panos7713 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 πριν 30' μιλησα με την wind και μου ειπαν οτι δεν ισχυει,οπως επισης οτι χρεωνομαι και το κοστος για το ρουτερ 19.90,εφοσον δεν εχω ρουτερ του οτε που ειναι συμβατο με την wind........εισαι σιγουρος?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 γνωριζει κανεις τι παιζει με το κοστος μεταφορας αριθμου(35 ευρω),ειμαι συνδρομητης στην vivodi και πλεον αναζητω νεο παροχο.....?! 35€ μετφορα τα πληρωνεις κανονικα. η vivodi δεν ειχε μεταφερθει στην ON ??? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) nanaki τον πρωτο χρονο 20 ευρω και τον δευτερο 25. στο δικτυο της wind πηγα στις 3/6 και στις 5/6 εκδοθηκε ο πρωτος λογαριασμος στον οποιο προπληρωνεις ενα παγιο συν τα τελη μεταφορας.εχω γραφτει στο my wind οπου ειδα αναλυτικα τον λογαριασμο ενω μου εστειλαν και μηνυμα πως εκδοθηκε ο λογαριασμος καθως και το ποσο του 35,6 ευρω. τωρα για το αν η foxprice μου δημιουργησει προβλημα στο κινητο θα σας πω σε λιγες μερες.μαζι με το συμβολαιο παντως η foxprice μου εστειλε και ενα κουπονι παραλαβης δωρου που γραφει για το κινητο alcatel σε 15 μερες απο την ενεργοποιηση της γραμμης μου.τους καλω σε ενα τηλ που γραφει πανω να μου στειλουν το δωρο. Edited June 7, 2015 by dim74 ,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 πριν 30' μιλησα με την wind και μου ειπαν οτι δεν ισχυει,οπως επισης οτι χρεωνομαι και το κοστος για το ρουτερ 19.90,εφοσον δεν εχω ρουτερ του οτε που ειναι συμβατο με την wind........εισαι σιγουρος?! Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι καθώς οι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν άλλες προσφορές. ρίξε ένα βλέφαρο εδώ Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι καθώς οι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν άλλες προσφορές. ρίξε ένα βλέφαρο εδώ παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα! τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanaki15 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα! τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα! Στην περίπτωση που την προσφορά σου την κάνουν εξωτερικοι συνεργάτες μέσω τηλεφώνου πως να στην δώσουν γραπτώς για να εισαι καλυμμένος; Νομίζω οτι παιρνεις ενα ρισκο οταν κανεις συμβολαιο μεσω τηλ, γι αυτο το σκεφτομαι κ το ψαχνω παραπανω. Άλλα σου λένε για να σε ψησουν και άλλα διαβάζεις στο συμβόλαιο που σου στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην περίπτωση που την προσφορά σου την κάνουν εξωτερικοι συνεργάτες μέσω τηλεφώνου πως να στην δώσουν γραπτώς για να εισαι καλυμμένος; Νομίζω οτι παιρνεις ενα ρισκο οταν κανεις συμβολαιο μεσω τηλ, γι αυτο το σκεφτομαι κ το ψαχνω παραπανω. Άλλα σου λένε για να σε ψησουν και άλλα διαβάζεις στο συμβόλαιο που σου στέλνουν. φίλε μου στο συμβόλαιο για να βγάλεις άκρη πρεπει να εισαι νομικος, ουτε αναγραφεται η προσφορα που σου δινουν. μπορεις να ζητησεις με ενα μειλ να σου στειλει αυτα που σου λεει με το ονομα του, κι απλο .doc να ειναι μια χαρα σε καλυπτει ! εδω σε μαγαζι πας και στο δινουν απο μονοι τους γραπτα. στο τηλεφωνο συνηθως δινουν αρχικα κι ενα ονομα Παπαδοπουλος κι οταν ενεργοποιηθεις μετα σου λενε ο ταδε κυριος εχει φυγει κτλ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πως δεν αναγράφεται η προσφορά που παίρνεις;; Εμένα ηταν και σε ξεχωριστό χαρτί με μεγαλα γράμματα καρφιτσωμενο μαζί με τα υπολοιπα χαρτιά . Τέλος πάντων πιο σίγουρος τροπος είναι να πάρεις γραπτη προσφορά η μέσα απο μαγαζί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα! τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα! Μπορεί να τρέχει μια τέτοια προσφορά από κατάστημα και μου φαίνεται αρκετά καλή! Φοβερή τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μπορεί να τρέχει μια τέτοια προσφορά από κατάστημα και μου φαίνεται αρκετά καλή! Φοβερή τιμή! Δεν είναι τρελή προσφορά. Και εγώ τα ίδια ακριβώς με 20 ευρώ αλλά για 2 χρόνια δυστυχώς όπως ο φίλος και 300 λεπτά προς όλους και όχι μόνο σε wind Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα! τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα! Πάλι καλά που δεν χρεώμει τέλη φορητότητας σε όσους ξέμειναν απο την ON. Γενικώς τη βρίσκω πολύ καλή προσφορά. Τελικά τυχεροι είναι της ON ;) Οσο για το γραπτά, οποσδήποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Τελικά μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά. Από τα παμπλικ δινουν 21€ για 24 μήνες και τις γνωστές παροχές. Από το δικτυο καταστημάτων της wind δίνουν 20€ για 24 μήνες εννοείται χωρίς τέλη μεταβίβασης (για εμάς από vivodi) + 2 κάρτες σιμ η μία 1gb κάθε μήνα και η άλλη 120 min κάθε μήνα για ένα χρόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον το ρούτερ το χρεώνουν 19,90 όπως και στη hol. Ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι το δίνουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 το ρούτερ το δίνουν και δωρεάν για ψάξου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τελικά μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά. Από τα παμπλικ δινουν 21€ για 24 μήνες και τις γνωστές παροχές. Από το δικτυο καταστημάτων της wind δίνουν 20€ για 24 μήνες εννοείται χωρίς τέλη μεταβίβασης (για εμάς από vivodi) + 2 κάρτες σιμ η μία 1gb κάθε μήνα και η άλλη 120 min κάθε μήνα για ένα χρόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον το ρούτερ το χρεώνουν 19,90 όπως και στη hol. Ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι το δίνουν δωρεάν. Αν θες ρούτερ πες μου να σου δώσω τζάμπα της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ο μόνος λόγος που προτείνω να πάρετε τζάμπα το ρούτερ της wind είναι ότι σε περίπτωση βλάβης θα κατηγορήσουν τυχόν δικό σας εξοπλισμό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Τελικά μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά. Από τα παμπλικ δινουν 21€ για 24 μήνες και τις γνωστές παροχές. Από το δικτυο καταστημάτων της wind δίνουν 20€ για 24 μήνες εννοείται χωρίς τέλη μεταβίβασης (για εμάς από vivodi) + 2 κάρτες σιμ η μία 1gb κάθε μήνα και η άλλη 120 min κάθε μήνα για ένα χρόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον το ρούτερ το χρεώνουν 19,90 όπως και στη hol. Ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι το δίνουν δωρεάν. Συνήθως όλο και κάποιο ρούτερ σου έχει ξεμείνει, οπότε δεν θα επηρεασει πολύ κοσμο αυτό. Σαν προσφορά είναι πολύ καλή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Πάρα πολύ καλή προσφορά φίλε, ε για ρούτερ όλο και κάποιο θα βρεις στο σπίτι. Αν όχι, καλύτερα να πάρεις ένα από το εμπόριο επώνυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Νεκρό το σταθερό και φυσικά δεν έχω ίντερνετ. Πως μπορώ να επικοινωνήσω αλλιώς? Ήμαρτον με αυτή την εταιρεία, όλο προβλήματα :mad: Πήρα τηλ από το κινητό και μου λένε υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και θα λυθεί το πρωί Τιτανοτεραστια εταιρεία, να έχει κάποιος πρόβλημα και να μην μπορεί να επικοινωνήσει Εγώ πχ είχα 0,41 στην κάρτα και μπόρεσα να κάνω κλήση Επειδή έχω εκνευριστεί υπάρχει κάτι να κάνω, κάπου να απευθυνθώ?Θέλω να αποδεσμευτω από αυτή την εταιρεία τώρα αν γίνεται. Edited June 18, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Νεκρό το σταθερό και φυσικά δεν έχω ίντερνετ. Πως μπορώ να επικοινωνήσω αλλιώς? Ήμαρτον με αυτή την εταιρεία, όλο προβλήματα :mad: Πήρα τηλ από το κινητό και μου λένε υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και θα λυθεί το πρωί Τιτανοτεραστια εταιρεία, να έχει κάποιος πρόβλημα και να μην μπορεί να επικοινωνήσει Εγώ πχ είχα 0,41 στην κάρτα και μπόρεσα να κάνω κλήση Επειδή έχω εκνευριστεί υπάρχει κάτι να κάνω, κάπου να απευθυνθώ?Θέλω να αποδεσμευτω από αυτή την εταιρεία τώρα αν γίνεται. Πότε λήγει το συμβόλαιό σου? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πότε λήγει το συμβόλαιό σου? σε ενα χρονο ειναι το 2ετες double play:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Νεκρό το σταθερό και φυσικά δεν έχω ίντερνετ. Πως μπορώ να επικοινωνήσω αλλιώς? Ήμαρτον με αυτή την εταιρεία, όλο προβλήματα :mad: Πήρα τηλ από το κινητό και μου λένε υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και θα λυθεί το πρωί Τιτανοτεραστια εταιρεία, να έχει κάποιος πρόβλημα και να μην μπορεί να επικοινωνήσει Εγώ πχ είχα 0,41 στην κάρτα και μπόρεσα να κάνω κλήση Επειδή έχω εκνευριστεί υπάρχει κάτι να κάνω, κάπου να απευθυνθώ?Θέλω να αποδεσμευτω από αυτή την εταιρεία τώρα αν γίνεται. 211 120 1212 ή 1212 απο κινητο/σταθερο wind δωρεαν. αλλιως καλεις το σταθερο δηλωνεις τον αριθμο σου και σε καλουν πισω οι ιδιοι Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Πάρα πολύ καλή προσφορά φίλε, ε για ρούτερ όλο και κάποιο θα βρεις στο σπίτι. Αν όχι, καλύτερα να πάρεις ένα από το εμπόριο επώνυμο Αν και δεν μπορώ να πω ότι σε μένα το τσαμπα ρουτερ της γουιντ μου χει βγαλει ιδιαιτερα προβληματα, αλλά γενικώς αυτο που λες είναι μάλλον η καλύτερη λύση. Οσο για την προσφορά, είναιπράγματι πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Αν θες ρούτερ πες μου να σου δώσω τζάμπα της Wind. και εγω μαλλον θα βαλω για 2 χρονια με 20 ευρω τον πρωτο και 25 τον δευτερο χρονο και μου ειπαν κανει το ρουτερ του ΟΤΕ.αν μου το ζητησουν πισω θα κοιταξω να βρω κανα αλλο!κρατα το εσυ καλου κακου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Από χτες η κάρτα που μου είχαν δώσει με το free mobile broadband δε μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ. Στέλνω μήνυμα για να δω το υπόλοιπο και μου λέει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο! Κανονικά θα έπρεπε σήμερα να μπει το νέο πακέτο μιας και το περασμένο έληξε 1/7. Ο λογαριασμός είναι πληρωμένος κανονικά. Έχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ανανεωθηκε κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts