kostas123464 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ειτε ο ενας ειτε ο αλλος θα πρεπει να σου στειλουν να υπογραψεις καινουργια συμβολαια, τηλεφωνικα γινετε μονο η συνεννοηση. Αρα αμα συμφωνησω με οτε και μου στειλη συμβολαια και υπογραψω μπορω να το ακυροσω σε 14 ημερες αμα δεχτω δευτερη καλυτερη προσφορα απο την wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αν εχεις ηδη συμβολαιο τοτε η ανανεωση μπορει να γινει μονο τηλεφωνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αν εχεις ηδη συμβολαιο τοτε η ανανεωση μπορει να γινει μονο τηλεφωνικα. Δηλαδη αμα μου τηλεφωνησουν και μου πουνε ταδε προγραμμα και ταδε τιμη και εγω το αφησω στον αερα δηλαδη δεν δεχτω ουτε και απορριπτω αλλα παω και ακυροσω στην wind για νεα προταση τοτε θα εχω προβλημα με οτε και πεναλντυ η θα εχω μεινη στον αερα για να δεχτω την καλυτερη προσφορα. το ρωταω μηπως και πετυχω καλυτερη τιμη η να βαλω μεσα στο προγραμμα και το vdsl μιας και με adsl το μονο που μπορω να δω ειτε σε οτε ειτε σε wind ειναι 1-1,5 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τελικα πηρα πολλυ καλη προσφορα απο οτε που με συμφερη τρομερα και επισης εχει ενα καινουργιο και δινη και δωρα σε υπαρχων whats up και σε γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τελικα πηρα πολλυ καλη προσφορα απο οτε που με συμφερη τρομερα και επισης εχει ενα καινουργιο και δινη και δωρα σε υπαρχων whats up και σε γερμανο Θα ηθελες να πεις τι??Ετσι απο περιεργια!Ευχαριατω! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Θα ηθελες να πεις τι??Ετσι απο περιεργια!Ευχαριατω! Λοιπον μου δωσανε 24αρη με 250΄σταθερα και 30΄σε κινητα στα 21ε τελικη τιμη με την αναγνωριση μεσα για 2 χρονια. Αλλο μοντεμ,30ε δωροεπιταγη γερμανος να παρω οτι θελω και επιπλεον για 1 χρονο σε 2 νουμερα μου whats up 200' προς ολους . Πιστευω ειναι παρα πολυ καλα μιας και δεν μιλαω στο τηλ, με ενδιεφερε κατι φθηνο και να παραμεινω στον οτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πολύ καλή προσφορά!!!!Μπράβο! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πολύ καλή προσφορά!!!!Μπράβο! Μολης μου στεικανε μυνημα απο wind οτι στης 27/10 θα ενεργοποιηθω στο δικτυο τους. καλα σημερα πρωι εκανα αιτηση wind κατα της 4 με πηρε ο οτε για αντιπροσφορα και τωρα στης 8 με ενημερωνη η wind οτι θα μεταφερθω τοσο γρηγορα. καλλα τι χαμος γινετε να κανουνε πελατες. μαλον αυριο πρωι παω να σστειλω αιτημα ακυρωσης στην wind και θα δω μετα αν θα με παρουν και τι θα πρωτηνουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μολης μου στεικανε μυνημα απο wind οτι στης 27/10 θα ενεργοποιηθω στο δικτυο τους. καλα σημερα πρωι εκανα αιτηση wind κατα της 4 με πηρε ο οτε για αντιπροσφορα και τωρα στης 8 με ενημερωνη η wind οτι θα μεταφερθω τοσο γρηγορα. καλλα τι χαμος γινετε να κανουνε πελατες. μαλον αυριο πρωι παω να σστειλω αιτημα ακυρωσης στην wind και θα δω μετα αν θα με παρουν και τι θα πρωτηνουνε. Τωρα το πρωι sms απο wind οτι θα ενεργοποιηθω στης 23/10 ρε μηπως πρεπει να ανησυχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τωρα το πρωι sms απο wind οτι θα ενεργοποιηθω στης 23/10 ρε μηπως πρεπει να ανησυχω; πάρτους τηλ να τους ρωτήσεις τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 πάρτους τηλ να τους ρωτήσεις τι γίνεται Μπλεξιμο με την κ..αταιρεια.Εστειλα αιτημα ακυρωσης/υποαναχωρισης και το ακυρωσανε γτ λενε οτι πρωτα πρεπει να συνδεθω σε αυτους καιι μετα να ακυροσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπλεξιμο με την κ..αταιρεια.Εστειλα αιτημα ακυρωσης/υποαναχωρισης και το ακυρωσανε γτ λενε οτι πρωτα πρεπει να συνδεθω σε αυτους καιι μετα να ακυροσω. Είναι ένα ρίσκο που πήρες κάνοντας αίτηση με σκοπό να πάρεις αντιπροσφορά. τώρα ότι πρέπει να συνδεθείς δεν ισχύει,γιατί αν συνδεθείς θα σου ζητάνε μετά τα τέλη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι ένα ρίσκο που πήρες κάνοντας αίτηση με σκοπό να πάρεις αντιπροσφορά. τώρα ότι πρέπει να συνδεθείς δεν ισχύει,γιατί αν συνδεθείς θα σου ζητάνε μετά τα τέλη. Δεν θα πληρωσω τελοι αποτι μου ειπανε γτ ειμα στης 14 μερες που προβλεπη ο νομος.Το καλο ειναι οτι σημερα μου τηλ απο οτε και μαζι με ολα ταλλα που μου διναν επιπλεον 100ε δωροεπιταγη γερμανος. Εγω περιμενω αυριο να συνδεθω στην wind να δω τι γινεται με το ιντερνετ τους και το ξανασυζηταω μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν θα πληρωσω τελοι αποτι μου ειπανε γτ ειμα στης 14 μερες που προβλεπη ο νομος.Το καλο ειναι οτι σημερα μου τηλ απο οτε και μαζι με ολα ταλλα που μου διναν επιπλεον 100ε δωροεπιταγη γερμανος. Εγω περιμενω αυριο να συνδεθω στην wind να δω τι γινεται με το ιντερνετ τους και το ξανασυζηταω μετα. Κανονικά από την στιγμή που δέχθηκες την αντιπρόταση του οτε δεν πρέπει να γίνει η φορητότητα!!!Πα΄ρε οτε και wind ρώτα!Μετά η wind θα σε αφήσει να φύγεις αλλά ο οτε δε θα σου δώσεις την ειδική προσφορά! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν θα πληρωσω τελοι αποτι μου ειπανε γτ ειμα στης 14 μερες που προβλεπη ο νομος.Το καλο ειναι οτι σημερα μου τηλ απο οτε και μαζι με ολα ταλλα που μου διναν επιπλεον 100ε δωροεπιταγη γερμανος. Εγω περιμενω αυριο να συνδεθω στην wind να δω τι γινεται με το ιντερνετ τους και το ξανασυζηταω μετα. Μάλλον η WIND δεν πρόλαβε να σταματήσει την ενεργοποίηση. Αν τελικά πας εκεί και παίζουν όλα σωστά (τηλέφωνο-ίντερνετ), ειδοποίησέ τους να σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά να μείνεις, αλλιώς θα γυρίσεις πάλι δωρεάν στον ΟΤΕ, όπως και δικαιούσαι. Υπάρχει περίπτωση το πάγιο από 21€ να πάει στα 17€ για το ίδιο πρόγραμμα! Αν και δεν είναι σίγουρο ότι αν ξανά πας στον ΟΤΕ, θα σου δώσουν τα ίδια, όπως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μάλλον η WIND δεν πρόλαβε να σταματήσει την ενεργοποίηση. Αν τελικά πας εκεί και παίζουν όλα σωστά (τηλέφωνο-ίντερνετ), ειδοποίησέ τους να σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά να μείνεις, αλλιώς θα γυρίσεις πάλι δωρεάν στον ΟΤΕ, όπως και δικαιούσαι. Υπάρχει περίπτωση το πάγιο από 21€ να πάει στα 17€ για το ίδιο πρόγραμμα! Αν και δεν είναι σίγουρο ότι αν ξανά πας στον ΟΤΕ, θα σου δώσουν τα ίδια, όπως τώρα... Τελικα δεν ενεργοποιηθηκα σημερα στην wind.Ανανεωσα με οτε σε καλες παροχες αν και θα ηθελα με καλη τιμη wind με vdsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τελικα δεν ενεργοποιηθηκα σημερα στην wind.Ανανεωσα με οτε σε καλες παροχες αν και θα ηθελα με καλη τιμη wind με vdsl. Με συτά που είπες πάνω?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Με συτά που είπες πάνω?? Ναι.Παντως ηθελα vdsl απο wind με λιγες τηλ.παροχες στα 25€ αλλα δεν με χαλαη και αυτο που εκανα να πω την αληθεια μιας και ειμαι καλημενος με της παροχες και την τιμη και το βασικο οτι ειναι οτεεεεεε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ξέρει κανένας εάν σε αυτή τη ζωή, Πειραιά καστελλα θα δώσει η wind vdsl επιτέλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ξέρει κανένας εάν σε αυτή τη ζωή, Πειραιά καστελλα θα δώσει η wind vdsl επιτέλους; Ο ΟΤΕ δίνει? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ξέρει κανένας εάν σε αυτή τη ζωή, Πειραιά καστελλα θα δώσει η wind vdsl επιτέλους; Στην Καστέλλα δε φαίνεται να υπάρχει κοντά Αστικό Κέντρο ούτε καμπίνα VDSL, οπότε λογικά ούτε καν ο ΟΤΕ θα δίνει, τότε πως θα σου δώσει η WIND το VDSL?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Στην Καστέλλα δε φαίνεται να υπάρχει κοντά Αστικό Κέντρο ούτε καμπίνα VDSL, οπότε λογικά ούτε καν ο ΟΤΕ θα δίνει, τότε πως θα σου δώσει η WIND το VDSL?? Ο ΟΤΕ δίνει? Δεν ξέρω για τον ΟΤΕ αλλά εγώ την wind πληρώνω και όταν βλέπω να διαφημίζει το φοβερό vdsl της τα παίρνω στο κρανίο που ακόμα είμαστε στα 9000 /1024 up/ down! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δεν ξέρω για τον ΟΤΕ αλλά εγώ την wind πληρώνω και όταν βλέπω να διαφημίζει το φοβερό vdsl της τα παίρνω στο κρανίο που ακόμα είμαστε στα 9000 /1024 up/ down! Το θέμα είναι πως αν δεν υπάρχουν καμπίνες VDSL του ΟΤΕ στην περιοχή, η WIND δε μπορεί να σου δώσει. Επίσης, αν απέχεις περισσότερο από 1 χλμ από το Αστικό Κέντρο, πάλι δε μπορεί να σου δώσει. Οπότε, όπως φαίνεται, θα είσαι "κολλημένος" με το ADSL για πολύ καιρό ακόμα... Άκυρα, αλλά να 'ναι καλά όμως η WIND και τα φθηνά πακέτα της... Είχα κάνει τον Ιούνιο αίτηση για VDSL (από Αστικό Κέντρο έχει η περιοχή μου -Αμπελόκηποι- μόνο) και με πήρε η HOL (τωρινός πάροχος) για προσφορά και μου το άφησε 24€ για 2 χρόνια (Απεριόριστα Σταθερά + 300' κινητά + 50άρι ίντερνετ + 2 αριθμούς Vodafone με 120' κάθε μήνα δωρεάν)!!! Αν δεν το είχε η WIND στα 25€ για τους πρώτους μήνες, δε θα είχα πάρει ποτέ τέτοια προσφορά από τη HOL για να μείνω! Πιάνω και 45 Mbps! Thank you WIND! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το θέμα είναι πως αν δεν υπάρχουν καμπίνες VDSL του ΟΤΕ στην περιοχή, η WIND δε μπορεί να σου δώσει. Επίσης, αν απέχεις περισσότερο από 1 χλμ από το Αστικό Κέντρο, πάλι δε μπορεί να σου δώσει. Οπότε, όπως φαίνεται, θα είσαι "κολλημένος" με το ADSL για πολύ καιρό ακόμα... Άκυρα, αλλά να 'ναι καλά όμως η WIND και τα φθηνά πακέτα της... Είχα κάνει τον Ιούνιο αίτηση για VDSL (από Αστικό Κέντρο έχει η περιοχή μου -Αμπελόκηποι- μόνο) και με πήρε η HOL (τωρινός πάροχος) για προσφορά και μου το άφησε 24€ για 2 χρόνια (Απεριόριστα Σταθερά + 300' κινητά + 50άρι ίντερνετ + 2 αριθμούς Vodafone με 120' κάθε μήνα δωρεάν)!!! Αν δεν το είχε η WIND στα 25€ για τους πρώτους μήνες, δε θα είχα πάρει ποτέ τέτοια προσφορά από τη HOL για να μείνω! Πιάνω και 45 Mbps! Thank you WIND! :) Δεν το ανεφερες νωριτερα να γνωριζουμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Στην Καστέλλα δε φαίνεται να υπάρχει κοντά Αστικό Κέντρο ούτε καμπίνα VDSL, οπότε λογικά ούτε καν ο ΟΤΕ θα δίνει, τότε πως θα σου δώσει η WIND το VDSL?? Γιατί, η Wind και η κάθε Wind, δεν μπορούν να κατασκευάσουν δικές τους καμπίνες VDSL; Σόρρυ κιόλας, αλλά αυτή είναι δικαιολογία του 2003.. Τι σόι εναλλακτικοί πάροχοι είναι αν εξαρτώνται απ'τον ΟΤΕ; Και αυτό πάει σε όλες (όπως πχ HOL, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts