milanmaniac Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εγώ έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις μόνο μέσω wifi. Με άλλο router είμαι ok. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Εγώ έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις μόνο μέσω wifi. Με άλλο router είμαι ok. βαλε ασφαλεια wep με κλειδι 5 νουμερα και καναλι επικοινωνιας το 9 (πρωτα) η το 11 εγω με αυτα σταματησα να εχω αποσυνδεσεις και απο το κομπιουτερ και απο το κινητο!ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!! εχει δοκιμασει κανεις το νεο ρουτερ??? Edited December 29, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 τελικα μου εστειλαν to zte μεχρι στιγμης καμια σχεση με το oxygen που αποσυγχρονιζε συνεχεια Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 τελικα μου εστειλαν to zte μεχρι στιγμης καμια σχεση με το oxygen που αποσυγχρονιζε συνεχεια δες το καμμια εβδομαδα και πες μας!δες βασικα και εαν συγχρονιζει πιο ψηλα απο το oxygen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 στα ιδια συγχρονιζει απλα εγω ειχα προβλημα με συνεχεις αποσυγχρονισμους με το oxygen το zte moy deixnei auta: Link Status Connected Rate (Up/Down) 1022/15999 kbps Noise Margin (Up/Down) 11.1/13.8 db Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 6.2/11.9 db Output Power (Up/Down) 12/12.8 dbm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1052/21212 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 4284 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Πλέον δεν χρειάζονται κωδικούς παιδιά. Ό,τι ρούτερ και να βάλεις πάνω, η γραμμή συγχρονίζει αυτόματα και κάνεις παιχνίδι. :D Μέχρι στιγμής όλα καλά.Το μόνο ότι είμαι 2 mpbs κάτω από forthnet.Αυτό μάλλον λόγω υψηλού snr. Από χτες επίσημα και με SNR 6,5 ;) Πήρα άλλο 1 mbps.Δεν έφτασα την ταχύτητα που είχα με forthnet, αλλά ό,τι παίρνεις καλό είναι! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά, αυτό: Σε συνδυασμό με WIND κινητό Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο από εδώ το δίνουν και από το τηλέφωνο στο 1212? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδιά, αυτό: Σε συνδυασμό με WIND κινητό Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο από εδώ το δίνουν και από το τηλέφωνο στο 1212? νομίζω μόνο από κατάστημα με νέες συνδέσεις. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Το παρέλαβα και εγώ αυτές τις μέρες to ZTE, αλλά δεν το έβαλα πάνω ακόμα. Σε πρώτη όψη φαίνεται πολύ όμορφο και έχει και κουμπί η συσκευή για ενεργοποίηση ή όχι του wlan. Επίσης, δίνουν πλέον και άλλο splitter μέσα στο πακέτο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Το παρέλαβα και εγώ αυτές τις μέρες to ZTE, αλλά δεν το έβαλα πάνω ακόμα. Σε πρώτη όψη φαίνεται πολύ όμορφο και έχει και κουμπί η συσκευή για ενεργοποίηση ή όχι του wlan. Επίσης, δίνουν πλέον και άλλο splitter μέσα στο πακέτο. κουμπι για το wlan εχει και το oxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Τελικά συγχρόνισα και λίγο παραπάνω με το ΖΤΕ έναντι του Thomson (13.680 vs 13.257). Το περίεργο είναι ότι μου έριξε το Attenuation από 26,5 σε 24,1. Για να δούμε... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Μετά από αρκετές μέρες με WIND, μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που με πήραν και τηλέφωνο πριν μερικές μέρες, όχι για συγκεριμένο λόγο που τους χρειάστηκα αλλά για να δούνε αν είναι όλα οκ και αν είμαι γενικά ευχαριστημένος. Επίσης σχετικά με online gaming. Ένα παράδειγμα που αφορά το BF2142, αρκεί να πω ότι πριν δεν έπαιζα σε server (από ευρώπη) κάτω από 100 ping, ενώ τώρα παίζω συνήθως με 70-75. Αρκετά καλή διαφορά θα έλεγα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλησπερα. Σημερα ενεργοποιήθηκε η νεα σύνδεση μου στην τελλας (wind) . τα στοιχειά που δειχνει το μοντεμ μου ειναι αυτα Link Status Connected Rate (Up/Down) 1017/14774 kbps Noise Margin (Up/Down) 8.8/7.4 db Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 9.6/13.9 db Output Power (Up/Down) 12.4/19.3 dbm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1024/13840 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 13 και εδω αυτα που μου γράφει το speed test http://www.speedtest.net/result/1127411374.png το θεμα ειναι οτι οταν κανω speed test μου δεινει ταχύτητα μεχρι 2 mbps , και οταν κανω download ενα αρχείο το ιδιο κατεβαζει με ταχύτητα περιπου 220-240 kbps αυτο που παρατηρώ ακομα ειναι οτι οταν βαζω στον jdownloader manager να κατεβαίνουν 10 αρχεία ταυτόχρονα η ταχύτητα φτάνει μεχρι και 1.50 mb/s , οταν κατεβαίνει μόνο ενα αρχείο η ταχύτητα πέφτει στα 250 kbs θελω να ρωτήσω υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου να δηλώσω βλάβη? η απλά ετσι ειναι τα πράγματα και δεν διορθώνονται? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εγω προσωπικα επι μηνες επικοινωνουσα μαζι τους αλλα τιποτα.Το ιδιο με σενα,και ακομα χαμηλοτερες ταχυτητες. Στο τελος εφυγα απο αυτη την αθλια εταιρεια,με καταγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) πριν ειμουν hol και συχρονιζα στα 8.5 mb, και τωρα με wind συχρονιζω στα 15 mb, αλλα η απαντηση σου δεν με βοηθησε στο προβλημα μου δοκιμασα απο nvidia να κατεβασω, και κατεβαζει με 600 kb/sec το μοντεμ συχρονιζει στα 15 mbps... πως εξηγητε αυτο? και πως γινεται οταν κατεβαζω ενα αρχειο να πιανει μονο πχ 300 kbps , και οταν κατεβαζω πολλα αρχεια μαζι μονο τοτε να τερματιζει την ταχυτητα της γραμμης και να κατεβαζει με 1.5 mbps??? Edited January 26, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δοκιμασα απο nvidia να κατεβασω, και κατεβαζει με 600 kb/sec το μοντεμ συχρονιζει στα 15 mbps... πως εξηγητε αυτο? και πως γινεται οταν κατεβαζω ενα αρχειο να πιανει μονο πχ 300 kbps , και οταν κατεβαζω πολλα αρχεια μαζι μονο τοτε να τερματιζει την ταχυτητα της γραμμης και να κατεβαζει με 1.5 mbps??? Γιατι δεν παιζει ρολο μονο με ποση ταχυτητα λαμβανεις αλλα και με ποσο σου δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλησπερα. Σημερα ενεργοποιήθηκε η νεα σύνδεση μου στην τελλας (wind) . τα στοιχειά που δειχνει το μοντεμ μου ειναι αυτα Link Status Connected Rate (Up/Down) 1017/14774 kbps Noise Margin (Up/Down) 8.8/7.4 db Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 9.6/13.9 db Output Power (Up/Down) 12.4/19.3 dbm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1024/13840 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 13 και εδω αυτα που μου γράφει το speed test http://www.speedtest.net/result/1127411374.png το θεμα ειναι οτι οταν κανω speed test μου δεινει ταχύτητα μεχρι 2 mbps , και οταν κανω download ενα αρχείο το ιδιο κατεβαζει με ταχύτητα περιπου 220-240 kbps αυτο που παρατηρώ ακομα ειναι οτι οταν βαζω στον jdownloader manager να κατεβαίνουν 10 αρχεία ταυτόχρονα η ταχύτητα φτάνει μεχρι και 1.50 mb/s , οταν κατεβαίνει μόνο ενα αρχείο η ταχύτητα πέφτει στα 250 kbs θελω να ρωτήσω υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου να δηλώσω βλάβη? η απλά ετσι ειναι τα πράγματα και δεν διορθώνονται? Αν έκανες έναν κόπο να διαβάσεις και άλλα topic, θα έβλεπες ότι το να τσεκάρεις την ταχύτητά σου με τέτοια site, δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα. Οπότε να τα ξαναπούμε μια φορά: -Κατεβάζεις πάντα με κάποιον download manager και εννοείται έχεις κλειστά την ώρα της δοκιμής άλλα προγράμματα που κατεβάζουν όπως torrents Κλπ. -Δοκιμάζεις μεγάλα αρχεία όπως ati drivers ή από το ftp.ntua.gr όπως αυτό Τέλος, εφόσον υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα για την Wind, γιατί άνοιξες καινούριο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πάντως σαν να έχουν περιοριστεί τα προβλήματα;;;.... Θυμάμαι παλαιότερα μέρα-παραμέρα κάποιος έγραφε πως δεν έχει internet ή τηλέφωνο... Ή μειώθηκαν οι συνδρομητές της... PS: Άντε να καταφέρουν να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση στις νέες αριθμοδοτήσεις και στις μετακομίσεις! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Μάλλον οι συνδρομητές μειώθηκαν ή όσοι ήταν να παραπονεθούν απλά έφυγαν για άλλες πολιτείες :) Μακάρι πάντως να έφτιαξε η κατάσταση και να κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 γνωριζει κανεις που πρεπει να απευθυνθω για να μιλησω με καποιον απο το νομικο τμημα τους? στο τμημα εξυπηρετησης πελατων καποια κυρια παπα......... μου ειπε πως δεν εχον,αλλα κατι τετοιο δε μπορει να ισχυει. ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κάλεσε 210-6158000 και ζήτα να σε συνδέσουν. Φυσικά και έχουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 στο 2105100000 μου ειπαν πως δεν εχουν!(παραλογισμος) θα δοκιμασω στο τηλ που μου λες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αξιζει να αφησω τον οτε και να παω σε wind? παιζει να εχω καλυτερες ταχυτητες η χειροτερες,παντως απο τοτε που αφησα τη forthnet και πηγα στον οτε κατεβαζω με διπλασια ταχυτητα δηλαδη απο 1mb/s εως 1,6mb/s,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος...τα 15 ευρω επιπλεον ομως με προβληματιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αξιζει να αφησω τον οτε και να παω σε wind? παιζει να εχω καλυτερες ταχυτητες η χειροτερες,παντως απο τοτε που αφησα τη forthnet και πηγα στον οτε κατεβαζω με διπλασια ταχυτητα δηλαδη απο 1mb/s εως 1,6mb/s,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος...τα 15 ευρω επιπλεον ομως με προβληματιζουν... Πες και περιοχή μήπως σε βοηθήσει κάποιος... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Πες και περιοχή μήπως σε βοηθήσει κάποιος... Παιδια εγω ειμαι στα συνορα Αγιας Παρασκευης με Χολαργό. Ειμαι στη WIND συνδρομητης και δεν ξερω κατα ποσο καλο ιντερνετ θα εχω.Τα παιδια απο το καταστημα μου ειπαν πως ειναι πολυ καλο το σημα(αλλα και τι θα ελεγαν αλλοστε??) Ειναι καποιος εδω κοντα στην περιοχη και να μου πει??? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts