tasosathan Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Είπα πριν φωνάξω τεχνικό, να τα ρίξω εγώ μόνος μου μια ματιά καλύτερη. Κάτω στο κουτάκι γίνονταν τις τρελής και από την δικιά μου την γραμμή, έβγαιναν 3 άλλες ξεχωριστές. Τις έβγαλα και άφησα μόνο την βασική. Ιδού τα αποτελέσματα. Το μόνο παράπονο που έχω πλέον είναι ότι το ρουτερ, ακόμα και στο 5GHZ δίκτυο φτάνει τα 50-60 παρόλο που δεν υπάρχει άλλο 5αρι δίκτυο Πως ήταν τα καλώδια στο "κουτάκι" της πολυκατοικίας μου: https://ibb.co/rv9Qm2b Πόσο συγχρονίζει: https://ibb.co/FVX9Jps Speedtest: https://ibb.co/znGvMZt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 οχι βεβαια,με τιποτα απο τα 2. Ειναι το ρουτερ που δινει η wind με 20 ευρω για τις απλες adsl γραμμες. Ειναι πολυ καλο για τη δουλεια που κανει,αλλα αν εχεις vdsl + voip δεν κανει... ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ηθελα να μου ξεκαθαρισει καποιος που να ξερει,επ ευκαιρια,αν μπαινει voip σε ολες τις vdsl και fiber συνδεσεις στη wind.Βλέπω αλλους να λενε οτι βαζει voip και αλλους να εχουν κλασικη τηλεφωνια.Ειναι ζητημα κεντρου? ή αν παίρνει κάποιος απο αστικο κέντρο ή καμπίνα ? Χωρίς να ξέρω πολλά λίγο που το εψαξα ..μάλλον υποστηριζει voip (οχι βεβαια και vdsl ταυτοχρονα) αλλά vdsl καθόλου...σωστα παρατηρησα>? https://www.tp-link.com/us/faq-535.html Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Οχι το εχεις μπερδεψει. Το ρουτερ αυτο καθε αυτο δεν υποστηριζει voip. Δηλαδη: αν ο παροχος αντι για την κλασικη τηλεφωνια δουλευει με τηλεφωνια μεσω voip,το ρουτερ αυτο δεν σε εξυπερετει. Χρειαζεσαι ρουτερ με ξεχωριστη υποδοχη για τηλεφωνικη υπηρεσια.Αυτο που βλεπεις εκει ειναι υλοποιηση ξεχωριστης τηλεφωνικης voip συνδεσης,καμμια σχεση με αυτη του παροχου. Χρησιμοποιει ειδικο ξεχωριστο ανταπτορα voip. Η τηλεφωνικη voip συνδεση εκει δεν γινεται πανω στο ρουτερ αλλα ξεχωριστα,στον ανταπτορα ή ακομα μπορει να γινει σε ειδικο ιντερνετικο τηλεφωνο,στον υπολογιστη ή το κινητό και απλως χρησιμοποιει την συνδεση ιντερνετ για να δουλεψει. Απο την στιγμη δε που το ρουτερ δεν ειναι vdsl,δεν θα εχεις ουτε ιντερνετ με αυτο. Ακομα και στην περιπτωση δηλαδη που σου εδιναν τους κωδικους για να σεταρεις τηλεφωνο voip σε ανταπτορα/κινητο/υπολογιστή,δεν θα ειχες ιντερνετ απο το ρουτερ αυτο για να παιξει η τηλεφωνια.Ασε που δεν τους δινουν κανονικα. Edited February 26, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπέρα Μετά απο 4χρόνια έχω κι εγώ βλάβη ... Έχω τηλέφωνο αλλά όχι ιντερνετ (double play "έως 24") . Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκομαι σπίτι και ο γιός μου που μίλησε με το 13700 του είπαν να βγάλει τις τηλεφωνικές πρίζες , να περιμένει 4 ώρες και να τους ξανακαλέσει ... Καμμιά ιδέα ;;; Εννοείται οτι δεν είναι πειραγμένο τίποτα στο ρουτερ , δεν έχει βγεί κάποιο φισάκι ή πρίζα . Είναι το tplink που έδινε η wind ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Πιθανον θελουν να κανουν μετρηση απο το κέντρο για αυτό του είπαν να βγάλει τα καλώδια από τις πρίζες. Απο τη στιγμή που δεν είστε εκεί για να δούμε τουλάχιστον τις ενδείξεις του ρούτερ κλπ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Απ' οτι μου είπε ο γιος μου φαίνεται το δίκτυο wi-fi αλλά δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Οχι το εχεις μπερδεψει. Το ρουτερ αυτο καθε αυτο δεν υποστηριζει voip. Δηλαδη: αν ο παροχος αντι για την κλασικη τηλεφωνια δουλευει με τηλεφωνια μεσω voip,το ρουτερ αυτο δεν σε εξυπερετει. Χρειαζεσαι ρουτερ με ξεχωριστη υποδοχη για τηλεφωνικη υπηρεσια.Αυτο που βλεπεις εκει ειναι υλοποιηση ξεχωριστης τηλεφωνικης voip συνδεσης,καμμια σχεση με αυτη του παροχου. Χρησιμοποιει ειδικο ξεχωριστο ανταπτορα voip. Η τηλεφωνικη voip συνδεση εκει δεν γινεται πανω στο ρουτερ αλλα ξεχωριστα,στον ανταπτορα ή ακομα μπορει να γινει σε ειδικο ιντερνετικο τηλεφωνο,στον υπολογιστη ή το κινητό και απλως χρησιμοποιει την συνδεση ιντερνετ για να δουλεψει. Απο την στιγμη δε που το ρουτερ δεν ειναι vdsl,δεν θα εχεις ουτε ιντερνετ με αυτο. Ακομα και στην περιπτωση δηλαδη που σου εδιναν τους κωδικους για να σεταρεις τηλεφωνο voip σε ανταπτορα/κινητο/υπολογιστή,δεν θα ειχες ιντερνετ απο το ρουτερ αυτο για να παιξει η τηλεφωνια.Ασε που δεν τους δινουν κανονικα. Δηλ. το ρουτερ (+20ευρω) πάνε για πεταμα σε περιπτωση που τηνάνοιξη γυρισουν το δικτυο μεσω voip οπως μου ειπαν? Εάν είναι έτσι ...τι να πω... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΗΕΙς ΣΟΥ!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 τι ακριβως σου ειπαν? Οτι θα αλλαξουν την τηλεφωνια σε voip την ανοιξη? εσυ αυτη τη στιγμη εχεις απλο adsl ή εχεις κανει αίτηση για vdsl ? αν κάνεις εσυ αιτηση να γυρισεις σε vdsl σιγουρα θες νεο ρουτερ,το οποιο ομως το παρεχει η εταιρια,και το οποιο εχει δυνατοτητα voip ωστε να δουλεψει εφ'οσον η τηλεφωνια γινει ιντερνετικη στη γραμμη σου. Για πολλους η αλλαγη σε vdsl δεν σημαινει αλλαγη σε voip,μενουν στην κλασικη τηλεφωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 τι ακριβως σου ειπαν? Οτι θα αλλαξουν την τηλεφωνια σε voip την ανοιξη? εσυ αυτη τη στιγμη εχεις απλο adsl ή εχεις κανει αίτηση για vdsl ? αν κάνεις εσυ αιτηση να γυρισεις σε vdsl σιγουρα θες νεο ρουτερ,το οποιο ομως το παρεχει η εταιρια,και το οποιο εχει δυνατοτητα voip ωστε να δουλεψει εφ'οσον η τηλεφωνια γινει ιντερνετικη στη γραμμη σου. Για πολλους η αλλαγη σε vdsl δεν σημαινει αλλαγη σε voip,μενουν στην κλασικη τηλεφωνια. Moυ ειπαν οτι θα λειτουργουν adsl μεσω voip οπως ο οτε τωρα..και οχι pstn εαν δεν κανω λαθος...μου προτιναν και vdsl αλλα αρχικα ηθελα λογου κοστους να δουλεψω adsl.. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 οκ τωρα το ξεκαθαρισαμε. Οπως εισαι τωρα μια χαρα δουλευει το ρουτερακι. Αν μετα βαλουν voip και στις adsl γραμμες,θα πρεπει να δούμε πως θα το υλοποιήσουν.Ασε που πιστευω θα παρει πολυ χρόνο για να ολοκληρωθεί. Εδω ο οτε ακομα το παλευει και δεν εχει τελειωσει παντου. Το πιο πιθανο (αν ισχυσει αυτο που σου ειπαν) να μπουν στη διαδικασια να δώσουν νέα ρούτερ δωρεάν. Βλέπω οτι στα πακετα wind broadband αρχισαν να δινουν πάλι δωρεαν ρουτερ στις νεες συνδεσεις.Δεν ξερω βεβαια αν ειναι voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 οκ τωρα το ξεκαθαρισαμε. Οπως εισαι τωρα μια χαρα δουλευει το ρουτερακι. Αν μετα βαλουν voip και στις adsl γραμμες,θα πρεπει να δούμε πως θα το υλοποιήσουν.Ασε που πιστευω θα παρει πολυ χρόνο για να ολοκληρωθεί. Εδω ο οτε ακομα το παλευει και δεν εχει τελειωσει παντου. Το πιο πιθανο (αν ισχυσει αυτο που σου ειπαν) να μπουν στη διαδικασια να δώσουν νέα ρούτερ δωρεάν. Βλέπω οτι στα πακετα wind broadband αρχισαν να δινουν πάλι δωρεαν ρουτερ στις νεες συνδεσεις.Δεν ξερω βεβαια αν ειναι voip. .....το παλιο θα χρησιμευει σε κατι ακομη και εαν το δωσουν δωρεραν?? :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Την προηγούμενη βδομάδα σε αίτηση για 50αρα ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν voip.Σήμερα μου ήρθε η μπουρουχα zte zxhn h268n.Ξέρει κάποιος αν είναι voip ή όχι? Αν όχι κάνω πάρτυ γιατί κρατάω το παλιό μου tp link vr200 version 1... Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) .....το παλιο θα χρησιμευει σε κατι ακομη και εαν το δωσουν δωρεραν?? :) αν δεν θα σε ενδιαφερει η τηλεφωνια καθολου,θα μπορει να παιζει το ιντερνετ κανονικά. Τωρα αν θα δινουν τους κωδικους της τηλεφωνιας για να μπορεις να την δουλευεις μεσω voip συσκευης (μαλλον δυσκολο να το αφησουν ελευθερο ετσι) θα μπορουσες να κανεις μια υλοποιηση σαν αυτη που λέγαμε παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την προηγούμενη βδομάδα σε αίτηση για 50αρα ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν voip.Σήμερα μου ήρθε η μπουρουχα zte zxhn h268n.Ξέρει κάποιος αν είναι voip ή όχι? Αν όχι κάνω πάρτυ γιατί κρατάω το παλιό μου tp link vr200 version 1... Same Sh1t... Different Day Voip ειναι,αφου θελουν να σε γυρισουν σε τετοιο,δεν μπορουν να σου δωσουν κατι αλλο... https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/supportFixed/ZTE_H268N/ZXHN_H268N_datasheet.pdf αν το ανοιξεις θα δεις,εχει 2 θυρες για τηλεφωνια. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν το tp-link εχει δυνατοτητες που σε εξυπηρετουν,μπορεις να ριξεις στη γραμμή το zte (για το voip) και απο πισω να συνδεσεις το tp-link. Edited February 26, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 αν δεν θα σε ενδιαφερει η τηλεφωνια καθολου,θα μπορει να παιζει το ιντερνετ κανονικά. Τωρα αν θα δινουν τους κωδικους της τηλεφωνιας για να μπορεις να την δουλευεις μεσω voip συσκευης (μαλλον δυσκολο να το αφησουν ελευθερο ετσι) θα μπορουσες να κανεις μια υλοποιηση σαν αυτη που λέγαμε παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..φυσικα και με ενδιαφερει οποτε ..πανε χαμενα 20 ευρω...να εισαι καλα που με βοηθησες με τις απαντησεις σου! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 αν δεν θα σε ενδιαφερει η τηλεφωνια καθολου,θα μπορει να παιζει το ιντερνετ κανονικά. Τωρα αν θα δινουν τους κωδικους της τηλεφωνιας για να μπορεις να την δουλευεις μεσω voip συσκευης (μαλλον δυσκολο να το αφησουν ελευθερο ετσι) θα μπορουσες να κανεις μια υλοποιηση σαν αυτη που λέγαμε παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Voip ειναι,αφου θελουν να σε γυρισουν σε τετοιο,δεν μπορουν να σου δωσουν κατι αλλο... https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/supportFixed/ZTE_H268N/ZXHN_H268N_datasheet.pdf αν το ανοιξεις θα δεις,εχει 2 θυρες για τηλεφωνια. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν το tp-link εχει δυνατοτητες που σε εξυπηρετουν,μπορεις να ριξεις στη γραμμή το zte (για το voip) και απο πισω να συνδεσεις το tp-link. Από ότι είδα το ζτε δεν έχει τίποτα αξιόλογο.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ παρά μόνο για το σεταρισμα ( κωδικούς, κανάλια κτλ ) είναι εύκολο να μου δείξεις που να διαβάσω για το πώς γίνεται αυτό που λες? Ούτε 5ghz ούτε ac δεν έχει τίποτα το ζτε. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Θα συνδεσεις το zte στη γραμμη,θα συνδεσεις σε μια θυρα δικτυου μεσω ethernet το tp-link,(αν μια απο τις 4 του zte εχει ενδειξη wlan νομιζω εκει ειναι καλυτερα να μπει) και θα συνδεεσαι απο εκει και περα μεσω του tp-link,στο κομπιουτερ στο κινητο κλπ. Τωρα βεβαια αν χρειαστει καποια επιπλεον ρυθμιση δεν ξερω (δεν νομιζω ομως) γιατι δεν εχω κανενα απο τα 2. Ουσιαστικα αυτο που λεω ειναι να συνδεσεις στη γραμμη το zte και να χρησιμοποιηθει το tp-link ως δικτυακο ρουτερ (πισω απο το zte) για τις συσκευες σου που μπορει να θες να τις συνδεσεις στα 5,7 ghz για παραδειγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παντως επειδη διαβαζω σε γειτονικο φορουμ τα περι vdsl της wind,τα ρουτερ που δινει δωρεάν ειναι κλειδωμένα και παίζουν απευθείας στη γραμμή. Δεν μιλάω περί του voip αλλά περί των κωδικών του ίδιου του ιντερνετ,είναι πιθανον προγραμματισμενα απο πριν και δεν δινει το cc κωδικους. Το ιδιο προφανως παίζει και με την τηλεφωνία. Κάποιοι λένε οτι πήγαν να βάλουν το δικό τους ρούτερ και δεν έπαιζε τίποτα...δεν ξερω βεβαια αν συμβαινει σε ολους...πάντως έχετέ το υπόψη οτι ενδεχεται να ταλαιπωρηθείτε αν θέλετε να παίξετε στο vdsl με δικο σας ρουτερ.Για να μην κανετε τζαμπα εξοδα κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Απλά υπάρχει ήδη ρούτερ που το είχα αγοράσει με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί και σε περίπτωση αναβάθμισης της γραμμής.Γι'αυτό πήρα το συγκεκριμένο και όχι κάποιο με 20-30€.Ντεμέκ και καλά futureproof.. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 τα εμπλεξα...το tp-link σου εχει vdsl ειπαμε...αναγκαστικα δοκιμαζεις και βλεπεις τι θα παιξει και τι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπέρα Μετά απο 4χρόνια έχω κι εγώ βλάβη ... Έχω τηλέφωνο αλλά όχι ιντερνετ (double play "έως 24") . Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκομαι σπίτι και ο γιός μου που μίλησε με το 13700 του είπαν να βγάλει τις τηλεφωνικές πρίζες , να περιμένει 4 ώρες και να τους ξανακαλέσει ... Καμμιά ιδέα ;;; Εννοείται οτι δεν είναι πειραγμένο τίποτα στο ρουτερ , δεν έχει βγεί κάποιο φισάκι ή πρίζα . Είναι το tplink που έδινε η wind ... Τελικά βγάλανε πόρισμα οτι φταίει το router αλλά θά έρθει σήμερα 11:00 - 15:00 τεχνικός να δεί τον κατανεμητή της πολυκατοικίας και την πρίζα στο σπίτι (γιατί άραγε , αφού το τηλέφωνο λειτουργεί...) Για να δούμε θα έρθει ;; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπέρα Μετά απο 4χρόνια έχω κι εγώ βλάβη ... Έχω τηλέφωνο αλλά όχι ιντερνετ (double play "έως 24") . Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκομαι σπίτι και ο γιός μου που μίλησε με το 13700 του είπαν να βγάλει τις τηλεφωνικές πρίζες , να περιμένει 4 ώρες και να τους ξανακαλέσει ... Καμμιά ιδέα ;;; Εννοείται οτι δεν είναι πειραγμένο τίποτα στο ρουτερ , δεν έχει βγεί κάποιο φισάκι ή πρίζα . Είναι το tplink που έδινε η wind ... Πάρτε τους ξανά, για να το δηλώσουν ως βλάβη. Την πρώτη φορά, μάλλον θα ήθελαν να κάνουν κάποιον έλεγχο στη γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Τελικά βγάλανε πόρισμα οτι φταίει το router αλλά θά έρθει σήμερα 11:00 - 15:00 τεχνικός να δεί τον κατανεμητή της πολυκατοικίας και την πρίζα στο σπίτι (γιατί άραγε , αφού το τηλέφωνο λειτουργεί...) Για να δούμε θα έρθει ;; Τους αδίκησα ... Μόλις έφυγε ο τεχνικός και επιβεβαίωσε και αυτός οτι φταίει το router . Θα σταλεί μύνημα στο κινητό για την εξέλιξη της βλάβης και θα καλέσω στο 13700 για να συνεννοηθώ για την παραλαβή του νέου δωρεάν (!) router . Τί να πώ ... Πρέπει να είμαι μια απο τις εξαιρέσεις της άμεσσης αντααπόκρισης ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Τους αδίκησα ... Μόλις έφυγε ο τεχνικός και επιβεβαίωσε και αυτός οτι φταίει το router . Θα σταλεί μύνημα στο κινητό για την εξέλιξη της βλάβης και θα καλέσω στο 13700 για να συνεννοηθώ για την παραλαβή του νέου δωρεάν (!) router . Τί να πώ ... Πρέπει να είμαι μια απο τις εξαιρέσεις της άμεσσης αντααπόκρισης ... Χθες απέκτησες τη βλάβη, σήμερα ήρθε τεχνικός; Πραγματικά πρέπει να νιώθεις τυχερός. Μόνο στον ΟΤΕ έχεις τέτοια άμεση εξυπηρέτηση. :p Μακάρι να γινόταν έτσι, σε όλους τους συνδρομητές WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Είναι τυχερός γιατί στην περιοχή του δεν έχουν γενικά προβλήματα η wind και γι αυτό ήρθε τόσο άμεσα ο τεχνικός. Σε περιοχές με πολλούς συνδρομητές και χάλια δίκτυο δεν βρήσκεις τεχνικό ούτε για δείγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Δοκίμασα την μπουρουχα με την adsl γραμμή μου και είναι υπέροχο..Από 18000 με πάει αυτόματα 13100...Ούτε μαγικό να ήταν.. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Δοκίμασα την μπουρουχα με την adsl γραμμή μου και είναι υπέροχο..Από 18000 με πάει αυτόματα 13100...Ούτε μαγικό να ήταν.. Same Sh1t... Different Day To έχω πάθει κι εγώ αυτό. Ίσως στις ADSL γραμμές δε λειτουργούν σωστά τα VDSL router. Είχα βάλει κι εγώ παλιότερα ένα HOL ZTE H367N σε γραμμή WIND και ο συγχρονισμός από 15000 έπεσε στα 8 και δεν ανέβαινε με τίποτα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts