Chryssostomos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 μπα.ισως εχω πουθενα εκεινα τα μαυρα τα σπιντστριμ που εδιναν πριν 6-7 χρονια. Μιας και έχουν περάσει μέρες,έβγαλες άκρη ή τίποτα ακόμα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 εβγαλα το πολυμηχανημα φαξ-τηλεφβο-τηλεφωνητη. Μειωθηκε η εμβελεια -κατι που μαλλον ειναι ασχετο, δεν ξαναπεσε η γραμμη. Παρασκευη που εκλεισε το ιατρειο, το ξανασυνδεσα. Δεν εχω εικονα τι γινοταν σ/κ Σημερα που δεν προλαβα να ασχοληθω με την αποσυνδεση δεν εχω πτωσεις.Βεβαια οι γραμμες παραμενουν 3. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 εβγαλα το πολυμηχανημα φαξ-τηλεφβο-τηλεφωνητη. Μειωθηκε η εμβελεια -κατι που μαλλον ειναι ασχετο, δεν ξαναπεσε η γραμμη. Παρασκευη που εκλεισε το ιατρειο, το ξανασυνδεσα. Δεν εχω εικονα τι γινοταν σ/κ Σημερα που δεν προλαβα να ασχοληθω με την αποσυνδεση δεν εχω πτωσεις.Βεβαια οι γραμμες παραμενουν 3. Τυχαίο, ελπίζω βέβαια να πάνε όλα καλά μπορεί και να ήταν δυσλειτουργία ρούτερ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 αντικατασταση του εξοπλισμου γινεται; το δικο μου στα δυο μετρα χανει το σημα του wifi. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 αντικατασταση του εξοπλισμου γινεται; το δικο μου στα δυο μετρα χανει το σημα του wifi. Γίνεται. Να πάρεις όμως και να τους πεις αναλυτικά τι γίνεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Γίνεται. Να πάρεις όμως και να τους πεις αναλυτικά τι γίνεται. Ναι φυσικά και γίνεται έχει κανονικά εγγύηση μπορεί να στο αντικαταστήσουν και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ή να στείλουν τεχνικό ή να το πας απευθείας σε κάποιο κατάστημα και να πάρεις άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Στο ρυθμιστικό του ρούτερ μπορείτε να μπείτε; Από χθες του βράδυ μου γράφει ότι δεν έχουν ληφθεί δεδομένα.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ρυθμιστικό είναι η σελιδούλα που βλέπουμε τις ρυθμίσεις μας,μπας και έχει κανένας άλλο πρόβλημα και δε μπαίνει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ρυθμιστικό είναι η σελιδούλα που βλέπουμε τις ρυθμίσεις μας,μπας και έχει κανένας άλλο πρόβλημα και δε μπαίνει; Η σελίδα του ρούτερ δεν έχει να κάνει με το δίκτυο της Wind ή του κάθε παρόχου, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σου με το ρούτερ με καλώδιο ethernet και μετά το βλέπεις αν ανοίγει ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η σελίδα του ρούτερ δεν έχει να κάνει με το δίκτυο της Wind ή του κάθε παρόχου, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σου με το ρούτερ με καλώδιο ethernet και μετά το βλέπεις αν ανοίγει ή όχι ήταν απλή η ερώτηση μου πιστεύω. Αν σε εσάς μπαίνει η όχι. Δεν μπορώ να το συνδέσω με ethernet αυτή τη στιγμή,λόγο χωροταξίας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 ήταν απλή η ερώτηση μου πιστεύω. Αν σε εσάς μπαίνει η όχι. Δεν μπορώ να το συνδέσω με ethernet αυτή τη στιγμή,λόγο χωροταξίας. Κανονικά μπαίνω στο ρουτερ κ ασύρματα κ με ethernet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αν το συμβολαιο με την wind στο σταθερο ληγει περιπου στις 15 Νοεμβρη, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια ωστε να προκαλλεσω καλυτερη προσφορα απο την wind? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αν το συμβολαιο με την wind στο σταθερο ληγει περιπου στις 15 Νοεμβρη, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια ωστε να προκαλλεσω καλυτερη προσφορα απο την wind? τέλος Οκτώβρη,αρχές Νοέμβρη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 τέλος Οκτώβρη,αρχές Νοέμβρη. Υπαρχει περιπτωση η νεα εταιρια να ενεργοποιησει την συμβαση με βαση την αιτηση, χωρις να επικοινωνησει η wind μαζι μου; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπαρχει περιπτωση η νεα εταιρια να ενεργοποιησει την συμβαση με βαση την αιτηση, χωρις να επικοινωνησει η wind μαζι μου; Πολύ δύσκολο! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Πολύ δύσκολο! Χωρις να επικοινωνησει και η νεα εταιρια μαζι μου; Ακομη πιο δυσκολο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπαρχει περιπτωση η νεα εταιρια να ενεργοποιησει την συμβαση με βαση την αιτηση, χωρις να επικοινωνησει η wind μαζι μου; Χλωμό.Σίγουρα θα σε πάρει για αντιπρόταση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Χλωμό.Σίγουρα θα σε πάρει για αντιπρόταση. Θα ξεκινήσω τη διαδικασια Ευχαριστω ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αν το συμβολαιο με την wind στο σταθερο ληγει περιπου στις 15 Νοεμβρη, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια ωστε να προκαλλεσω καλυτερη προσφορα απο την wind? Έχοντας το ίδιο ερώτημα πριν από μερικούς μήνες και συνηθισμένος από τη Forthnet, στην οποία έπρεπε να πάρω 15-20 μέρες πριν τη λήξη, το έκανα και μου είπαν ότι προσφορά θα μου δώσουν στη λήξη. Πήρα τη μέρα της λήξης, δεν είχαν πρόταση και πάλι, αλλά την επομένη και συμφώνησα. Το αρνητικό με αυτή την πολιτική της Wind είναι ότι χρεώνεσαι, αναγκαστικά, τον επόμενο μήνα, μετά τη λήξη, με το τιμολόγιο καταλόγου και όχι με την προσφορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχοντας το ίδιο ερώτημα πριν από μερικούς μήνες και συνηθισμένος από τη Forthnet, στην οποία έπρεπε να πάρω 15-20 μέρες πριν τη λήξη, το έκανα και μου είπαν ότι προσφορά θα μου δώσουν στη λήξη. Πήρα τη μέρα της λήξης, δεν είχαν πρόταση και πάλι, αλλά την επομένη και συμφώνησα. Το αρνητικό με αυτή την πολιτική της Wind είναι ότι χρεώνεσαι, αναγκαστικά, τον επόμενο μήνα, μετά τη λήξη, με το τιμολόγιο καταλόγου και όχι με την προσφορά. Δηλαδη εγω θα καλεσω ξαι θα ζητησω αντιπροταση ή θα με καλεσουν αυτοι να με ρωτησουν αν εκανα πραγματι αιτηση αλλου; Και δευτερο αν δεν κανω τιποτα, ουτε αιτηση αλλου, θα αλλαξει η χρεωση ή θα παραταθει σιωπηρα η ισχυουσα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οι πάροχοι δεν σε καλούν πριν λήξει η σύμβαση, αλλά ούτε και μετά, για να σου κάνουν προσφορά. Αυτή τη ζητάει ο πελάτης, εάν θέλει βέβαια. Εάν δεν κάνεις τίποτε, θα τιμολογηθείς με το κανονικό τιμολόγιο. Εάν ζητήσεις φορητότητα σε άλλο πάροχο, θα σου τηλεφωνήσουν αμέσως για προσφορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αν θελετε να πετυχετε καλυτερη προσφορα πρεπει να κανετε αιτηση αλλου. Καλυτερη εννοω να κερδισεις πραγματικα και οχι για 1-2 ευρω. Η καλυτερη στιγμη ειναι περιπου 3 μερες πριν να ληξει το συμβολαιο καθως εως τοτε θα παρουν τηλεφωνο για αντιπροσφορα αλλα και ακομα μια στις χιλιες να μην κανουν αντιπροσφορα θα προχωρησει η αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να υπαρχει ο κινδυνος προστιμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αν θελετε να πετυχετε καλυτερη προσφορα πρεπει να κανετε αιτηση αλλου. Καλυτερη εννοω να κερδισεις πραγματικα και οχι για 1-2 ευρω. Η καλυτερη στιγμη ειναι περιπου 3 μερες πριν να ληξει το συμβολαιο καθως εως τοτε θα παρουν τηλεφωνο για αντιπροσφορα αλλα και ακομα μια στις χιλιες να μην κανουν αντιπροσφορα θα προχωρησει η αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να υπαρχει ο κινδυνος προστιμου Θεωρητικά, σωστή σκέψη και πρακτική, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά όταν ζητήσεις φορητότητα στον ΟΤΕ (πχ σε περιπτώσεις vdsl στις οποίες μπορείς να ζητήσεις μόνο σε ΟΤΕ), δεν θα προλάβεις να σε πάρουν από τον πάροχο γιατί ο ΟΤΕ θα έχει μεταφέρει τη γραμμή, οπότε μπλέκεις άσχημα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Προφανως αν ο στοχος ειναι η χαμηλοτερη τιμη δεν εχεις λογο να κανεις αιτημα στο ΟΤΕ. Αν και για να φυγουν οι γονεις μου απο την φορθνετ μεσα σε αυτο το διαστημα τα τηλεφωνα επεφταν βροχη (περιπου 3 φορες την ημερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την φορητότητα να την κάνεις το νωρίτερο 10 Νοέμβρη. Αν περάσεις νωρίτερα στον επόμενο πάροχο θα πληρώσεις τέλος αποσύνδεσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts