JOHN_ONLY Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Kαλσπερα και παλι, ο καιρος που ληγει το συμβολαιο με κοσμοτε πλησιαζει... Λιγο καιρο πριν πηρε τηλεφωνο η wind με τις γνωστες της παροχες +ταμπλετ + καρτα με ιντερνετ + 2 καρετς για ομιλια με 2 ωρες +δωρεαν τελη ενεργοποιησης και εν τελει εβγαινε 21 ευρω για 2 χρονια αλλά ειχα ακομα συμβολαιο με κοσμοτε. Το ταμπλετ που δινουν τελευταια απο οτι καταλαβα ΔΕΝ δεχεται καρτα σιμ σωστα; Ακομη αν παω σε wind αλλαζει η συνδεσμολογια;Κατι διαβασα κατι για voip και δεν ξερω τι ειναι. Επισης αμα δεχτω προσφορα της wind στελνει αυτην αιτηση διακοπης στον οτε και ποσο περιπου διαρκει η μεταφορα; Δικαιωμα υπαναχωρησης σε περιπτωση που εχω προβληματα με το ιντερνετ υπαρχει; Το σκεφτομαι αυτο γιατι με κοσμοτε τωρα εχω θεωρητικα 4mbps αλλά πιανω 3.5 και πιο παλια στη χολ με 24αρι επιανα γυρω στα 8. Θα ηθελα να εχω 5 με 6mbs. Στην κοσμοτε με το ιντερνετ δεν ασχοληθηκα γιατι δεν με ενδιεφερε τοτε η ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ειναι εντελως της πλακας το ταμπλετ που δινουν(ή εστω αυτο που έδωσαν σε μενα) ολα τα αναλαμβανει η wind. εσυ δε στελνεις κατι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Φιλε mol υχαριστω για την απαντηση. Εσενα περιπου δεκα μερες εκανε να γινει η αλλαγη του παροχου; Αναφερεις οτι ειχες χαρτι για τις παροχες σου και το μηνιαιο κοστος πραμα πολυ σημαντικο. Αυτο σου το εδωσαν οταν υπεγραψες το συμβολαιο με κουριερ; Τελος ειδα ο λογαριασμος σου για τον πρωτο μηνα ηρθε απο τις πρωτες μερες κιολας της νεας σου συνδεσης με λιγη παραπανω χρεωση απο τα 21,50 που ηταν το συμβολαιο... Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 δε θυμάμαι ποσο καιρο εκανε. εχω την εντυπωση λιγοτερο απο 10 μερες. το χαρτί της προσφορας που εκαναν στο καταστημα. δεν ειχα παρε δωσε με κουριερ. ειναι παραπανω, γιατι εχει και χρηση της υπηρεσίας για 2 μερες, εκτος "κυκλου" παγιων. αν δεις την εικονα, θα δεις τις χρεωσεις :) περιμενω τον επόμενο, στα 21.50€ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αραγε τι παει να πει εκτος κυκλου παγιων?:mad: Αλλα ενταξει αν ειναι μικρο το ποσο και δεν ερθει τιποτα τριαντα μερες εκτος κυκλου παγιων :wacko: δεν υπαρχει θεμα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ο πρωτος κυκλος/μηνας παγιου ειναι απο 18/9-17/10. ο επομενος θα ναι 18/10-17/11, ο μεθεπομενος 18/11-17/12, και παει λεγοντας. καθε παγιο για αυτους ειναι 21.50€. ΟΜΩΣ για τις μερες μεχρι να ξεκινήσει(16 και 17 σεπτεμβριου δηλαδη) βγηκε αναλογικό παγιο(2 κατι ευρω) το οποίο σωστα ηρθε στον πρωτο λογαριασμό. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 ο πρωτος κυκλος/μηνας παγιου ειναι απο 18/9-17/10. ο επομενος θα ναι 18/10-17/11, ο μεθεπομενος 18/11-17/12, και παει λεγοντας. καθε παγιο για αυτους ειναι 21.50€. ΟΜΩΣ για τις μερες μεχρι να ξεκινήσει(16 και 17 σεπτεμβριου δηλαδη) βγηκε αναλογικό παγιο(2 κατι ευρω) το οποίο σωστα ηρθε στον πρωτο λογαριασμό. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Συγγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος αλλα και παλι δεν καταλαβαινω. Σε ολους τους συνδρομητες wind τα παγια ειναι απο 18 του ενος μηνα μεχρι τις 17 του αλλου; Δεν θα επρεπε να ξεκιναει το παγιο απο την πρωτη μερα συνδεσης; Δηλαδη εσυ αν εκανες την συνδεση στις 2/9 θα χρεωνοσουν μεχρις τις 17/9 εκτος παγιου αρκετα χρηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 αυτο περιμενω να το διαπιστωσω στον επομενο λογαριασμο ή να το επιβεβαιωσει καποιος εδω περα. αν εκανα την συνδεση 2/9 θα χρεωνομουν παγιο για τις μερες μεχρι 17/9. οχι αρκετα χρηματα, αναλογικα βγαίνει. στην ουσια θα ηταν μισο παγιο. (απ οσο καταλαβαινω βασικα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Xμ ναι τωρα το καταλαβα. 21.5 δια 31 μερες βγαινει περιπου 0.69 που ειναι η ημερησια χρεωση αν το πουμε ετσι. Οποτε 22.88 μειον 21.50 βγαινει 1.38. Επομενως σωστα φαινεται να ναι ο λογαριασμος. Να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 κάπως έτσι. βεβαια περιμενω όπως είπα τον επομενο να δω ποσο θα ρθει. 21.50€ πιστευω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 ειναι εντελως της πλακας το ταμπλετ που δινουν(ή εστω αυτο που έδωσαν σε μενα) ολα τα αναλαμβανει η wind. εσυ δε στελνεις κατι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά ψιλόβολευέσε. Ειναι και τσάμπα. Και γενικώς η τιμή του προγράμματος σε σχέση με τις παροχές είναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 για αυτόν τον λογο προχωρησα σε συμβολαιο ;) δινει πολλα σε καλη τιμή. επισης διαφορα στο νετ σε σχέση με βοντα, καμια. τα ιδια. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Έχουμε κάνει αίτηση για σταθερό και ίντερνετ την Παρασκευή 30/9 σε κατάστημα WIND. Μαζί με αυτά, επιλέξαμε και νέο αριθμό, για τον αδερφό μου που σπουδάζει Μυτιλήνη. Η αίτηση έγινε στο δικό μου όνομα, γιατί ο αδερφός μου, εκτός του ότι δεν ξέρει από αυτά, δεν έγινε ακόμα 18. Λοιπόν, οι "τραγικούληδες" της WIND μας έχουν δώσει ως τώρα 2 ημερομηνίες που θα έρθει τεχνικός του ΟΤΕ στο σπίτι και ο αδερφός μου 2 μέρες δεν πήγε στη σχολή, για να τον περιμένει. Δεν εμφανίστηκε ποτέ κανένας τεχνικός, ούτε την Πέμπτη, ούτε και σήμερα! Πριν 5 λεπτά έλαβα κι άλλο SMS από τη WIND, ότι ο τεχνικός θα έρθει την Τετάρτη! Πως το έχουν δει τώρα, θα μας πηγαίνουν μέρα, παρά μέρα;; :mad: Αν δεν έρθει ο τεχνικός ούτε την Τετάρτη, θα πάω να ακυρώσω την αίτηση στη WIND και θα πάω να κάνω σε άλλη εταιρία... Τι θέλω και μπλέκω με δαύτους... Το μαγαζί WIND στη Μυτιλήνη δεν είχε κανένα (!) ρούτερ για να αγοράσω με 19€ (ούτε πιο ακριβά είχε) και μου είπαν ότι θα έχουν σε 10 μέρες (δεν τους πίστεψα) και αναγκαστικά του πήρα ένα D-Link από τα Public με 26€... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ταλαιπωρία μεν, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το ραντεβού χαλάει λόγω wind ή τεχνικών ΟΤΕ. Αν είναι το 2ο, και σε άλλη εταιρεία να πας, πιθανώς να αντιμετωπίσεις το ίδιο(εκτός φυσικά από cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ταλαιπωρία μεν, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το ραντεβού χαλάει λόγω wind ή τεχνικών ΟΤΕ. Αν είναι το 2ο, και σε άλλη εταιρεία να πας, πιθανώς να αντιμετωπίσεις το ίδιο(εκτός φυσικά από cosmote). H καλύτερη λύση είναι να πάμε πρώτα στον ΟΤΕ, μόνο για νέο αριθμό και μετά φορητότητα σε άλλο πάροχο. Την επόμενη μέρα θα έχουν έρθει και θ' ανοίξουν τον αριθμό!!! Αν είναι για άλλο πάροχο, πολύ που τους νοιάζει... Έλα που όμως η WIND λέει ότι μας κάνει το νέο αριθμό δώρο και ο ΟΤΕ θα μας ζητήσει 60+€... :wacko: Αν βέβαια δε μας στείλει η πρώτη κάνα λογαριασμό 100€ και μετά τρέχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 θεμα τεχνικών οτε ειναι. μονο αν οας σε αυτους θα το κάνουν γρήγορα ομως που θα βρεις καλη τιμη/προσφορα στον (κοσμ) οτε????? επισης η νεα αριθμοδοτηση στον οτε πρέπει να έχει χαμηλο κοστος. υπομονη κανε. μπα, δε θα σε στείλει υψηλο λογαριασμο. και αν γινει, πας ΑΜΕΣΑ στο καταστημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Έχω συμβόλαιο σταθερής στη Wind και πριν κλήση ο χρόνος ζητάω να το κάνω μεταφορά από την Θεσσαλονίκη στο χωριό μου που βρίσκεται στη Ημαθία. Στο κατάστημα wind στη βέροια με είπανε ότι επειδή δεν έχουνε δίκτυο wind στο χωριό δεν θα χρεωθώ το κόστος διακοπής το οποίο είναι 160 ευρώ. Σήμερα μετά από τρεις μήνες που έκανα τη διακοπή μαθαίνω ότι χρωστάω φυσιολογικά τρεις μήνες κόστος 51€ + extra άλλα 150€ το πρόστιμο. Μιλάω τηλεφωνικά με τη wind από το κατάστημά τους εξηγώ τι με είχανε πει και με λένε ότι δεν ισχύει αυτό και πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο. Τους τρεις μήνες οκ να τους πληρώσω το πρόστιμο όμως βάσει νόμου το πληρώνω η είναι παράνομοι και πάνε να με φάνε λεφτά; Edited October 10, 2016 by Mark_K Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) H καλύτερη λύση είναι να πάμε πρώτα στον ΟΤΕ, μόνο για νέο αριθμό και μετά φορητότητα σε άλλο πάροχο. Την επόμενη μέρα θα έχουν έρθει και θ' ανοίξουν τον αριθμό!!! Αν είναι για άλλο πάροχο, πολύ που τους νοιάζει... Έλα που όμως η WIND λέει ότι μας κάνει το νέο αριθμό δώρο και ο ΟΤΕ θα μας ζητήσει 60+€... :wacko: Αν βέβαια δε μας στείλει η πρώτη κάνα λογαριασμό 100€ και μετά τρέχουμε... Μα και να πας στον (Cosm)ΟΤΕ για να σε συνδέσει πιο γρήγορα, έχει νόημα αν θες στη συνέχεια να κάνεις φορητότητα; Συμβόλαιο δεν θα έχεις υπογράψει; Έχω συμβόλαιο σταθερής στη Wind και πριν κλήση ο χρόνος ζητάω να το κάνω μεταφορά από την Θεσσαλονίκη στο χωριό μου που βρίσκεται στη Ημαθία. Στο κατάστημα wind στη βέροια με είπανε ότι επειδή δεν έχουνε δίκτυο wind στο χωριό δεν θα χρεωθώ το κόστος διακοπής το οποίο είναι 160 ευρώ. Σήμερα μετά από τρεις μήνες που έκανα τη διακοπή μαθαίνω ότι χρωστάω φυσιολογικά τρεις μήνες κόστος 51€ + extra άλλα 150€ το πρόστιμο. Μιλάω τηλεφωνικά με τη wind από το κατάστημά τους εξηγώ τι με είχανε πει και με λένε ότι δεν ισχύει αυτό και πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο. Τους τρεις μήνες οκ να τους πληρώσω το πρόστιμο όμως βάσει νόμου το πληρώνω η είναι παράνομοι και πάνε να με φάνε λεφτά; Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Νομίζω πως έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, που μετά από μετακόμιση του πελάτη σε περιοχή που δεν καλύπτει το δίκτυο του παρόχου, και ο τελευταίος απαιτούσε penalty για να διακόψει, με καταγγελία το γλύτωσε. Edited October 10, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 θεμα τεχνικών οτε ειναι. μονο αν οας σε αυτους θα το κάνουν γρήγορα ομως που θα βρεις καλη τιμη/προσφορα στον (κοσμ) οτε????? επισης η νεα αριθμοδοτηση στον οτε πρέπει να έχει χαμηλο κοστος. υπομονη κανε. μπα, δε θα σε στείλει υψηλο λογαριασμο. και αν γινει, πας ΑΜΕΣΑ στο καταστημα. Μα και να πας στον (Cosm)ΟΤΕ για να σε συνδέσει πιο γρήγορα, έχει νόημα αν θες στη συνέχεια να κάνεις φορητότητα; Συμβόλαιο δεν θα έχεις υπογράψει; Το έχω ξανακάνει. Έκανα αίτηση στον ΟΤΕ μόνο για νέο αριθμό, ήρθαν την επόμενη (!) μέρα στο σπίτι και τον άνοιξαν και μετά "καπάκι" φορητότητα σε άλλο πάροχο! Το μόνο "penalty" που πλήρωσα στον ΟΤΕ, ήταν 2 μήνες πάγιο "απλής γραμμής" μπροστά (2x15€)+ 36€ η ενεργοποίηση. Πήρα πριν λίγο τη WIND και μου λένε ότι ο ΟΤΕ άλλαξε την επίσκεψή του για Τετάρτη και δεν ξέρουν γιατί. Καλά κρασιά... :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Νομίζω πως έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, που μετά από μετακόμιση του πελάτη σε περιοχή που δεν καλύπτει το δίκτυο του παρόχου, και ο τελευταίος απαιτούσε penalty για να διακόψει, με καταγγελία το γλύτωσε. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στην εεττ να τους ρωτήσω. Ευχαριστώ.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ειμαι συνδρομητης σταθερης τηλεφωνιας στη Wind τα τελευταια 5 χρονια. γενικα εχω καλη εντυπωση. Σε αυτα τα χρονια ειχαμε 3 μικρης διαρκειας βλαβες που αποκτασταθηκαν χωρις την επισκεψη τεχνικου σε σχετικα συντομο χρόνο. Τις βραδυνες ωρες της περασμενης Παρασκευης ειχαμε ισχυρη νεροποντη στην περιοχη μας, Το Σαββατο το πρωι διαπιστωσα βλαβη στη σταθερη τηλεφωνικη γραμμη. (Το ιντερνετ λειτουργουσε κανονικα) Τηλεφωνησα στο 1212 και δηλωσα τη βλαβη Ο υπαλληλος της Wind, κατεγραψε τη βλαβη, προσπαθησε να δει τη συμβαινει και ισως να λυσει το προβλημα, δεν τα καταφερε και μου δηλωσε οτι :. 1. προοωθει τη βλαβη στο τεχνικό τμημα 2. Κανει εκτροπή κλησεων που γινονται στο σταθερο, προς το κινητό μου (το εκανε αμεσα) 3. Θα μου δωσει 100 λεπτα δωρεαν κλησεις προς ολους απο το κινητο λογω της βλαβης του σταθερου (τα εδωσαν σημερα το απογευμα) Το Σαββατο το απογευμα με ενημερωσαν οτι θα με επισκεφτει τεχνικος για τη βλαβη, και αν η βλαβη οφειλεται σε μενα, θα χρεωθω. Συμφωνησα. Σημερα Δευτερα το πρωι ο τεχνικος μου τηλεφωνησε και ορισε ραντεβου για το απογευμα σημερα, Απο τη στιγμη ου δηλωσα τη βλαβη μεχρι την επισκεψη του κινητου οι κλησεις προς το σταθερο προωθουνταν στο κινητο μου και το σταθερό ΔΕΝ εδινε σημα επιλογης για εξερχομενες κλήσεις, Σημερα το απογευμα μας επισκεφτηκε ο τεχνικός και απλα διαπιστωσε οτι το τηλεφωνο λειτουργει, αλλα δεν το ειχαμε αντιληφθει λογω της προωθησης κλησεων που ειχαν κανει. Ακυρωσε την προωθηση και ολα καλα. Απο εκεινη τη στιγμη το τηλεφωνο εδωσε το γνωστο σημα που κανει πριν κανεις εξερχομενη κληση, και λειτουργει κανονικα. Το τρελο της υποθεσης ειναι οτι μας ενημερωσε οτι ηρθς ασκοπα και οτι θα χρεωθουμε με 30€ για την επισκεψη του. Πιστευετε οτι πρεπει να πληρωσω αυτο το ποσό ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 κανονικά πρέπει να πληρωθεί γιατί ηρθε. ομως δε ξρω αν είναι σωστό να τομ πληρώσεις, καθως δεν οφείλεται σε σένα η βλαβη. μιλα με την εταιρία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 κανονικά πρέπει να πληρωθεί γιατί ηρθε. ομως δε ξρω αν είναι σωστό να τομ πληρώσεις, καθως δεν οφείλεται σε σένα η βλαβη. μιλα με την εταιρία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αυτο εννοω, Οτι δεν ηταν δικη μου η βλαβη, Αυτοι εκαναν την εκτροπη και αυτοι επρεπε να την ακυρωσουν οταν αποκατασταθηκε η βλαβη που υπηρξε. Εγω δεν μπορουσα να το διαπιστωσω οτι αποκατασταθηκε η βλαβη, αφου δεν εδινε σημα για εξερχομενες και οι εισερχομενες χτυπουσαν στο κινητο μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 παρε την εξυπηρετηση. ο τεχνικος είπε θα χρεωθει ο λογαριασμος σου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ναι αυτο είπε. Μεθαυριο 12 του μηνα εκδιδεται ο λογαριασμος. Θα περιμενω να δω, και θαπαρω μετα, αν υπάρξει χρεωση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts