι σωστή, και ίσως καταλάβετε τόοοοσα χρόνια τι απολαμβάνουμε εμείς με την Vivodi. Η Βιβόδι είναι εντελώς ανοργάνωτη εταιρεία, τώρα θα το μάθουμε; Κάτι πάει να κάνει, αλλά προσπαθεί η κακόμοιρη... Υπολείπεται πάρα πολύ... Μα πάρα πολύ... Αν εννοείς την FORTHnet, με τα χάλια που είχε (και που σε ένα ποσοστό έχει προβλήματα), όπου στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση (όσοι κατάφερναν να πιάσουν γραμμή μετά από αρκετή ώρα), τα αρνιόντουσαν και τα ρίχνανε στον ΟΤΕ, και βάζανε τους πελάτες να προχωρήσουν σε άσκοπα test, format και ρυθμίσεις ξανά στα modem, έως και άλλο modem αγοράσανε κάποιοι (κοροιδία στο μεγαλείο της), και στο τέλος ούτε καν που αποζημίωσε τους πελάτες της ε, ναι συμφωνώ υπολείπεται πολύ μα πάρα πολύ ακόμα. Έχει πολύ δρόμο η κακομοίρα ακόμα. Παρακαλώ? δηλαδή θες να πεις τώρα ότι επειδή βιάζονται θα έχουμε νετ σε 12 μέρες? Τόσο καιρό λες ότι εξαρτάται από τον ΟΤΕ, αν είναι έτσι, και στην βιβόντι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο ΟΤΕ παραδίδει σε 10-12 εργάσιμες και η βιβόντι ψάχνει το fax που θα της έστειλε ο ΟΤΕ για να την ενημερώσει για άλλον ένα μήνα Δεν κατάλαβεσ ακριβώς τι θέλω να πώ αλλά δεν πειράζει. ΟΚ, η Vivodi το ψάχνει κανά μήνα όπως εσύ πιστεύεις. Η Telepassport μήπως και αυτή κανά μήνα το ψάχνει; Η intraconect παλιά μήπως και αυτή τα ίδια; Τρομερές συμπτώσεις 3 εταιρείες, ανοργάνωτες και ο ΟΤΕ συνεπείς και ΟΚ. Επειδή διακρίνω ότι έχετε όλη την "καλή" διάθεση, και δεν πρόκειται να βγει άκρη Και επειδή είμαστε σε ενότητα για Tellas, και έχουμε ξεφύγει σεβόμενως τους υπόλοιπους, μιας και καταλαβάινω ότι δεν πρόκειται να βγει άκρη μαζύ σας, δεν θα συνεχίσω στην ενότητα αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 από τη στιγμή που φορθνετ και (κυρίως) τελλας αποφάσισαν να μπουν στο παιχνίδι αυτό, εκτιμώ οτι η βιβόντι δεν εχει καμια τυχη μακροπρόθεσμα. Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts