Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν 30' μιλησα με την wind και μου ειπαν οτι δεν ισχυει,οπως επισης οτι χρεωνομαι και το κοστος για το ρουτερ 19.90,εφοσον δεν εχω ρουτερ του οτε που ειναι συμβατο με την wind........εισαι σιγουρος?!

γνωριζει κανεις τι παιζει με το κοστος μεταφορας αριθμου(35 ευρω),ειμαι συνδρομητης στην vivodi και πλεον αναζητω νεο παροχο.....?!

35€ μετφορα τα πληρωνεις κανονικα. η vivodi δεν ειχε μεταφερθει στην ON ???

nanaki τον πρωτο χρονο 20 ευρω και τον δευτερο 25.

στο δικτυο της wind πηγα στις 3/6 και στις 5/6 εκδοθηκε ο πρωτος λογαριασμος στον οποιο προπληρωνεις ενα παγιο συν τα τελη μεταφορας.εχω γραφτει στο my wind οπου ειδα αναλυτικα τον λογαριασμο ενω μου εστειλαν και μηνυμα πως εκδοθηκε ο λογαριασμος καθως και το ποσο του 35,6 ευρω.

τωρα για το αν η foxprice μου δημιουργησει προβλημα στο κινητο θα σας πω σε λιγες μερες.μαζι με το συμβολαιο παντως η foxprice μου εστειλε και ενα κουπονι παραλαβης δωρου που γραφει για το κινητο alcatel σε 15 μερες απο την ενεργοποιηση της γραμμης μου.τους καλω σε ενα τηλ που γραφει πανω να μου στειλουν το δωρο.

Edited by dim74
,,,

πριν 30' μιλησα με την wind και μου ειπαν οτι δεν ισχυει,οπως επισης οτι χρεωνομαι και το κοστος για το ρουτερ 19.90,εφοσον δεν εχω ρουτερ του οτε που ειναι συμβατο με την wind........εισαι σιγουρος?!

Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι καθώς οι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν άλλες προσφορές.

ρίξε ένα βλέφαρο εδώ

Xiaomi 12 Pro

Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι καθώς οι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν άλλες προσφορές.

ρίξε ένα βλέφαρο εδώ

παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα!

τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα!

παιδια να διευκρινισουμε καποια πραγματα. απο καταστημα υπαρχει προσφορα για On 20,99€ για 24μηνο οι υπηρεσιες Wind Douple Play και 300' προς wind, επιπλεόν μια καρτα f2g 120' προς ολους, αλλη καρτα 1GB, δωρεαν η μεταφορα!

τωρα με αυτους τους εξωτερικους συνεργατες ειτε σε καποιο καταστημα την προσφορα που σας λενε αν δεν σας την δωσουν γραπτα, μετα οποιοδηποτε θεμα προκυψει δεν θα βγαλετε ακρη. απλα τα πραγματα!

Στην περίπτωση που την προσφορά σου την κάνουν εξωτερικοι συνεργάτες μέσω τηλεφώνου πως να στην δώσουν γραπτώς για να εισαι καλυμμένος;

Νομίζω οτι παιρνεις ενα ρισκο οταν κανεις συμβολαιο μεσω τηλ, γι αυτο το σκεφτομαι κ το ψαχνω παραπανω.

Άλλα σου λένε για να σε ψησουν και άλλα διαβάζεις στο συμβόλαιο που σου στέλνουν.

Στην περίπτωση που την προσφορά σου την κάνουν εξωτερικοι συνεργάτες μέσω τηλεφώνου πως να στην δώσουν γραπτώς για να εισαι καλυμμένος;

Νομίζω οτι παιρνεις ενα ρισκο οταν κανεις συμβολαιο μεσω τηλ, γι αυτο το σκεφτομαι κ το ψαχνω παραπανω.

Άλλα σου λένε για να σε ψησουν και άλλα διαβάζεις στο συμβόλαιο που σου στέλνουν.

φίλε μου στο συμβόλαιο για να βγάλεις άκρη πρεπει να εισαι νομικος, ουτε αναγραφεται η προσφορα που σου δινουν. μπορεις να ζητησεις με ενα μειλ να σου στειλει αυτα που σου λεει με το ονομα του, κι απλο .doc να ειναι μια χαρα σε καλυπτει !

εδω σε μαγαζι πας και στο δινουν απο μονοι τους γραπτα. στο τηλεφωνο συνηθως δινουν αρχικα κι ενα ονομα Παπαδοπουλος κι οταν ενεργοποιηθεις μετα σου λενε ο ταδε κυριος εχει φυγει κτλ

Πως δεν αναγράφεται η προσφορά που παίρνεις;; Εμένα ηταν και σε ξεχωριστό χαρτί με μεγαλα γράμματα καρφιτσωμενο μαζί με τα υπολοιπα χαρτιά .

Τέλος πάντων πιο σίγουρος τροπος είναι να πάρεις γραπτη προσφορά η μέσα απο μαγαζί.

Xiaomi 12 Pro

Μπορεί να τρέχει μια τέτοια προσφορά από κατάστημα και μου φαίνεται αρκετά καλή! Φοβερή τιμή!

Μπορεί να τρέχει μια τέτοια προσφορά από κατάστημα και μου φαίνεται αρκετά καλή! Φοβερή τιμή!

Δεν είναι τρελή προσφορά. Και εγώ τα ίδια ακριβώς με 20 ευρώ αλλά για 2 χρόνια δυστυχώς όπως ο φίλος και 300 λεπτά προς όλους και όχι μόνο σε wind

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Πάλι καλά που δεν χρεώμει τέλη φορητότητας σε όσους ξέμειναν απο την ON. Γενικώς τη βρίσκω πολύ καλή προσφορά. Τελικά τυχεροι είναι της ON ;)

Οσο για το γραπτά, οποσδήποτε!!

Τελικά μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά. Από τα παμπλικ δινουν 21€ για 24 μήνες και τις γνωστές παροχές. Από το δικτυο καταστημάτων της wind δίνουν 20€ για 24 μήνες εννοείται χωρίς τέλη μεταβίβασης (για εμάς από vivodi) + 2 κάρτες σιμ η μία 1gb κάθε μήνα και η άλλη 120 min κάθε μήνα για ένα χρόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον το ρούτερ το χρεώνουν 19,90 όπως και στη hol. Ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι το δίνουν δωρεάν.

Τελικά μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά. Από τα παμπλικ δινουν 21€ για 24 μήνες και τις γνωστές παροχές. Από το δικτυο καταστημάτων της wind δίνουν 20€ για 24 μήνες εννοείται χωρίς τέλη μεταβίβασης (για εμάς από vivodi) + 2 κάρτες σιμ η μία 1gb κάθε μήνα και η άλλη 120 min κάθε μήνα για ένα χρόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πλέον το ρούτερ το χρεώνουν 19,90 όπως και στη hol. Ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι το δίνουν δωρεάν.

Αν θες ρούτερ πες μου να σου δώσω τζάμπα της Wind.

Ο μόνος λόγος που προτείνω να πάρετε τζάμπα το ρούτερ της wind είναι ότι σε περίπτωση βλάβης θα κατηγορήσουν τυχόν δικό σας εξοπλισμό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Συνήθως όλο και κάποιο ρούτερ σου έχει ξεμείνει, οπότε δεν θα επηρεασει πολύ κοσμο αυτό. Σαν προσφορά είναι πολύ καλή,

Πάρα πολύ καλή προσφορά φίλε, ε για ρούτερ όλο και κάποιο θα βρεις στο σπίτι. Αν όχι, καλύτερα να πάρεις ένα από το εμπόριο επώνυμο

Νεκρό το σταθερό και φυσικά δεν έχω ίντερνετ. Πως μπορώ να επικοινωνήσω αλλιώς?

Ήμαρτον με αυτή την εταιρεία, όλο προβλήματα :mad:

Πήρα τηλ από το κινητό και μου λένε υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και θα λυθεί το πρωί

Τιτανοτεραστια εταιρεία, να έχει κάποιος πρόβλημα και να μην μπορεί να επικοινωνήσει

Εγώ πχ είχα 0,41 στην κάρτα και μπόρεσα να κάνω κλήση

Επειδή έχω εκνευριστεί υπάρχει κάτι να κάνω, κάπου να απευθυνθώ?Θέλω να αποδεσμευτω από αυτή την εταιρεία τώρα αν γίνεται.

Edited by sakis88888

Πήρα τηλ από το κινητό και μου λένε υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και θα λυθεί το πρωί

Τιτανοτεραστια εταιρεία, να έχει κάποιος πρόβλημα και να μην μπορεί να επικοινωνήσει

Επειδή έχω εκνευριστεί υπάρχει κάτι να κάνω, κάπου να απευθυνθώ?Θέλω να αποδεσμευτω από αυτή την εταιρεία τώρα αν γίνεται.

Πότε λήγει το συμβόλαιό σου?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

211 120 1212 ή 1212 απο κινητο/σταθερο wind δωρεαν.

αλλιως καλεις το σταθερο δηλωνεις τον αριθμο σου και σε καλουν πισω οι ιδιοι

Πάρα πολύ καλή προσφορά φίλε, ε για ρούτερ όλο και κάποιο θα βρεις στο σπίτι. Αν όχι, καλύτερα να πάρεις ένα από το εμπόριο επώνυμο

Αν και δεν μπορώ να πω ότι σε μένα το τσαμπα ρουτερ της γουιντ μου χει βγαλει ιδιαιτερα προβληματα, αλλά γενικώς αυτο που λες είναι μάλλον η καλύτερη λύση. Οσο για την προσφορά, είναιπράγματι πολύ καλή...

• 2 weeks later...
Αν θες ρούτερ πες μου να σου δώσω τζάμπα της Wind.

και εγω μαλλον θα βαλω για 2 χρονια με 20 ευρω τον πρωτο και 25 τον δευτερο χρονο και μου ειπαν κανει το ρουτερ του ΟΤΕ.αν μου το ζητησουν πισω θα κοιταξω να βρω κανα αλλο!κρατα το εσυ καλου κακου :lol:

Από χτες η κάρτα που μου είχαν δώσει με το free mobile broadband δε μπαίνει καθόλου στο ίντερνετ.

Στέλνω μήνυμα για να δω το υπόλοιπο και μου λέει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο!

Κανονικά θα έπρεπε σήμερα να μπει το νέο πακέτο μιας και το περασμένο έληξε 1/7.

Ο λογαριασμός είναι πληρωμένος κανονικά.

Έχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα;

• This topic was featured and featured