skylane Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω σε περιπτωση που αντιμετωπισετε προβλημα με την γραμμη τι γινεται πληρωνεται τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλημέρα παιδιά Έχω συμβόλαιο σταθερής τηλεφωνικής γραμμής ADSL στη Wind (ίντερνετ-σταθερό με αστικά, υπεραστικά, κινητά) και πληρώνω 26,4 € το μήνα, το οποίο μετά την τελευταία ανανέωση λήγει στις 23 Νοεμβρίου 2018. - Καταρχήν είχα υπόψη μου ότι η αίτηση μεταφοράς χρειαζόταν ένα μήνα για να ολοκληρωθεί (να πας στον νέο πάροχο) τώρα διάβασα ότι αυτό μειώθηκε στις 14 μέρες; - Εγώ τους είπα η μεταφορά να γίνει στις 24-11-2018 ακριβώς μετά το 24μηνο. Μπορεί να γίνει αυτό να μην φάω κάποιο πέναλτι από τη Wind; Συμφωνα με την wind που μίλησα πρόσφατα η εταιρία είνα υποχρεωμένη να προχωρήσει στην φορητότητα μετα απο 14 ημερολογιακές ημέρες. Ρώτησα ξεκάθαρα γιατί δίνεται αυτο το διάστημα και μου είπε οτι σε περίπτωση που θέλεις να το ακυρώσεις χωρίς κάποια χρέωση. Το τι ισχύει ακριβώς θα το μάθω σε 10-15 μέρες. Στην Cyta το συμβόλαιο μου λήγει 1 ΔΕΚ και για αυτο καθυστέρησα να στείλω την φορητότητα στην wind ώστε να έχει μπει Νοέμβρης . Όταν ρώτησα την Cyta με εμαιλ τι γίνεται εαν υποθετικά φύγω 1 ΝΟΕ και σπάσω το συμβόλαιο, μου απάντησε οτι θα πληρώσω: ''Το κόστος πρόωρης αποδέσμευσης θα είναι 5€''. Σε δεύτερο email που ζήτησα περισσότερες πληροφορίες μου απάντησε: ''Μετά την ακύρωση θα λάβετε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό σας ο οποίος θα περιλαμβάνει τα τέλη πρόωρης αποσύνδεσης και τα πάγια μέχρι και την τελευταία μέρα που είχατε ενεργές υπηρεσίες από το δίκτυο μας. Μετά από αυτό δεν υπάρχει άλλη δέσμευση.'' Όλα αυτά επίσημα με email και άμεσα.. ελπιζωνα βοήθησα. Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, :) δηλαδή οι 14 μέρες ισχύουν από την ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου; Οπότε να τους πάρω τηλέφωνο αύριο πρωί να τους πω να ξαναεπικοινωνήσουμε γύρω στις 20 νοεμβρίου για να μου στείλουν τότε το συμβόλαιο. Στο μεταξύ θα έχουμε και νεότερα από σένα philip88 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, :) δηλαδή οι 14 μέρες ισχύουν από την ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου; Οπότε να τους πάρω τηλέφωνο αύριο πρωί να τους πω να ξαναεπικοινωνήσουμε γύρω στις 20 νοεμβρίου για να μου στείλουν τότε το συμβόλαιο. Στο μεταξύ θα έχουμε και νεότερα από σένα philip88 :D Συμφωνα με τα οσα μου ειπε η wind ναι. 14 ημερες απο την υπογραφη μου. Θα σας κραταω ενήμερους Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dolomites Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) Καλησπέρα. Μου έκαναν τηλεφωνική προσφορά με 16€ (τηλεφ + ιντερνετ) απεριοσριστα + 120' κινητά + 1500΄wind κινητά + κάρτα με 120'/μήνα + 1GB ιντερνετ/μήνα + 30€ δωροεπιταγή (αφου δεν με ενδιαφέρει ρουτερ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ισχύει αυτό που μου είπαν ότι στο καρτοκινητό πρέπει πλέον κάθε 2 μήνες να βάζω 10€! Το νόημα έχει τότε τα 120'; Άλλαξε κάτι; Επίσης ξέχασα να τους ρωτήσω. Υπάρχει τέλος ενεργοποίησης;;; Edited October 23, 2018 by Dolomites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 υπαρχει τελος ενεργοποιησης 35€ περιπου αλλά συνηθως το χαριζουν.Πρεπει να διευκρινησεις αν στη συγκεκριμένη προσφορα το χρεωνουν ή όχι. τα 120' μπαινουν σε κάρτα f2g (καρτοκινητό).Η ελάχιστη ανανέωση σε κατάστημα είναι όντως 10€ το δίμηνο (αν δεν ανανεωσεις χάνονται),αλλά μπορείς να κάνεις τις ανανεώσεις online με χρεωστική/πιστωτική/paypal οπου το ελάχιστο ποσό είναι 5€. Το 1 γιγα μπαίνει σε άλλη κάρτα (mobile internet) και δεν θελει ανανεωση για 1 χρονο. Εν ολιγοις 2 σιμ σου δινουν. Τα 120' στο f2g ειναι δωρεαν,δινονται καθε 1η του μηνα. Το ποσο ανανεωσης ισχυει γενικα για τα καρτοκινητα και ειναι απαραιτητο για να συνεχισεις να έχεις τα 120'.Αυτα τα 120' μπορεις να τα δηλώσεις να μπαίνουν σε αλλο νουμερο που τυχον χρησιμοποιεις (f2g ή q) αντι γι'αυτο που θα σου στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω σε περιπτωση που αντιμετωπισετε προβλημα με την γραμμη τι γινεται πληρωνεται τιποτα? γνωριζεις καποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Γινε πιο συγκεκριμένος. Τι ειδους προβλημα και για ποιο λογο να πληρωσεις. Σε ποια περιπτωση? Σε περιπτωση βλαβης,σε περιπτωση προωρης διακοπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλησπέρα. Μου έκαναν τηλεφωνική προσφορά με 16€ (τηλεφ + ιντερνετ) απεριοσριστα + 120' κινητά + 1500΄wind κινητά + κάρτα με 120'/μήνα + 1GB ιντερνετ/μήνα + 30€ δωροεπιταγή (αφου δεν με ενδιαφέρει ρουτερ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ισχύει αυτό που μου είπαν ότι στο καρτοκινητό πρέπει πλέον κάθε 2 μήνες να βάζω 10€! Το νόημα έχει τότε τα 120'; Άλλαξε κάτι; Επίσης ξέχασα να τους ρωτήσω. Υπάρχει τέλος ενεργοποίησης;;; για υπάρχουσα γραμμή σου την έκαναν την προσφορά ή για νέα; μετά από αίτηση φορητότητας ή έτσι απλά; είμαι κι εγώ στο ψάξιμο και δεν έχω δει τέτοια τιμή πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σε περίπτωση βλάβης πληρώνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σε περίπτωση βλάβης πληρώνω κάτι? Τι εννοείς; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 αν εχεις βλαβη στη γραμμη που οφειλεται στο πεδιο ευθυνης των εταιριων (οτε,wind ή και των 2) τοτε δεν πληρωνεις κατι για την αποκατασταση της γραμμης και αφαιρείται το πάγιο για τις ημερες που δεν ειχες γραμμη απο το λογαριασμο. Αν η οποια βλαβη εντοπιζεται στο χωρο σου θα πρεπει να την αποκαταστησεις εσυ με ηλεκτρολογο. Αν π.χ. εχουν προβλημα οι πριζες σου ή το ρουτερ ή η εγκατασταση σου εν γενει,ειναι δικο σου θεμα. Αν δηλωνοντας βλαβη ερθει ο τεχνικος της εταιριας και διαπιστωσει το προβλημα στο χωρο σου ενδεχεται να σε χρεωσει με τελος ασκοπης μεταβασης. Τωρα,αν η ερωτηση σου εχει να κανει με ενδεχομενο προωρης διακοπης του συμβολαιου λογω βλαβης,η μονη περιπτωση να σε αφησουν να φυγεις χωρις να πληρωσεις ειναι να διαπιστωθει οτι οντως υπαρχει θεμα το οποιο οφειλεται στην εταιρια και δεν μπορει να διορθωθει. Τετοιες περιπτωσεις νομιζω οτι ειναι λιγο σπανιες,οπως και δυσκολο ισως να αποδειχτει ποιος εχει τελικα την ευθυνη,ωστε στο τελος να μην πληρωσεις ποινη προωρης αποχωρησης. Ολα αυτα δεν ισχυουν μονο για την wind,ισχυουν γενικα για τις σταθερες γραμμες για ολες τις εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 και πως θα ξέρω ότι είναι απο εμένα το πρόβλημα ή από τις γραμμές? είμαι στον ΟΤΕ έχω 24ιντερνετ απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και 30λεπτα σε κινητά και πληρώνω γύρω στα 80ευρω και σε 1μηνα λήγει το συμβόλαιο και θέλω να αλλάξω και πόσο πληρώνεις για τον τεχνικό? έρχονται αμέσως όταν τους καλέσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 ο,τι χρεωση προκυπτει χρεωνεται στο λογαριασμο. Αν τωρα εχεις καλη γραμμη χωρις διακοπες,προβληματα κλπ,το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις θεματα και στη wind. H οποια βλαβη προκυπτει νομιζω υπαρχει υποχρεωση να καλυπτεται σε 3 εργασιμες. Ο,τι ισχυει τωρα που εισαι στον οτε θα ισχυει και σε οποιον αλλο παροχο. Βεβαια σε περιπτωση που εμπλεκομενος ειναι ο οτε στη βλαβη,μπορει να κραταει λιγο παραπανω η αποκατασταση. Θεωρητικα μιλαμε,γιατι η καθε βλαβη εχει τα δικα της χαρακτηριστικα και δεν μπορεις απο πριν να ξερεις ποσο κραταει και τι ακριβως θεμα βγαινει μπροστα. Η χρεωαη ασκοπης μεταβασης ειναι γυρω στα 35 δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με πήραν ότι λήγει η δέσμευση μου και ταυτόχρονα η προσφορά στην τιμή που έχω στο σταθερό και Ίντερνετ μου. Από ότι κατάλαβα προσπάθησαν να με δεσμεύσουν και για παραπάνω χρονικό διάστημα. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Θα ανεβεί όντως το πάγιο μου; Τώρα πληρώνω για Ίντερνετ 50/5 και σταθερό με κάποια δωρεάν λεπτά προς όλους 31€ Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όταν έχουμε συμβόλαιο στην σταθερή τηλεφωνία της wind και το ανανεώσουμε, οι ανανεώσεις αυτές ειναι συνήθως για δύο χρόνια; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ναι. Συνήθως ειδοποιούν για τις νέες προσφορές εως και 2 μήνες πριν τη λήξη. Δεν αποκλείεται βεβαια και οποιαδήποτε στιγμή μεσα στα 2 χρόνια να έρθει προσφορά για μεγαλύτερο συνήθως πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Με πήραν ότι λήγει η δέσμευση μου και ταυτόχρονα η προσφορά στην τιμή που έχω στο σταθερό και Ίντερνετ μου. Από ότι κατάλαβα προσπάθησαν να με δεσμεύσουν και για παραπάνω χρονικό διάστημα. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Θα ανεβεί όντως το πάγιο μου; Τώρα πληρώνω για Ίντερνετ 50/5 και σταθερό με κάποια δωρεάν λεπτά προς όλους 31€ Φυσικά και θα ανέβει το παγιο σου. Το συμβόλαιο για αυτό το κάνουμε , για καλύτερη τιμή. Και φυσικά θα δεσμευτείς για 12 18 ή 24 μήνες. Edited October 28, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) καλησπερα σας , εχουνε βγει νεες φραγες εξερχομενω κλησεων στην wind σταθερη ,μπορεις να βαλεις φραγη σε ολα τα τηλεφωνα εκτος των αστικων υπεραστικων ή μονο εκτος των αστικων τηλεφωνων , πολυ καλο!! το βαζει καποιος και ξενοιαζει απο τα εξτρα κοστη , και πληρωνει μονο το παγιο του και τιποτα αλλο. δειτε εδω https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526312877560/ παντως γραφει στα << στα πλαίσια του νέου κανονισμού γενικών αδειών >> που σημαινει οτι πρακτικα ολα τα δικτυα σταθερης θα το κανουνε αυτο. Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του νέου κανονισμού γενικών αδειών οι φραγές εξερχομένων κλήσεων σταθερής τηλεφωνίας τροποποιούνται με βάση των παρακάτω πίνακα. Οι συνδρομητές που έχουν ήδη ενεργή κάποια από τις παρακάτω φραγές δεν θα μπορούν να καλούν τους νέους προορισμούς που προστέθηκαν σε κάθε κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να αλλάξουν την φραγή τους ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/upostirixi-statheri-internet/ftiakse-tis-thlefwnikes-sou-yphresies/ ή μπορούν να καλέσουν την Ομάδα Εξυπηρέτησης WIND, 13800 Κατηγορία Φραγής Φραγή Κλήσεων Ολοκληρωτική Φραγή – Παιδική Ασφάλεια Όλες (εκτός από Κλήσεις Πρώτης Ανάγκης) Αριθμοί Υψηλής Χρέωσης Φραγή Κλήσεων προς Αριθμούς της μορφής: 901xxxxxxx, 909xxxxxxx, 806xxxxxxx, 812xxxxxxx, 825xxxxxxx, 850xxxxxxx, 875xxxxxxx, 14xxx, 19xxx, 54xxx Αριθμοί Υψηλής Χρέωσης, Διεθνείς, Inmarsat Φραγή Διεθνών & Inmarsat Κλήσεων. Φραγή Κλήσεων προς Αριθμούς της μορφής: 901xxxxxxx, 909xxxxxxx, 806xxxxxxx, 812xxxxxxx,825xxxxxxx, 850xxxxxxx, 875xxxxxxx, 118xx, 14xxx, 19xxx, 54xxx Φραγή όλων των εξερχόμενων κλήσεων, εκτός από αστικές & υπεραστικές Φραγή Διεθνών & Inmarsat Κλήσεων. Φραγή Κλήσεων προς Κινητά, Προσωπικούς Αριθμούς & Αριθμούς της μορφής: 901xxxxxxx, 909xxxxxxx, 806xxxxxxx, 812xxxxxxx, 825xxxxxxx, 850xxxxxxx, 875xxxxxxx, 118xx, 14xxx, 19xxx, 54xxx Ολοκληρωτική Φραγή Κλήσεων εκτός από Αστικές Φραγή Υπεραστικών, Διεθνών & Inmarsat Κλήσεων. Φραγή Κλήσεων προς Κινητά, Προσωπικούς Αριθμούς, Σύντομους Κωδικούς (εκτός από Κωδικούς Πρώτης Ανάγκης) & Αριθμούς της μορφής: 901xxxxxxx, 909xxxxxxx, 806xxxxxxx, 812xxxxxxx, 825xxxxxxx, 850xxxxxxx, 875xxxxxxx, 896xxxxxxx, 899xxxxxxx, 54xxx 13800 : Η χρέωση από σταθερό WIND είναι 0,26€/κλήση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας. Η χρέωση από κινητό WIND είναι 0,25€/κλήση με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12,15,18 ή 20% ανάλογα με το, προ ΦΠΑ, ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Η χρέωση της κλήσης από άλλο δίκτυο ορίζεται από τον πάροχο από τον οποίο καλείτε. Επισης ενα αλλο καλο που ειδα ειναι οτι μπορεις αμα εχεις στο wind σταθερο σου ενεργοποιημενη την αποκρυψη για ολες τις κλησεις να παρεις ενα τηλεφωνο πατωντας μπροστα *31και το νουμερο που θελεις να καλεσεις και να φανει το νουμερο σου μονο σε αυτο νουμερο. δειτε εδω https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/upostirixi-statheri-internet/ftiakse-tis-thlefwnikes-sou-yphresies/ << πληκτρολόγησε *31αριθμο τηλέφωνου που επιθυμείς να καλέσεις (π.χ. *31210234567) για να εμφανιστεί ο αριθμός σου όταν η μόνιμη απόκρυψη είναι ενεργή >> Edited October 25, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS προσθηκη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 η αποκρυψη τουλαχιστον υπηρχε χρονια τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 η αποκρυψη τουλαχιστον υπηρχε χρονια τωρα... η επιλογη να καλεσεις με εμφανιση αριθμου ενω εχεις ολοκληρωτικη αποκρυψη αριθμου δεν υπηρχε η επιλογη , επρεπε να βγαλεις την αποκρυψη τελειως , και μπορουσες μονο να εχεις εμφανιση αριθμου και επιλεκτηκη αποκρυψη και οχι το αντιστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dolomites Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 για υπάρχουσα γραμμή σου την έκαναν την προσφορά ή για νέα; μετά από αίτηση φορητότητας ή έτσι απλά; είμαι κι εγώ στο ψάξιμο και δεν έχω δει τέτοια τιμή πουθενά!Για να πάω από forthnet σε wind ζήτησα προσφορά. Πάρε στο +30 21 1777 7136 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) αναγνώριση κλήσεων την πληρώνω? βγάζει και η γραμμή πρόβλημα και δεν ξέρω αν με συμφέρει να πάω στην wind και πληρώνω πολλά στον ΟΤΕ Edited October 25, 2018 by skylane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις τα θεματα της βλαβης που εχεις πριν φυγεις απο τον οτε. Αναγνωριση στα παλιοτερα προγραμματα την χρεωναν 0,50. Τωρα νομιζω στα τελευταια και στις νεες συνδεσεις δεν την χρεωνουν/την περιλαμβανουν στην τελικη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις τα θεματα της βλαβης που εχεις πριν φυγεις απο τον οτε. Αναγνωριση στα παλιοτερα προγραμματα την χρεωναν 0,50. Τωρα νομιζω στα τελευταια και στις νεες συνδεσεις δεν την χρεωνουν/την περιλαμβανουν στην τελικη τιμή. και στον ΟΤΕ "δωρεάν"την λένε πριν 2 ευρώ την χρεωναν και πως να τα ξεκαθαρίσω?αν είναι του σπιτιού τι να κάνω να ξήλωσω τους τοίχους για να βάλω άλλα καλώδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts