Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπα.ισως εχω πουθενα εκεινα τα μαυρα τα σπιντστριμ που εδιναν πριν 6-7 χρονια.

Μιας και έχουν περάσει μέρες,έβγαλες άκρη ή τίποτα ακόμα;

Xiaomi 12 Pro

εβγαλα το πολυμηχανημα φαξ-τηλεφβο-τηλεφωνητη.

Μειωθηκε η εμβελεια -κατι που μαλλον ειναι ασχετο, δεν ξαναπεσε η γραμμη.

Παρασκευη που εκλεισε το ιατρειο, το ξανασυνδεσα.

Δεν εχω εικονα τι γινοταν σ/κ

Σημερα που δεν προλαβα να ασχοληθω με την αποσυνδεση δεν εχω πτωσεις.Βεβαια οι γραμμες παραμενουν 3.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εβγαλα το πολυμηχανημα φαξ-τηλεφβο-τηλεφωνητη.

Μειωθηκε η εμβελεια -κατι που μαλλον ειναι ασχετο, δεν ξαναπεσε η γραμμη.

Παρασκευη που εκλεισε το ιατρειο, το ξανασυνδεσα.

Δεν εχω εικονα τι γινοταν σ/κ

Σημερα που δεν προλαβα να ασχοληθω με την αποσυνδεση δεν εχω πτωσεις.Βεβαια οι γραμμες παραμενουν 3.

Τυχαίο, ελπίζω βέβαια να πάνε όλα καλά μπορεί και να ήταν δυσλειτουργία ρούτερ !

αντικατασταση του εξοπλισμου γινεται;

το δικο μου στα δυο μετρα χανει το σημα του wifi.

αντικατασταση του εξοπλισμου γινεται;

το δικο μου στα δυο μετρα χανει το σημα του wifi.

Γίνεται.

Να πάρεις όμως και να τους πεις αναλυτικά τι γίνεται.

Xiaomi 12 Pro

Γίνεται.

Να πάρεις όμως και να τους πεις αναλυτικά τι γίνεται.

Ναι φυσικά και γίνεται έχει κανονικά εγγύηση μπορεί να στο αντικαταστήσουν και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ή να στείλουν τεχνικό ή να το πας απευθείας σε κάποιο κατάστημα και να πάρεις άλλο.

Στο ρυθμιστικό του ρούτερ μπορείτε να μπείτε;

Από χθες του βράδυ μου γράφει ότι δεν έχουν ληφθεί δεδομένα..

Xiaomi 12 Pro

Ρυθμιστικό είναι η σελιδούλα που βλέπουμε τις ρυθμίσεις μας,μπας και έχει κανένας άλλο πρόβλημα και δε μπαίνει;

Xiaomi 12 Pro

Ρυθμιστικό είναι η σελιδούλα που βλέπουμε τις ρυθμίσεις μας,μπας και έχει κανένας άλλο πρόβλημα και δε μπαίνει;

Η σελίδα του ρούτερ δεν έχει να κάνει με το δίκτυο της Wind ή του κάθε παρόχου, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σου με το ρούτερ με καλώδιο ethernet και μετά το βλέπεις αν ανοίγει ή όχι

Η σελίδα του ρούτερ δεν έχει να κάνει με το δίκτυο της Wind ή του κάθε παρόχου, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σου με το ρούτερ με καλώδιο ethernet και μετά το βλέπεις αν ανοίγει ή όχι

ήταν απλή η ερώτηση μου πιστεύω.

Αν σε εσάς μπαίνει η όχι.

Δεν μπορώ να το συνδέσω με ethernet αυτή τη στιγμή,λόγο χωροταξίας.

Xiaomi 12 Pro

ήταν απλή η ερώτηση μου πιστεύω.

Αν σε εσάς μπαίνει η όχι.

Δεν μπορώ να το συνδέσω με ethernet αυτή τη στιγμή,λόγο χωροταξίας.

Κανονικά μπαίνω στο ρουτερ κ ασύρματα κ με ethernet...

Αν το συμβολαιο με την wind στο σταθερο ληγει περιπου στις 15 Νοεμβρη, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια ωστε να προκαλλεσω καλυτερη προσφορα απο την wind?
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αν το συμβολαιο με την wind στο σταθερο ληγει περιπου στις 15 Νοεμβρη, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια ωστε να προκαλλεσω καλυτερη προσφορα απο την wind?

τέλος Οκτώβρη,αρχές Νοέμβρη.

Xiaomi 12 Pro

τέλος Οκτώβρη,αρχές Νοέμβρη.

Υπαρχει περιπτωση η νεα εταιρια να ενεργοποιησει την συμβαση με βαση την αιτηση, χωρις να επικοινωνησει η wind μαζι μου;

Υπαρχει περιπτωση η νεα εταιρια να ενεργοποιησει την συμβαση με βαση την αιτηση, χωρις να επικοινωνησει η wind μαζι μου;

Πολύ δύσκολο!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πολύ δύσκολο!

Χωρις να επικοινωνησει και η νεα εταιρια μαζι μου; Ακομη πιο δυσκολο;

Χλωμό.Σίγουρα θα σε πάρει για αντιπρόταση.

Xiaomi 12 Pro

Χλωμό.Σίγουρα θα σε πάρει για αντιπρόταση.

Θα ξεκινήσω τη διαδικασια

Ευχαριστω .....

Έχοντας το ίδιο ερώτημα πριν από μερικούς μήνες και συνηθισμένος από τη Forthnet, στην οποία έπρεπε να πάρω 15-20 μέρες πριν τη λήξη, το έκανα και μου είπαν ότι προσφορά θα μου δώσουν στη λήξη.

Πήρα τη μέρα της λήξης, δεν είχαν πρόταση και πάλι, αλλά την επομένη και συμφώνησα.

Το αρνητικό με αυτή την πολιτική της Wind είναι ότι χρεώνεσαι, αναγκαστικά, τον επόμενο μήνα, μετά τη λήξη, με το τιμολόγιο καταλόγου και όχι με την προσφορά.

Έχοντας το ίδιο ερώτημα πριν από μερικούς μήνες και συνηθισμένος από τη Forthnet, στην οποία έπρεπε να πάρω 15-20 μέρες πριν τη λήξη, το έκανα και μου είπαν ότι προσφορά θα μου δώσουν στη λήξη.

Πήρα τη μέρα της λήξης, δεν είχαν πρόταση και πάλι, αλλά την επομένη και συμφώνησα.

Το αρνητικό με αυτή την πολιτική της Wind είναι ότι χρεώνεσαι, αναγκαστικά, τον επόμενο μήνα, μετά τη λήξη, με το τιμολόγιο καταλόγου και όχι με την προσφορά.

Δηλαδη εγω θα καλεσω ξαι θα ζητησω αντιπροταση ή θα με καλεσουν αυτοι να με ρωτησουν αν εκανα πραγματι αιτηση αλλου;

Και δευτερο αν δεν κανω τιποτα, ουτε αιτηση αλλου, θα αλλαξει η χρεωση ή θα παραταθει σιωπηρα η ισχυουσα;

Οι πάροχοι δεν σε καλούν πριν λήξει η σύμβαση, αλλά ούτε και μετά, για να σου κάνουν προσφορά.

Αυτή τη ζητάει ο πελάτης, εάν θέλει βέβαια. Εάν δεν κάνεις τίποτε, θα τιμολογηθείς με το κανονικό τιμολόγιο.

Εάν ζητήσεις φορητότητα σε άλλο πάροχο, θα σου τηλεφωνήσουν αμέσως για προσφορά.

Αν θελετε να πετυχετε καλυτερη προσφορα πρεπει να κανετε αιτηση αλλου. Καλυτερη εννοω να κερδισεις πραγματικα και οχι για 1-2 ευρω.

Η καλυτερη στιγμη ειναι περιπου 3 μερες πριν να ληξει το συμβολαιο καθως εως τοτε θα παρουν τηλεφωνο για αντιπροσφορα αλλα και ακομα μια στις χιλιες να μην κανουν αντιπροσφορα θα προχωρησει η αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να υπαρχει ο κινδυνος προστιμου

Αν θελετε να πετυχετε καλυτερη προσφορα πρεπει να κανετε αιτηση αλλου. Καλυτερη εννοω να κερδισεις πραγματικα και οχι για 1-2 ευρω.

Η καλυτερη στιγμη ειναι περιπου 3 μερες πριν να ληξει το συμβολαιο καθως εως τοτε θα παρουν τηλεφωνο για αντιπροσφορα αλλα και ακομα μια στις χιλιες να μην κανουν αντιπροσφορα θα προχωρησει η αιτηση στον αλλο παροχο χωρις να υπαρχει ο κινδυνος προστιμου

Θεωρητικά, σωστή σκέψη και πρακτική, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά όταν ζητήσεις φορητότητα στον ΟΤΕ (πχ σε περιπτώσεις vdsl στις οποίες μπορείς να ζητήσεις μόνο σε ΟΤΕ), δεν θα προλάβεις να σε πάρουν από τον πάροχο γιατί ο ΟΤΕ θα έχει μεταφέρει τη γραμμή, οπότε μπλέκεις άσχημα.

Προφανως αν ο στοχος ειναι η χαμηλοτερη τιμη δεν εχεις λογο να κανεις αιτημα στο ΟΤΕ. Αν και για να φυγουν οι γονεις μου απο την φορθνετ μεσα σε αυτο το διαστημα τα τηλεφωνα επεφταν βροχη (περιπου 3 φορες την ημερα).

Την φορητότητα να την κάνεις το νωρίτερο 10 Νοέμβρη. Αν περάσεις νωρίτερα στον επόμενο πάροχο θα πληρώσεις τέλος αποσύνδεσης.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• This topic was featured and featured